- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.561
valla sana bişey deyim mi loğusalık dönemi ya benim kv a dese bozuluyodum ya :) bi de benim rana hanım ben de susmayıp gidip onda susunca iyice fitiloluyodum daha fazla kalsalardı daha kötü olacaktım eminim.. sağlık ocağındaki hemşiremiz çok iyi bize çekirdek aile kalın dışarıdakileri çıkarın gitsinler daha güzel olacak dedi eşim de o günü akşamı bileti aldı dedi çok yoruldunuz hadi evinize :)özcnanım negüzel güldürmüşüm seni he he:
cnm bende nilde yanlız sayılırdım annem acılıktaydı kv burdaydı ama inan nilin altını bile almadı bende çok zorlandımbenim kv hiç bişey bilmiyo oyüzden sıkıntılıydı o dönem ama geçiyo bişekilde işte.. aman diyeim spraili taktır 2. kazaya kurban gitmeden şekerim:
yaseminim inşşş allahım gönlüne göre versin tatlımmm:
ha ha kv dio ki iki gelinim var ikisinin de birer çocuğu var. ikisi içinde dua ediyorum ikincileri ikiz olsun yoksa üçüncüyü doğurmazlar diye dio :)ya erkek olunca baba oğul ne zamana kadar takılacaklar iki kız olsun birbirlerine derortağı olsunlar bence :) Tabi en doğrusunu Allah bilir ne malum belki 3 olur demi yasmincim:)
CNM BENİM KIYAMAM SANAşimdi neye güveniyom biliyon mu annem en küçük kardeşimi 34 yaşında doğurdu ve ben büyük olduğum için anneme çok yardım ettim.. şimdi ben bi daha doğursam yakın zamanda kızm küçük ve yanıma gelecek kimse yok birazda gurbetliğin verdiği sıkıntı var ve seneye hamile kalsam herkes der niye erkenden hamile kaldınbiliyorum ranaya da aynısını demişlerdi çünkü sanki 18liğimde
şimdi ben biraz geç doğurayım kızım da bana yardımcı olsun seneye sen doğur zor olmadı çok kolay büyütmek dersen çalışmalara başlarım
hem korkuttu hem yıprattı.. 15 günlüktü rana baş başa kaldığımızda ve annemin ranayı gördğü zaman rana 2 aylıktı dediğim gibi kv doğuma geldi ve 15 günlükken gitti ben tek başıma büyüttüm kızımı ve şimdi herkes diyo ki nasıl başardınönce Allah sonra eşim başka kimsem yok rana desen berradan beter bi dakka durmuyo yerinde ve çok kıskanç kucağıma kimin çocuğunu aldıysam hasetlik ediyo daha çok hırçınlaşıyo.. ben istiyorum ki biraz daha büyüsün o zaman olsun ve yine inşallah kız olsun yaaa hayırlısı tabi ama doğuracağım zaman bile kimseyi çağırmak istemiyorum biz bize yeteriz.. bu konuda her iki tarafa da çok kırgınım ve bunu herkes biliyo kendi annem bile
ha ha eşimde beni kızdırmak için gitmeden evvel dio du kızımdan nasıl ayrılcam onu düşünüyorum diye.şimdi de iltifat yağdırıyo ordan . sevgiliyken ki cümleleri duyar oldum he he:)güldenim korkutmak istiyorum diyorum biraz ayrı kalalım özleyelim birbirimizi ben gideyim annemlere bırak diyorum yok ben kızımdan ayrılamam diyo
utanmaz senden ayrılamam dese neyse ama hiç ortada ben yokum
aaaminnn cnm herkesin gönlüne göre versin inş.özcnanım negüzel güldürmüşüm seni he he:
cnm bende nilde yanlız sayılırdım annem acılıktaydı kv burdaydı ama inan nilin altını bile almadı bende çok zorlandımbenim kv hiç bişey bilmiyo oyüzden sıkıntılıydı o dönem ama geçiyo bişekilde işte.. aman diyeim spraili taktır 2. kazaya kurban gitmeden şekerim:
kız benim adama sevgiliyken öyle demiodun ama diorum bi konu için, e hayatım sen de diosun bak o zaman sevgiliydik dio pişkin pişkin:)eşim gelmişti kapı önüne çıktık biraz oturduk haftaya hafta sonu temizlik yapacam dedim badana boya hiç canım istemiyo dedi ben de sen yapmazsan ben yaparım ama seni de eve almam habarın ola dedim
ne tembel ya bu adam bekarken böyle değildi:)
ay benim kv ye eşim çle bişey yapsa bi daha semtine uğramaz yahuvalla sana bişey deyim mi loğusalık dönemi ya benim kv a dese bozuluyodum ya :) bi de benim rana hanım ben de susmayıp gidip onda susunca iyice fitiloluyodum daha fazla kalsalardı daha kötü olacaktım eminim.. sağlık ocağındaki hemşiremiz çok iyi bize çekirdek aile kalın dışarıdakileri çıkarın gitsinler daha güzel olacak dedi eşim de o günü akşamı bileti aldı dedi çok yoruldunuz hadi evinize :)
ha ha kv dio ki iki gelinim var ikisinin de birer çocuğu var. ikisi içinde dua ediyorum ikincileri ikiz olsun yoksa üçüncüyü doğurmazlar diye dio
CNM BENİM KIYAMAM SANA
zor olmuş ama bak başarmışsın
sende benim içinde ranadan başka kimse yok de bak nasıl bozuluyo oda ha ha ha
bak işte ayrılık bazen işe yarıyo gerçekten özlem duyuyo insanlar birbirlerine :) tabi bu kaç gün sürer ayrı mesele :)ha ha eşimde beni kızdırmak için gitmeden evvel dio du kızımdan nasıl ayrılcam onu düşünüyorum diye.şimdi de iltifat yağdırıyo ordan . sevgiliyken ki cümleleri duyar oldum he he
aaaminnn cnm herkesin gönlüne göre versin inş.
