- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.401
teşekkür ederiz teyzesiay ne oluo burdaaa hızınıza yetişemiyorummm maşallah hepinize... defnem ve annesi çok tatlısınız maşallah subhanallah
ayyyy çok fena insan sinir krizi geçirir resmensize nilin yaptığını anlatayım
ben ona parmak boyası aldım birlikte yapmak için ama açıp eline yanlızken hiç vermedim benim gözetimimde yapıyoduk diğer zamanlardada hiç açmadım bugün bizim bakıcının torunu gelmiş sandaliyeyle yüksekten boyaları al nilin eline ver eeee sonrası sizce?
nil boyayı aç heryerine bir güzel döjk bakıcı diyo bi gördüm sinir kırizi geçirecektim diyo nilin bacaklarından süzülüyomuş boyalar yıkıyorum yıkıyorum okadar zor çıktıki diyo tabi halı ve nilin kıyafetleride boya olmuş bakalım leke çıkartıcı bi ürün var o boyayıda çıkarrsa sana onuda tavsiye edicem funda bütün lekeleri çıkarıyo ama bakalım.
nilde tık yok diyo he he he.
ha ha ha aynen fundaya kadın torununa kızmış bende ona kızdım niye kızıyosun diye ama haklı yani o görüntüyü göreydin diyo he he he. kıdıncık halıyıyı yıkıyomuş şimdiayyyy çok fena insan sinir krizi geçirir resmen
nil çok mutlu olmuştur boyalarla ama değil mi?
tamam cnm sonucu bekliyorum
ay yazık ya durduk yere iş çıkmış şimdi ama ben de çocuklara kızanlara sinir olurumha ha ha aynen fundaya kadın torununa kızmış bende ona kızdım niye kızıyosun diye ama haklı yani o görüntüyü göreydin diyo he he he. kıdıncık halıyıyı yıkıyomuş şimdi
dogrudur cnm ama bızım memlekte 1.5saat uzaklıkta kv annemlerın bahcesı var yeme ıcme ordan gelır mesafe yakın bız gıder alırız arada herseyı kıra burda uyduruk evler bıle 750den baslıo orda 250ye varmıs oyuzden o acıdan rahattır enazındanaydın merkezi bile küçük ki ilçeleri daha rahattır ben de çok severim aydını ama çok ucuz sanma çünkü tatil yeri orası da
evet ya garıp ama gercegızzz:)Ya ciddimi ay benden bir tane daha varmis burde serbetli tatli yerken aglayasim gekiyor hemen tiz baniyorum
ayyy yerım o cadıyı burdan sevımlı oluyor ama yazık bakıcınıza kolay gelsın bıan sok olmusturha ha ha aynen fundaya kadın torununa kızmış bende ona kızdım niye kızıyosun diye ama haklı yani o görüntüyü göreydin diyo he he he. kıdıncık halıyıyı yıkıyomuş şimdi
allahımmm o haldeyken yanında olmak vardı he he:) tabi bakıcınıza da yazık torunu yapınca suçlu hiisetmiştir kendini.size nilin yaptığını anlatayım
ben ona parmak boyası aldım birlikte yapmak için ama açıp eline yanlızken hiç vermedim benim gözetimimde yapıyoduk diğer zamanlardada hiç açmadım bugün bizim bakıcının torunu gelmiş sandaliyeyle yüksekten boyaları al nilin eline ver eeee sonrası sizce?
nil boyayı aç heryerine bir güzel döjk bakıcı diyo bi gördüm sinir kırizi geçirecektim diyo nilin bacaklarından süzülüyomuş boyalar yıkıyorum yıkıyorum okadar zor çıktıki diyo tabi halı ve nilin kıyafetleride boya olmuş bakalım leke çıkartıcı bi ürün var o boyayıda çıkarrsa sana onuda tavsiye edicem funda bütün lekeleri çıkarıyo ama bakalım.
nilde tık yok diyo he he he.
cnm kusura bakma defne ile konuşuyordumfunda watsaptan bişeyler yazdım sana ama bana watsaptan mailini yazarsan daha detaylı yazıcam cnm teldn zor oluyo pc daha kolay olucak..
kıyamam nasıl özledi kimbilir ya pöfff bu çalışan bayanların yani bizim işimiz çok zor çokkkk:cnm kusura bakma defne ile konuşuyordum
mail adreslerimi gönderdim
biri bankanın maili
sen herikisine de gönder çünkü banka engelleyebiliyor bazn
kızlar bu arada biraz önce eşim aradı.tv izlerken defne telefonu getirmiş alo anne diye
eşimde beni aradı defneye verdi
defne telefonda nasıl annem diyor duymanız lazım neyse defneyle konuşurken babaannesi defnenin yemek yememesini şikayet etmeye başladı defne ona nasıl bağırıyor görmeniz lazım
neyse defne teli tekrar ele geçirdi
baya konuştuk.kv hadi kapatta annen çalışsın diyor defne hayır diyor.
kapatmamak için baya direndi
anne gel diye konuşuyor yavrum
zor ikna ettim telefonu kapatmaya
ayyy kızlar kızıma aşığım ya
evet cnm baya özlemiş demekkikıyamam nasıl özledi kimbilir ya pöfff bu çalışan bayanların yani bizim işimiz çok zor çokkkk:
bendeeeeeee haydi kızlar ben kaçar öpüyorum herkesi görüşürüz ya betülü merak ettim iyic..evet cnm baya özlemiş demekki
kv hadi kapatta annen çalışsın dediği anda bile nasıl kızıyor babaannesine anlatamam
inan elimde olsa çalışmaz çocuğuma kendim bakardım
iyi akşamlar cnmbendeeeeeee haydi kızlar ben kaçar öpüyorum herkesi görüşürüz ya betülü merak ettim iyic..
kıyamam ozlemıs senı annesı asık olunmazmı bu masumıyete allhım esırgesıncnm kusura bakma defne ile konuşuyordum
mail adreslerimi gönderdim
biri bankanın maili
sen herikisine de gönder çünkü banka engelleyebiliyor bazn
kızlar bu arada biraz önce eşim aradı.tv izlerken defne telefonu getirmiş alo anne diye
eşimde beni aradı defneye verdi
defne telefonda nasıl annem diyor duymanız lazım neyse defneyle konuşurken babaannesi defnenin yemek yememesini şikayet etmeye başladı defne ona nasıl bağırıyor görmeniz lazım
neyse defne teli tekrar ele geçirdi
baya konuştuk.kv hadi kapatta annen çalışsın diyor defne hayır diyor.
kapatmamak için baya direndi
anne gel diye konuşuyor yavrum
zor ikna ettim telefonu kapatmaya
ayyy kızlar kızıma aşığım ya
ama inat edip okuyanlar da varwavvs kız gel konuşalım sonra okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?