2012 kasım bebekleri büyüyor..

cvr hoşgeldin cnm ay bizim nilde kendi yiyo ama sonrasında bi banyoya gidiyoruz o ayrı tabi:):) ben veriyorum kendi yesin diye ama bakıcımız vermeyince bukadar oluyo işte:
ayşegülcüm amwayda kumaş beyazlatıcı var diorumya ben onu kullan dedim onu dökmüş fakat fazla beklememiş sonra bişeyler daha döktü dedi sormak lazım cnm ama ben nilin bütün lekeli çamaşırlarını herşey dahil bu kumaş beyazlatıcısıyla çıkartıyorum hatta arkadaşımın oğlu tişörtüne hink kınası sürmüş hani dövme yapıyolarya o bilem çıktı yani ..

cnm malesef bizim ananemizde vermediği için ancak bu kadar kullanabilio kaşık çatal. pek hakim değil henüz

bizde iyiyiz tatlım

Kizlar ben kacar bugun yogun bir gun olucak gelemem buyuk ihtimal koye gidicez
mezarliga gidicez dun col agladim zaten mezaeda ne olurum bilemwmdim
ordan gole gitcez
yarin gorusmek uzere
allah kolaylık versin cnm
insan sevdiğini hatırlayınca çok kötü oluyor
rabbim sizlere uzun ömürler versn

Medhaba cnm
Yok aras dun hic dokmeden yedi cnm koca insan gibi
dr a gittik canim huysuzluga sebep vercek birsey yok
ben din sey duaundum bayram sonrai baslsi babasi son on gin evdeydi babasija cok duskun depresyonami girdiki bizim oglan
cnm bak bu olabilir
babasını özlüyor olabilir
arasın vidyosunu şekerimmmmmm fundaya göndermişsinya onu he he he:
ben sanki hafiften kısançlık sezdim gibiiiiiii

ya kızlar defne de öyle dökerek yiyor ama yapacak bişey yok alışacaklar
defne çatala hakim ama kaşıkta o kadar değil
bizde de ben defnenin eline kaşık çatal verirken kv vermiyor
doğal olarak beni gördüğü sürede kendini ne geliştirirse
ayrıca aras paşaya maşallah kendisi yiyebilmiş.ama songülüm bunu herkese söyleme ki nazar değmesin yavruma

malesef kızlar biz verioruz ama işte sadece bizim vermemizle olmuyo demekki pöffff
fundacım kıskançlıkmı
emmmmmm şeyyy sankim birazzzz:
ay bide nile ben bişey giydireceğim zaman annee ku annee ku diyo kucağıma geliyo dolabın başınd durup uzunbi eeeeeeeemmmmmmm diyo sonra bişey gösterip bu bu diyo he he:

boşver sen kv yi ya bak eşinle ne güzel akşam geçirmişsiniz... bak iyi taktik gülerek sok lafları hem sadece kv bozulur eşin anlamaz hem de senin içinde kalmaz.. ama benim kekimi çöpe atması savaş sebebi valla
sana çekmiş balböcüğü ne vardı o kadar emecek anneni :) bırakırsın ya sıkıntı yapma şimdiden kendine ama annem anlatmıştı akrabası varmış 7 yaşında okul evinin karşısındaymiş tenefüste kaçıp gelirmiş ana açta azcık emeyim diye :)
bazen eşten ayrılmak kıymet artırır canım benim eşim beni bıraksa gidecem de adam bırakmıyo ya varsın biraz özlesin seni boşver
Maşallah paşaya ya bizim kız da yemez canım illa birlikte oturulacak o sofraya kendisi yediği zaman bana da vermek istiyo babasına da kaşıkla vermeye çalışırken zaten hepsi dökülüyo her yer mahviş:)

kızlar bakıcıyla konuştum rananın dün karnı biraz sertti sormamıştım ben de kaka yaptı mı diye
akşam yatmadan birazcık katı yapmıştı ama yatarken kakayo dedi ben de kalkayım mı diye anladım hayır annecim gel sarılıp yatalım dedim saf saf meğer kız kaka yapacakmış tabi yatmayınca vücut durdurmadı herhalde sıkıntı yapmış şimdi onlarda orda burda baya ıkın ıkın yapmış bi ton .. bakıcı ben bunca zamandır ranaya bakıyorum bu kadar kaka yaptığını görmedim dedi dün de yapmamıştı ondan ateş yapmış dedi şimdi hiç bişeyi yokmuş takvimi indirip sayıları sayıyomuş kuzum :)

meyve haslanmis sebze kofte pilav bunlari yer kendi dokmez pek ama corbayi ben.iciryorum 1aydir kahvaltisni kendi yapar tabagina herstden koyarim kendi yer catalla bide eline alip catala batirio bazen cok komik eliyle yemekbistemiyo ama catala alamazsa oyle yapio:)

gcmıs olsun canım kaan a enfeksıyon vardır muhtemelen gelınce bızede yaz canım

bunları rana da tek başına yiyo izin veriyorum yani batsa bile sesimi çıkarmıyorum yoksa nasıl öğrenecekler ya
benim kız çorba çok içmiyo artık bıktık galiba çorbadan ama pilavı ben kaşığına koyup eline verirsem öyle dökmeden yiyo ama bir iki hepsini yapmaz sanmıyorum :)

aynısını rana da yapıyo ama olmadık şeyler giymek istiyo ya onu giydirmeyince de ağlıyo iyi mi

corbayi masalda sadec icmez icinde ekmek atiyorjm katilasio oyle yer oglen corba yogurt aksam bizim.yemekten pilav salata yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…