2012 kasım bebekleri büyüyor..

Uh bukadar yazismami olur yahu
hanu kime ne yazayim arafa okudum ama ipin ucu kacti
izcanan vak siteyi sevmedin ama avantaja dondu
hehe ben geldim sayfalar çoğaldı demii :) sıkı takip etçen bundan sonra adli tatil bitinceye kadar burdayim ay hala çok mutluyum eşime de dedim benim forum özgür artık girebiliyorum diye eyvah eyvah dedi adam

bak ayşegül bende soracaktım o işi şekerim demekki nilde alışınca masal gibi olacak bu ara arada kaka diyo yada çiş diyo ama oturmayı çok sevmiyo kılazötten korkuyo istemiyo lazığımlığa oturuyo bazen bitti deyip kalkıyo ama sadece 1 kere çiş ve 1 kerede kaka yaptı henüz bişey yok bende hiç zorlamıyorum o söylerse gel oturalım diyorum bazen kabul ediyo bazende etmiyo

ben bi kere aldım yanıma ama yapmadı ya üstüne üstlük ağlamaya başladı acaba hazır değil mi daha tuvalete
masal kendı ıstegıyle gıttı wc ye hazır degıl demekkı rana bekle bırazdaha
ayıptır soylemesı 2kez ben yaparken yanıma aldım kaka anne dıo sende yap dıorum 1kez yaptı korkmadı dedgın gbı abla abı olsa hep gorse alıscak sanırım aynen alkıslıuyorum o aglarken aferınnn topıtop vercem dıorum oyle sakınlesıo sırf mutlu olsun dıye ödul olarak cıkolata verıorum yapınca ama bakalım alısmadı kılodada bı parca yapıo gerısını yapmıo yapsa razıyım
bizimki bütün çekmeceleri döküyo ranacım hadi topla diyorum yok ortadan kayboluyo
masal canı ısterse toplar ama oda bayılır dagıtmayaaa

ayıptır sorması ne kadar?
benim bi arkadaşımın da 3,5 yaşında oğlu var
hiçbir şey yemiyordu.kreşe başlayınca yemeye başladı

Kizlar k.bakmayin gelmeden gidiyorum eren izin vermiyo bi taraftan tokami bulmus sacima takmaya calisiyo cikolata gofret bende erene pek vermiyorum cok kati degilim yine nadiren arada yiyor ama oyle cikolata gofret degil onceden bi iki kere pikolata vermistim zaten biraz yiyyo yarisini birakiyo genelde kraker meyve kuru uzum leblebi yiyyo. ve bol bol su iciyo bide k.pasadan erene pipetli bardak aldim cok seviyo herseyi onunla iciyo.
Bide artik bezinden sklmaya basladi ya degistirirken falan hic istemiyo bezi dolunca cikarmaya calisiyo ama benim hic niyetim yoktuki halada yok acikcasi tam gezme zamanimizda hic iyi olmaz wcye alistirmak oyuzden bisure daha boyle idare edicez napalim.
Bu arada hafta sonu koyde ablamin eltisinin sunnet dugunu var ben gitmekte kararsizdim ama esim cuma gununden gidelim madem dedi plani yaptik cumarteside ins.annemle domates konservesi yapariz pazarda oglen dugunu yapip tumbuldek hamamlarina gidelim diyoruz annemler falan hem hamama gireriz hem gezeriz orda bakalim nasip olursa artik.
Simdi ben kacayim gelmeye calisirim ins.arada ereni doyurup yatirayim sonrada yemek camasir falan geciyo vakit opuyorum hepinizi kizlar ve bebisleri gorusuruz.

Uh bukadar yazismami olur yahu
hanu kime ne yazayim arafa okudum ama ipin ucu kacti
izcanan vak siteyi sevmedin ama avantaja dondu
hemn wc soruma cvp ıstıyorummm belkı yarende yasamıssındır yada cevrende n duymussunudr tecrubelı anne yardımmmm
hehe ben geldim sayfalar çoğaldı demii :) sıkı takip etçen bundan sonra adli tatil bitinceye kadar burdayim ay hala çok mutluyum eşime de dedim benim forum özgür artık girebiliyorum diye eyvah eyvah dedi adam
ooh hosgeldın ıyıkı boyle olmus ozman bak sen burdasın benım esımde bazen delırıo yeter kk dıye :)
masal lazımlıga hıc yapmıo ıtıyo wc ye gdıo :)ayy kakasından korkuo cocuk kabız olmasından korkuyorum yaaaa
beıde cıkarıo asla yapmaz durdurmuyokı napsam kka olayını bılemedım

Haha valla brn cok sevdim bu isu
Valla bu yeni site yaradi bize sayflarav yetusemsz oldim

songül hoşgeldin cnm
canan kuzum wavvsın forumda olduğunu nereden gördün?
gülden cnm amway in hangi ürünlerini öneriyorsun yazar mısın? loc kullanıyorum memnunum ama tuvalet banyo ve mutfak için de bişeyler almak istiyorum.hatta eğer güzel başka ürünü varsa onlardan da alabilirim
bir de çok uzun süre dayanıyor annem aralıkta almıştı bana
locu herşeye kullandım(camlar,mobilya tozları,yerler,mutfak dolapları vs) ama hala kullanıyorum. az kaldı

Cnm yarende yasamadim ama korkan pek cok cocuk duydum zamanla duzeliyormus ama olabildigunce gormesun
ay dusununce cocukta hakli yahu

cnm eger rahatsız sa sadece 2gun suruo saatlerce wc de vaktın gecmıo ısınıden yada tatılınden alıkoymuyo her yerde yapılabılır yanı
ınsan baslamyınca tedırgın oluyo bende dıodum eylulden sonra baslarım tatıle gdıp geleyım dıye ama masal ısrarla bez cıkarınca bıanda oldu ve saddec 2gun surdu çiş kılodu var dısarı cıkarken onu takıom sızdırmıo akmıo yanıma yedek alıom ama allha skur hıc dısarda yapmadı denemeyınce gozumuzde buyuo ınanın ama gunluk yasantımızı etkılemıo

Kizlar bende pikolata cubuk kraker kinder veriyorum
girdugumiz ortamda ivir zivur ortami varsa kasmiyorum biri birsey getirmis ise vermem demiyorum

Sagol cnm benim
Ay kv nasil uzmus defneyi ya cok uzuldumm nasilda kiyiyor anlamuyirum ku

ayıptır sorması ne kadar?
benim bi arkadaşımın da 3,5 yaşında oğlu var
hiçbir şey yemiyordu.kreşe başlayınca yemeye başladı
canım iki özel bir devlet var özele göndermeyi düşünüyorum 450 şimdiki fiyatı bi yer daha var 250 devletin de 187 diye kalmış aklımda hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…