- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.461
Afiyet olsun canim ay hangi rariften yaptın hamaratlarda varmı arada kaynağı hep tarifler yaGünaydın kizlar
Benicim cok sagol cevaplarin icin canim. Ben dun aksam yaptim tursuyu. Cvbini okumamistim ama dedigin gibi yaptim zaten. Simdilik 2 kavanoz yaptım bakalim guzel olursa yaparim gerisini de inşallah. Yani zaten tadi cok guzeldi ama bozulma vs olmaz inşallah. Ne zaman yiyebiliyoruz acaba cok sabirsizlandim. Ben ilk defa yapıyorum böyle bisey ya heyecanlandim o yüzden
teşekkür ederiz cnm benimIyı geceler kızlar
Öncelıkle masallah sıze kaldıgım yerden devam ıcın gırdım foruma aynen boyleyımYanlısmı bıraktım acaba dedım bu kadar ılerlemıs olamaz
Özcanan aktıf uyelıge gecıs olmus sevındım senın ve bızım adımızaKızlar boyle gıderse onbınlere cabuk ulasırız bız
Katreınur dun gece cvbı eksık yanıtlamısım bugun gelıyo aklıma bunuda sormustu dıye kusura bakma cnm
Domates soguyunca dıger malzemelerı karıstırıp kavanoza dolduruyoruz kapagını kapatıyoruz tamam
Tutma yada ters cevırme durumu olmuyor..
Reces cok tatlı cıkmıssınız analı kızlı masallah sıze cnm..
Aysegul sevındım masal ıcın yoksa cıddı sıkıntı oluyo kaka olayı beyzada bızzat yasadım, masal cozdu olayı artık ıns devamı gelır cnm..
geçmiş olsun cnm benimGünaydın kızlarr, nolmuş buralara böyle şok oldum sayfayı açtığımda
Sabahladım bugün uykusuz yorgun bitkinim ama Kaanın akşamdan beri ateşi var ıslak bez fitil herşeyi yaptık hala sabit ateşi, şu an uyuyor sadece bezi ile, sabah olsunda hemen doktora götüreyim, ahh annelik ne zormuş
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. biz bu gece evimzideydik insanın evi gibisi yok yahuyatağımı özlemişim... ay ayşegül ben de buraya ne yazsam tersi oluo. geçen de yazdım son 10 gündür kakası düzene girdi hergün yapıo diye o günden beridir yapmıodu bugün üçüncü gün oldu. sabah çok az yaptı şükürler olsun. nazar değdiriyorum kendi kuzuma kendim. pufff...masala da maşallah cnm devamı gelsin inş. be ni cnm ne güzel eğlenmişsiniz . salıncak bende severim kocaman kurarız çam ağaçlarına pikniğe gidince ohhh ormanın içi göle doğru missss... çok eğleniiriz. sizinki daha güzel olmuş kaydırak filan he he he hevin cnm çok geçmiş olsun kuzuna ateşi düşer inş. rabbim şifa versin. özcanan gülden nerdesiniz bakim bu saate kadar...
