2012 kasım bebekleri büyüyor..

eşim gelmişti kapı önüne çıktık biraz oturduk haftaya hafta sonu temizlik yapacam dedim badana boya hiç canım istemiyo dedi ben de sen yapmazsan ben yaparım ama seni de eve almam habarın ola dedim
ne tembel ya bu adam bekarken böyle değildi:)

valla sana bişey deyim mi loğusalık dönemi ya benim kv a dese bozuluyodum ya :) bi de benim rana hanım ben de susmayıp gidip onda susunca iyice fitiloluyodum daha fazla kalsalardı daha kötü olacaktım eminim.. sağlık ocağındaki hemşiremiz çok iyi bize çekirdek aile kalın dışarıdakileri çıkarın gitsinler daha güzel olacak dedi eşim de o günü akşamı bileti aldı dedi çok yoruldunuz hadi evinize :)

zaten evlenince bi haller oluyo onlaracnm: galiba bizi çantada keklik gibi görüyolar arada gözlerini korkutmak lazım ha ha ha ha ha:).):):):)

güldenim korkutmak istiyorum diyorum biraz ayrı kalalım özleyelim birbirimizi ben gideyim annemlere bırak diyorum yok ben kızımdan ayrılamam diyo
utanmaz senden ayrılamam dese neyse ama hiç ortada ben yokum

ya erkek olunca baba oğul ne zamana kadar takılacaklar iki kız olsun birbirlerine derortağı olsunlar bence :) Tabi en doğrusunu Allah bilir ne malum belki 3 olur demi yasmincim:)
ha ha kv dio ki iki gelinim var ikisinin de birer çocuğu var. ikisi içinde dua ediyorum ikincileri ikiz olsun yoksa üçüncüyü doğurmazlar diye dio :)

CNM BENİM KIYAMAM SANA
zor olmuş ama bak başarmışsın

yaseminim senin kv sanki torun bakıyoda zaten bal böcüğüm annen bakıyo ee eltin desen ona baktırmıyo ona kolay tabi o ikizde ister beşizde ha ha ha ha:):):)

güldenim korkutmak istiyorum diyorum biraz ayrı kalalım özleyelim birbirimizi ben gideyim annemlere bırak diyorum yok ben kızımdan ayrılamam diyo
ha ha eşimde beni kızdırmak için gitmeden evvel dio du kızımdan nasıl ayrılcam onu düşünüyorum diye.şimdi de iltifat yağdırıyo ordan . sevgiliyken ki cümleleri duyar oldum he he:)

aaaminnn cnm herkesin gönlüne göre versin inş.

kız benim adama sevgiliyken öyle demiodun ama diorum bi konu için, e hayatım sen de diosun bak o zaman sevgiliydik dio pişkin pişkin:)

ay benim kv ye eşim çle bişey yapsa bi daha semtine uğramaz yahu

ha ha kv dio ki iki gelinim var ikisinin de birer çocuğu var. ikisi içinde dua ediyorum ikincileri ikiz olsun yoksa üçüncüyü doğurmazlar diye dio
hay maşallah :) kv nin iyi dileklerine hayran kaldım :) hiç belli olmaz deyin de bari gönlü olsun kadının :)
CNM BENİM KIYAMAM SANA
zor olmuş ama bak başarmışsın
utandım :) başardım ama benden de gitti bişeyler genelde evliyken hep yalnızız biz benim kv seninkinin tam tersi ne oğluna ne torununa ne bana hiç kimseyle alakadar değildir sağolsun tamam çok içli dışlı olmayalım ama ne bileyim böyle de kötü oluyo ortası yok bu kv lerin
sende benim içinde ranadan başka kimse yok de bak nasıl bozuluyo oda ha ha ha

size mutluluklar diyorum ne diyeyim rana da bu ara babacı olduğu için beni hiç sallamıyo babasıyla oyunlar oynuyo onu öpmeler sarılmalar falan kendilerine mutluluklar diliyorum ama baba sıkıntıya gelemiyo işte çünkü ranayla sürekli oyun lazım
dün telefoncuya gitmiştik batarya almaya ordan bi dergi aldım içinde telefonlar var rana baksın diye ben mutfağa geçtim eve gelince ranayla da eşim oturuyolar tabi dergi rananın elinde babasıı bu ne babaaassııı bu ne :) adam telefon kızım telefon kızım demekten bi tuhaf oldu :) en son beni çağırıyo imdaat diye dedim nasılmış

bak işte ayrılık bazen işe yarıyo gerçekten özlem duyuyo insanlar birbirlerine :) tabi bu kaç gün sürer ayrı mesele :)

