2012 kasım bebekleri büyüyor..

küçücük çocuğu nasıl dolduruyosun ya hayret bişey ben babana saldır desem ayy der gelir beni döver:)
gerçekten orta kv songülün rahmetli kv Allah rahmet eylesin

yaseminim benimde kv iyidir ama malesef hiç bi ortak noktamız yok yani hiç bişey bilmiyo yani derdim kimseyi aşalamak değil asla ama gerçekten çok cahil yani bişey bilmiyolar düşün renkleri bile bilmiyolar... onlarla asla çarşıya falan gitmem çünkü sinir oluorum..

ben de senin yerinde olsam ikinciyi erkenden yaparım ne var kendi annen bakıyo oh mis çünkü senin annenin yavruna bakacağını bilirsin ama başkasına emanet edemezsin

ben de senin yerinde olsam ikinciyi erkenden yaparım ne var kendi annen bakıyo oh mis çünkü senin annenin yavruna bakacağını bilirsin ama başkasına emanet edemezsin
eşimde nerdeyse zeynebin yaşından beridir kafamın etini yio şaka bi yana şu işlerimiz bi düzene girsin istiyorum ben de cnm rabbim verirse inş. sağlıkla

ha ha kız çok bilmesi daha fena emin ol. bazen ben kv nin bildiklerine şaşaıyorum. hiç okula gitmemiş dışardan ilkolulu bitirmiş ama kendisini acaip geliştirmiş birisi. bulmaca çözer netle uğraşır kitap okur yarışma programlarını takip eder he he sosyal kv:)

ayyy ben isterdim şahsen cnm kv kültürlü olsun çıkalım alışveriş yapalım ama malesef:
bu arada bende bişey söyliyeyimmi bencede yap yaseminim annem ablamın 2 çocuğuna baktığı için sanıyorum yoruldu bana ikide birde bitane yeter deyip duruyo oysa ablama 2 tane yapsındiyeistemişti ablam istemiyodu mesela sırf eşi ve annem istiyo diye yaptı malesef ben o konuda şansızım ki annem ablamı çocuklarına çok baktı ben nili yatmaları için bile vermiorum hala ama öyle işte bende buyüzden biraz kırgınım açıkçası anneme...

bence de ortası songülün kv di.
benim teyzelerim de iyidir gelinlere.zaten kötü davranacak olsalar biz kızarız.sen hatalısın deriz.geline laf söyletmeyiz.hatta kuzenlerim gelinlere kötü davrandıklarını duyarsak onlara da kızarız karın haklı diye.o yüzden de teyzelerimin gelinleri beni ve annemi çok severler.teyzelerimin gelinleri teyzelerime anne diye dört dönerler.
halam da gelinine çok iyi davranır.ihtiyacını karşılar,giydiine,gittiğine,aldığına karışmaz.aman onlar mutlu olsunlar da ben daha mutlu olurum der.gelin ne isterse yapar
anneannem de gelinlere hiç karışmaz, ama babaannem herkese karışır :)
dayılarım ve eşleri de gelinlere karşı iyidir.
amcamın oğlu henüz küçük o yüzden yengem için bişey diyemem

cnm kusura bakmasın o uyanıksa ben ondan uyanığım yani. ama ne yalan söylim çok akıllı kv m var. bi kötülüğünü görmedim . ama songülün ki kadar değil sanırım
olsun cnm bak buna da şükür
senin arkandan kuyunu kazmıyorsa emin ol gerisi hallolur

aynen öyle ikinci de gözüm daha açık olacak
bu sefer kv ye hiç fırsat vermeyeceğim
bence cnm ailelerin yanında olması önemli amaaaa en önemlisi eşinle bişeylerin üstesinden gelmek.eşinle huzurun varsa kimseye ihtiyaç duymuyorsun zaten
benim de annemler bana gelmiyor çünkü kv kavga çıkarıyor.annem de kızın huzurun bozulmasın ben iyi olduğunu biliyim yeter diyor
benim kv de beni istemiyormuş onu anladım.çünkü kaynımdan için "ona ben kız bulacağım.bu sefer benim istediğim gelin olacak." diyor.