günaydın cnmgünaydın kızlar beni merak etmişsiniz sağolun ben dün eğitimdeydim akşam dgeç döndüm yazamadım kusura bakmayın biz iyiyiz şükür kuzumla sizler nasılsınız
yasemin ben pazartesiden beri songülün bahsettiği apetizer şurubu kullanıuyorum bilmiyorum işe yaradı gibi
geçmiş olsun tatlımgünaydın herkesee
bizim gece ateşimiz vardı ya moralmanlarım bozuk
koltuğunun altına dereceyi de koydurmuyo uyuzcuk acıyoo diye bağırıyo uykusunun arasından eşim yüksek değil endişelenme dedi bi de elleri ve ayakları da sıcaktı netten baktım enfeksiyon başlangıcı olması için elleri ayakları soğuk olması gerekiyormuş ama her yeri sıcaktı biraz suyla nemlendirdik vücudunu sonra balkon kapısını açtık öyle serinledi uyumuşuz sabah ezanı kalktık yine hafif vardı ilaç vermedim yüksek değil diye
şimdi gelelim can alıcı soruyarana alt azı olan var ya sivri hangi diş adını bilmiyorum biz vampir diş diyoz onu yardı etinden geliyo ama yine de ateş yapar mı
günaydın tatlımGünaydın kizlar
dün akşam en sonunda geçmişi okumayı bitirdim
prensesleein ve Paşaların resimlerini gördüm maşallah onlara fundam sanada maşallah
Gülden dün neler olmuş böyle çıkmış mi boya
yasemin bal böceğin soruyor mu babasını
Wavs ve Ayşegül sizede taşınma için kolay gelsin yeni Evlerinizde mutlu olun İnş
katre kış hazırlığı yapacakmissin kolay gelsin
beni geçmiş olsun kuzuma Sende kisliklari bitirmissin hamarat hatun seni
Fundacim çok üzüldüm defneme inş kreş olurda en kisa zamanda rahat eder yavru
fatma sende odayı bosaltmissin hadi gözün aydin diledigince doldurursun artık
Sibel hala süt cekilmemis acaba ne zaman çekilecek ki
Ozcanan sende kestin tamamen memeden darısı bizim başımıza inş elifte gece çok emiyor hele bu aralar işi abartı saat başı kalkıyor bende kesmek istiyorum artık ama tam hazır değilim elifte sadece pepito yiyor rana gibi abur cubur a çok düşkün değil
geçmiş olsun cnmay arıyı görebilene aşkolsun cnm. zeynebin çamaşırları asılıydı balkonda . elimi zıbınına atmamla çekmem bir oldu. nasıl sızladdı anlatamam. tabi acı tanıdık geldi yıllar öncesinden. arıyı filan görmedim yani. ama ısırdığı yer şişti ve delik var. halada parmağım uyuşuk gibi değişik.
ay nasıl sabrettin ben anında müdahale ederdim her haldedün akşam üstü yine dışarı çıktık aynı alana gitmek içinneyse gittik biz oturduk banka rana hanım da bizi bıraktı baya uzaklaştı ama görüyoruz yani sonra gitti markete doğru ben kalktım çnükü arada çeşme olduğu için göremiyordum arkasından gidip saklandım.. markete girmeye çalıştı biraz kaygan olduğu için çıkamadı etrafa baktı anneesii dedi ( bana annesi diyo babasına babası ) ben sesimi çıkarmadım oraya çıkamayacağını anlayınca ordan indi bu sefer daha ilerleyip köşeden döndü gidiyo ama baya sonra basket oynayanları gördü onların yanına inmek istedi etrafa baktı nerden inebilirim diye baktı inemiyo yine annesii dedi ben sesimi çıkarmadım ama ikinci annesi ağlamaklı olunca dayanamadım nerelere gittin sen dedim hiç üstüne basmıyo illa basket topunu alacakmış zor kaçtık ordan bu kız bizi bırakıp şimdiden gitmeye kalkıyo büyüyünce nasıl gelin edecem ben bunu
Tarifleri birlestirdim canim:) beninin yaseminin bi de ölçü icin nefis yemek tariflerine baktim. Birbirlerine yakin tarifler zaten beni nin ki kaynatiliyor yasemininki kaynatilmiyor. Ben kaynatarak yaptim. Hamaratlara da yazsalar cok guzel olur. Berra oynuyor canim oyun hamurunu cok seviyor. Ama cok sık veremiyorum ağzına almak istedigi icin. Elif napiyo canim alıştı mi evinizeAfiyet olsun canim ay hangi rariften yaptın hamaratlarda varmı arada kaynağı hep tarifler ya
