- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.441
ay elif çok kalkıyomuş canım ya bizim kız bi kere en fazla 2 kere kalkıyodu inşallah kolaycacık kesersin Allah yardımcın olsun canım benimGünaydın kizlar
dün akşam en sonunda geçmişi okumayı bitirdim
prensesleein ve Paşaların resimlerini gördüm maşallah onlara fundam sanada maşallah
Gülden dün neler olmuş böyle çıkmış mi boya
yasemin bal böceğin soruyor mu babasını
Wavs ve Ayşegül sizede taşınma için kolay gelsin yeni Evlerinizde mutlu olun İnş
katre kış hazırlığı yapacakmissin kolay gelsin
beni geçmiş olsun kuzuma Sende kisliklari bitirmissin hamarat hatun seni
Fundacim çok üzüldüm defneme inş kreş olurda en kisa zamanda rahat eder yavru
fatma sende odayı bosaltmissin hadi gözün aydin diledigince doldurursun artık
Sibel hala süt cekilmemis acaba ne zaman çekilecek ki
Ozcanan sende kestin tamamen memeden darısı bizim başımıza inş elifte gece çok emiyor hele bu aralar işi abartı saat başı kalkıyor bende kesmek istiyorum artık ama tam hazır değilim elifte sadece pepito yiyor rana gibi abur cubur a çok düşkün değil
canım zaten ateş gibi değildi ki 38 değildi yani 37,5 falandı ateşi bana da doktor demişti diş ateş yapmaz diye ama yapıyo ya geçen dişte de aynısı oldu hatta üstüne bi de ishal oldu ama o dşini çıkardıktan sonra rahatlamıştı bunda dişi patladı artık hangi dişi gelecek bilmiyorum ki 16 tane olduözcenanım günaydın cnm inş atlatır ranam vicidunda hafif bi enfeksyon varsa diş o ateşi bekleyip patlarmış yani diş aslında ateş yapmazmış diye okudum ama nekadar doğru bilemm her konuda olduğu gibi drler çelişiyolar bukonudada cnm:
halıdan leke çıkmış bakjalım iyice kurusun bakıcaz artık yaseminim günaydın tatlım burdayım şekerim bal böcüğüm nasıl bakyim insanın evi gibi yok gerçekten
bu arada geçmiş olsun sabah sabah arıyı nerden buldnkız?
betülüm iyi olmanıza sevindim cnm yazmayınca merak ettik
sabah yoktu ateşi canım bilmiyorum ki bakıcı da dün gündüz uykudan uyanınca da biraz sıcaktı vücudu dedi ( tabi bunu bana bu sabah söylüyo) şimdi de takip et ama şurup vermeyelim dedim bakalım birazdan ararım artıkOzcanan geçmiş olsun şimdi nasıl acaba ranacik disiniz patlamış ama bugunde ateş yapar belki tam cikmamistir daha
yasemin sana da geçmiş olsun canım acıyor mu çok beni de küçükken ayağından sokmistu arı acıyor ya inş bal böceğine Madımak ise yarar canim
Betül çok sevindim isteyerek yemesin maşallah kuzuma
ay arıyı görebilene aşkolsun cnm. zeynebin çamaşırları asılıydı balkonda . elimi zıbınına atmamla çekmem bir oldu. nasıl sızladdı anlatamam. tabi acı tanıdık geldi yıllar öncesinden. arıyı filan görmedim yani. ama ısırdığı yer şişti ve delik var. halada parmağım uyuşuk gibi değişik.özcenanım günaydın cnm inş atlatır ranam vicidunda hafif bi enfeksyon varsa diş o ateşi bekleyip patlarmış yani diş aslında ateş yapmazmış diye okudum ama nekadar doğru bilemm her konuda olduğu gibi drler çelişiyolar bukonudada cnm:
halıdan leke çıkmış bakjalım iyice kurusun bakıcaz artık yaseminim günaydın tatlım burdayım şekerim bal böcüğüm nasıl bakyim insanın evi gibi yok gerçekten
bu arada geçmiş olsun sabah sabah arıyı nerden buldnkız?
betülüm iyi olmanıza sevindim cnm yazmayınca merak ettik
ay özcenanım belklli olmuyoki bu işler inş kuzumun ateşi daha da yükselmez ..canım zaten ateş gibi değildi ki 38 değildi yani 37,5 falandı ateşi bana da doktor demişti diş ateş yapmaz diye ama yapıyo ya geçen dişte de aynısı oldu hatta üstüne bi de ishal oldu ama o dşini çıkardıktan sonra rahatlamıştı bunda dişi patladı artık hangi dişi gelecek bilmiyorum ki 16 tane oldu
ay sorma cnm yakıyamam ozlemıs senı annesı asık olunmazmı bu masumıyete allhım esırgesın
kızlar buarada gecen tv de doktor dıodu cocugun yanında onun ıyı hallerını konusun
yemek yemıo surubu ıcıremıom bı turlu uyutamıom gbı olumsuz seylerı soylersek baskasına
cocuk anneyle savasa gırermıs hosuna gıder ınatlasırmıs artık huy halıne gelırmıs kalıcı olurmus
cocugun yanında yemek yedıremıom demıcekmıssın ama gelde bunu kv ye anlat dımı
ama dıger kızlara bılgı olsun 2yas sendromunda ozellıkle algıları yuksek oldgundan bu olay gecerlıymıs
soylenenlerı anladıkları ıcın olumlu konusun dıkkatını baska yone cekın hayırı sık kullnmayın kı etkılı olsun dıyor
baktın demi parmağına iğnesi falan kalmamış olsunay arıyı görebilene aşkolsun cnm. zeynebin çamaşırları asılıydı balkonda . elimi zıbınına atmamla çekmem bir oldu. nasıl sızladdı anlatamam. tabi acı tanıdık geldi yıllar öncesinden. arıyı filan görmedim yani. ama ısırdığı yer şişti ve delik var. halada parmağım uyuşuk gibi değişik.
