- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.361
olur cnm yaz banasongül hoşgeldin şekerim
özcenanım çok sevindim bende şekerimmmm:
fundacım onların hepsinden tavsiyem olabilir sana ama istersen watsaptan yazayım cnm
emziği bizim kız nasıl bırakır bilmiyorum koleksiyon var valla değiştirip değiştirip takıyo çok canı sıkılırsa bir bana bi babasına :)tsk ederım cnm hemn bakayımmm
cıgkofte tursu hastası tatlıyla arası yok:)
emzık bende cok severım hala saklıorum masalınkılerı ama 7ayı gectı bırakalı ya unuuttum garıp geldı
ayy bızde aydın ın bır ılcesıne tasıncaz aralıkta allhım nasıl mutluyum ankara cok pahalı tek esım calısıo cok zorlanıyoruz hem masalda buyur bende orda kres ucuzdur calsırıom bende duzene gırerız yaaailçe olduğu için böyle uygun merkezlerde çook pahalı bakıcı kreş ilçeden gitmeyi hiç istemiyorum bu yüzden kiradır yoldur büyük şehirde biz yapamayız
hala çok seviyosun eşini ben eminim inşallah eşin de senin sevginin değerini anlayacak merak etme sen :)
ben de seviyorum emziği,susturucu resmenAy bizimkide bir cigkofte severki sorma
Bu arada emzik candir:)
Allah seniiCanim aras cokkkk uzun zamandie yiyor aci aci sanirim cani yanmiyor sinyal almadim
Bizim oglan tatlida peknsever ama yaren ssvmez bna cekmistsk ederım cnm hemn bakayımmm
cıgkofte tursu hastası tatlıyla arası yok:)
emzık bende cok severım hala saklıorum masalınkılerı ama 7ayı gectı bırakalı ya unuuttum garıp geldı
ayy 8 tane emzık ve askıları duruo bazen veresım gelıodu gerı ılk zmanlar ben daha cok zorlandım yanı bıraktırrıken masal 1gunde unuttu okdarda baglıydı sozde:)emziği bizim kız nasıl bırakır bilmiyorum koleksiyon var valla değiştirip değiştirip takıyo çok canı sıkılırsa bir bana bi babasına :)
aydın merkezi bile küçük ki ilçeleri daha rahattır ben de çok severim aydını ama çok ucuz sanma çünkü tatil yeri orası daayy bızde aydın ın bır ılcesıne tasıncaz aralıkta allhım nasıl mutluyum ankara cok pahalı tek esım calısıo cok zorlanıyoruz hem masalda buyur bende orda kres ucuzdur calsırıom bende duzene gırerız yaaa
hala seviyorum ama eskisi gibi kör kütük değilim sadeceilçe olduğu için böyle uygun merkezlerde çook pahalı bakıcı kreş ilçeden gitmeyi hiç istemiyorum bu yüzden kiradır yoldur büyük şehirde biz yapamayız
hala çok seviyosun eşini ben eminim inşallah eşin de senin sevginin değerini anlayacak merak etme sen :)
bizim için farketmiyo içinde fazlası zarar olan ne varsa yer turşu puding tatlı dondurma ha bi de yararlı ye demi bak yine yarama bastınız he :)Bizim oglan tatlida peknsever ama yaren ssvmez bna cekmis
Ben varya ekmege once tuzlu krem peynir surerum somra recel
Bizim oglan tatlida peknsever ama yaren ssvmez bna cekmis
Ben varya ekmege once tuzlu krem peynir surerum somra recel
herkes öyle ya zamanla alışıyosun ya da beklentin fazla oluyo ben benim ilgilendiğim gibi eşimin benimle ilgilenmesini çok isterim ama yok erkekler belli bi zamandan sonra odunlaşıyo :)hala seviyorum ama eskisi gibi kör kütük değilim sadece
Ole valla ay hele uyurken gozu kapali alip takuyor donerken ay cok guluyorumben de seviyorum emziği,susturucu resmen
ayy ozur dılerızzzzzz alısır annesı emmeyı bırakmıs ya duzlır belkı ısthıbizim için farketmiyo içinde fazlası zarar olan ne varsa yer turşu puding tatlı dondurma ha bi de yararlı ye demi bak yine yarama bastınız he :)
Ya ciddimi ay benden bir tane daha varmis burde serbetli tatli yerken aglayasim gekiyor hemen tiz baniyorumayy bende peynır cıkolata yerım domatese bol tuz atıp cıklta yada recellı ekmekle yerım aynıyız desene esım cok sasırıodu bana :)
düzeldi düzeldi gayet iyiyiz maşallah birazcık da toplasa yetecek bana 29 ağustosta annemler geliyo o zamana alsa biraz fena olmayacak bugün 16. dişimizi de deldik :) artık diş yok demi iki yaşına kadar yaayy ozur dılerızzzzzz alısır annesı emmeyı bırakmıs ya duzlır belkı ısthı
Ya ciddimi ay benden bir tane daha varmis burde serbetli tatli yerken aglayasim gekiyor hemen tiz baniyorum
Canim bizim en son 15 aylikti sanirim 16 cikti bak aylardir tik uokdüzeldi düzeldi gayet iyiyiz maşallah birazcık da toplasa yetecek bana 29 ağustosta annemler geliyo o zamana alsa biraz fena olmayacak bugün 16. dişimizi de deldik :) artık diş yok demi iki yaşına kadar ya
Aaa dmeek ayni insna degilmia cnmha ha ha yetişemiorum size beeeee
fundacım maşallah size nazar deymesin defneme .. yazarım ben sana cnm merak etme..
özcenanım bende veriorum çi köfte cnm sorun olmuo. songülüm iyiyim ben sen nasılsın cnm bu arada kadına sordum izmirdeymiş cnm sakaryada değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?