2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay ben de minicik bebelerin krese gitmesine hic dayanamıyorum yaa

Fatmacim hosgeldin canım merak etmistik seni
ben seneye kasımda verecem kreşe böyle ortamı değişsin biraz çünkü böyleyken üzülüyorum hiç yaşıtı yok oynayacağı garibim çocuk gördğü zaman çılgına dönüyo.. bizim bakıcının eltisinin çocuğu 9 aylık ona kalk diyip durmuş bugün oyanacak adam arıyo

hoşgeldin cnm
baya dolu dolu geçmiş haftasonun

valla cnm senin en azından bakıcının etrafında çocuklar var
defnenin etrafında hiç çocuk yok
daha doğrusu kv nin binada bina görevlisinin var ama kv onlara inmiyor ya da onları eve kabul etmiyor

ayyyyyyyy kızlar benim kv gerçekten sinir bozucu ya
pazar sabah misafirim vardı kahvaltıya ve kek yapmıştım
gelen arkadaş ta pastacı düşünün
özel tasarım pastalar yapıp satıyor
çok beğendiler yaptığım keki
hatta tarif falan verdim.o da bana cup cake yapıp getirmişti
e hepsi bitmedi doğal olarak
neyse benim akıllı kocam bugün onları kv ye götürmüş yenilsin diye
kv cup cakeleri atmış bunlar bozuk diye
benim kekime de bu çok ağır olmuş, kabarmadı galiba demiş
ya 1 karış yükseklikteki kek nasıl kabarmamış oluyor acab?
zaten benim yaptığım her hamurişine bir bahane buluyor ya
şubatta da kaynımın doğumgünü için yaptığım şeker hamurundan kurabiyeleri çöpe atmıştı
akıllı kocamda niye öyle diyorsun bak 1 karış dememiş.biraz önce aradı böyle böyle kek kabarmadı herhalde diyor
madem öyle daha dün akşam bayıla bayıla 3 dilim yedin ona ne demeli?

biz hiç başlamadık daha hazır olduğunu düşünmüyorum çünkü bir iki saat yapmaması gerekiyormuş bizim kız sanki her saniye yapıyo :)

CNM wc egıtmıne baslayınca ılk 3gunden sonra alısyolar 3saate yakın tutabılıyor
masal ınanılmaz su ıcer acayıp meyve yer hıc abur cubur yemez mesela reklamlardakı mert ın dişi versıyonu dıo bılenler
gercekten cok su ıcıyo bazen bıkıyorum doldurmaktan wc egtmıne baslamadan once guldenle konusyoduk hatta bezı 2 saate bır resmen 1kg oluyo acayıp doluyo dıye dert yanıyoduk
15 gun olmustur wc ögreneli ınanın hala aynı su içiyo ama 2/3 saate bır wc ye gdıp cıs yapıo
ögle uykusunda yatmadan once yapıo 3saat uyur uynınca yapar gece bgun kaldırınca da yapmadı kuru uyandı sabah yaptı oysa bez varken sabaha kadar doluyordu bez:)
slm cnm aydına tasınıyoruz cnm aralıkta
esım iş degısıklıgı yapıo beledıyede calıscak memur olarak

valla cnm senin en azından bakıcının etrafında çocuklar var
defnenin etrafında hiç çocuk yok
daha doğrusu kv nin binada bina görevlisinin var ama kv onlara inmiyor ya da onları eve kabul etmiyor
gör bak kreş daha iyi olacak defne için yani kv ile böyle sıkıntı olmasa bile bence kreş çok iyi ya

wc konusulmus masal lazımlıga oturmadı sevmedı onu kalkıp duruyordu anlamadı hiç
klozet degıl bızımkı yere cesmenıjn yanına çöomelıp yapıo çişini kakasını da ben kucagıma alıp wc ye yaptırıorum
hem gttıgım yerde lazımlık aramıyor
gecen lunaparka gıttık dun komsuya gttık wc ye yaptı çişini

madem öyle daha dün akşam bayıla bayıla 3 dilim yedin ona ne demeli? diye sormadın mı
laf arasında mutlaka söyle ya bence beğenilmiyo ben de getirmeyecem artık diye

