- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.421
cnm betül eğitimdeymiş..iyi akşamlar cnm
betülü ben de merak ediyorum
kötü bişey yoktur inşallah
bugün hiç yazmadı
kıyamam ozlemıs senı annesı asık olunmazmı bu masumıyete allhım esırgesın
kızlar buarada gecen tv de doktor dıodu cocugun yanında onun ıyı hallerını konusun
yemek yemıo surubu ıcıremıom bı turlu uyutamıom gbı olumsuz seylerı soylersek baskasına
cocuk anneyle savasa gırermıs hosuna gıder ınatlasırmıs artık huy halıne gelırmıs kalıcı olurmus
cocugun yanında yemek yedıremıom demıcekmıssın ama gelde bunu kv ye anlat dımı
ama dıger kızlara bılgı olsun 2yas sendromunda ozellıkle algıları yuksek oldgundan bu olay gecerlıymıs
masala aferin cnm inş devamı gelecek ayyy
kesinlikle katılıyorum ben ona..soylenenlerı anladıkları ıcın olumlu konusun dıkkatını baska yone cekın hayırı sık kullnmayın kı etkılı olsun dıyor
beklioruz devamını cnm: merakla senin eşin nezaman başlıyo işe ayyy işe başlasında sende bize dön dimi ama he he he: şaka tabi negüzel eyleniyosunuzSarzım bıtıyo ve asagıda
Devamı yarın yazıcam ıns
ohhh çok sevindim sizin adınıza desene çocukları götürdük bizdaha çok eylendik:):)Gunumuz cok guzel gectı kızlar ve bız cocuklar gıbı eglendık harıkaydı salıncakta sallanmak dev kaydıraklardan kaymak cok eglencelıydı
cnm iyiyiz çok geçmiş olsun kağanıma inş dr hemen götürrsünüz bişeyi yoktur bizi haberdar et olurmu dr çıkışı bu arada kerem paşam nasıl?Günaydın kızlarr, nolmuş buralara böyle şok oldum sayfayı açtığımda
Sabahladım bugün uykusuz yorgun bitkinim ama Kaanın akşamdan beri ateşi var ıslak bez fitil herşeyi yaptık hala sabit ateşi, şu an uyuyor sadece bezi ile, sabah olsunda hemen doktora götüreyim, ahh annelik ne zormuş
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar
he he he he: kadın halı yıkamak durumunda kaldı bırak ben hallederim dedim ama bırakmadı he he he: ayşegülgerçekten kadın için zordur he he yaseminim yiyecekmiydin niloşu ay funda bizimki mest olmuş tabi ha ha ha:ama hiç sesini çıkarmamış...temizlemeye çalışıyomuş
kızlar bgun buraya yazdım ve yıne gercek oldu allhımmmmm bu kk ya bayılıyorummm
bugun masal kakası nı wc ye yaptı ılk ayaga kalkıp aglar gbı oldu hemn kucagıma aldım kakaya bay bay yapalım hadı dedım
yaptıkca wc ye dustukce kkası bay bayyy kaka bay bayyy dedım oda soyledı bıyandan yaptı aglamadan bıtınce suyu kendı doktu bay bay dıyerek ohhhh bgun guzel gectı ılkkez 15 gundur korkıyodu kaka yaparken bı arca yapıo gerısını yapmıyodu aglıyodu
allhımm ıns devam eder boyle kayısı suyu kayısı falan ıse yaradı tutamadı
okumadan olmuyokı sekerım
canım memeden kesmıssın ılk zamnlar ınsan bıraz bosluğa dusuyo bende oyle olmustum uzulmustum ama zamanla alısırsın
sankı aramzdakı bağ koptu gıbı olmustu
günaydın cnm . neymiş ki o şurup bitkisel bişey mi ... adı sadece apetizer mi biraz bahseder misin dr ye filan sordun mu yanigünaydın kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ben dün eğitimdeydim akşam dgeç döndüm yazamadım kusura bakmayın biz iyiyiz şükür kuzumla sizler nasılsınız
yasemin ben pazartesiden beri songülün bahsettiği apetizer şurubu kullanıuyorum bilmiyorum işe yaradı gibi
herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. biz bu gece evimzideydik insanın evi gibisi yok yahuyatağımı özlemişim... ay ayşegül ben de buraya ne yazsam tersi oluo. geçen de yazdım son 10 gündür kakası düzene girdi hergün yapıo diye o günden beridir yapmıodu bugün üçüncü gün oldu. sabah çok az yaptı şükürler olsun. nazar değdiriyorum kendi kuzuma kendim. pufff...masala da maşallah cnm devamı gelsin inş. be ni cnm ne güzel eğlenmişsiniz . salıncak bende severim kocaman kurarız çam ağaçlarına pikniğe gidince ohhh ormanın içi göle doğru missss... çok eğleniiriz. sizinki daha güzel olmuş kaydırak filan he he he hevin cnm çok geçmiş olsun kuzuna ateşi düşer inş. rabbim şifa versin. özcanan gülden nerdesiniz bakim bu saate kadar...
