- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.501
Hamgi videoyu canimmm...songülüm ben göermedim bilmiorummmm: şekerimm bı arada o vidyodan bende istiyom yaaaaaa banane banane bak ya gönder yada gelip orayı basa bilirimyani
cnm malesef bizim ananemizde vermediği için ancak bu kadar kullanabilio kaşık çatal. pek hakim değil henüzcvr hoşgeldin cnm ay bizim nilde kendi yiyo ama sonrasında bi banyoya gidiyoruz o ayrı tabi:):) ben veriyorum kendi yesin diye ama bakıcımız vermeyince bukadar oluyo işte:
ayşegülcüm amwayda kumaş beyazlatıcı var diorumya ben onu kullan dedim onu dökmüş fakat fazla beklememiş sonra bişeyler daha döktü dedi sormak lazım cnm ama ben nilin bütün lekeli çamaşırlarını herşey dahil bu kumaş beyazlatıcısıyla çıkartıyorum hatta arkadaşımın oğlu tişörtüne hink kınası sürmüş hani dövme yapıyolarya o bilem çıktı yani ..
bizde iyiyiz tatlımkızlar günaydın kimelr var forumda nerden görüyoruz , alıntı nasıl yapılıyo?
reces iyiyim tatlım teşk. sen nasılsın . defne nasıl.
songül canım devam ediyomu huysuzluk gittinizmi doktora
bizim emirde kendi kendine yer ama örneğin pilav verdim gecen gün her yer battı bastan asğıya değiştik üstünü
allah kolaylık versin cnmKizlar ben kacar bugun yogun bir gun olucak gelemem buyuk ihtimal koye gidicez
mezarliga gidicez dun col agladim zaten mezaeda ne olurum bilemwmdim
ordan gole gitcez
yarin gorusmek uzere
cnm bak bu olabilirMedhaba cnm
Yok aras dun hic dokmeden yedi cnm koca insan gibi
dr a gittik canim huysuzluga sebep vercek birsey yok
ben din sey duaundum bayram sonrai baslsi babasi son on gin evdeydi babasija cok duskun depresyonami girdiki bizim oglan
ben sanki hafiften kısançlık sezdim gibiiiiiiiarasın vidyosunu şekerimmmmmm fundaya göndermişsinya onu he he he:
boşver sen kv yi ya bak eşinle ne güzel akşam geçirmişsiniz... bak iyi taktik gülerek sok lafları hem sadece kv bozulur eşin anlamaz hem de senin içinde kalmaz.. ama benim kekimi çöpe atması savaş sebebi vallagünaydın kızlar
dün akşam yine iş nedeniyle geç gittim
defne akşam yemeği yememiş
kv a"nnen yedirsin artık uğraşıyorum yemiyorsun.annen bu saatte gelip sana yemek yapacak da yedirecek.saat 10 buçukta yersin artık yemeğini ama o tatlı olr vs" saydırdı defneye
neyse hemen pilav,köfte ve yeşil fasulye yedirdim az az
kp "bak annesinde nasıl yiyro" dedi.kv hepten dellendi "annesi tabi yer onda sen aptalmısın" dedi adama
neyse ben defneye yedirdim
öğleden sonra aradığında kinder pingui sözüm vardı onu yediriyordum ardından.mutfakta kv ve ben vardım.dün eşime hamur olmuş,kabarmamış vs demişti ya.bana "kekin hamurunu katı mı yaptın" dedi ben de "yoooo su gibiydi baya cıvıktı" dedim
sonra "sıcak fırına mı koydun" dedi.ben de "sıcak fırına kek konulur mu soğuk fırına koydum" dedim
"kaç derecede pişirdin" dedi." 160 derece de pişirdim" dedim
"170 derecede pişir"dedi.ben de "fırın turbo fan da olduğu için 160 derecede pişirmem gerekiyor" dedim
"40 dakikadan az pişirdin herhalde" dedi.ben de "hayır tam 50 dakika pişti" dedim
ya kadın ne bahane bulacağını şaştı.kek tezgahın üstünde duruyordu.ben de "herkes beğendi bi sen beğenmedin ne hikmetse, kekimi ben eve götüreceğim ben yerim beğenmeyen yemesin" dedim.o sırada defne oturma odasına gitti ben de peşinden gittim.sonra biz hazırlandık gidecektik.mutfağa keki almaya girdim tezgahın üstünde yoktu herhalde bizim poşetlere koydu dedim.eve bi gittim ki kek yok
çöpe atmış kekimi ya
kadın ne bahane bulacağını şaşırdı
hayır pasta yapıp satan arkadaşım bile beğendi,tarif istedi kadın beğenmedi.bi hamur diyor,bi sert olmuş diyor,
kp bile beğenir benim keklerimi. kp "kızım keki hazır mı aldın,tarifini annene de ver o da öğrensin" dediğinden beri kadın her yaptığım hamurişine bi bahane buluyor ve her götürdüğümü çöpe atıyor.hadi bana kızıyorsun ama nimetten ne istiyorsun ya
eşime de kızdım sen niye götürüyorsun,annenin ağzına bakarak yaptığıma laf söylüyorsun diye.o da orası kalabalık hep birlikte yiyelim diye götürdüm dedi.
