- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.581
küçücük çocuğu nasıl dolduruyosun ya hayret bişey ben babana saldır desem ayy der gelir beni döver:)özcenanım bu kvelerin ortası yok şekrimmmm: ortası songülün rahmetli kv di herhalde:
yaseminim yok öyleeeeeeuyanık kveyede bak sentabi zeynebimin ozaman hiç bişeyi kalmayacak ha ha ha: çok uyanık gördüm senin kv yi şekerimmm
özcenanım sıkıntıya gelemiyolar tabi sonrada eşim nil sana neden bukadar düşkün çocuğu dolduruyosun diyo bende hayır oynuyorum onu anlamaya çalışıyorum diyorum bizimkide hemen sıkılıyo..
ben de senin yerinde olsam ikinciyi erkenden yaparım ne var kendi annen bakıyo oh mis çünkü senin annenin yavruna bakacağını bilirsin ama başkasına emanet edemezsinay kızlar siz yazdıkça ben ii ki annemin yanındaymışım diyesim geldi. garibim kırk gün yanımda kaldı. kaç ayda zeynebi yıkamaya yanıma gitti geldi. iki günde bir. allahım bin kez razı olsun. yok yok ben ikinciyi çabuk yapmalıyım he he
he he:):) tabi tabi
eşimde nerdeyse zeynebin yaşından beridir kafamın etini yio şaka bi yana şu işlerimiz bi düzene girsin istiyorum ben de cnm rabbim verirse inş. sağlıklaben de senin yerinde olsam ikinciyi erkenden yaparım ne var kendi annen bakıyo oh mis çünkü senin annenin yavruna bakacağını bilirsin ama başkasına emanet edemezsin
ha ha kız çok bilmesi daha fena emin ol. bazen ben kv nin bildiklerine şaşaıyorum. hiç okula gitmemiş dışardan ilkolulu bitirmiş ama kendisini acaip geliştirmiş birisi. bulmaca çözer netle uğraşır kitap okur yarışma programlarını takip eder he he sosyal kv:)yaseminim benimde kv iyidir ama malesef hiç bi ortak noktamız yok yani hiç bişey bilmiyo yani derdim kimseyi aşalamak değil asla ama gerçekten çok cahil yani bişey bilmiyolar düşün renkleri bile bilmiyolar... onlarla asla çarşıya falan gitmem çünkü sinir oluorum..
bence de ortası songülün kv di.hay maşallah kv nin iyi dileklerine hayran kaldım hiç belli olmaz deyin de bari gönlü olsun kadının
utandım başardım ama benden de gitti bişeyler genelde evliyken hep yalnızız biz benim kv seninkinin tam tersi ne oğluna ne torununa ne bana hiç kimseyle alakadar değildir sağolsun tamam çok içli dışlı olmayalım ama ne bileyim böyle de kötü oluyo ortası yok bu kv lerin
size mutluluklar diyorum ne diyeyim rana da bu ara babacı olduğu için beni hiç sallamıyo babasıyla oyunlar oynuyo onu öpmeler sarılmalar falan kendilerine mutluluklar diliyorum ama baba sıkıntıya gelemiyo işte çünkü ranayla sürekli oyun lazım
dün telefoncuya gitmiştik batarya almaya ordan bi dergi aldım içinde telefonlar var rana baksın diye ben mutfağa geçtim eve gelince ranayla da eşim oturuyolar tabi dergi rananın elinde babasıı bu ne babaaassııı bu neadam telefon kızım telefon kızım demekten bi tuhaf oldu en son beni çağırıyo imdaat diye dedim nasılmış
olsun cnm bak buna da şükürcnm kusura bakmasın o uyanıksa ben ondan uyanığım yani. ama ne yalan söylim çok akıllı kv m var. bi kötülüğünü görmedim . ama songülün ki kadar değil sanırım
aynen öyle ikinci de gözüm daha açık olacakAmaan sen de çok çekmişsin yaneyse geldi geçti artık ikinciye gözümüz daha açığız herhal değil mi hanımlar