afiyet olsun cnm beni de sabah sabah arı soktu yaa çamaşır toplarken. parmağım uyuşuk hala.günaydın canım anca kahvaltı yaptık iş yerinde
günaydın canım iştah açısından mı işe yaradı songül bana da söyledi ama almadım ya dahagünaydın kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ben dün eğitimdeydim akşam dgeç döndüm yazamadım kusura bakmayın biz iyiyiz şükür kuzumla sizler nasılsınız
yasemin ben pazartesiden beri songülün bahsettiği apetizer şurubu kullanıuyorum bilmiyorum işe yaradı gibi
ay geçmiş olsun yaa amaan neyse antibiyotiğini almışsın :) bizde öyle derler beni çooook uzun zamandır arı sokmuyo ya unuttum :)afiyet olsun cnm beni de sabah sabah arı soktu yaa çamaşır toplarken. parmağım uyuşuk hala.
bi de ben bakayım cnm. çok şükür bu ara iştah sıkıntımız yok sayılır. ay artık inan yazmaya korkuyorum yaa:) ama eskiye nazaran iyiyiz diyeyim. :) güvendiğim bi eczacı var sorayım bakalım ne diycek fırsat bulabilirsem sağol cnm. ben dün madımak aldım bi hafta onunla idare eder bizim ki artık. ne zaman ot yese bağırsaklar düzene girio he he:)yasmincim içeriği tamamen bitkisel ve b vitaminnleri var araştırdım iştah şurubu değil yazıyo hep mide hareketlerini hızlandırıp daha çabuk acıkmasını ve bağırsak hareketlerinin hızlanmasını sağlıyormuş songüle dr tavsiye etmiş bende eczacı arkadaşla konuştum oda inceledi içeriğini çok beğendi
ay günaydın tatlım sormaz mı soruyo yaa baba gittii baba kucak aldıı anlatıp duruo kuzum. bi de telefonu alıp anlamsız bişeyler anlatması var dolana dolana evin içinde he he:) ay benimki de elif gibi coştu bu ara sanırım diş zorluo cnm o yüzden artık sayamıyorum bi gecede kaç kez emzirdiğimiGünaydın kizlar
dün akşam en sonunda geçmişi okumayı bitirdim
prensesleein ve Paşaların resimlerini gördüm maşallah onlara fundam sanada maşallah
Gülden dün neler olmuş böyle çıkmış mi boya
yasemin bal böceğin soruyor mu babasını
Wavs ve Ayşegül sizede taşınma için kolay gelsin yeni Evlerinizde mutlu olun İnş
katre kış hazırlığı yapacakmissin kolay gelsin
beni geçmiş olsun kuzuma Sende kisliklari bitirmissin hamarat hatun seni
Fundacim çok üzüldüm defneme inş kreş olurda en kisa zamanda rahat eder yavru
fatma sende odayı bosaltmissin hadi gözün aydin diledigince doldurursun artık
Sibel hala süt cekilmemis acaba ne zaman çekilecek ki
Ozcanan sende kestin tamamen memeden darısı bizim başımıza inş elifte gece çok emiyor hele bu aralar işi abartı saat başı kalkıyor bende kesmek istiyorum artık ama tam hazır değilim elifte sadece pepito yiyor rana gibi abur cubur a çok düşkün değil
ay beni de bi kez sokmuştu cnm yıllar önce ama sabah sokunca hemen hatırladım :)ay geçmiş olsun yaa amaan neyse antibiyotiğini almışsın :) bizde öyle derler beni çooook uzun zamandır arı sokmuyo ya unuttum :)
maşallah cnm yaa inş. devamı gelir.ayy arımı soktu beni hiç sokmadı daha hiç bilmem ve çok korkarım geçmiş olsun yasemin
ya hem iştah yaradı gibi hala çok bişi yemiyo ama yediğini istekle yiyor en azından bağırsaklarınıda çalıştırdı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?