2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm üstelik ben terbiyesizce değil gayet sakince söyledim
ama biliyorum ki bunu benim burnumdan getirmek için herşeyi yapacak kv
bugün oğlunu akşama kadar doldurur artık
ben haksız olduğumu düşünmüyorum ama eşime göre ben haksızım
annesi iyi niyetli söylemiş ama ben aşırı tepki vermişim
dün akşam düğündeyken babaannem aradı.babaannem izin al da ankaraya gel özledim seni dedi.ben de babaanne şimdi izin alamam ama alınca söz gelip göreceğim sizi dedim.eşim tepki vermiyor ben konuşmayı anlatınca.biliyor hatalı olduğunu.
herşeyde onlar haklılar iyi niyetliler ama ben haksızım
bundan sonra böyle tepkimi vereceğim kusura bakmasınlar

dün mesela eşim sabite geçmek için bölge başkanıyla konuşmaya gidecekti.akşam ne yaptın konuştun mu dedim.hayır konuşmadım dedi.neden dedim. erken kalkıp gitmem lazımdı dedi.tabi bu bahane
meğer dün babasıyla uzak bi yere pazara gitmiş o yüzden gidememiş
benim kocam hiç geleceğini düşünmüyor.babasını annesini tabi pazara götürecek ben buna karşı değilim.ama yaptığı çok saçma.zaten çarşamba günü annesini pazara götürdü ve evinin ne ihtiyacı varsa aldılar.yani dün pazara gitmesi için bi sebep yoktu.dün bir de anladığım kadarıyla markete gitmişler.bunu da eve gidince anladım.evde mutfakta 5 litrelik pril var.ben de bu nerden çıktı dedim?ben aldım dedi.ucuzdu ben de aldım dedi.market poşetşnş bile dışından çıkarmamış.
yani alsın ailesine zaten alıyoruz.ben de alıyorum hiç sorun değil ama neden markete gittiğini benden saklıyorsun?
amaaan öyle işte.
herşey benim kocamda bitiyor.o bana sahip çıkmayı öğrendiği zaman herşey düzelecek.ama o bunu öğreninceye kadar da ben baya yıpranacağım

amaaaann fundam yaa bırajaydın eşin taşıyaydı. sıkma canını çocuğun herşeyine sen koşuon zaten accıkta taşısın adam.
cnm taşısın zaten ben onun taşımasına karşı değilim ki kv nin tutumu çıldırttı beni
yoksa zaten boyun fıtığım nedeniyle ağır taşımamam gerekiyor
fizik tedavi de dr ağır taşıyınca farkediyordu ve kızıyordu

bu arada bu hafta nil hanım doğum gününden doğum gününe koşacak he he he: cumartesi eylül ablamızın doğum günü var pazarda burdan bi arkadaşımın kızının he he:):)
nil eylül ablanın doğum günüvar ikidoğdun eylül diyecekmisin diorum
hayır iki doğdun nil atay diyecekmiş ::):):):)

ay yerim ben onu ya
demek sadece kendine iyiki doğdun diyecek

Selam kızlar nasılsınız

Ay ben ne cok gecmis birikmistir yetistiremiycem diye düşünürken bi kac sayfa olmus daha

Kızlar masallah ya ne guzel kelimeler kullaniyor sizin prensesler. Herseyi de bilirlermis. Bunlari okuyunca berra cok safmis gibi geliyor bana:) bi kelimeyi bi kac manada kullanıyoruz biz kelime tasarrufu yapıyoruz:) mesela go kelimesi hem koy hem de yok manasına geliyor. Acci kelimesi aciyor açtı ve su manalarinda kullaniyoruz bi de bu ara ga var kalemin kısaltması yani bizim daha cumle kurmamiza coookkk var

Slm kızlarrrr....gece Mersine geldik cok fena sıcak.....bir hafta burdayz bakalim...

İkinci cocuk calusmalari başladı mi..bende seneye. baslamayi dusunuyorm kismetse

Merhaba kızlar
Cumaniz mübarek olsun benim bugün misafirlerim gelecek iki komşu hosgeldine
hazirligimi bitirdim şimdi onları bekliyorum
sizde ne var ne yok
Güldenim önce ben diyen dillerini yerim o Nilin
yaseminim sizede maşallah aşk Tazeliyoussunuz
funda Defnem nasıl
Ayşegül yolculuk nasildi

Canim bizde sizin gibiyiz mesela akka hem ayakkabı hemde ayak anlamına geliyor hup hem su hem süt manasına geliyor

hoşgeldin katreynurum neden öyle diosun şekerim: negüzel berram tasarufu daha şimdiden öğrenmiş annesi cnm muhtemelen brram bi anda başlıyacak amcamın kızının bebeği var nilde 15 gün büyük şimdi konuşmaya başladı herşeye meme diodu maşallah bianda döktürüyo şimdi nilden daha düzgün söylüyo kelimeleri geç konuşan daha düzgün konuşuyo
sibelcim sende hoşgeldinherhalde bizim grrupta tek çocuk düşünen bi ben varım:=:):).)
bu arada özcenanım nerdesin şekerimmmmmm: songül, fatma, beni, nuray,wavs sizde yoksunuz kızlar hadi ayşegül köyde ama ama bizi yanlız bırakmayın dimi=:).).(.( dilek sende gel arada nasıl eşin inş bi sıkıntı yokdur cnm:

Canim bizde sizin gibiyiz mesela akka hem ayakkabı hemde ayak anlamına geliyor hup hem su hem süt manasına geliyor
Aa evet bizde de akka ayni canim:) hem ayakkabi hem ayak hem de corap. Yine bunlar benziyor da demin yazdıklarım cok alakasiz:) napalım bi vakti vardir bizim bebelerin konuşmasının da di mi

Inşallah canim bekliyorum oyle guzel kelimeler söyleyip konusacagi günü. Bi de mesela bu cok komik baba diyebiliyor ama babasina da genelde anne diyor:))

Nurayim demwk misafirlerin gelecek ne güzel canim senin icin de iyi olur

sürekli anne dediği için o cnm nilde karşıştırıyo ben yanımdayken ammem gel diyo ee zaten yanındayım babamı diyosun babamı gelsin diyorum evet diyo he he he:):):) komik bunlar yaaaa:

Gunaydin kizlar herkesin cumasi mubarek olsun ay siteye bi girdim degismis ne olmus kk ☺uzun zaman oldu giremiyorum iki haftadir calisiyorum ise basladim yarim gunlugunu eve gel evi toparla pek zaman bulamiyorum kizlar bizde durumlar cok sukur iyi esim artik yuruyor koltuk degneklerini birakti efe ile gezmelere gidebiliyor ama tabiki daha calismasi icin iki ay gecmesi lazim bunada sukur kizlar sizde ne var ne yok hepinizi ozledim bir yaramazlik yoktur insallah
Gulden yasemin songul wavws yagmurcandan ozcanan fatma katreinur beni betul funda aysegul hepinize selam olsun insallah iyisinizdir arada ugramaya calisacagim insallah

Iyı gunler kızlar cumanız mubarek olsun..
Arkadasın kızı vefat etmıs cok uzgunum 7.5 aylıktı
Dogumunda dr hatası falan bır suru sey yasamıstı anlatmıstım, bayramda mıdeden beslenmesı ıcın hortum takmıslar ondan bu yana dahada kotulesmıs mıkrop kapmıs
Melektı zaten ucup gıttı..........
Allah annesine ailesine sabir versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…