kız benim adama sevgiliyken öyle demiodun ama diorum bi konu için, e hayatım sen de diosun bak o zaman sevgiliydik dio pişkin pişkin
ay benim kv ye eşim çle bişey yapsa bi daha semtine uğramaz yahu
ben ona dedim zaten cnm gelir bakarsın diye o da uyanıl ben zeynebe bakarım dedi bende yok öyle dedim :)yaseminim senin kv sanki torun bakıyoda zaten bal böcüğüm annen bakıyo ee eltin desen ona baktırmıyo ona kolay tabi o ikizde ister beşizde ha ha ha ha:):):)
ben ona dedim zaten cnm gelir bakarsın diye o da uyanıl ben zeynebe bakarım dedi bende yok öyle dedim
bende yalnız sayılırdım defne 45 günlük oluncaya kadar annemdeydim.sağolsun anneciğim gece gündüz benimle uykusuz kaldı.ama benim sorunum şuydu ben defneyi anneme bile vermiyordum.acayip bi psikolojiydi.kimseye çocuğumu ellettirmek istemiyordumözcnanım negüzel güldürmüşüm seni he he:
güzel tehditmişeşim gelmişti kapı önüne çıktık biraz oturduk haftaya hafta sonu temizlik yapacam dedim badana boya hiç canım istemiyo dedi ben de sen yapmazsan ben yaparım ama seni de eve almam habarın ola dedim
ne tembel ya bu adam bekarken böyle değildi
oh ne güzel eşin söz dinlemiş en azındanvalla sana bişey deyim mi loğusalık dönemi ya benim kv a dese bozuluyodum yabi de benim rana hanım ben de susmayıp gidip onda susunca iyice fitiloluyodum daha fazla kalsalardı daha kötü olacaktım eminim.. sağlık ocağındaki hemşiremiz çok iyi bize çekirdek aile kalın dışarıdakileri çıkarın gitsinler daha güzel olacak dedi eşim de o günü akşamı bileti aldı dedi çok yoruldunuz hadi evinize
amaaaan erkeklerin hepsi aynıgüldenim korkutmak istiyorum diyorum biraz ayrı kalalım özleyelim birbirimizi ben gideyim annemlere bırak diyorum yok ben kızımdan ayrılamam diyo
utanmaz senden ayrılamam dese neyse ama hiç ortada ben yokum
ama bak kavuşması süper he he he:)bak işte ayrılık bazen işe yarıyo gerçekten özlem duyuyo insanlar birbirlerine :) tabi bu kaç gün sürer ayrı mesele :)
cnm kusura bakmasın o uyanıksa ben ondan uyanığım yani. ama ne yalan söylim çok akıllı kv m var. bi kötülüğünü görmedim . ama songülün ki kadar değil sanırımözcenanım bu kvelerin ortası yok şekrimmmm: ortası songülün rahmetli kv di herhalde:
yaseminim yok öyleeeeee:):) uyanık kveyede bak sentabi zeynebimin ozaman hiç bişeyi kalmayacak ha ha ha::):) çok uyanık gördüm senin kv yi şekerimmm:):)
özcenanım sıkıntıya gelemiyolar tabi sonrada eşim nil sana neden bukadar düşkün çocuğu dolduruyosun diyo bende hayır oynuyorum onu anlamaya çalışıyorum diyorum bizimkide hemen sıkılıyo..
Amaan sen de çok çekmişsin yabende yalnız sayılırdım defne 45 günlük oluncaya kadar annemdeydim.sağolsun anneciğim gece gündüz benimle uykusuz kaldı.ama benim sorunum şuydu ben defneyi anneme bile vermiyordum.acayip bi psikolojiydi.kimseye çocuğumu ellettirmek istemiyordum
kv 19 gün kaldı ama gece uyumadığımızı bile anlamadı.akşam erkenden yatardı.sabah da kalkardı.temizlik,yemek vs işlerde anneme hiç yardım etmedi.üstelik sözleriyle beni çıldırttı.19 gün sonrada gitti.sonra da mevlüt için geldi.
hastanede defneyi kucağından düşürüyordu o sebeple kv ye hiç bebek vermedim.defne 6 aylık oluncaya kadar kv nin kucağına vermedim.3250 gr çocuğa ufacık,zayıf dedi.45 gün sonra izmire geldim ve defneye tek başıma baktım.banyosu,hastanesi herşeye tekbaşıma yetiştim.eşim de yanımda yoktu.uykusuzluğu da tek başıma çektim.
güzel tehditmiş
oh ne güzel eşin söz dinlemiş en azından
benimki kv ile bir oldu bana yapmadığı kalmadı.
kv ne dese doğru sayıyordu.ama ben hep direndim.40 günlük çocuğa papatya suyu kaynatıp içirecekmişim kafaya baksana.dr duyunca kızdı kesinlikle yapma diye.
üstelik bir de izmire yeni taşınmışım kimsem yok
amaaaan erkeklerin hepsi aynı
benimki de kızımı özledim diyor.beni hiiiiç ortaya katan yok.ama gece oluncada kuyruk gibi peşimde dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?