2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha haha hemde anti depresanın en kuvetlisinden hattta yüzünde sürekli gülümseme yaratından :=.):):):):) songülüm yaseminim buralardaydı ama biraz yoğunn cnm:

Cnm onu bende diydum ama alerjitw meyilli cociklara onerilmiyor sanirum
Ben ondan almadim arasa
baska yere sirdur isteesen apetizeri
Netteb de alabikiyorsun satisi var
EVET cnm olmadı netten alıyım
arı sütü olunca açıkçası hoşuma gitti

zor olmazmı songülüm zordur tabi eltinler nerde kalıyolarşuanda peki?
fundacım ben hiç bilmiorum cnm
bence defnemin iştaha ihtiyacı yokta senin kvnin bişeyler ihtiyacı var cnm he he:):):)
ya cnm bende anlamıyorum benden herşeyi yiyen çocuk babaanneden yemiyor
mesela ben ayran yapınca içiyor babaannesinde ağzına bil sürmüyor anlamıyorum ki
haftaya perşembe izmirin ilçesine gideceğim ve muhtemelen hergün git gel yapamayacağım
defnenin hiç olmazsa vitamin takviyesi almasını istiyorum

Haha yemegune antidepresan
hahaha bayıldım bu fikre

Yasemin hatun nerede
bilmiyorum cnm belki çok yoğundur

ha ha haha hemde anti depresanın en kuvetlisinden hattta yüzünde sürekli gülümseme yaratından :=.):):):):) songülüm yaseminim buralardaydı ama biraz yoğunn cnm:
evet evet bayıldım gerçekten bu fikre
çok mu kötüyüm ne

bizi kötü yapanlar utansın funda.....:.:):).)

kizlar biz beypazarndn donuyoruz ev bulduk hayirlsi olur insallah .alp tugrayi anneme birakmstim tlfnla konstun gozlrim doldu ozledim kuzumu ilk defa bukadr ayri kaldik allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin

kizlar biz beypazarndn donuyoruz ev bulduk hayirlsi olur insallah .alp tugrayi anneme birakmstim tlfnla konstun gozlrim doldu ozledim kuzumu ilk defa bukadr ayri kaldik allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin

Iyi hadi canim bulmussunuz ev inşallah hayirli olur. Amin canım zor olmuştur ikinizede rabbim ayirmasin bi daha.

Beni canim cok üzüldüm arkadasinin bebegine. Rabbim annesine babasina sabir versin ne kadar zor bisey

biz de dün gezmelerdeydik.uzun zamandır görmediğim halamı ve kuzenlerimi gördüm.çok iyi geçti.ece zaten bayılıyor dışarı çıksın bi de çocuklar da olunca keyfimiz yerindeydi.fundacım ben oğlumda kullanmıştım marnys ama daha küçüktü 1 yaş civarındaydı.doktorumuz mutlaka kullanın demişti.iştah konusunda belirgin bir faydasını görmemiştim ama vitamin olarak işe yaramıştı tabii.o zaman baya pahalıydı ve devam etmemiştim. wawscım ev bulmanıza çok sevindim işin yarısı hallolmuş sayılır.ay daha bişeyler yazacaktım ama unuttum.neyse herkese iyi geceler

ya kızlar nazar değdi foruma kimsecikler yok 2 gündür.herkes kocişleriyle sanırım.neyse yarın gelirsiniz ama demi

herkese günaydın kızlar. nasılsınız biz iyiyiz çok şükür . babamız geldi cuma akşamı pazar akşamı da yolcu ettik. yine kaldık kızımla başbaşa. allahtan ailem burda. yalnız değiliz. sizlerde ne var ne yok. wavs cnm eviniz size hayırlı gelsin inş.

günaydın canlar nasılsınız biz hafta sonu çok bişi yapmadık evdeydik çok sıcaktı

Günaydın kizlar
ben Elifi memeden kestim dün tamamen
bi kaç gecedir belki elli defa emmeye kalkınca zamanı geldi dedim
Bugün gogsum çok kötü ve midem çok bulanıyor elif bugün çok şükür ki keyifli
wavs yeni eviniz hayırlı olsun inş çok mutlu olursunuz yeni yasaminizda

canım hayırlı olsun ben daha başaaramadım gündüz tamamen kestim şükür hatta dün geldi dokundu goğsüem anne mama açma dedi gece dedi tamam dedim :) gece 2 yaşına kadar devam ederiz artık

canım hayırlı olsun ben daha başaaramadım gündüz tamamen kestim şükür hatta dün geldi dokundu goğsüem anne mama açma dedi gece dedi tamam dedim :) gece 2 yaşına kadar devam ederiz artık
günaydın cnm erdem paşa nasıl ay ben ne zaman başlıycaksam gündüz kesme işine hiç bilemiyorum cesaretim yok çok güzel emişiyoruz yahu:)

cnmmm hayırlı olsun ya vallahi bravo o kadar sık emerken nasıl başardın anlat detayları nasıl oyaladın vermedin kuzuma kıyamam

günaydın cnm erdem paşa nasıl ay ben ne zaman başlıycaksam gündüz kesme işine hiç bilemiyorum cesaretim yok çok güzel emişiyoruz yahu:)
öylede yasminim başlamak lazım sonra daha zor gelicek bende yapamam diyordum erdem sabah emmeden hayatta kendine gelmezdi ama maşallah dediğim gibi dün anne mama aç dedi sabah oğlum yok dedim gece veriyorum mamayı sadece tamam dedi anne kalk mama hazırla dedi sıpa acıkmış illa mama yatırmadı beni kalktım kahvaltı yaptı rahatladı

cnmmm hayırlı olsun ya vallahi bravo o kadar sık emerken nasıl başardın anlat detayları nasıl oyaladın vermedin kuzuma kıyamam
evet ayrıntı ver yağmur geceyi nasıl kestinm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…