2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay alinti yapim dedim ne mumkun beni atip atip diruyor site yahu
reces masalla cok tatlisiniz aksam yine gunluk fircanizi yemissin
yagmurcandan cnm ellerine saglik
herkezcukler yaptihi hazirliklaei hamarat annelere yazsa ne uyi olur
yasemin geclis olsun cnm
katreinur senden de taruf isteriz
benicim dun cok guzel gecmia en sevindim
Ayseguil masala cok.sevindim
gunaydın songül hanımcım. iştahsız olduğu ara mı vermişti dr bu ilacı arasa cnm. sanki hatırlıyorum bahsetmiştin de. ismi aklımda kalmamış
Evet canim o ara vermisyi dr

gunaydin kizlar bgun gidiorum heycnli ve mutluyum am icimde buruk esim yalniz kalicak ilkkez ayri gidiorum onsuz ilkkez gidiorum koye oda cok sevio koyu oyuzden ona haksizlik etmisim gbi hissediom
kv ile kp ardi simdo meyve bahcesindeyiz kamelyanin altinda oturduk sizi dusuooduk siz gekince buraya gelelim mangal yapalim dedi ayy sakin duymasin babamiz uzulur biz gizli yapalim dedim kiyamazmis kocasinada diolar ama kiyamiom gercekten

songül hanım songül hanım bana yazmamışınız ahamnda küstüm ıhhh
ayşegülcüm şimdiden iyi yolculuklar cnm iyi gezin eylenin ohhh negüzel benimde çok ihtiyacımvar hep söylüyorumama buaara zor çok sıkıldımama..

ay ben o kuzuyu yerim ne faresi yahu maşallah fıstık annesine de maşallah cnm pek güzelsiniz
teşekkür ederiz teyzesi

katreynurum yok cnm ben size yetişemem münkün değil vallaha maşallah size.. özcenanım işimiz zor bizim bu yaramazlarla ama çoktatlı oldular yaaaaÇ: fundaaaaa ben o minik fareyi yesem diorummmm maşallah ona:
buyur ye teyzesi ama karşılığında ben de nili yerim

Funda maşallah sizeee cok tatlisiniz
teşekkür ederiz teyzesi
ama biz de berrayı görmek istiyoruz
Funda maşallah size
teşekkürler teyzei

aynı sorun bende de var cnm
çook güzel çıkmışınız yaaa maşallah size
teşekkür ederiz teyzesi
teşekkür ederiz teyzesi
buarada defn akşam arasın videosuna bayıldı
kaç kere seyretti anlatamam
bir de nasıl gülüyor arasa
ya evet günlük fırçamızdan da geri kalmadık ama ben de çıkışta intikamımı aldım :)

allah kavuştursun cnm şimdiden

cnm şimdiden hayırlı yolculuklar.nş. sorunsuz bir yolculuk olur. biraz ayrılık ii gelio cnm :) ama biraz

Kizlar birsey sorucam
biz dun esimin teyzesjne gittik eltimler geldi demistim
yemek hazirlanmis on kisi falan vardik bem otuemadim servis yaptim
arasada tabak koydum tavukli pilav sonda servis ettim o kendi yedi
sonra herkeze kendi kendine ben yaninda olmadan yiyebilmesi ilgunc geldi sizinkiler nasil neden o kadar sasirdiler anlamadim

Kizlar birsey sorucam
biz dun esimin teyzesjne gittik eltimler geldi demistim
yemek hazirlanmis on kisi falan vardik bem otuemadim servis yaptim
arasada tabak koydum tavukli pilav sonda servis ettim o kendi yedi
sonra herkeze kendi kendine ben yaninda olmadan yiyebilmesi ilgunc geldi sizinkiler nasil neden o kadar sasirdiler anlamadim
Aaa yazdim ama leke cikmia diye
ay yada gonderemedkmmi

aferin aras paşama . benim ki yemez cnm kendi kendine istese yer pilavı tavuğu ama hayatta oturupta yemez bensiz bizim kaşıkla değil ama çatalla sorunumuz var. pek kullanamıyo. maşallah arasa alkışşş:)

tsk ederiz songul teyzesi ins devami gelir
funda cnm bidaha yaptigin biseyi goturme kv ye yazik atilmasin
gulden halinin.lekesi neyle.cikti aklimizda hatta evimizde bulunsun heran hersey olabilir :)
yasmin cnm ins madimak ise yarar fistikta
nuray tsk ederim cnm sen atlattin aralikta ben de sira tasinsak bir cok istyirum aydini memlkete yakin diye
katreinur afiyet olsun kisliklarin
beni.neguzel eglenmissiniz canim cok sevindim
ozcann gecmis olsun dis buyuk ihtimal kopek disleri cikiodur ozman masalinda patlamak uzere
betul cnm.ilac yaramis sevindim

ay inş. aydın da hayatınız umduğun gibi olur cnm. beni de bi taşınma beklio ama bakalım ne zaman herşey muallak şuan. kesin olna bişey varsa taşınacak olmam

kızlar günaydın kimelr var forumda nerden görüyoruz , alıntı nasıl yapılıyo?
reces iyiyim tatlım teşk. sen nasılsın . defne nasıl.
songül canım devam ediyomu huysuzluk gittinizmi doktora
bizim emirde kendi kendine yer ama örneğin pilav verdim gecen gün her yer battı bastan asğıya değiştik üstünü

Kizlar ben kacar bugun yogun bir gun olucak gelemem buyuk ihtimal koye gidicez
mezarliga gidicez dun col agladim zaten mezaeda ne olurum bilemwmdim
ordan gole gitcez
yarin gorusmek uzere

songülüm ben göermedim bilmiorummmm: şekerimm bı arada o vidyodan bende istiyom yaaaaaa banane banane bak ya gönder yada gelip orayı basa bilirimyani:):):)

Kizlar ben kacar bugun yogun bir gun olucak gelemem buyuk ihtimal koye gidicez
mezarliga gidicez dun col agladim zaten mezaeda ne olurum bilemwmdim
ordan gole gitcez
yarin gorusmek uzere

kızlar günaydın kimelr var forumda nerden görüyoruz , alıntı nasıl yapılıyo?
reces iyiyim tatlım teşk. sen nasılsın . defne nasıl.
songül canım devam ediyomu huysuzluk gittinizmi doktora
bizim emirde kendi kendine yer ama örneğin pilav verdim gecen gün her yer battı bastan asğıya değiştik üstünü

Medhaba cnm
Yok aras dun hic dokmeden yedi cnm koca insan gibi
dr a gittik canim huysuzluga sebep vercek birsey yok
ben din sey duaundum bayram sonrai baslsi babasi son on gin evdeydi babasija cok duskun depresyonami girdiki bizim oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…