2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay elif çok kalkıyomuş canım ya bizim kız bi kere en fazla 2 kere kalkıyodu inşallah kolaycacık kesersin Allah yardımcın olsun canım benim

Günaydın kizlar

Benicim cok sagol cevaplarin icin canim. Ben dun aksam yaptim tursuyu. Cvbini okumamistim ama dedigin gibi yaptim zaten. Simdilik 2 kavanoz yaptım bakalim guzel olursa yaparim gerisini de inşallah. Yani zaten tadi cok guzeldi ama bozulma vs olmaz inşallah. Ne zaman yiyebiliyoruz acaba cok sabirsizlandim. Ben ilk defa yapıyorum böyle bisey ya heyecanlandim o yüzden

Ozcanan geçmiş olsun şimdi nasıl acaba ranacik disiniz patlamış ama bugunde ateş yapar belki tam cikmamistir daha
yasemin sana da geçmiş olsun canım acıyor mu çok beni de küçükken ayağından sokmistu arı acıyor ya inş bal böceğine Madımak ise yarar canim
Betül çok sevindim isteyerek yemesin maşallah kuzuma

canım zaten ateş gibi değildi ki 38 değildi yani 37,5 falandı ateşi bana da doktor demişti diş ateş yapmaz diye ama yapıyo ya geçen dişte de aynısı oldu hatta üstüne bi de ishal oldu ama o dşini çıkardıktan sonra rahatlamıştı bunda dişi patladı artık hangi dişi gelecek bilmiyorum ki 16 tane oldu

sabah yoktu ateşi canım bilmiyorum ki bakıcı da dün gündüz uykudan uyanınca da biraz sıcaktı vücudu dedi ( tabi bunu bana bu sabah söylüyo) şimdi de takip et ama şurup vermeyelim dedim bakalım birazdan ararım artık

ay arıyı görebilene aşkolsun cnm. zeynebin çamaşırları asılıydı balkonda . elimi zıbınına atmamla çekmem bir oldu. nasıl sızladdı anlatamam. tabi acı tanıdık geldi yıllar öncesinden. arıyı filan görmedim yani. ama ısırdığı yer şişti ve delik var. halada parmağım uyuşuk gibi değişik.

ay özcenanım belklli olmuyoki bu işler inş kuzumun ateşi daha da yükselmez ..

ay sorma cnm ya
kv herkese sürekli defneyi şikayet ediyor
yemiyor,şöyle yapmıyor,böyle yapmıyor diye

dün akşam üstü yine dışarı çıktık aynı alana gitmek için :) neyse gittik biz oturduk banka rana hanım da bizi bıraktı baya uzaklaştı ama görüyoruz yani sonra gitti markete doğru ben kalktım çnükü arada çeşme olduğu için göremiyordum arkasından gidip saklandım.. markete girmeye çalıştı biraz kaygan olduğu için çıkamadı etrafa baktı anneesii dedi ( bana annesi diyo babasına babası ) ben sesimi çıkarmadım oraya çıkamayacağını anlayınca ordan indi bu sefer daha ilerleyip köşeden döndü gidiyo ama baya sonra basket oynayanları gördü onların yanına inmek istedi etrafa baktı nerden inebilirim diye baktı inemiyo yine annesii dedi :) ben sesimi çıkarmadım ama ikinci annesi ağlamaklı olunca dayanamadım nerelere gittin sen dedim hiç üstüne basmıyo illa basket topunu alacakmış zor kaçtık ordan :) bu kız bizi bırakıp şimdiden gitmeye kalkıyo büyüyünce nasıl gelin edecem ben bunu

baktın demi parmağına iğnesi falan kalmamış olsun

baktın demi parmağına iğnesi falan kalmamış olsun
yok cnm kırmızı bi delik var parmağımda minicik yani iğnesi varsa da ben bişey görmüyorum hafif bi sızı kaldı arıdan geriye bana:)

kız nasıl dayandın ben ilk anne deyişinde dibinde biterdim. valla sanırım ben iç güveysi almayaı düşünüyorum he he he:)

Kıyamam sana daha şimdiden o günleri mi düşünüyorsun özgür kız rana seni bırakıp bi yere gitmez annesi

Yasemincim gecmis olsun canım aciyordur simdi ama şifa olur inşallah

Ozcanan ranaciga da gecmis olsun canim. Distendir büyük ihtimal canim berra da gecen hafta 37.5 oldu ben korktum eyvah hasta oluyor diye sonra cok kabarmis bi azi disi vardi ona baktim hemen patlamış. Ates de vi gun sürdü bitti inşallah sizon de öyle olur canim

Gulden halidan cikmis leke sevindim canim

Nurayim biz de bazen saat başı uyaniyoruz emmeye sanırım dis cikarirken oyle oluyor. Ama bi sikintisi yoksa 3 4 kere kalkiyor. Nasil birakcaz gercekten bilmiyorum cok korkuyorum

Betül erdeme iyi gelmesine sevindim ilacin canim inşallah daha iyi olur

Afiyet olsun canim ay hangi rariften yaptın hamaratlarda varmı arada kaynağı hep tarifler ya
Berra hatun nasıllar hala oynuyor mu oyun hamuru ile elifte çok seviyor oymasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…