- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.541
Menuyu bılsem soylıycemdebenicim hoşgeldin cnm aaa çok olurmu sen böyle haberdar et bizi cnm : ozaman eşin işe beyzam kıreşe sende bize he he he: bu arada kolay gelsin şekerim ay menüyü söylemeden gitmeyelim lütfen :
özcanan hmmm kızıma afrika tipli deme çok ayıp formunu koruo benim kuzum
beni cnm allah kolaylık versin tatlım zor vallahi iki çocukla. ay kendimi düşünemiyorum hiç
yesınde kılo sorun degıl yasmının dedıgı gıbı formunu koruyo ranacıkcanım benim teşekkür ederim inşallah iştahımız artar da ben de bu afrika tipli kızdan kurtulurum
Sana da kolay gelsin ilk misafir ağırlamak kolay olmuyo hele sana iki kere tebrik 2 çocukla misafir kabul ediyosun
evet cnm yaparım ama diyorum ya bende allah korkusu varevet sen yine yaparsın dayanamazsın ama senin kv yine beğenmez yine sen üzülürsün ah fundamne diyeyim ben sana ama boşver Rabbim biliyo ya kul kıymet bilmemiş çok mu önemli değil mi sen herşeyi Allah rızası için yapıyosun saygını kaybetmiyosun canı gönülden tebrik ederim valla seni
Rana kakadan dolayı böyle oldu diyo bakıcı ama bu gece belli edecek kendini bakalım inşallah tekrarlamaz
ama bak güldenim sen kaşınıosun baştan söylim:)yaseminim sen artık kendini 2 çocuklu haline hazırlasan diorum yavaştan nedersin şekerim*:):):)
benicim maşallah ay bune hız cnm ya aman bırak madem kahvedediler yap bi kahve bide yanına tatlı olsun bitsin şekerimmm:
Menuyu bılsem soylıycemde
Bırazda sıkıntılı bı durum gecen hafta geldı kadın kapıya musaıt oldugunuz bıgun kahve ıcmeye gelıcez dıye o gunlerde bahce ıslerı vardı kendıde gordu zaten ustumuz basımız batıktı, bende dedım ıslerımızı bıtırelım haber verırım sımdı bugun gıdeyım dıyorum kapısına, ben tatlı tuzlu doyurucu bıseyler yapmak ıstıyorum ama yaparım bır suru yenmezmı acaba dusunup duruyorum..
Cumartesı onlar gelırse pazarada mısafır cagıracam gelmek ısteyen arkadaslar vardı onlarla beraber eltımlerı hazır ev temızken aradan cıkartayım dıyorumeltımın bırı tr ye gıdecek bıkac aylıgına esının yanına o gıtmeden ıyı olacak hem bakalım plan yapıp duruyorum kafam dolu
itiraf et istion istion:) ay ben istiyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda:)aaaa çok ayıp şekerimya ben kaşınmıorum sen 2. çocuk istediğin için söylüorum:):):) ha ha haha:ben istemiorumki isteyen sensin şekerimmmm::):).)ha haha:
ben hiç hazır değilim.. rana biraz daha büyüsün sonra bu ay hastalığımı bekliyorum gidip spiral taktıracam supriz rana gibi süpriz bi bebek gelmesinitiraf et istion istionay ben istiyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda
itiraf ediyorum tamam pes ediorumitiraf et istion istionay ben istiyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda
evet inş. sağlıklı sıhhatli.kız oılursa da başımın üstüne ama eşimi şçyle baba oğul görmek isterim yani.itiraf ediyorum tamam pes ediorum
istemiorum ha ha haha ha ha::):):).)
sende itiraf et erkek istiyosun dimi he he he he:).).)
kız bu saatten sonra ne spirali daha kaç yıl düşünmüon ki spiral taktırcan:)ben hiç hazır değilim.. rana biraz daha büyüsün sonra bu ay hastalığımı bekliyorum gidip spiral taktıracam supriz rana gibi süpriz bi bebek gelmesin
kız zaten spiralim vardı operasyon geçirmiştim gecenlerde kist aldırdım o zaman baktı dedi spiral kaymış pat çıkardı :)evet inş. sağlıklı sıhhatli.kız oılursa da başımın üstüne ama eşimi şçyle baba oğul görmek isterim yani.
kız bu saatten sonra ne spirali daha kaç yıl düşünmüon ki spiral taktırcan
Allah iyiliğini versin emi sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kızitiraf ediyorum tamam pes ediorum
istemiorum ha ha haha ha ha:.)
sende itiraf et erkek istiyosun dimi he he he he.).)
