2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim bizim en son 15 aylikti sanirim 16 cikti bak aylardir tik uok
Sanirim artik cikixaklar aras mizirdak ya omdanbelki diger dislerde boyle olmadi damak sertlestu diye olabikir diye dusunuyorim
valla biz yeni tamamladık 16 tane o alttan çıkanda anca büyür biraz dinlenelim yaa :)

herkes öyle ya zamanla alışıyosun ya da beklentin fazla oluyo ben benim ilgilendiğim gibi eşimin benimle ilgilenmesini çok isterim ama yok erkekler belli bi zamandan sonra odunlaşıyo :)
aynen benim düşündüğümün 10 da birini düşünse dişimi kıracağım
adamda jest yapma huyu çoooooooookkk nadir
pazar günü diyorum ki beni neden güzel yerlere hiç yemeğe götürmüyorsun
ne dese beğenirsiniz?
önce sen götür bana öğret ondan sonra ben seni götürürüm
eh be adam bir kere de sen araştır
ben bi bakışından ne istediğini anlarım ama benimkinden o bişey anlamaz

aynen alarmlısı olsa süper olacak

Simdi o kv nin oglundan beklenti buraz fazka gibi gekdi bana

Canim bizim en son 15 aylikti sanirim 16 cikti bak aylardir tik uok
Sanirim artik cikixaklar aras mizirdak ya omdanbelki diger dislerde boyle olmadi damak sertlestu diye olabikir diye dusunuyorim
bizim de 16 tane ve 2 yaşından sonra çıkacakların gelmesini bekliyoruz artık ne zaman gelirse

Simdi o kv nin oglundan beklenti buraz fazka gibi gekdi bana
evet cnm beklentim sanırım biraz fazla
daha doğrusu ben düşünüyorum ya o da düşünsün istiyorum ama yok malesef
sevgiliyken ne kadar düşünceliydi ama anlatamam
evliliğin başlarında da çok düşünceliydi ama ne zaman izmire taşındık adam bambaşka birine döndü

izmirden geri dönme şansınız hiç mi yok

izmirden geri dönme şansınız hiç mi yok

şimdilik malesef yok cnm
önceden sorumluluklarını vs çok iyi biliyordu ama izmire taşınınca nasıl olsa ben olmasam da annem halleder dedi ama annesi de başından saaldı,kendi istediğini yaptırmaya çalıştı ve sonuç bu
allah büyüktür diyorum hep
o herşeyin layıkını verir
taşınma ihtimalimiz çok az çünkü hem onun hem benim çalıştığım banka kabul ederse taşınabiliriz ama birimizin ki kabul etse birimizin ki kabul etmez

Aaa dmeek ayni insna degilmia cnm
Bugun benim kaynimlar geliuorrr fransadan
değilmiş cnm ee sanada geliceklermi peki anlamadım köye nezaman gideceksiniz?h
Ya geçmişi bitiremeden elif uyandı ne kadar çok şey yazmışsınız bide yeni kk yi begenmediniz
Hepinizi öperek kaciyorum
aaa kız sen önce yazıp sonra geçmiş yapaydın sorma herkes coştu bugün bende yetişemiyom ama sevdim böyle olunca..

ay ne oluo burdaaa hızınıza yetişemiyorummm maşallah hepinize... defnem ve annesi çok tatlısınız maşallah subhanallah

ay ne oluo burdaaa hızınıza yetişemiyorummm maşallah hepinize... defnem ve annesi çok tatlısınız maşallah subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…