2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah kuzuma. aferin ona anlamış annesini. benim kuzu da emdi uyandı. ardından acıktım dedi ay nasıl sevindim hadi kalk kahvaltı yapalım mama yiyelim dedim. yemiommmm dedi sıpa dalga geçio bu yaşta:)

bizi kötü yapanlar utansın funda.....:.:):).)
kesinlikle cnm
kizlar biz beypazarndn donuyoruz ev bulduk hayirlsi olur insallah .alp tugrayi anneme birakmstim tlfnla konstun gozlrim doldu ozledim kuzumu ilk defa bukadr ayri kaldik allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
hayırlı olsun cnm ev bulmuşsunuz
amin allah kimseyi evladından ayırmasın

cnm ben de emin olamadım ki

günaydın cnm
allah kavuştursun
eşinin kurum değiştirme durumu vardı ne oldu?

günaydın canlar nasılsınız biz hafta sonu çok bişi yapmadık evdeydik çok sıcaktı
günaydın tatlım

günaydın cnm hayırlı olsun

Elif gündüz pek aramiyor meme deyip yanıma geldiği çok nadirdir ama emmeden uyumazdi asla ilk gece emmeden uyumak istedim çok agladi aç Aç dedi ama yok artık meme dedim sarıldı bana annem Annem diye agladi bi yirmi dak falan sqrildik çok zordu ilk gece her uyandığında aynı şekilde tekrar etti bu olay bi defa emzirdim sadece diğer kalktiklarinda şu verdim ve ayağında salladım
bu gece iki defa uyandı kızlar ve uyarınca kucağıma gelip beni dedi yattı ayağıma
bu gece çok daha kolaydı ben daha zor olur diye düşünmüştüm
Çok şükür Allahima bu gece iyi uyuduk Aylardan sonra

ayy ne güzel cnm sen atlattın darısı bize. illa ki o günde gelecek ama hiç hazır değilim. dediğin gibi aslında giderek düşkünlükleri artıo belki de işimiz daha da zorlaşıo. ama benim önce gündüzü kesmem gerek bu bir. gerçek.
funda cnm beklemedeyiz olduğu söylennio ama muallak hala. rabbim hayırlısıysa nasip etsin inş.

günaydın kızlar
nasılsınız?
benim haftasonum yoğun geçti
cumartesi temizlikle geçti,akşam biraz dışarı çıktık ama gelince eşimle halı yıkadık
pazar da çeşmeye gittik
defneyi denize soktuk.baya eğlendi.bi ara defneden bikaç ay büyük bi kız vardı.defnenin başından aşağı kum dolu kovayı çevirdi.yavrum ağlayarak yanıma geldi.artık denize sokarak kumu temizledim.çünkü yavrumun kirpiklerinin içine kadar kum olmuştu.çok sinirlendim ama çocuğa bişey diyemiyorsun ki.akşam da çeşmeyi dolaştık.
gece 1 di eve geldiğimizde.defneyi banyo yaptır,kendin yap,çamaşır yıka saat 3 e geliyordu yattığımda
sağolsun eşim bulaşıkları yıkayıp bi gün önce koltukların örtüsünü yıkamıştım.o örtüleri serdi.çamaşırları katlarken de bugün daha fazla ev işi görmek istemiyorum dedi.kendimi köle çalıştırıyormuş gibi hissettim :)

buarada cuma günü kv eşime baya dert yanmış benden.defneyi sevdiği için bakıyormuş bizi düşündüğünden değil.ben hiç bi ihtiyacınız var mı diye sormuyormuşum,onu kırıyormuşum,hiç alttan almıyormuşum,onlara hiç uyum sağlamıyormuşum.bizim banka sınv açmıştı.niye kaynıma söylememişim.onun iyi yerlere gelmesini istemiyormuşum.
eşim tabiki bu kadar dolduruştan az da olsa etkilenmiş.ben de düşündüklerimi anlattım.bankanın sınav açtığını onlardan duyduğumu söyledim.gerçekten de onlardan öğrendim ve kaynım iyi yerlere gelsin isterim.eşim de bunu biliyor.neyse düşündüklerimi anlattım.eşim de bişey deme ama sen yine de bildiğini yap dedi.tartışmadık sadece düşündüklerimizi konuştuk

bizden haberler böyle yani.

-gü güzel bir hafta sonu olmuş cnm.eşinle de konuşmanız güzel geçmiş tartışmasız sevindim

hayırlısıysa olsun cnm

Merhaba kizlar firsat bulabilirsem gecmisi okuycam ama simdilik mumkun gözükmüyor

Basimda pepe diye aglayan sendromlu bi bebek var kafayi yiycem

Cok sevindim cnm benim guzl gecmesine
bende bol temuzlik le gecirdim
birse koye gittik falqn
he bu aradq abiler henuz bize gecemedi
oh ne güzel cnm temizlik güzel oluyor ma çabuk kirleniyor
hımm ne zaman gelecekler belli mi?
sendromunuz bitmiş gözünüz aydın

s.a hanımlar nasılsınız bakem
a.s cnm
nasılsın?
rana nasıl?

Iyidir ozcanqn hatun sen nqsil sin bakim
beeen :)

çok iyiyim canım benim sen nasılsın :)

hapı aldım yarın saat öğlen birde atmaya başlayacam inşallah
Allah razı olsun

( ben hafta sonu yine hamile miyim telaşına kapılmıştım songülüm sağolsun doğum kontrol hapı tavsiye etti )

oh ne güzel cnm temizlik güzel oluyor ma çabuk kirleniyor
hımm ne zaman gelecekler belli mi?
sendromunuz bitmiş gözünüz aydın

a.s cnm
nasılsın?
rana nasıl?
bugün iyiyim çok şükür canım
rana da iyi aynı çatlak kiremit işte :)
defnem nasıl
çok geçmiş yapamadım biraz yoğundum sabahtan
kalem arkadaşımı ve vandan bi arkadaşımı kk ya üye yaptım
onlara site anlatıyorum sabahtan beri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…