teşekkür ederiz teyzesifunda masallah sıze cok tatlısnz
aysegul cok sevındım masal kakasınıda yapmıs artık sen hallettın darısı bızım basımnza artık
yok cnm kırmızı bi delik var parmağımda minicik yani iğnesi varsa da ben bişey görmüyorum hafif bi sızı kaldı arıdan geriye bana:)baktın demi parmağına iğnesi falan kalmamış olsun
kız nasıl dayandın ben ilk anne deyişinde dibinde biterdim. valla sanırım ben iç güveysi almayaı düşünüyorum he he he:)dün akşam üstü yine dışarı çıktık aynı alana gitmek için :) neyse gittik biz oturduk banka rana hanım da bizi bıraktı baya uzaklaştı ama görüyoruz yani sonra gitti markete doğru ben kalktım çnükü arada çeşme olduğu için göremiyordum arkasından gidip saklandım.. markete girmeye çalıştı biraz kaygan olduğu için çıkamadı etrafa baktı anneesii dedi ( bana annesi diyo babasına babası ) ben sesimi çıkarmadım oraya çıkamayacağını anlayınca ordan indi bu sefer daha ilerleyip köşeden döndü gidiyo ama baya sonra basket oynayanları gördü onların yanına inmek istedi etrafa baktı nerden inebilirim diye baktı inemiyo yine annesii dedi :) ben sesimi çıkarmadım ama ikinci annesi ağlamaklı olunca dayanamadım nerelere gittin sen dedim hiç üstüne basmıyo illa basket topunu alacakmış zor kaçtık ordan :) bu kız bizi bırakıp şimdiden gitmeye kalkıyo büyüyünce nasıl gelin edecem ben bunu
Kıyamam sana daha şimdiden o günleri mi düşünüyorsun özgür kız rana seni bırakıp bi yere gitmez annesidün akşam üstü yine dışarı çıktık aynı alana gitmek içinneyse gittik biz oturduk banka rana hanım da bizi bıraktı baya uzaklaştı ama görüyoruz yani sonra gitti markete doğru ben kalktım çnükü arada çeşme olduğu için göremiyordum arkasından gidip saklandım.. markete girmeye çalıştı biraz kaygan olduğu için çıkamadı etrafa baktı anneesii dedi ( bana annesi diyo babasına babası ) ben sesimi çıkarmadım oraya çıkamayacağını anlayınca ordan indi bu sefer daha ilerleyip köşeden döndü gidiyo ama baya sonra basket oynayanları gördü onların yanına inmek istedi etrafa baktı nerden inebilirim diye baktı inemiyo yine annesii dedi ben sesimi çıkarmadım ama ikinci annesi ağlamaklı olunca dayanamadım nerelere gittin sen dedim hiç üstüne basmıyo illa basket topunu alacakmış zor kaçtık ordan bu kız bizi bırakıp şimdiden gitmeye kalkıyo büyüyünce nasıl gelin edecem ben bunu
Afiyet olsun canim ay hangi rariften yaptın hamaratlarda varmı arada kaynağı hep tarifler yaGünaydın kizlar
Benicim cok sagol cevaplarin icin canim. Ben dun aksam yaptim tursuyu. Cvbini okumamistim ama dedigin gibi yaptim zaten. Simdilik 2 kavanoz yaptım bakalim guzel olursa yaparim gerisini de inşallah. Yani zaten tadi cok guzeldi ama bozulma vs olmaz inşallah. Ne zaman yiyebiliyoruz acaba cok sabirsizlandim. Ben ilk defa yapıyorum böyle bisey ya heyecanlandim o yüzden
Ben sana yetisemem guldenim hamaratlikta:) hic kışlık hazirlik yapmiyordum ben bakalım bu sene biseyler yapmaya caliscamkatreynurum günaydın cnm ohhh turşular yapılmış afiyyet olsun cnm ay çok hamaratsınızya utanıyorum kendimdenpöffff.(
kız becerebilse girecek hiç takmıyo beni yardıma ihtiyacı olduğu zaman anneeyvah eyvah senin bu kız çok fena özcenanım gerçekten yandın yani he he he: desene markete girebilecek olsa girecek yani he hehe:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?