benimkinin söz dinlemesi bu zamana kadar zaten hep yalnız olmamız düğün tayin herşeyde öncesi sonra yanımızda olmadı babam sırf onlar ilgilenmiyolar diye nerdeyse nikahımı bozacaktı ki onlar yardım etmediler diye o da elini sürmedi hiç birşeye anneme bişey diyemem karddeşimi babamı bırakıp gelemedi ama her gün sabah akşam aradı kadın ne yapsın ve benim annem eşimin annesinden daha güzel annelik yapıyor eşime
bak annemlerin bize 3. gelişi bu 3 senede yani her sene geldiler ama kv sadee doğuma geldi o da zorla ben 9 aylık hamileyken beni istanbula çağırdılar gel doğumu burda yap diye ben de istanbula kadar gideceksem gider konyada doğururum dedim bak yine sinirlendim
kurban bayramında gidecez ama zerre kadar istemior canım ya
annemin kv si sevgili babaannemin yorumu ne biliyo musunuz ' istenmeyen gelin' kv beni hiç istememiş güya o yüzden böyle olmuş
dedim istesin istemesin oh dedim oğlunu aldım elinden kim ne düşünürse düşünsün
bence de annen bakarken ikinciyi yapben de senin yerinde olsam ikinciyi erkenden yaparım ne var kendi annen bakıyo oh mis çünkü senin annenin yavruna bakacağını bilirsin ama başkasına emanet edemezsin
valla aynı baskı bende de vareşimde nerdeyse zeynebin yaşından beridir kafamın etini yio şaka bi yana şu işlerimiz bi düzene girsin istiyorum ben de cnm rabbim verirse inş. sağlıkla
aynen bilmesi daha kötü ama en kötüsü benim kv gibi bildiğini sanıp saçma sapan kulaktan dolma bilgileri uygulamaya çalışmak daha kötüha ha kız çok bilmesi daha fena emin ol. bazen ben kv nin bildiklerine şaşaıyorum. hiç okula gitmemiş dışardan ilkolulu bitirmiş ama kendisini acaip geliştirmiş birisi. bulmaca çözer netle uğraşır kitap okur yarışma programlarını takip eder he he sosyal kv
AY aynen anlatılmaz yaşanıray fundam senn kv anlatılmaz yaşanır şekerim: :ha ha ha eşin sanki çok ilgileniyoda bide 2. istiyoya:: komikler yani
cnm bu konuda annene kırılmakta haklısın ama en azından bakıcınızın başında durup göz kulak olabiliyorayyy ben isterdim şahsen cnm kv kültürlü olsun çıkalım alışveriş yapalım ama malesef:
bu arada bende bişey söyliyeyimmi bencede yap yaseminim annem ablamın 2 çocuğuna baktığı için sanıyorum yoruldu bana ikide birde bitane yeter deyip duruyo oysa ablama 2 tane yapsındiyeistemişti ablam istemiyodu mesela sırf eşi ve annem istiyo diye yaptı malesef ben o konuda şansızım ki annem ablamı çocuklarına çok baktı ben nili yatmaları için bile vermiorum hala ama öyle işte bende buyüzden biraz kırgınım açıkçası anneme...
Evet cnm bırkac ay oldu trde balıkesırde burdakı sırket yurt dısına gonderıyo gıtmedıgı yer kalmamıs nerdeyse, evlenmeden once ıyıymıste evli olunca zor sımdı 6 ay kadar kalcakmıs otelde kalıyodu sırket ev tutmus esı de gıdıyo kışa kadar kalcak herhal..ama bak güldenim sen kaşınıosun baştan söylim
ay nasıl yani kaynın tr de eltin sizin orda mı yani
Ay Allah rahmet eylesın cnm ya ne buyuk acıay benicim bende motoru hiç sevmiyorum ben 13 yaşındaydım annemin amcasının 2 torunu öldü motor kazasında allahım korusun ogün bugün hiç sevmiorum hep onlar gelio aklıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?