2012 kasım bebekleri büyüyor..

size nilin yaptığını anlatayım
ben ona parmak boyası aldım birlikte yapmak için ama açıp eline yanlızken hiç vermedim benim gözetimimde yapıyoduk diğer zamanlardada hiç açmadım bugün bizim bakıcının torunu gelmiş sandaliyeyle yüksekten boyaları al nilin eline ver eeee sonrası sizce?
nil boyayı aç heryerine bir güzel döjk bakıcı diyo bi gördüm sinir kırizi geçirecektim diyo nilin bacaklarından süzülüyomuş boyalar yıkıyorum yıkıyorum okadar zor çıktıki diyo tabi halı ve nilin kıyafetleride boya olmuş bakalım leke çıkartıcı bi ürün var o boyayıda çıkarrsa sana onuda tavsiye edicem funda bütün lekeleri çıkarıyo ama bakalım.
nilde tık yok diyo he he he.

ayyyy çok fena insan sinir krizi geçirir resmen
nil çok mutlu olmuştur boyalarla ama değil mi?
tamam cnm sonucu bekliyorum

ayyyy çok fena insan sinir krizi geçirir resmen
nil çok mutlu olmuştur boyalarla ama değil mi?
tamam cnm sonucu bekliyorum
ha ha ha aynen fundaya kadın torununa kızmış bende ona kızdım niye kızıyosun diye ama haklı yani o görüntüyü göreydin diyo he he he. kıdıncık halıyıyı yıkıyomuş şimdi

ha ha ha aynen fundaya kadın torununa kızmış bende ona kızdım niye kızıyosun diye ama haklı yani o görüntüyü göreydin diyo he he he. kıdıncık halıyıyı yıkıyomuş şimdi
ay yazık ya durduk yere iş çıkmış şimdi ama ben de çocuklara kızanlara sinir olurum
gerçi bazen ben de defneye kızıyorum ama sürekli değil
kuzucuğumu sevgiye boğmaya bayılıyorum

aydın merkezi bile küçük ki ilçeleri daha rahattır ben de çok severim aydını ama çok ucuz sanma çünkü tatil yeri orası da
dogrudur cnm ama bızım memlekte 1.5saat uzaklıkta kv annemlerın bahcesı var yeme ıcme ordan gelır mesafe yakın bız gıder alırız arada herseyı kıra burda uyduruk evler bıle 750den baslıo orda 250ye varmıs oyuzden o acıdan rahattır enazından

Ya ciddimi ay benden bir tane daha varmis burde serbetli tatli yerken aglayasim gekiyor hemen tiz baniyorum
evet ya garıp ama gercegızzz:)
ayyy yerım o cadıyı burdan sevımlı oluyor ama yazık bakıcınıza kolay gelsın bıan sok olmustur

allahımmm o haldeyken yanında olmak vardı he he:) tabi bakıcınıza da yazık torunu yapınca suçlu hiisetmiştir kendini.

he he he he: kadın halı yıkamak durumunda kaldı bırak ben hallederim dedim ama bırakmadı he he he: ayşegülgerçekten kadın için zordur he he yaseminim yiyecekmiydin niloşu ay funda bizimki mest olmuş tabi ha ha ha:ama hiç sesini çıkarmamış...temizlemeye çalışıyomuş

funda watsaptan bişeyler yazdım sana ama bana watsaptan mailini yazarsan daha detaylı yazıcam cnm teldn zor oluyo pc daha kolay olucak..

funda watsaptan bişeyler yazdım sana ama bana watsaptan mailini yazarsan daha detaylı yazıcam cnm teldn zor oluyo pc daha kolay olucak..
cnm kusura bakma defne ile konuşuyordum
mail adreslerimi gönderdim
biri bankanın maili
sen herikisine de gönder çünkü banka engelleyebiliyor bazn

kızlar bu arada biraz önce eşim aradı.tv izlerken defne telefonu getirmiş alo anne diye
eşimde beni aradı defneye verdi
defne telefonda nasıl annem diyor duymanız lazım neyse defneyle konuşurken babaannesi defnenin yemek yememesini şikayet etmeye başladı defne ona nasıl bağırıyor görmeniz lazım
neyse defne teli tekrar ele geçirdi
baya konuştuk.kv hadi kapatta annen çalışsın diyor defne hayır diyor.
kapatmamak için baya direndi
anne gel diye konuşuyor yavrum
zor ikna ettim telefonu kapatmaya

ayyy kızlar kızıma aşığım ya

kıyamam nasıl özledi kimbilir ya pöfff bu çalışan bayanların yani bizim işimiz çok zor çokkkk:

kıyamam nasıl özledi kimbilir ya pöfff bu çalışan bayanların yani bizim işimiz çok zor çokkkk:
evet cnm baya özlemiş demekki
kv hadi kapatta annen çalışsın dediği anda bile nasıl kızıyor babaannesine anlatamam

inan elimde olsa çalışmaz çocuğuma kendim bakardım

kızlar bgun buraya yazdım ve yıne gercek oldu allhımmmmm bu kk ya bayılıyorummm
bugun masal kakası nı wc ye yaptı ılk ayaga kalkıp aglar gbı oldu hemn kucagıma aldım kakaya bay bay yapalım hadı dedım
yaptıkca wc ye dustukce kkası bay bayyy kaka bay bayyy dedım oda soyledı bıyandan yaptı aglamadan bıtınce suyu kendı doktu bay bay dıyerek ohhhh bgun guzel gectı ılkkez 15 gundur korkıyodu kaka yaparken bı arca yapıo gerısını yapmıyodu aglıyodu
allhımm ıns devam eder boyle kayısı suyu kayısı falan ıse yaradı tutamadı:)

kıyamam ozlemıs senı annesı asık olunmazmı bu masumıyete allhım esırgesın

kızlar buarada gecen tv de doktor dıodu cocugun yanında onun ıyı hallerını konusun
yemek yemıo surubu ıcıremıom bı turlu uyutamıom gbı olumsuz seylerı soylersek baskasına
cocuk anneyle savasa gırermıs hosuna gıder ınatlasırmıs artık huy halıne gelırmıs kalıcı olurmus
cocugun yanında yemek yedıremıom demıcekmıssın ama gelde bunu kv ye anlat dımı

ama dıger kızlara bılgı olsun 2yas sendromunda ozellıkle algıları yuksek oldgundan bu olay gecerlıymıs
soylenenlerı anladıkları ıcın olumlu konusun dıkkatını baska yone cekın hayırı sık kullnmayın kı etkılı olsun dıyor

Iyı geceler kızlar
Öncelıkle masallah sıze kaldıgım yerden devam ıcın gırdım foruma aynen boyleyım Yanlısmı bıraktım acaba dedım bu kadar ılerlemıs olamaz
Özcanan aktıf uyelıge gecıs olmus sevındım senın ve bızım adımızaKızlar boyle gıderse onbınlere cabuk ulasırız bız

Katreınur dun gece cvbı eksık yanıtlamısım bugun gelıyo aklıma bunuda sormustu dıye kusura bakma cnm
Domates soguyunca dıger malzemelerı karıstırıp kavanoza dolduruyoruz kapagını kapatıyoruz tamam
Tutma yada ters cevırme durumu olmuyor..

Reces cok tatlı cıkmıssınız analı kızlı masallah sıze cnm..

Aysegul sevındım masal ıcın yoksa cıddı sıkıntı oluyo kaka olayı beyzada bızzat yasadım, masal cozdu olayı artık ıns devamı gelır cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…