- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.381
valla biz yeni tamamladık 16 tane o alttan çıkanda anca büyür biraz dinlenelim yaa :)Canim bizim en son 15 aylikti sanirim 16 cikti bak aylardir tik uok
Sanirim artik cikixaklar aras mizirdak ya omdanbelki diger dislerde boyle olmadi damak sertlestu diye olabikir diye dusunuyorim
yoğunluk yine baş gösterecek desen eAaa dmeek ayni insna degilmia cnm
Bugun benim kaynimlar geliuorrr fransadan
aynen benim düşündüğümün 10 da birini düşünse dişimi kıracağımherkes öyle ya zamanla alışıyosun ya da beklentin fazla oluyo ben benim ilgilendiğim gibi eşimin benimle ilgilenmesini çok isterim ama yok erkekler belli bi zamandan sonra odunlaşıyo :)
aynen alarmlısı olsa süper olacakOle valla ay hele uyurken gozu kapali alip takuyor donerken ay cok guluyorum
Tabi birde kaybolunca oldugu yerden otenleri olsa cok sevincem onca emzikten bir tanw olmuyor ortda yahu en son bizdilabimda ki surehi icinden bir tane utu sepetinden de bir tane cikti dun aksma
ben tatlıyı çok severim çikolata,sütlü tatlı ama şerbetli tatlıyı görmek bile istememYa ciddimi ay benden bir tane daha varmis burde serbetli tatli yerken aglayasim gekiyor hemen tiz baniyorum
Simdi o kv nin oglundan beklenti buraz fazka gibi gekdi banaaynen benim düşündüğümün 10 da birini düşünse dişimi kıracağım
adamda jest yapma huyu çoooooooookkk nadir
pazar günü diyorum ki beni neden güzel yerlere hiç yemeğe götürmüyorsun
ne dese beğenirsiniz?
önce sen götür bana öğret ondan sonra ben seni götürürüm
eh be adam bir kere de sen araştır
ben bi bakışından ne istediğini anlarım ama benimkinden o bişey anlamaz
Bende sutku severim canim hele kazandibi bayilirim ama bimden hehe yaomasi pek zorben tatlıyı çok severim çikolata,sütlü tatlı ama şerbetli tatlıyı görmek bile istemem
bizim de 16 tane ve 2 yaşından sonra çıkacakların gelmesini bekliyoruz artık ne zaman gelirseCanim bizim en son 15 aylikti sanirim 16 cikti bak aylardir tik uok
Sanirim artik cikixaklar aras mizirdak ya omdanbelki diger dislerde boyle olmadi damak sertlestu diye olabikir diye dusunuyorim
Evwt cnm ama bugun koye gidiuorlar teyzesi annen yok bendeainiz demis tum aile orda toplancajyoğunluk yine baş gösterecek desen e
Bizimki bagira bagira geliyr snirimbizim de 16 tane ve 2 yaşından sonra çıkacakların gelmesini bekliyoruz artık ne zaman gelirse
evet cnm beklentim sanırım biraz fazlaSimdi o kv nin oglundan beklenti buraz fazka gibi gekdi bana
izmirden geri dönme şansınız hiç mi yokevet cnm beklentim sanırım biraz fazla
daha doğrusu ben düşünüyorum ya o da düşünsün istiyorum ama yok malesef
sevgiliyken ne kadar düşünceliydi ama anlatamam
evliliğin başlarında da çok düşünceliydi ama ne zaman izmire taşındık adam bambaşka birine döndü
Gizel soruizmirden geri dönme şansınız hiç mi yok
beğeniniz lütfen:) gerçi senin pc yok beğen var mı telefonunda beğeeen :)Gizel soru
izmirden geri dönme şansınız hiç mi yok
şimdilik malesef yok cnmGizel soru
Haha benim begenumi elimden kimae alamaZ orda dur:KK63:beğeniniz lütfengerçi senin pc yok beğen var mı telefonunda beğeeen
değilmiş cnm ee sanada geliceklermi peki anlamadım köye nezaman gideceksiniz?hAaa dmeek ayni insna degilmia cnm
Bugun benim kaynimlar geliuorrr fransadan
aaa kız sen önce yazıp sonra geçmiş yapaydın sorma herkes coştu bugün bende yetişemiyom ama sevdim böyle olunca..Ya geçmişi bitiremeden elif uyandı ne kadar çok şey yazmışsınız bide yeni kk yi begenmediniz
Hepinizi öperek kaciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?