2012 kasım bebekleri büyüyor..

güldenim takılma anneni laflarına bazen gerçekten onları anlamak güç oluo bizim için. sanırım onların yaşına gelince ancak anlıycaz onları he he he:)

günaydın yaseminim:
gaklısın ama insan alınıyo işte sonuçta birine başka diğerine başka söylüyosun helede bunu eşler duyunca iyi olmuyo yani:):)

günaydın yaseminim:
gaklısın ama insan alınıyo işte sonuçta birine başka diğerine başka söylüyosun helede bunu eşler duyunca iyi olmuyo yani:):)
gülerek laf vur cnm sen de eylüle gelince dört yaş diodun olmuo ama böyle annanesi filan de cnm.
benim kp görümceme acaip düşkündür haliylede onun çocuklarına daha bi düşkün. her seferinde zeynebi elinin ucuyla uzanır zeynep kendini çekince de bu kız beni sevemedi gitti der. tabi diyemiosun diğerlerine gösterdiğin ilgiyi buna da göster o da seni sevsin diye. neyse hep birlikte görümcem filan varkende görümcemin kızların doğum günlerini tek tek söyledi bunun ki neydi dedi. bende dedim ki sonra da diosun ki bu kız beni niye sevmio öyle dede kolay olunmuo baba onlarınkini bilirken bunu bilmezsen olmuo işte dedim. ama bunu gülerek dedim. herkes güldü ama kp anlıycanı anladı:)

bende diorum cnm hatta bikez açı açık söyledim ama annem biraz çabuk unutuyo sanıyorum ama iyi demişsin tatlı tatlı söylemek iyi oluyo..

nil prenses iyi betülüm iyice büyüylar artıkya herşeyi kendileri ypmak istiyo seçme hakkı istiyolar ay süper ya artık resmen büyük insan gibi herşeyime cevap veriyo: anne uykumvar diyo geçen benimde var nil diorum önce ben diyo a sahi bu ara bizde önce ben lafı hakim bişey oluyo önce ben önce ben diyo bizim spa:

ha ha kuzenlerle yanyana olmanın yansıması cnm :)eylül filan oyun oynarken söylüosa onlardan kapmıştır akıllı bıdık

büyük ihtimalle cnm onlardan öğreniyo bişey alıcam diorumyada odaya gidicm önce ben diyo ay çok komikkkk: mesela benim istediğim bişeyi yapmayınca çok işime yarıyo aslında nilönce ben diorum hayır önce ben diooooo ::):):)

günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun, nasılsınız?
benim başım çok fena ağrıyor
dün öğleden sonra başladı ve hala geçmedi
sabah ilaç aldım ve hala geçmedi

dün akşam düğüne gittik.eşim geldi beni aldı.defneyi getirmemiş kv ye bırakmış
neyse akşam döndüğümüzde saat 11,5 tu
ben defneyi kucağıma aldım(uyumuştu)
eşimde çantasına defnenin ayakkabısını koydu.çantasının ağzını kapatınca kalkacaktık.o sırada kv geldi çocuk yatsaydı niye hemen kaldırdın dedi.ben de eşim çantasını kapatınca kalkacağız o yüzden kaldırdım dedim.neyse koridora çıktık ayakkabıları alıp çıkacağız.defnenin kolları boynumda
kv hemen "ay çocuğun kolları acıyacak düzelt" dedi.ben de" yok acımaz anne zaten şimdi arabaya binince kucağıma yatıracağım"dedim.bunun üzerine kv hemen eşime"oğlum çocuğu kucağına al kolları acıyacak" dedi.ben de sinirlendim. "anne niye öyle diyorsun.ben çocuğumu tutmayı bilmiyor muyum?çocuğun kollarını niye acıtıyım?" dedim. kv "kızım hemen sinirleniyorsun.ben kötülüğüne söylemiyorum.hemen herşeye cevap veriyorsun.bi kere de tamam anne sen bilirsin de" dedi.ben sinirlendim çıktık.
eşim yolda "niye kızdın kadına, bak şimdi kesin alındı. yiyeceğine kadar düşünüyor(düğün yemeksizdi.ne hikmetse kv kek yapıp koymuş.malum benim kekime bahane buluyor ya)" dedi.ben de dedim ki" ben çocuğumu taşımayı bilmiyormuyum.nedense hep annen alınıyor.acaba benim kırılmaya hakkım yok mu?annenin bana söylediğini ben annene söyleseydim ne tepki verirdi?o alınmazmıydı?" eşim de "annem hassas.çok pimpirikli.çocuğun kolunu çarparsın canı yanar diye söylemiştir.hatta senin boynun ağrıdığı için bana al demiştir.çocuğumuza bakıyor üstüne bir de sen böyle ters davranıyorsun.bak aklımız çocukta kalmıyor en azından" dedi.ben de "evet bakıyor allah razı olsun ben bunun aksini söylemiyorum" dedim.eşim de "o zaman sadece sözlerinle değil davranışlarınla da teşekkür et.ben kırgınlık olmasın istiyorum" dedi.ben de bişey demedim.
akşam çok güzel geçti ama sonu sinir bozucuydu.ya çocuğun kolları boynumda nasıl acıtabilirim ki?her seferinde sanki ben çocuğumu sevmiyormuşum,sorumsuzmuşum,düşüncesizmişim gibi davranıyor.ben mi kötü niyetliyim?

yerim ben ama onun önce ben diyen dillerini:) işine de yarıo oh ne güzel. zeynepte ablamın oğlandan öğrenmiş herşeye bu na yaaa bu ne yaa diye geziodu unuttu çok şükür he he:)

aa yaseminim bide bu ara bu değile takığız
bişey istiyo veriyorum bu değil diyo başka bişey veriorum budeğil diyo istediğini bulana kadar bu değil bu değil deyip duruyo sıpamammmmm ayyy ya bak çok özledim şimdi keşke öylende benimde göre bilme ihtimalim olsaydı..
ay funda senin kv diyecek sözyok
ama onu böyle alıştıran sensin cnm herşeye sustuğun için ufak bişeye tepki verince onlarda bozuluyolar tabiki eşinede söyleseydin ben annene teşekkür ediorum iyi davranıyorum sen benim annemle görüşmeme bile izin vermiyosun buna nedemeli deseydin o onun torunu bakıcak bakmasada sorun değil senin için yapmıyo bunu oğlu için ve para için yapıyo ama sen sırf eşin istemiyo diye kendi annene gitmiyosun hakmı bu eşin sana anneme öyle davranma diyebilecek en son insan cnm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…