- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.341
canım zaten kiloduna yapacam diye korkuyo ben çok iyi hatırlıyorum kardeşimin arkasına baka baka etrafında döndüğünü çocuk korkuyodu sonra yapmıştı iç çamaşırına ama olaya el attık toplu halde çözülmüştü benim burda kimse de yok ama bakıcı ben hallederim diyo bakalım artık :)masal kendı ıstegıyle gıttı wc ye hazır degıl demekkı rana bekle bırazdaha
ayıptır soylemesı 2kez ben yaparken yanıma aldım kaka anne dıo sende yap dıorum 1kez yaptı korkmadı dedgın gbı abla abı olsa hep gorse alıscak sanırım aynen alkıslıuyorum o aglarken aferınnn topıtop vercem dıorum oyle sakınlesıo sırf mutlu olsun dıye ödul olarak cıkolata verıorum yapınca ama bakalım alısmadı kılodada bı parca yapıo gerısını yapmıo yapsa razıyım
masal canı ısterse toplar ama oda bayılır dagıtmayaaa
sitenin sol üst kısmandı forumlar var ya oraya tıklıyorum sağ tarafta takipçileriniz yazıyo kimin olduğunu ordan görüyorum canım :) sabahtan beri siteyi çözmeye çalışıyorum az kaldı gibi :) ama daha eksiği var sitede kimin olup olmadığı konusunu da çözeceklermiş :)songül hoşgeldin cnm
canan kuzum wavvsın forumda olduğunu nereden gördün?
gülden cnm amway in hangi ürünlerini öneriyorsun yazar mısın? loc kullanıyorum memnunum ama tuvalet banyo ve mutfak için de bişeyler almak istiyorum.hatta eğer güzel başka ürünü varsa onlardan da alabilirim
bir de çok uzun süre dayanıyor annem aralıkta almıştı bana
locu herşeye kullandım(camlar,mobilya tozları,yerler,mutfak dolapları vs) ama hala kullanıyorum. az kaldı
ay hoş geldiniz maşallah ana kız :) funda defne sana benzemiyo babasına benziyo ama ya :) çok mu sevdin eşini yahu :) benim kız da bana benzemeye başladı eşimin arkadaşı söyledi kim kimi daha çok seviyosa bebek ona benzermiş diye ben de eşime dönüp dedim bu da sana kapak olsun die
ay sorma bir de marifetmiş gibi anlatıyorSagol cnm benim
Ay kv nasil uzmus defneyi ya cok uzuldumm nasilda kiyiyor anlamuyirum ku
ayyy sevındım enzından normalmıs sasırdım korkuo dıo tam yapcagındaCnm yarende yasamadim ama korkan pek cok cocuk duydum zamanla duzeliyormus ama olabildigunce gormesun
ay dusununce cocukta hakli yahu
ayy tahlılde masal 10dak da yapmıstı yanımazda 5saatır bekleyen kadın delırmıstı :),Masalla kuzuma benim ya iste zamani gelnis annesi
Ay gecen idrar tahlili veemek icin ckk bekletti bizi sipa
aaa hıc duymamıstım ben oyle arada odul olarak verıodum eskıden yemıodu hıc ama sımdıde bayıla bayıla yemıo hala elınde bekletıo cıg köfte ver nasıl yıo:)Seviyor dimu masalcik ta
Trt bir de cocuk dr u cikmisti her marketw gittgindw sadece bir tane aliyormus
xunku okul doneminde vucut tepki verebilir dedi paketli yiyecege
aynen kıloda yapmıo wc ye yapmıo dayanıo tutabıldgı kadar allhım ıns uzun surmez kabız olursa acıo dıye yapmaz buseferdecanım zaten kiloduna yapacam diye korkuyo ben çok iyi hatırlıyorum kardeşimin arkasına baka baka etrafında döndüğünü çocuk korkuyodu sonra yapmıştı iç çamaşırına ama olaya el attık toplu halde çözülmüştü benim burda kimse de yok ama bakıcı ben hallederim diyo bakalım artık :)
masallhhh sızeee ama emzık olmamıs cıkkk begenmedım kocaman kıza :)
