2012 kasım bebekleri büyüyor..

Afiyet olsun canim ay hangi rariften yaptın hamaratlarda varmı arada kaynağı hep tarifler ya
Berra hatun nasıllar hala oynuyor mu oyun hamuru ile elifte çok seviyor oymasim

teşekkür ederiz cnm benim
geçmiş olsun cnm benim
haberdar et bizi

günaydın tatlım
günaydın cnm
geçmiş olsun tatlım
haberdar et bizi
dişten gibi görünüyor

günaydın tatlım
kreş öyle yada böyle olacak zaten cnm

geçmiş olsun cnm
bayramda da beni ayağımdan soktu ve çok kötü şişti,sızladı
benim arı iğnesini bırakmıştı cımbızla çıkarmıştım
hastanelik etmişti beni
2 iğne yemiştim o yüzden ve şişlik 3-4 günde zor inmişti sonrasında da 1 hafta şişen yerler kaşınmıştı
ay nasıl sabrettin ben anında müdahale ederdim her halde
gelin etmeyi ben henüz düşünemiyorum

Afiyet olsun canim ay hangi rariften yaptın hamaratlarda varmı arada kaynağı hep tarifler ya
Berra hatun nasıllar hala oynuyor mu oyun hamuru ile elifte çok seviyor oymasim
Tarifleri birlestirdim canim:) beninin yaseminin bi de ölçü icin nefis yemek tariflerine baktim. Birbirlerine yakin tarifler zaten beni nin ki kaynatiliyor yasemininki kaynatilmiyor. Ben kaynatarak yaptim. Hamaratlara da yazsalar cok guzel olur. Berra oynuyor canim oyun hamurunu cok seviyor. Ama cok sık veremiyorum ağzına almak istedigi icin. Elif napiyo canim alıştı mi evinize

Aynen canım ya bende çok korkuyorum nasıl biraktircaz bilmem
elifte alıştı evimize artık daha az mizmizlik yapıyor çok şükür
elifte yalamaya çalışıyor bi kaç gün önce de bak çok pis kokuyor öf falan yaptım şimdi yalamaktan Vaz geçti açıp açıp kokluyor öf diye benim taklidimi yapiyor

katreynurum yok cnm ben size yetişemem münkün değil vallaha maşallah size.. özcenanım işimiz zor bizim bu yaramazlarla ama çoktatlı oldular yaaaaÇ: fundaaaaa ben o minik fareyi yesem diorummmm maşallah ona:

günaydın kızlar

dün akşam yine iş nedeniyle geç gittim
defne akşam yemeği yememiş
kv a"nnen yedirsin artık uğraşıyorum yemiyorsun.annen bu saatte gelip sana yemek yapacak da yedirecek.saat 10 buçukta yersin artık yemeğini ama o tatlı olr vs" saydırdı defneye
neyse hemen pilav,köfte ve yeşil fasulye yedirdim az az
kp "bak annesinde nasıl yiyro" dedi.kv hepten dellendi "annesi tabi yer onda sen aptalmısın" dedi adama
neyse ben defneye yedirdim
öğleden sonra aradığında kinder pingui sözüm vardı onu yediriyordum ardından.mutfakta kv ve ben vardım.dün eşime hamur olmuş,kabarmamış vs demişti ya.bana "kekin hamurunu katı mı yaptın" dedi ben de "yoooo su gibiydi baya cıvıktı" dedim
sonra "sıcak fırına mı koydun" dedi.ben de "sıcak fırına kek konulur mu soğuk fırına koydum" dedim
"kaç derecede pişirdin" dedi." 160 derece de pişirdim" dedim
"170 derecede pişir"dedi.ben de "fırın turbo fan da olduğu için 160 derecede pişirmem gerekiyor" dedim
"40 dakikadan az pişirdin herhalde" dedi.ben de "hayır tam 50 dakika pişti" dedim
ya kadın ne bahane bulacağını şaştı.kek tezgahın üstünde duruyordu.ben de "herkes beğendi bi sen beğenmedin ne hikmetse, kekimi ben eve götüreceğim ben yerim beğenmeyen yemesin" dedim.o sırada defne oturma odasına gitti ben de peşinden gittim.sonra biz hazırlandık gidecektik.mutfağa keki almaya girdim tezgahın üstünde yoktu herhalde bizim poşetlere koydu dedim.eve bi gittim ki kek yok
çöpe atmış kekimi ya
kadın ne bahane bulacağını şaşırdı
hayır pasta yapıp satan arkadaşım bile beğendi,tarif istedi kadın beğenmedi.bi hamur diyor,bi sert olmuş diyor,
kp bile beğenir benim keklerimi. kp "kızım keki hazır mı aldın,tarifini annene de ver o da öğrensin" dediğinden beri kadın her yaptığım hamurişine bi bahane buluyor ve her götürdüğümü çöpe atıyor.hadi bana kızıyorsun ama nimetten ne istiyorsun ya
eşime de kızdım sen niye götürüyorsun,annenin ağzına bakarak yaptığıma laf söylüyorsun diye.o da orası kalabalık hep birlikte yiyelim diye götürdüm dedi.
neyse kv den gelince defneyi öpüp kokladım.sarıldım sevdim.annemle konuştular.defne annemin doğumgününü kutladı.sonra uyuttum
eşimel film açtık,çay demledim,çekirdek cips çıkardım.film seyrettik