Berra hatun nasıllar hala oynuyor mu oyun hamuru ile elifte çok seviyor oymasim
Aynen canım ya bende çok korkuyorum nasıl biraktircaz bilmemYasemincim gecmis olsun canım aciyordur simdi ama şifa olur inşallah
Ozcanan ranaciga da gecmis olsun canim. Distendir büyük ihtimal canim berra da gecen hafta 37.5 oldu ben korktum eyvah hasta oluyor diye sonra cok kabarmis bi azi disi vardi ona baktim hemen patlamış. Ates de vi gun sürdü bitti inşallah sizon de öyle olur canim
Gulden halidan cikmis leke sevindim canim
Nurayim biz de bazen saat başı uyaniyoruz emmeye sanırım dis cikarirken oyle oluyor. Ama bi sikintisi yoksa 3 4 kere kalkiyor. Nasil birakcaz gercekten bilmiyorum cok korkuyorum
Betül erdeme iyi gelmesine sevindim ilacin canim inşallah daha iyi olur
ay ben o kuzuyu yerim ne faresi yahu maşallah fıstık:) annesine de maşallah cnm pek güzelsinizEki Görüntüle 1217539 Eki Görüntüle 1217541 Eki Görüntüle 1217542
günaydın kızlar
bakın burda minik bir fare var
bu zamana kadar hep müdahale ettim ama ne yapacağını da merak ettim çok tatlıydı ya içim gidiyodu böyle ranoşum deyip kucağıma almaya ama onu öyle izlemek o kadar güzeldi ki zaten sonunda dayanamadım aldım kucağıma :)teşekkür ederiz cnm benim
geçmiş olsun cnm benim
haberdar et bizi
günaydın tatlım
günaydın cnm
geçmiş olsun tatlım
haberdar et bizi
dişten gibi görünüyor
günaydın tatlım
kreş öyle yada böyle olacak zaten cnm
geçmiş olsun cnm
bayramda da beni ayağımdan soktu ve çok kötü şişti,sızladı
benim arı iğnesini bırakmıştı cımbızla çıkarmıştım
hastanelik etmişti beni
2 iğne yemiştim o yüzden ve şişlik 3-4 günde zor inmişti sonrasında da 1 hafta şişen yerler kaşınmıştı
ay nasıl sabrettin ben anında müdahale ederdim her halde
gelin etmeyi ben henüz düşünemiyorum
çook güzel çıkmışınız yaaa maşallah sizeEki Görüntüle 1217539 Eki Görüntüle 1217541 Eki Görüntüle 1217542
günaydın kızlar
bakın burda minik bir fare var
Gunaydin yasemin hatungünaydın cnm . neymiş ki o şurup bitkisel bişey mi ... adı sadece apetizer mi biraz bahseder misin dr ye filan sordun mu yani
Gecmis olsun cnm o yapmistir buyik olasilikla ben yasamadim ama atesle dia cikaran pek cok bebe duydumgünaydın herkesee
koltuğunun altına dereceyi de koydurmuyo uyuzcuk acıyoo diye bağırıyo uykusunun arasından eşim yüksek değil endişelenme dedi bi de elleri ve ayakları da sıcaktı netten baktım enfeksiyon başlangıcı olması için elleri ayakları soğuk olması gerekiyormuş ama her yeri sıcaktı biraz suyla nemlendirdik vücudunu sonra balkon kapısını açtık öyle serinledi uyumuşuz sabah ezanı kalktık yine hafif vardı ilaç vermedim yüksek değil diye
şimdi gelelim can alıcı soruyarana alt azı olan var ya sivri hangi diş adını bilmiyorum biz vampir diş diyoz onu yardı etinden geliyo ama yine de ateş yapar mı
Gecmis olsun cnm o yapmistir buyik olasilikla ben yasamadim ama atesle dia cikaran pek cok bebe duydumgünaydın herkesee
gunaydın songül hanımcım. iştahsız olduğu ara mı vermişti dr bu ilacı arasa cnm. sanki hatırlıyorum bahsetmiştin de. ismi aklımda kalmamışGunaydin yasemin hatun
Arasa dr onermiati ya o surup ozelligibicindeki bitkiler mide ve bagirsak harwjetlerinu hizlandirmasi
bence dene derim kabizliga iyi gelsw yetwe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?