- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.521
ay yerim ben onun kıyafet seçişinimalesef kızlar biz verioruz ama işte sadece bizim vermemizle olmuyo demekki pöffff
fundacım kıskançlıkmı
emmmmmm şeyyy sankim birazzzz:
ay bide nile ben bişey giydireceğim zaman annee ku annee ku diyo kucağıma geliyo dolabın başınd durup uzunbi eeeeeeeemmmmmmm diyo sonra bişey gösterip bu bu diyo he he:
valla hesabını bana değil allaha versin nimet yaboşver sen kv yi ya bak eşinle ne güzel akşam geçirmişsiniz... bak iyi taktik gülerek sok lafları hem sadece kv bozulur eşin anlamaz hem de senin içinde kalmaz.. ama benim kekimi çöpe atması savaş sebebi valla
sana çekmiş balböcüğü ne vardı o kadar emecek annenibırakırsın ya sıkıntı yapma şimdiden kendine ama annem anlatmıştı akrabası varmış 7 yaşında okul evinin karşısındaymiş tenefüste kaçıp gelirmiş ana açta azcık emeyim diye
bazen eşten ayrılmak kıymet artırır canım benim eşim beni bıraksa gidecem de adam bırakmıyo ya varsın biraz özlesin seni boşver
Maşallah paşaya ya bizim kız da yemez canım illa birlikte oturulacak o sofraya kendisi yediği zaman bana da vermek istiyo babasına da kaşıkla vermeye çalışırken zaten hepsi dökülüyo her yer mahviş
ay kuzum benim ya demek ateş ondanmışkızlar bakıcıyla konuştum rananın dün karnı biraz sertti sormamıştım ben de kaka yaptı mı diye
akşam yatmadan birazcık katı yapmıştı ama yatarken kakayo dedi ben de kalkayım mı diye anladım hayır annecim gel sarılıp yatalım dedim saf saf meğer kız kaka yapacakmış tabi yatmayınca vücut durdurmadı herhalde sıkıntı yapmış şimdi onlarda orda burda baya ıkın ıkın yapmış bi ton .. bakıcı ben bunca zamandır ranaya bakıyorum bu kadar kaka yaptığını görmedim dedi dün de yapmamıştı ondan ateş yapmış dedi şimdi hiç bişeyi yokmuş takvimi indirip sayıları sayıyomuş kuzum
canım hoş geldin nasılsın alp tuğra nasıl
offf maşallah ne yazmışsınız ya ben okuyana kadar kimse kalmadı)bniz konyadayız kvlerde.bugun mersine yola cıkıyoruz ay taatillerm yolarda gecti resmen ya aylşardı ryollardayım..haftaya da evim tasınıyo artık yerleşme telaşı başlıycak ama esyalarımı çok çok özledim...nihat doğan gibi oldum benm halım bile bi başka kokardı diyorum eşime gülüyo.....
meryem dun hiç meme demedi.bu sabah sarıldım yattı kucagıma önce meme dedi ben bişey demeden eeggg pis olmus dedi oynamaya devam ettık.iki gundur göğsum baya rahat cok şukur..yemesi artttı baya..artık sutte ıcıyo..buzdolabını acıp gıggı gıggı diyo hemen yumurta pişirilip önune konuluyo)
bende kızıma kendm bakmayı çok istiyorum hemde cok cokkkkkk.......
canim neden gece yapio acaba kakasini genelde yemekten sonra yapilir gecenin.o saatinde niye yaptiki kotu olmus senin icin gec saate kadr da uyumamasallah iyiliğini versin emi özcenanım koptumya çocuk kaka diyo sen yatalım diyosun he he he ay kıyamam yavrumaya he he he
akşam nilde anne kaka dedi kalktı gecenin 1 buçuğunda sarıldı bana ellerimi tuttu ıkındı ıkındı yaptı tabi sonra temizledik falan derken bütün uyku kaçtı 3 buçuk gibi geri uyudu offf zaten 1gibi yatmıştım şimdi uykumgeldi iyice..
nilde izinvermezsem birkaç saniye ağlıyo bakıyo ben yapmıyacam susuyo direk he he: komik bunlarya..
,funda kuzum cok tatlı tabı sende
cnm bizde de durum farklıcanim neden gece yapio acaba kakasini genelde yemekten sonra yapilir gecenin.o saatinde niye yaptiki kotu olmus senin icin gec saate kadr da uyumamas
ben masalin aksam uzeri 6dan sonra kka yaptigini bilmem hic bebeklik haric tabi
simdide geceleri saat kurup kaldirodum cis varmi diye wc goturuodum 1kez yapti 3gundur kutu kalkio gece uyanmio bende kaldirmiom uykusunu bolup wc ye goturdgum halde geri uyuo sukur calisan anne olsam zorlanmicakmisim
canım ben gecmıs gelınceye kadar 20 dk olmus
okumadanda yapamıyorumkı
hosbuldum canım
bız ıyıyız canım toplanıyorum artık
ranamda kakasını yapmıs rahatlamıs ama o ates yapamıkı acaba bılemedım
neguzel boyle gırebılıyosun artık
evet sen yine yaparsın dayanamazsın ama senin kv yine beğenmez yine sen üzülürsün ah fundam :) ne diyeyim ben sana ama boşver Rabbim biliyo ya kul kıymet bilmemiş çok mu önemli değil mi sen herşeyi Allah rızası için yapıyosun saygını kaybetmiyosun canı gönülden tebrik ederim valla seni :)ay yerim ben onun kıyafet seçişini
valla hesabını bana değil allaha versin nimet ya
ama kv annemin yapıp getirdiklerini bile çöpe attı annemin görmediğini sanarak
kadın bizden bişey gelmesine dayanamıyor
hep onun yaptığı yenilsin istiyor ama diyorum ya nimet bu
çöpe atmak yerine binada ihtiyacı olanlar var onlara verebilir ya da kendisi yemesin ama kocası ve oğulları bayılarak yiyro onlara versin
aynen cnm akşam güzel geçti hatta eşime de laf soktum(annemin doğum gününde ne yaptıklarını sordu.ben de pasta alıp onu kesmişler dedim.e artık sen de benim anneme yaparsın dedi.ben de sen benim anneme yaptınmı dedim.hiç beklemediği bi cevaptı bozuldu.herşey karşılıklı mı dedi ben debundan sonra evet dedim.ama biliyorum ki ben dayanamam yaparım yine kv ye.)