3 yas biraz daha makul canım. Böyle diyorum ama berra da belki 3 yasinda başlar. Eski mudurem berra 3 yasina gelsin basliycaksin calismaya ona gore diyor tabi benim gozum pek yemiyo o ayrı:)

buarada aklıma geldı çişi tamamen öğrendık hatta dun markete gtcez belkı dolasırız dısarda dıye bez bagladım
4saatı gectı evden cıkalı cıkmadan oncede yapmamıstı bezede yapmamıs eve grınce çişşş dedı bezı cıkardı kendısı wc ye grdık yaptı okadr saat beze yapmadan tutmus bezıde kendı cıkardı ıstemıyor kesınlıkle

ama kakasına gelınce hergun duzenlı yapan cocuk artık tutuyo var bellı harektlerındende bellı edıyo ama wc gdınce yok korkuyo dıo kalkıo dayanamyınca bı parca kıloduna kacırıo gerısını wc ye gotuyrum bazen kalanı yapıuo bazen yapmıyo
yanı korkuyo dıo genelde kakasından
bez baglıom kakaıs var yapsın dıye bezı cıkarıo

napsam bılemedım nette arastırdım normalmıs kımı cocuk kakasını bır organı gbı gorurmus ayrılmöak ıstemezmıs dıye okudum
9 ayı bulabılr bazen korkuyu asması dıor gerı bezleyın ıstemıyosa zamana bırakın ustune gtmeyın dıor
ama tutar kabıuz olur dıye korkuyorum ayyy
napcam bılmıom hep kayısı falan vereyımde tutamasın alıssın dıorum bakalım bgun basladım ona

madem öyle daha dün akşam bayıla bayıla 3 dilim yedin ona ne demeli? diye sormadın mı
laf arasında mutlaka söyle ya bence beğenilmiyo ben de getirmeyecem artık diye
cnm ben zaten oraya götürmeyecektim ya
ne yapıpı götürsem millet tadına bakıp da beğendiği zaman ertesi gün hoooop çöpe gidiyor
yani günah ya herşeyden önce
ben de kızıp bir daha götürmeyeceğim demiştim
bugün sağolsun eşim götürmüş
bayramda da tatlı yapıştım oraya götürdüm.2 gün sonra eşim annesine sormuş tatlıyı ne yaptın döktün mü yoksa diye
demekki onun bile dikkatini çekmiş

zaten eve gidince eşimi haşlayacağım.bundan sonra ona da yok.ki o çok sever benim yaptıklarımı ve şunu yap da yeyim bunu yap da yeyim der ve genelde o bitirir

ben bi kere aldım yanıma ama yapmadı ya üstüne üstlük ağlamaya başladı acaba hazır değil mi daha tuvalete

benim erkek kardeşim de çok korkmuştu çok ağlamıştı ama sonra kız kardeşimle birlikte yaptırdık diye hatırlıyorum bak ablan da yaptı tuvalete hadi sen de yap alkışlayacaz demiştik o da yapınca bütün ev halkı tuvaletin önünde alkışlama senfonisi vardı :) yani birini görmesi lazım yaparken belki böyle denesek çünkü ilk çocuk illaki zor oluyo ama mesela ikinci olsa bak ablan nasıl yapıyo dersin o da öyle yapar daha kolay olur yani hemen de öğrenmişti kardeşim ya 9 ay kadar sürmedi ve çamaşırına yapınca da korkabilir mi acaba çiş kolay da kaka işi sıkıntılı valla

ah bu erkekler valla nolacak bilmem böyle ya

3 yas biraz daha makul canım. Böyle diyorum ama berra da belki 3 yasinda başlar. Eski mudurem berra 3 yasina gelsin basliycaksin calismaya ona gore diyor tabi benim gozum pek yemiyo o ayrı:)
gör bak senin için de berra için de güzel olacak dış çevreyle de tanışması lazım bi arkadaş değil düşün bi sürü arkadaş.. iştahı az olduğu için bi arkadaşıma kreş tavsiye ettiler orda tüm arkadaşları yiyor diye o da yemeye başlamış düzene girmiş uykusu falan burdaki kreş çok iyi o bakımdan hem fiyatı çooook uygun hem de tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…