2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım zaten kiloduna yapacam diye korkuyo ben çok iyi hatırlıyorum kardeşimin arkasına baka baka etrafında döndüğünü çocuk korkuyodu sonra yapmıştı iç çamaşırına ama olaya el attık toplu halde çözülmüştü benim burda kimse de yok ama bakıcı ben hallederim diyo bakalım artık :)

sitenin sol üst kısmandı forumlar var ya oraya tıklıyorum sağ tarafta takipçileriniz yazıyo kimin olduğunu ordan görüyorum canım :) sabahtan beri siteyi çözmeye çalışıyorum az kaldı gibi :) ama daha eksiği var sitede kimin olup olmadığı konusunu da çözeceklermiş :)

Cnm yarende yasamadim ama korkan pek cok cocuk duydum zamanla duzeliyormus ama olabildigunce gormesun
ay dusununce cocukta hakli yahu
ayyy sevındım enzından normalmıs sasırdım korkuo dıo tam yapcagında

Masalla kuzuma benim ya iste zamani gelnis annesi
Ay gecen idrar tahlili veemek icin ckk bekletti bizi sipa
ayy tahlılde masal 10dak da yapmıstı yanımazda 5saatır bekleyen kadın delırmıstı :),
masal hıc tutamazdı ben zorlancagımı dusunmustum ogertırken
Seviyor dimu masalcik ta
Trt bir de cocuk dr u cikmisti her marketw gittgindw sadece bir tane aliyormus
xunku okul doneminde vucut tepki verebilir dedi paketli yiyecege
aaa hıc duymamıstım ben oyle arada odul olarak verıodum eskıden yemıodu hıc ama sımdıde bayıla bayıla yemıo hala elınde bekletıo cıg köfte ver nasıl yıo:)
aynen kıloda yapmıo wc ye yapmıo dayanıo tutabıldgı kadar allhım ıns uzun surmez kabız olursa acıo dıye yapmaz buseferde
masallhhh sızeee ama emzık olmamıs cıkkk begenmedım kocaman kıza :)
resım cekerken barı cıkar annesı guzellıgını kapatmasın

canım iki özel bir devlet var özele göndermeyi düşünüyorum 450 şimdiki fiyatı bi yer daha var 250 devletin de 187 diye kalmış aklımda hatırlamıyorum
baya uygunmuş cnm

evet babasına benziyor cnm ya
evet cnm ben eşime deli gibi aşıktım
çok sevdim eşimi(ama artık o kadar değilim yaşananlardan sonra)

songül hoşgeldin şekerim
özcenanım çok sevindim bende şekerimmmm:
fundacım onların hepsinden tavsiyem olabilir sana ama istersen watsaptan yazayım cnm

Ay bizimkide bir cigkofte severki sorma
Bu arada emzik candir:)

baya uygunmuş cnm

evet babasına benziyor cnm ya
evet cnm ben eşime deli gibi aşıktım
çok sevdim eşimi(ama artık o kadar değilim yaşananlardan sonra)
ilçe olduğu için böyle uygun merkezlerde çook pahalı bakıcı kreş ilçeden gitmeyi hiç istemiyorum bu yüzden kiradır yoldur büyük şehirde biz yapamayız

hala çok seviyosun eşini ben eminim inşallah eşin de senin sevginin değerini anlayacak merak etme sen :)

songül hoşgeldin şekerim
özcenanım çok sevindim bende şekerimmmm:
fundacım onların hepsinden tavsiyem olabilir sana ama istersen watsaptan yazayım cnm
canım benim biliyorum zaten burdan görüşebiliyoruz en fazla evde hiç vakit olmuyo ki whatsappı bile açamıyorum doğru dürüst

portal forumlar albümler üyeler diye bi yer var üst tarafta ordan forumlara tıkla sağ tarafta kendi adını görecen aşağı tarafta çevrim içi takip ettiklerin var ben takip ettiklerimi görüyorum :)
tsk ederım cnm hemn bakayımmm
Ay bizimkide bir cigkofte severki sorma
Bu arada emzik candir:)
cıgkofte tursu hastası tatlıyla arası yok:)
emzık bende cok severım hala saklıorum masalınkılerı ama 7ayı gectı bırakalı ya unuuttum garıp geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…