yaseminim senin kv sanki torun bakıyoda zaten bal böcüğüm annen bakıyo ee eltin desen ona baktırmıyo ona kolay tabi o ikizde ister beşizde ha ha ha ha:):):)
ben ona dedim zaten cnm gelir bakarsın diye o da uyanıl ben zeynebe bakarım dedi bende yok öyle dedim :)

bende yalnız sayılırdım defne 45 günlük oluncaya kadar annemdeydim.sağolsun anneciğim gece gündüz benimle uykusuz kaldı.ama benim sorunum şuydu ben defneyi anneme bile vermiyordum.acayip bi psikolojiydi.kimseye çocuğumu ellettirmek istemiyordum
kv 19 gün kaldı ama gece uyumadığımızı bile anlamadı.akşam erkenden yatardı.sabah da kalkardı.temizlik,yemek vs işlerde anneme hiç yardım etmedi.üstelik sözleriyle beni çıldırttı.19 gün sonrada gitti.sonra da mevlüt için geldi.
hastanede defneyi kucağından düşürüyordu o sebeple kv ye hiç bebek vermedim.defne 6 aylık oluncaya kadar kv nin kucağına vermedim.3250 gr çocuğa ufacık,zayıf dedi.45 gün sonra izmire geldim ve defneye tek başıma baktım.banyosu,hastanesi herşeye tekbaşıma yetiştim.eşim de yanımda yoktu.uykusuzluğu da tek başıma çektim.
güzel tehditmiş

oh ne güzel eşin söz dinlemiş en azından
benimki kv ile bir oldu bana yapmadığı kalmadı.
kv ne dese doğru sayıyordu.ama ben hep direndim.40 günlük çocuğa papatya suyu kaynatıp içirecekmişim kafaya baksana.dr duyunca kızdı kesinlikle yapma diye.
üstelik bir de izmire yeni taşınmışım kimsem yok

amaaaan erkeklerin hepsi aynı
benimki de kızımı özledim diyor.beni hiiiiç ortaya katan yok.ama gece oluncada kuyruk gibi peşimde dolanıyor

özcenanım bu kvelerin ortası yok şekrimmmm: ortası songülün rahmetli kv di herhalde:
yaseminim yok öyleeeeee:):) uyanık kveyede bak sentabi zeynebimin ozaman hiç bişeyi kalmayacak ha ha ha::):) çok uyanık gördüm senin kv yi şekerimmm:):)
özcenanım sıkıntıya gelemiyolar tabi sonrada eşim nil sana neden bukadar düşkün çocuğu dolduruyosun diyo bende hayır oynuyorum onu anlamaya çalışıyorum diyorum bizimkide hemen sıkılıyo..

cnm kusura bakmasın o uyanıksa ben ondan uyanığım yani. ama ne yalan söylim çok akıllı kv m var. bi kötülüğünü görmedim . ama songülün ki kadar değil sanırım

Amaan sen de çok çekmişsin ya neyse geldi geçti artık ikinciye gözümüz daha açığız herhal değil mi hanımlar :)
benimkinin söz dinlemesi bu zamana kadar zaten hep yalnız olmamız düğün tayin herşeyde öncesi sonra yanımızda olmadı babam sırf onlar ilgilenmiyolar diye nerdeyse nikahımı bozacaktı ki onlar yardım etmediler diye o da elini sürmedi hiç birşeye anneme bişey diyemem karddeşimi babamı bırakıp gelemedi ama her gün sabah akşam aradı kadın ne yapsın ve benim annem eşimin annesinden daha güzel annelik yapıyor eşime
bak annemlerin bize 3. gelişi bu 3 senede yani her sene geldiler ama kv sadee doğuma geldi o da zorla ben 9 aylık hamileyken beni istanbula çağırdılar gel doğumu burda yap diye ben de istanbula kadar gideceksem gider konyada doğururum dedim bak yine sinirlendim :)
kurban bayramında gidecez ama zerre kadar istemior canım ya
annemin kv si sevgili babaannemin yorumu ne biliyo musunuz ' istenmeyen gelin' kv beni hiç istememiş güya o yüzden böyle olmuş
dedim istesin istemesin oh dedim oğlunu aldım elinden kim ne düşünürse düşünsün

ay kızlar siz yazdıkça ben ii ki annemin yanındaymışım diyesim geldi. garibim kırk gün yanımda kaldı. kaç ayda zeynebi yıkamaya yanıma gitti geldi. iki günde bir. allahım bin kez razı olsun. yok yok ben ikinciyi çabuk yapmalıyım he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…