2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah rahmet eylesin canim cok uzuldum rabbim annesine sabir versin

dilekçim oşgeldin cnm hayırlı olsun işin cnm negüzel deyişiklik olur sanada taşınmma işiniz ne oldu eşinede çok sevindim...
benicim hoşgeldin ayyy çok üzüldüm allahım ailesine sabır versin özellikle annesine çok zor bi durum: içim cız etti resmen offf Ç: allahım bütün bebişleri korusun..

Sagol canim benim tasinma isi sanirsam 11 12.ayda nasipse annemlerle yasiyacagiz kendimizi toparlayana kadar esimle ben calisacagiz annemde efeye bakacak insallah kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz bakalim hakkimizda hayirlisi

Sen nasilsin canim nil prenses nasil ay buyumuste herseye kendi karar verirmis yerim ben o bidigi

beni canim cok uzuldum allahim annesine sabir versin melek oldu dilek hayirli olsun canim insallah hersey isteginz gibi olur kizlar biz beypazarindyiz ev bakmaya geldik

DEFNE İYİ sayılır cnm
dün malum düğün nedeniyle uyanık göremedim kuzumu ama dün yine yemek yememiş doğrudüzgün
ay ne güzel misafir geliyor
ben bayılırım misafir ağırlamaya

Inşallah canim bekliyorum oyle guzel kelimeler söyleyip konusacagi günü. Bi de mesela bu cok komik baba diyebiliyor ama babasina da genelde anne diyor:))

Nurayim demwk misafirlerin gelecek ne güzel canim senin icin de iyi olur
bak bu güzelmiş
babanız kızmıyor mu kemdisine anne denilmesine

hoşgeldin cnm benim
çok sevindim hayırlı olsun işin

ayyy allahım annesine sabır versin
ne kadar zor annesi için

cnm taşınma işiniz de hayırlı olsun
beni canim cok uzuldum allahim annesine sabir versin melek oldu dilek hayirli olsun canim insallah hersey isteginz gibi olur kizlar biz beypazarindyiz ev bakmaya geldik
inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz

Tesekkur ederim canim benim cok sagol

Hehe merhaba canim bizim sipada ayni ama her istedigini anlatoyor istersen anlama hahaha

Inşallah canim bekliyorum oyle guzel kelimeler söyleyip konusacagi günü. Bi de mesela bu cok komik baba diyebiliyor ama babasina da genelde anne diyor:))

Nurayim demwk misafirlerin gelecek ne güzel canim senin icin de iyi olur
Haba bizimkidw anne diyor bazen isine gelin baba diyor hehe cok hosuma godiuor

Merhaba cnm hosgeldin esine cok aevindim yeni isin hayirli olsim cnm

Canim ya ben ckk uzuldim anlatmistj hatirkiuorim rabbom sabir versin ya ne buyim aci boylr

KiZlat nasilsunuz bakalim
dun gun biyu koydeydik bizim aglak sipanin bir tane sesi cikmadi ne mutkuydi belli degil oek cok cocuk iynadilar hep
irdan mezarliga gittik ole kotuyduki cok agladik
gece cok gec eve geldil
bigun de yuzme kursa ordan eve ancak fisat bulabildim

HOŞGELDİN CNM
baya zor olmuştur sizin için

merhaba kızlar nasılsınız

biraz önce baş ağrım geçmediği için eczaneye tansiyonumu ölçtürmeye gittim
gitmişken de songül senin tavsiyen olan apetizer i sordum
eczacı depoya sordu ama ellerinde yokmuş
sonra bana jun-or maryns diye arı sütü ve vitamin içeren gıda takviyesi önerdi
almadım ama aklında da kaldı
internete biraz baktım gerçekten iştah açtığına dair yorumlar var ama emin olamadım
siz duydunuz mu hiç?

Cnm onu bende diydum ama alerjitw meyilli cociklara onerilmiyor sanirum
Ben ondan almadim arasa
baska yere sirdur isteesen apetizeri
Netteb de alabikiyorsun satisi var

zor olmazmı songülüm zordur tabi eltinler nerde kalıyolarşuanda peki?
fundacım ben hiç bilmiorum cnm
bence defnemin iştaha ihtiyacı yokta senin kvnin bişeyler ihtiyacı var cnm he he:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…