- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.661
Tabi ya cok zordu oyoyHOŞGELDİN CNM
baya zor olmuştur sizin için
Canim su an teyzedeler bir surw sonra bixe gelicwklerzor olmazmı songülüm zordur tabi eltinler nerde kalıyolarşuanda peki?
fundacım ben hiç bilmiorum cnm
bence defnemin iştaha ihtiyacı yokta senin kvnin bişeyler ihtiyacı var cnm he he:):):)
Haha yemegune antidepresanzor olmazmı songülüm zordur tabi eltinler nerde kalıyolarşuanda peki?
bence defnemin iştaha ihtiyacı yokta senin kvnin bişeyler ihtiyacı var cnm he he:):):)
EVET cnm olmadı netten alıyımCnm onu bende diydum ama alerjitw meyilli cociklara onerilmiyor sanirum
Ben ondan almadim arasa
baska yere sirdur isteesen apetizeri
Netteb de alabikiyorsun satisi var
ya cnm bende anlamıyorum benden herşeyi yiyen çocuk babaanneden yemiyorzor olmazmı songülüm zordur tabi eltinler nerde kalıyolarşuanda peki?
hahaha bayıldım bu fikreHaha yemegune antidepresan
bilmiyorum cnm belki çok yoğundurYasemin hatun nerede
evet evet bayıldım gerçekten bu fikreha ha haha hemde anti depresanın en kuvetlisinden hattta yüzünde sürekli gülümseme yaratından :=.):):):):) songülüm yaseminim buralardaydı ama biraz yoğunn cnm:
bizi kötü yapanlar utansın funda.....:.:):).)EVET cnm olmadı netten alıyım
arı sütü olunca açıkçası hoşuma gitti
ya cnm bende anlamıyorum benden herşeyi yiyen çocuk babaanneden yemiyor
mesela ben ayran yapınca içiyor babaannesinde ağzına bil sürmüyor anlamıyorum ki
haftaya perşembe izmirin ilçesine gideceğim ve muhtemelen hergün git gel yapamayacağım
defnenin hiç olmazsa vitamin takviyesi almasını istiyorum
hahaha bayıldım bu fikre
bilmiyorum cnm belki çok yoğundur
evet evet bayıldım gerçekten bu fikre
çok mu kötüyüm ne
kizlar biz beypazarndn donuyoruz ev bulduk hayirlsi olur insallah .alp tugrayi anneme birakmstim tlfnla konstun gozlrim doldu ozledim kuzumu ilk defa bukadr ayri kaldik allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
canım hayırlı olsun ben daha başaaramadım gündüz tamamen kestim şükür hatta dün geldi dokundu goğsüem anne mama açma dedi gece dedi tamam dedim :) gece 2 yaşına kadar devam ederiz artıkGünaydın kizlar
ben Elifi memeden kestim dün tamamen
bi kaç gecedir belki elli defa emmeye kalkınca zamanı geldi dedim
Bugün gogsum çok kötü ve midem çok bulanıyor elif bugün çok şükür ki keyifli
wavs yeni eviniz hayırlı olsun inş çok mutlu olursunuz yeni yasaminizda
günaydın cnm erdem paşa nasıl ay ben ne zaman başlıycaksam gündüz kesme işine hiç bilemiyorum cesaretim yok çok güzel emişiyoruz yahu:)canım hayırlı olsun ben daha başaaramadım gündüz tamamen kestim şükür hatta dün geldi dokundu goğsüem anne mama açma dedi gece dedi tamam dedim :) gece 2 yaşına kadar devam ederiz artık
cnmmm hayırlı olsun ya vallahi bravo o kadar sık emerken nasıl başardın anlat detayları nasıl oyaladın vermedin kuzuma kıyamamGünaydın kizlar
ben Elifi memeden kestim dün tamamen
bi kaç gecedir belki elli defa emmeye kalkınca zamanı geldi dedim
Bugün gogsum çok kötü ve midem çok bulanıyor elif bugün çok şükür ki keyifli
wavs yeni eviniz hayırlı olsun inş çok mutlu olursunuz yeni yasaminizda
öylede yasminim başlamak lazım sonra daha zor gelicek bende yapamam diyordum erdem sabah emmeden hayatta kendine gelmezdi ama maşallah dediğim gibi dün anne mama aç dedi sabah oğlum yok dedim gece veriyorum mamayı sadece tamam dedi anne kalk mama hazırla dedigünaydın cnm erdem paşa nasıl ay ben ne zaman başlıycaksam gündüz kesme işine hiç bilemiyorum cesaretim yok çok güzel emişiyoruz yahu:)
evet ayrıntı ver yağmur geceyi nasıl kestinmcnmmm hayırlı olsun ya vallahi bravo o kadar sık emerken nasıl başardın anlat detayları nasıl oyaladın vermedin kuzuma kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?