2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunumuz cok guzel gectı kızlar ve bız cocuklar gıbı eglendık harıkaydı salıncakta sallanmak dev kaydıraklardan kaymak cok eglencelıydı:)

Günaydın kızlarr, nolmuş buralara böyle şok oldum sayfayı açtığımda
Sabahladım bugün uykusuz yorgun bitkinim ama Kaanın akşamdan beri ateşi var ıslak bez fitil herşeyi yaptık hala sabit ateşi, şu an uyuyor sadece bezi ile, sabah olsunda hemen doktora götüreyim, ahh annelik ne zormuş
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar

iyi akşamlar cnm
betülü ben de merak ediyorum
kötü bişey yoktur inşallah
bugün hiç yazmadı
cnm betül eğitimdeymiş..
Sarzım bıtıyo ve asagıda
Devamı yarın yazıcam ıns
beklioruz devamını cnm: merakla senin eşin nezaman başlıyo işe ayyy işe başlasında sende bize dön dimi ama he he he: şaka tabi negüzel eyleniyosunuz
Gunumuz cok guzel gectı kızlar ve bız cocuklar gıbı eglendık harıkaydı salıncakta sallanmak dev kaydıraklardan kaymak cok eglencelıydı
ohhh çok sevindim sizin adınıza desene çocukları götürdük bizdaha çok eylendik:):)
cnm iyiyiz çok geçmiş olsun kağanıma inş dr hemen götürrsünüz bişeyi yoktur bizi haberdar et olurmu dr çıkışı bu arada kerem paşam nasıl?

herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. biz bu gece evimzideydik insanın evi gibisi yok yahu:) yatağımı özlemişim... ay ayşegül ben de buraya ne yazsam tersi oluo. geçen de yazdım son 10 gündür kakası düzene girdi hergün yapıo diye o günden beridir yapmıodu bugün üçüncü gün oldu. sabah çok az yaptı şükürler olsun. nazar değdiriyorum kendi kuzuma kendim. pufff...masala da maşallah cnm devamı gelsin inş. be ni cnm ne güzel eğlenmişsiniz . salıncak bende severim kocaman kurarız çam ağaçlarına pikniğe gidince ohhh ormanın içi göle doğru missss... çok eğleniiriz. sizinki daha güzel olmuş kaydırak filan he he he:) hevin cnm çok geçmiş olsun kuzuna ateşi düşer inş. rabbim şifa versin. özcanan gülden nerdesiniz bakim bu saate kadar...:)

günaydın kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ben dün eğitimdeydim akşam dgeç döndüm yazamadım kusura bakmayın biz iyiyiz şükür kuzumla sizler nasılsınız
yasemin ben pazartesiden beri songülün bahsettiği apetizer şurubu kullanıuyorum bilmiyorum işe yaradı gibi

okumadan olmuyokı sekerım
canım memeden kesmıssın ılk zamnlar ınsan bıraz bosluğa dusuyo bende oyle olmustum uzulmustum ama zamanla alısırsın
sankı aramzdakı bağ koptu gıbı olmustu

Güldenim günaydın noldu halı çıktı mı boya dün telefondan okudum ama yazamadım telefonu çok ağırlaştırıyo bu yeni versiyon

Tebrikler masala ya hadi bundan da kurtuldun canım darısı bizlerin başına:)

ranayla ikimizde boşluktayız tek ben değil maalesef dün geldi mememm dedi ben hiç oralı olmadım açtı öptü insan dayanamıyo yaa

günaydın cnm . neymiş ki o şurup bitkisel bişey mi ... adı sadece apetizer mi biraz bahseder misin dr ye filan sordun mu yani

günaydın canım anca kahvaltı yaptık iş yerinde

günaydın herkesee

bizim gece ateşimiz vardı ya moralmanlarım bozuk
koltuğunun altına dereceyi de koydurmuyo uyuzcuk acıyoo diye bağırıyo uykusunun arasından eşim yüksek değil endişelenme dedi bi de elleri ve ayakları da sıcaktı netten baktım enfeksiyon başlangıcı olması için elleri ayakları soğuk olması gerekiyormuş ama her yeri sıcaktı biraz suyla nemlendirdik vücudunu sonra balkon kapısını açtık öyle serinledi uyumuşuz sabah ezanı kalktık yine hafif vardı ilaç vermedim yüksek değil diye