nerddne goruon kızzzz nerde yazıo aktıf olanlarmesela bir yağmurcandan gördüm ama hala gelmedi kendileri
baya uygunmuş cnmcanım iki özel bir devlet var özele göndermeyi düşünüyorum 450 şimdiki fiyatı bi yer daha var 250 devletin de 187 diye kalmış aklımda hatırlamıyorum
evet babasına benziyor cnm yaay hoş geldiniz maşallah ana kız :) funda defne sana benzemiyo babasına benziyo ama ya :) çok mu sevdin eşini yahu :) benim kız da bana benzemeye başladı eşimin arkadaşı söyledi kim kimi daha çok seviyosa bebek ona benzermiş diye ben de eşime dönüp dedim bu da sana kapak olsun die
portal forumlar albümler üyeler diye bi yer var üst tarafta ordan forumlara tıkla sağ tarafta kendi adını görecen aşağı tarafta çevrim içi takip ettiklerin var ben takip ettiklerimi görüyorum :)nerddne goruon kızzzz nerde yazıo aktıf olanlar
Ay bizimkide bir cigkofte severki sormaayyy sevındım enzından normalmıs sasırdım korkuo dıo tam yapcagında
ayy tahlılde masal 10dak da yapmıstı yanımazda 5saatır bekleyen kadın delırmıstı :),
masal hıc tutamazdı ben zorlancagımı dusunmustum ogertırken
aaa hıc duymamıstım ben oyle arada odul olarak verıodum eskıden yemıodu hıc ama sımdıde bayıla bayıla yemıo hala elınde bekletıo cıg köfte ver nasıl yıo:)
aynen kıloda yapmıo wc ye yapmıo dayanıo tutabıldgı kadar allhım ıns uzun surmez kabız olursa acıo dıye yapmaz buseferde
masallhhh sızeee ama emzık olmamıs cıkkk begenmedım kocaman kıza :)
resım cekerken barı cıkar annesı guzellıgını kapatmasın
ilçe olduğu için böyle uygun merkezlerde çook pahalı bakıcı kreş ilçeden gitmeyi hiç istemiyorum bu yüzden kiradır yoldur büyük şehirde biz yapamayızbaya uygunmuş cnm
evet babasına benziyor cnm ya
evet cnm ben eşime deli gibi aşıktım
çok sevdim eşimi(ama artık o kadar değilim yaşananlardan sonra)
canım benim biliyorum zaten burdan görüşebiliyoruz en fazla evde hiç vakit olmuyo ki whatsappı bile açamıyorum doğru dürüstsongül hoşgeldin şekerim
özcenanım çok sevindim bende şekerimmmm:
fundacım onların hepsinden tavsiyem olabilir sana ama istersen watsaptan yazayım cnm
tsk ederım cnm hemn bakayımmmportal forumlar albümler üyeler diye bi yer var üst tarafta ordan forumlara tıkla sağ tarafta kendi adını görecen aşağı tarafta çevrim içi takip ettiklerin var ben takip ettiklerimi görüyorum :)
cıgkofte tursu hastası tatlıyla arası yok:)Ay bizimkide bir cigkofte severki sorma
Bu arada emzik candir:)
ben korkuyorum çiğköfte vermeye ya çok seviyo rana da istiyo ama bu seferde acısız vermeme rağmen kız koko yaparken bi yanma olacak diye korkuyorum :)Ay bizimkide bir cigkofte severki sorma
Bu arada emzik candir:)
Hosbulduk hayatim nasiliz bakimsongül hoşgeldin şekerim
özcenanım çok sevindim bende şekerimmmm:
fundacım onların hepsinden tavsiyem olabilir sana ama istersen watsaptan yazayım cnm
teşekkür ederiz teyzesiFunda ay cok tatli bakmis kuzum ana kiz cok sekersiniz masalla size
Canim aras cokkkk uzun zamandie yiyor aci aci sanirim cani yanmiyor sinyal almadimben korkuyorum çiğköfte vermeye ya çok seviyo rana da istiyo ama bu seferde acısız vermeme rağmen kız koko yaparken bi yanma olacak diye korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?