gencim beklerim diyosan sıkıntı yok şekerim benim acelem var diomuşum he he yaş 29:) seneye soracak olursanız yine 29 diycem ona göre:)kız zaten spiralim vardı operasyon geçirmiştim gecenlerde kist aldırdım o zaman baktı dedi spiral kaymış pat çıkardı :)
geçen hastalığımda eşimin seçim çalışmaları var diye alamamıştım bu ay bekliyorum hasta olmayı dört gözle rana anaokuluna başlayıncaya kadar ya da ilkokul 2. sınf bilemiyorum yapmayacağım daha düşünmüyorum gerçekten 2. ve son olacak o da rananın hatrına tek kalmasın yavrum diye
Vuuuvvv rana hanim ne korkutmus ama annesini:)))kız zaten spiralim vardı operasyon geçirmiştim gecenlerde kist aldırdım o zaman baktı dedi spiral kaymış pat çıkardı
geçen hastalığımda eşimin seçim çalışmaları var diye alamamıştım bu ay bekliyorum hasta olmayı dört gözle rana anaokuluna başlayıncaya kadar ya da ilkokul 2. sınf bilemiyorum yapmayacağım daha düşünmüyorum gerçekten 2. ve son olacak o da rananın hatrına tek kalmasın yavrum diye
şimdi neye güveniyom biliyon mu annem en küçük kardeşimi 34 yaşında doğurdu ve ben büyük olduğum için anneme çok yardım ettim.. şimdi ben bi daha doğursam yakın zamanda kızm küçük ve yanıma gelecek kimse yok birazda gurbetliğin verdiği sıkıntı var ve seneye hamile kalsam herkes der niye erkenden hamile kaldın :) biliyorum ranaya da aynısını demişlerdi çünkü sanki 18liğimde :)gencim beklerim diyosan sıkıntı yok şekerim benim acelem var diomuşum he he yaş 29seneye soracak olursanız yine 29 diycem ona göre
hem korkuttu hem yıprattı.. 15 günlüktü rana baş başa kaldığımızda ve annemin ranayı gördğü zaman rana 2 aylıktı dediğim gibi kv doğuma geldi ve 15 günlükken gitti ben tek başıma büyüttüm kızımı ve şimdi herkes diyo ki nasıl başardın:) önce Allah sonra eşim başka kimsem yok rana desen berradan beter :) bi dakka durmuyo yerinde ve çok kıskanç kucağıma kimin çocuğunu aldıysam hasetlik ediyo daha çok hırçınlaşıyo.. ben istiyorum ki biraz daha büyüsün o zaman olsun ve yine inşallah kız olsun yaaa:) hayırlısı tabi ama doğuracağım zaman bile kimseyi çağırmak istemiyorum biz bize yeteriz.. bu konuda her iki tarafa da çok kırgınım ve bunu herkes biliyo kendi annem bileVuuuvvv rana hanim ne korkutmus ama annesini))
cnm tabi ki en doğru zamanı sen bilirsin. ben annen filan gelmiş yardımcı olmuştur diye düşünmüştüm. herkesin kendi nedenleri var tabi. neyse eşin sana yetmiş bu daha da güzel aslında. zor ama güzel.cinsiyet meselesine gelince bencede kız olsun ama eşim erkek çok istio rabbim benim istediğimi verdi şükürler olsun ama eşimin de gönlü olsun baba oğul takılsınlar istiyorum. biraz da kız olduğu için eşim bazı konularda geri durdu alt değiştirme gibi ki bende öyle istedim . erkek olsun acısını çıkarcam he he he:)şimdi neye güveniyom biliyon mu annem en küçük kardeşimi 34 yaşında doğurdu ve ben büyük olduğum için anneme çok yardım ettim.. şimdi ben bi daha doğursam yakın zamanda kızm küçük ve yanıma gelecek kimse yok birazda gurbetliğin verdiği sıkıntı var ve seneye hamile kalsam herkes der niye erkenden hamile kaldın :) biliyorum ranaya da aynısını demişlerdi çünkü sanki 18liğimde :)
şimdi ben biraz geç doğurayım kızım da bana yardımcı olsun seneye sen doğur zor olmadı çok kolay büyütmek dersen çalışmalara başlarım:)
hem korkuttu hem yıprattı.. 15 günlüktü rana baş başa kaldığımızda ve annemin ranayı gördğü zaman rana 2 aylıktı dediğim gibi kv doğuma geldi ve 15 günlükken gitti ben tek başıma büyüttüm kızımı ve şimdi herkes diyo ki nasıl başardın:) önce Allah sonra eşim başka kimsem yok rana desen berradan beter :) bi dakka durmuyo yerinde ve çok kıskanç kucağıma kimin çocuğunu aldıysam hasetlik ediyo daha çok hırçınlaşıyo.. ben istiyorum ki biraz daha büyüsün o zaman olsun ve yine inşallah kız olsun yaaa:) hayırlısı tabi ama doğuracağım zaman bile kimseyi çağırmak istemiyorum biz bize yeteriz.. bu konuda her iki tarafa da çok kırgınım ve bunu herkes biliyo kendi annem bile
ya erkek olunca baba oğul ne zamana kadar takılacaklar iki kız olsun birbirlerine derortağı olsunlar bence :) Tabi en doğrusunu Allah bilir ne malum belki 3 olur demi yasmincim:)cnm tabi ki en doğru zamanı sen bilirsin. ben annen filan gelmiş yardımcı olmuştur diye düşünmüştüm. herkesin kendi nedenleri var tabi. neyse eşin sana yetmiş bu daha da güzel aslında. zor ama güzel.cinsiyet meselesine gelince bencede kız olsun ama eşim erkek çok istio rabbim benim istediğimi verdi şükürler olsun ama eşimin de gönlü olsun baba oğul takılsınlar istiyorum. biraz da kız olduğu için eşim bazı konularda geri durdu alt değiştirme gibi ki bende öyle istedim . erkek olsun acısını çıkarcam he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?