bence de annen bakarken ikinciyi yap
eşimde nerdeyse zeynebin yaşından beridir kafamın etini yio şaka bi yana şu işlerimiz bi düzene girsin istiyorum ben de cnm rabbim verirse inş. sağlıkla
valla aynı baskı bende de var
hatta geçen akşam eşim defneye diyor ki "kızım inşallah kardeşin bebek arabasına oturmayı seven bi bebek olur.tabi annen 2. yi yaparsa"
uyanık aklınca beni kışkırtarak 2. yi yapacak.(defnenin tek çocuk olmasını istemiyorum.hatta ben çocukları çok severim 3. yü bile istiyorum ama henüz değil)
yemezler dedim ben de
zaten annesi de rest çekiyor 2. yi yapacaksan çık işten kendin bak diyor.sanki ona soracağım.niye işten çıkıyım bakıcı tutarım ama yine de çalışırım
aynen bilmesi daha kötü ama en kötüsü benim kv gibi bildiğini sanıp saçma sapan kulaktan dolma bilgileri uygulamaya çalışmak daha kötü

ay fundam senn kv anlatılmaz yaşanır şekerim: : ha ha ha eşin sanki çok ilgileniyoda bide 2. istiyoya:: komikler yani
AY aynen anlatılmaz yaşanır
ama allah kimseye yaşatmasın,düşmanıma bile
eşim artık defneyle az da olsa ilgilenmeye başladıı cnm
bak sabahları defne uyanınca altını değiştirip,üstünü giydirip kv ye götürüyor,
işim olunca azcık da olsa oyalıyor,
en azından parka ikisini yalnız gönderebiliyorum
amaaaaa bunlar 2. için yetmezzzzz

cnm bu konuda annene kırılmakta haklısın ama en azından bakıcınızın başında durup göz kulak olabiliyor
benim kv kaynımın bebeğine bakmazmış,defne çok yormuş onu,kaynımın bebeğine de gelinin annesi baksınmış

ama bak güldenim sen kaşınıosun baştan söylim

ay nasıl yani kaynın tr de eltin sizin orda mı yani
Evet cnm bırkac ay oldu trde balıkesırde burdakı sırket yurt dısına gonderıyo gıtmedıgı yer kalmamıs nerdeyse, evlenmeden once ıyıymıste evli olunca zor sımdı 6 ay kadar kalcakmıs otelde kalıyodu sırket ev tutmus esı de gıdıyo kışa kadar kalcak herhal..

ha ha ha bencede yetmezzzzzzzzzzz: yani duruyo nilede şimdi bakıcak bizim bakıcı bırakıcak
cnm ama bak sn kv diyosunda
annem ablamlara hep diyodu eylülü 4ten önce kıreşe verdirmem ne gerek var diye nil için ben bakıcam ama belkide 3 te verirler kıreşe diyo ne düşünürsün şimdi sen bundan :

Su saat oldu ben daha bı ısın ucundan tutamadım
Makınaya camasır attım anca
Kuzenım geldı motosıkletle 110 km uzakta oturuyolar surprız yaptı
Bıraz sohbet bıseyler hazırladım yedı falan gıttı sımdı havada yagmurlu ıns kolay gıder motoru sevmıyorum ben ya tehlıkelı ama genc ıste heves ettı aldı kazasız belasız sursun ıns..kızlarıda sımdı yatırdım kalkıp bıraz ıs yapmalıyım gorusuruz

ay benicim bende motoru hiç sevmiyorum ben 13 yaşındaydım annemin amcasının 2 torunu öldü motor kazasında allahım korusun ogün bugün hiç sevmiorum hep onlar gelio aklıma..

ay benicim bende motoru hiç sevmiyorum ben 13 yaşındaydım annemin amcasının 2 torunu öldü motor kazasında allahım korusun ogün bugün hiç sevmiorum hep onlar gelio aklıma..
Ay Allah rahmet eylesın cnm ya ne buyuk acı
Allahım korusun urkutuyo bu motor ınsanı..

ay kızlar geçmişi okumaktan yoruldum.maaşallah.özcananım seni de görmek çok hoş buralarda.adaşım sen ve defne çok tatlısınız.2.bebek düşünen anneler kesinlikle öneririm ama yaş aralığı olması daha iyi.

benicim hala düzenlemeye çalışıyolar siteyi cnm sanıyorum ondan öyle oluyo:
ayşegül sanıyorum ulaşmışsınızdır artık inş iyi bi yolculuk geçirmişsinizdir.. :):)
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar inş herkes iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…