- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.621
cnm üstelik ben terbiyesizce değil gayet sakince söyledimaa yaseminim bide bu ara bu değile takığız
bişey istiyo veriyorum bu değil diyo başka bişey veriorum budeğil diyo istediğini bulana kadar bu değil bu değil deyip duruyo sıpamammmmm ayyy ya bak çok özledim şimdi keşke öylende benimde göre bilme ihtimalim olsaydı..
ay funda senin kv diyecek sözyok
ama onu böyle alıştıran sensin cnm herşeye sustuğun için ufak bişeye tepki verince onlarda bozuluyolar tabiki eşinede söyleseydin ben annene teşekkür ediorum iyi davranıyorum sen benim annemle görüşmeme bile izin vermiyosun buna nedemeli deseydin o onun torunu bakıcak bakmasada sorun değil senin için yapmıyo bunu oğlu için ve para için yapıyo ama sen sırf eşin istemiyo diye kendi annene gitmiyosun hakmı bu eşin sana anneme öyle davranma diyebilecek en son insan cnm:
cnm taşısın zaten ben onun taşımasına karşı değilim ki kv nin tutumu çıldırttı beniamaaaann fundam yaa bırajaydın eşin taşıyaydı. sıkma canını çocuğun herşeyine sen koşuon zaten accıkta taşısın adam.
ay yerim ben onu yabu arada bu hafta nil hanım doğum gününden doğum gününe koşacak he he he: cumartesi eylül ablamızın doğum günü var pazarda burdan bi arkadaşımın kızının he he
nil eylül ablanın doğum günüvar ikidoğdun eylül diyecekmisin diorum
hayır iki doğdun nil atay diyecekmiş :
Canim bizde sizin gibiyiz mesela akka hem ayakkabı hemde ayak anlamına geliyor hup hem su hem süt manasına geliyorSelam kızlar nasılsınız
Ay ben ne cok gecmis birikmistir yetistiremiycem diye düşünürken bi kac sayfa olmus daha
Kızlar masallah ya ne guzel kelimeler kullaniyor sizin prensesler. Herseyi de bilirlermis. Bunlari okuyunca berra cok safmis gibi geliyor bana:) bi kelimeyi bi kac manada kullanıyoruz biz kelime tasarrufu yapıyoruz:) mesela go kelimesi hem koy hem de yok manasına geliyor. Acci kelimesi aciyor açtı ve su manalarinda kullaniyoruzbi de bu ara ga var kalemin kısaltması yani bizim daha cumle kurmamiza coookkk var
Aa evet bizde de akka ayni canim:) hem ayakkabi hem ayak hem de corap. Yine bunlar benziyor da demin yazdıklarım cok alakasiz:) napalım bi vakti vardir bizim bebelerin konuşmasının da di miCanim bizde sizin gibiyiz mesela akka hem ayakkabı hemde ayak anlamına geliyor hup hem su hem süt manasına geliyor
Inşallah canim bekliyorum oyle guzel kelimeler söyleyip konusacagi günü. Bi de mesela bu cok komik baba diyebiliyor ama babasina da genelde anne diyor:))hoşgeldin katreynurum neden öyle diosun şekerim: negüzel berram tasarufu daha şimdiden öğrenmiş annesi cnm muhtemelen brram bi anda başlıyacak amcamın kızının bebeği var nilde 15 gün büyük şimdi konuşmaya başladı herşeye meme diodu maşallah bianda döktürüyo şimdi nilden daha düzgün söylüyo kelimeleri geç konuşan daha düzgün konuşuyo
sibelcim sende hoşgeldinherhalde bizim grrupta tek çocuk düşünen bi ben varım:=:):).)
bu arada özcenanım nerdesin şekerimmmmmm: songül, fatma, beni, nuray,wavs sizde yoksunuz kızlar hadi ayşegül köyde ama ama bizi yanlız bırakmayın dimi=:).).(.( dilek sende gel arada nasıl eşin inş bi sıkıntı yokdur cnm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?