ay kuzum benim ya demek ateş ondanmış
bir taraftan da çok sevindim bak kötü bişey değilmiş en azından
selam söyle memlekeime :) ordan da annemin olduğu yere gidiyon ya yerinde olmayı orda olmayı isterdim çünkü çok özledim :)offf maşallah ne yazmışsınız ya ben okuyana kadar kimse kalmadı)bniz konyadayız kvlerde.bugun mersine yola cıkıyoruz ay taatillerm yolarda gecti resmen ya aylşardı ryollardayım..haftaya da evim tasınıyo artık yerleşme telaşı başlıycak ama esyalarımı çok çok özledim...nihat doğan gibi oldum benm halım bile bi başka kokardı diyorum eşime gülüyo.....
meryem dun hiç meme demedi.bu sabah sarıldım yattı kucagıma önce meme dedi ben bişey demeden eeggg pis olmus dedi oynamaya devam ettık.iki gundur göğsum baya rahat cok şukur..yemesi artttı baya..artık sutte ıcıyo..buzdolabını acıp gıggı gıggı diyo hemen yumurta pişirilip önune konuluyo)
bende kızıma kendm bakmayı çok istiyorum hemde cok cokkkkkk.......
canım benim teşekkür ederim inşallah iştahımız artar da ben de bu afrika tipli kızdan kurtulurum :)Tunaydın kızlar aksam yazdım belkı gonderır dıye ama sarz bıttı
Cok hızlı akıyo sayfalar takıp etmek zorlasıyor
Gulden halı cıkmıs barı cok sukur ay bende ıstıyodum parmak boyası ama tırstım
Yasmın gecmıs olsun sabah sabah ucuz atlatmıssın
Anne evıde olsa ınsan kendı evını yatagını ozluyo degılmı
Dun daha cok bızım ıcın eglence oldu gıbı
Daha once nıye gıtmemıssek cok guzeldı hele kucuk ceylanlara havuc verırken nıda once kendı yıyo donra onlara verıyo cok komıktı
Tavuskusları oturdugumuz yerlerde dolasıyo cocuklar ellerıyle besledıler, sulu kaydıraklar vardı buyuk kayık ıcıne oturup kayıyodın daha once baska bıyerde bınmemıstım tırsaklıgımdan bu sefer hep beraber bındık nıda hıc korkmuyo aksıne daha ıstedı sıpa,kocaman trampolınlerde zıplıycaz dıye cok komık sekıllere gırdık
Ozcanan rana memeyı bırakmıs duygusal olarak zor olsada ıns ıstah daha ıyı olur artık darısı dıger arkadaslara
Katreınur ıns guzel olur cnm bır hafta 10 gune hazır olur yemesı afıyet olsun sımdıden
Ay cok sayfa okuyunca unuttum ne yazacaktım
Hevın gecmıs olsun kuzucuga ıns onemlı bırseyı yoktur
Nasılsınız bakalım kerem nasıl duzen bıraz oturmustur artık ıns..
Aysegul hayırlı yolculuklar sızede ıyı eglenceler bıraz ozleyın bakalım babanızı..
Fatma sanada kolay gelsın cnm ıns ıstedıgın gıbı esyalar bulursun, alma kısmı cok zevklı olur sımdı
Songul sızede ıyı gezmeler cnm masallah pasayada
Bızımkı doke saca makarna pılav kuru yemeklerden yıyo bıraz bıde bızım hanfendı herseyı catalla yemek ıster kasık verırım caca der
Cukoyla abur cuburla cok arası olmamasına rahmen kınder cukulatayı her dolabı actıgında almak ıster kendıne alır beyza der babam der ılla onlarada alacak ama bana yokYemez ama ucundan az koparır o kadar cubuk kraker sevıyo daha cok..
Nuray sen nasılsın cnm alısabıldın mı? Sıvas ellerınde sazım calınır dıye bı turku var cok severım o gelıyo aklıma senınle bırlıkte
Ay daha cok yazasım var ama ısler benı beklıyo babamız cumartesı baslıyo sayılır sırket arabasını almak ıcın gıdıp oglene kadar calısacak pazartesı tam baslıyo beyzada krese o zaman bende daha aktıf olurum ıns..
Bıde sokagımızdan mısafırler gelmek ıstıyo cumartesı musaıtlerse onları cagıracam yıgınla ıs benı beklıyo sımdı mutfak dolaplarından baslıycam ılk kez gelıcekler onun stresı heyecanıda var su ıslerı bıtırsem
Dılek nerelerde kızlar haber alabılen yok falıba ıns hersey yolundadır..
Sıbel vaws betul funda sızlerede merhaba canlar unuttugum herkese
Ay yazdım durdum sıkılmayın he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?