neyse kv den gelince defneyi öpüp kokladım.sarıldım sevdim.annemle konuştular.defne annemin doğumgününü kutladı.sonra uyuttum
eşimel film açtık,çay demledim,çekirdek cips çıkardım.film seyrettik
biz çıkarken kv eşime ve bana laf çarptırıyor erkekler evlenince karılarının ağzına bakıyorlar diye.bende evet çok haklısın öyle oluyor, doğrusu da o zaten dedim.bozuldu.tabi ben bunları espiriyle söylediğim için eşim bozulmadı gayet şen şakrak ayrıldık
dün akşam ki maceram böyleydi.
sana çekmiş balböcüğü ne vardı o kadar emecek anneni :) bırakırsın ya sıkıntı yapma şimdiden kendine ama annem anlatmıştı akrabası varmış 7 yaşında okul evinin karşısındaymiş tenefüste kaçıp gelirmiş ana açta azcık emeyim diye :)katerinur günaydın cnm. inş. afiyetle yersin turşunuay bende kara kara düşünüyorum meme işini. şimdi bile meme diye tutturursa vazgeçremiyorum ki o zaman nasıl vermiycem. annem dio ki gün geçtikçe süt tatlılaşıo sitin tadını aldı artık zor bırakır. ben iki buçuk yaşına kadar emmişiim ve annem çok zor kesmiş memeden beni pufff
bazen eşten ayrılmak kıymet artırır canım benim eşim beni bıraksa gidecem de adam bırakmıyo ya varsın biraz özlesin seni boşvergunaydin kizlar bgun gidiorum heycnli ve mutluyum am icimde buruk esim yalniz kalicak ilkkez ayri gidiorum onsuz ilkkez gidiorum koye oda cok sevio koyu oyuzden ona haksizlik etmisim gbi hissediom
kv ile kp ardi simdo meyve bahcesindeyiz kamelyanin altinda oturduk sizi dusuooduk siz gekince buraya gelelim mangal yapalim dedi ayy sakin duymasin babamiz uzulur biz gizli yapalim dedim kiyamazmis kocasinada diolar ama kiyamiom gercekten
Maşallah paşaya ya bizim kız da yemez canım illa birlikte oturulacak o sofraya kendisi yediği zaman bana da vermek istiyo babasına da kaşıkla vermeye çalışırken zaten hepsi dökülüyo her yer mahviş:)Kizlar birsey sorucam
biz dun esimin teyzesjne gittik eltimler geldi demistim
yemek hazirlanmis on kisi falan vardik bem otuemadim servis yaptim
arasada tabak koydum tavukli pilav sonda servis ettim o kendi yedi
sonra herkeze kendi kendine ben yaninda olmadan yiyebilmesi ilgunc geldi sizinkiler nasil neden o kadar sasirdiler anlamadim
Günaydın kızlarr, nolmuş buralara böyle şok oldum sayfayı açtığımda
Sabahladım bugün uykusuz yorgun bitkinim ama Kaanın akşamdan beri ateşi var ıslak bez fitil herşeyi yaptık hala sabit ateşi, şu an uyuyor sadece bezi ile, sabah olsunda hemen doktora götüreyim, ahh annelik ne zormuş
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar
bunları rana da tek başına yiyo izin veriyorum yani batsa bile sesimi çıkarmıyorum yoksa nasıl öğrenecekler yameyve haslanmis sebze kofte pilav bunlari yer kendi dokmez pek ama corbayi ben.iciryorum 1aydir kahvaltisni kendi yapar tabagina herstden koyarim kendi yer catalla bide eline alip catala batirio bazen cok komik eliyle yemekbistemiyo ama catala alamazsa oyle yapio
afiyet olsun cnm beni de sabah sabah arı soktu yaa çamaşır toplarken. parmağım uyuşuk hala.
canım hoş geldin nasılsın alp tuğra nasıl :)gcmıs olsun canım kaan a enfeksıyon vardır muhtemelen gelınce bızede yaz canım
aynısını rana da yapıyo ama olmadık şeyler giymek istiyo ya onu giydirmeyince de ağlıyo iyi mimalesef kızlar biz verioruz ama işte sadece bizim vermemizle olmuyo demekki pöffff
fundacım kıskançlıkmı
emmmmmm şeyyy sankim birazzzz:
ay bide nile ben bişey giydireceğim zaman annee ku annee ku diyo kucağıma geliyo dolabın başınd durup uzunbi eeeeeeeemmmmmmm diyo sonra bişey gösterip bu bu diyo he he:
corbayi masalda sadec icmez icinde ekmek atiyorjm katilasio oyle yer oglen corba yogurt aksam bizim.yemekten pilav salata yerbunları rana da tek başına yiyo izin veriyorum yani batsa bile sesimi çıkarmıyorum yoksa nasıl öğrenecekler ya
benim kız çorba çok içmiyo artık bıktık galiba çorbadan ama pilavı ben kaşığına koyup eline verirsem öyle dökmeden yiyo ama bir iki hepsini yapmaz sanmıyorum :)
bitmez tabi boşver :)bitmiyo bu geçmiş yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?