şimdi gelelim can alıcı soruya:) rana alt azı olan var ya sivri hangi diş adını bilmiyorum biz vampir diş diyoz:) onu yardı etinden geliyo ama yine de ateş yapar mı

yasmincim içeriği tamamen bitkisel ve b vitaminnleri var araştırdım iştah şurubu değil yazıyo hep mide hareketlerini hızlandırıp daha çabuk acıkmasını ve bağırsak hareketlerinin hızlanmasını sağlıyormuş songüle dr tavsiye etmiş bende eczacı arkadaşla konuştum oda inceledi içeriğini çok beğendi

günaydın canım iştah açısından mı işe yaradı songül bana da söyledi ama almadım ya daha

ayy arımı soktu beni hiç sokmadı daha hiç bilmem ve çok korkarım geçmiş olsun yasemin
ya hem iştah yaradı gibi hala çok bişi yemiyo ama yediğini istekle yiyor en azından bağırsaklarınıda çalıştırdı gibi

Günaydın kizlar
dün akşam en sonunda geçmişi okumayı bitirdim
prensesleein ve Paşaların resimlerini gördüm maşallah onlara fundam sanada maşallah
Gülden dün neler olmuş böyle çıkmış mi boya
yasemin bal böceğin soruyor mu babasını
Wavs ve Ayşegül sizede taşınma için kolay gelsin yeni Evlerinizde mutlu olun İnş
katre kış hazırlığı yapacakmissin kolay gelsin
beni geçmiş olsun kuzuma Sende kisliklari bitirmissin hamarat hatun seni
Fundacim çok üzüldüm defneme inş kreş olurda en kisa zamanda rahat eder yavru
fatma sende odayı bosaltmissin hadi gözün aydin diledigince doldurursun artık
Sibel hala süt cekilmemis acaba ne zaman çekilecek ki
Ozcanan sende kestin tamamen memeden darısı bizim başımıza inş elifte gece çok emiyor hele bu aralar işi abartı saat başı kalkıyor bende kesmek istiyorum artık ama tam hazır değilim elifte sadece pepito yiyor rana gibi abur cubur a çok düşkün değil

bi de ben bakayım cnm. çok şükür bu ara iştah sıkıntımız yok sayılır. ay artık inan yazmaya korkuyorum yaa:) ama eskiye nazaran iyiyiz diyeyim. :) güvendiğim bi eczacı var sorayım bakalım ne diycek fırsat bulabilirsem sağol cnm. ben dün madımak aldım bi hafta onunla idare eder bizim ki artık. ne zaman ot yese bağırsaklar düzene girio he he:)

ay günaydın tatlım sormaz mı soruyo yaa baba gittii baba kucak aldıı anlatıp duruo kuzum. bi de telefonu alıp anlamsız bişeyler anlatması var dolana dolana evin içinde he he:) ay benimki de elif gibi coştu bu ara sanırım diş zorluo cnm o yüzden artık sayamıyorum bi gecede kaç kez emzirdiğimi

ay geçmiş olsun yaa amaan neyse antibiyotiğini almışsın :) bizde öyle derler beni çooook uzun zamandır arı sokmuyo ya unuttum :)
ay beni de bi kez sokmuştu cnm yıllar önce ama sabah sokunca hemen hatırladım :)

maşallah cnm yaa inş. devamı gelir.

özcenanım günaydın cnm inş atlatır ranam vicidunda hafif bi enfeksyon varsa diş o ateşi bekleyip patlarmış yani diş aslında ateş yapmazmış diye okudum ama nekadar doğru bilemm her konuda olduğu gibi drler çelişiyolar bukonudada cnm:
halıdan leke çıkmış bakjalım iyice kurusun bakıcaz artık yaseminim günaydın tatlım burdayım şekerim bal böcüğüm nasıl bakyim insanın evi gibi yok gerçekten
bu arada geçmiş olsun sabah sabah arıyı nerden buldnkız?
betülüm iyi olmanıza sevindim cnm yazmayınca merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…