biz çıkarken kv eşime ve bana laf çarptırıyor erkekler evlenince karılarının ağzına bakıyorlar diye.bende evet çok haklısın öyle oluyor, doğrusu da o zaten dedim.bozuldu.tabi ben bunları espiriyle söylediğim için eşim bozulmadı gayet şen şakrak ayrıldık
dün akşam ki maceram böyleydi.

ayyy mesaj yazıyorum gönderiyorum hop kilitleniyo beni tekrar atıyo sinir oldum her mesajdan sonra tekrar giriyorum bende benim pcden zannetmiştim ama yaseminimdede oluyomuş aynı sıkıntı kızlar sizdede oluyomu? ay sinir oldumyaaa:

katerinur günaydın cnm. inş. afiyetle yersin turşunu:) ay bende kara kara düşünüyorum meme işini. şimdi bile meme diye tutturursa vazgeçremiyorum ki o zaman nasıl vermiycem. annem dio ki gün geçtikçe süt tatlılaşıo sitin tadını aldı artık zor bırakır. ben iki buçuk yaşına kadar emmişiim ve annem çok zor kesmiş memeden beni pufff

bu zamana kadar hep müdahale ettim ama ne yapacağını da merak ettim çok tatlıydı ya içim gidiyodu böyle ranoşum deyip kucağıma almaya ama onu öyle izlemek o kadar güzeldi ki zaten sonunda dayanamadım aldım kucağıma :)

Gecmis olsun cnm o yapmistir buyik olasilikla ben yasamadim ama atesle dia cikaran pek cok bebe duydum

Gecmis olsun cnm o yapmistir buyik olasilikla ben yasamadim ama atesle dia cikaran pek cok bebe duydum

Gunaydin yasemin hatun
Arasa dr onermiati ya o surup ozelligibicindeki bitkiler mide ve bagirsak harwjetlerinu hizlandirmasi
bence dene derim kabizliga iyi gelsw yetwe
gunaydın songül hanımcım. iştahsız olduğu ara mı vermişti dr bu ilacı arasa cnm. sanki hatırlıyorum bahsetmiştin de. ismi aklımda kalmamış

Ay alinti yapim dedim ne mumkun beni atip atip diruyor site yahu
reces masalla cok tatlisiniz aksam yine gunluk fircanizi yemissin
yagmurcandan cnm ellerine saglik
herkezcukler yaptihi hazirliklaei hamarat annelere yazsa ne uyi olur
yasemin geclis olsun cnm
katreinur senden de taruf isteriz
benicim dun cok guzel gecmia en sevindim
Ayseguil masala cok.sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…