- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.701
biz pepe den vazgeçtikMerhaba kizlar firsat bulabilirsem gecmisi okuycam ama simdilik mumkun gözükmüyor
Basimda pepe diye aglayan sendromlu bi bebek var kafayi yiycem
Canim valla durumlar karisik bir dayilar bir yandan baski yapiyor teyzede kaldiniz bizde yokmu oyoy buyukleri olmayinca iste insanciklar savruldu kucuk olarak bize sira gelemiuor malesefoh ne güzel cnm temizlik güzel oluyor ma çabuk kirleniyor
hımm ne zaman gelecekler belli mi?
sendromunuz bitmiş gözünüz aydın
a.s cnm
nasılsın?
rana nasıl?
Kurban bayraki ne zamandi?O aşk biz de başladı artık özcananım. Pepe de pepe 1 saat agladi sonra babasinin ders çalıştığı odaya gitti kapisini tiklatti bakti babasi yok uzerine bi de ona ağladı. Hic biseyle de kanmiyor yaa. Simdi uyudu şükür.
Songülüm iyi hadi sizin gecmis sendrom halleriniz bizim de gecer inşallah bi kac gündür böyle yiz herseye agliyoruz.
Guldenim basin sagolsun canim
Nurayim hayirli olsun sütten kesmissin darisi bizim basimiza. Maşallah bi anda nasil karar verip kestin hemen. Bakalim ben kendimi kurban bayramina diye hazırlıyorum.
Yasemin sen ben mi kaldik yoksaaaBebelwr yavas yavas sutten kesiliyor kimlernkqldi simdi el kaldirsin:)
Heyyyy bak model benim karsinda birde aysegilya o hapı alıp almama konusunda kararsızım çok ama kilo aldırıyormus öyle okudum prospektüsünde off
rana gibi bizimde can Erdemin diyişiyle NAN çok seviyoo
Aaa hadibyaYasemin sen ben mi kaldik yoksaaa
hangi hap?beeen :)
çok iyiyim canım benim sen nasılsın :)
hapı aldım yarın saat öğlen birde atmaya başlayacam inşallah
Allah razı olsun
( ben hafta sonu yine hamile miyim telaşına kapılmıştım songülüm sağolsun doğum kontrol hapı tavsiye etti )
defne de iyibugün iyiyim çok şükür canım
rana da iyi aynı çatlak kiremit işte :)
defnem nasıl
çok geçmiş yapamadım biraz yoğundum sabahtan
kalem arkadaşımı ve vandan bi arkadaşımı kk ya üye yaptım
onlara site anlatıyorum sabahtan beri :)
zor bir durum ama kimseyi kırmayacaklar sırayla kalacaklar başka çare yokCanim valla durumlar karisik bir dayilar bir yandan baski yapiyor teyzede kaldiniz bizde yokmu oyoy buyukleri olmayinca iste insanciklar savruldu kucuk olarak bize sira gelemiuor malesef
ay ne uyanıklar yaArasa seftalo versim istemede
yarebe uzattim aman aras nasil atladi beli degil yiyor simdi
Bayram 4 ekimde canım. Annemlere gidince 1 hafta kalcaz inşallah o zaman kalabalikta oyalayan cok olur diye düşünüyorumKurban bayraki ne zamandi?
Ay sorma cok kotu oluyir inan ben hep arasin cani yaniyor agriyor diye dusundum cunku yaomazdi hic bu kadarda
ay hereeye agliyor du yahu
dusub idrar versik kbb ye gitrik
Basla canim brnim kafan rahat olurbeeen :)
çok iyiyim canım benim sen nasılsın :)
hapı aldım yarın saat öğlen birde atmaya başlayacam inşallah
Allah razı olsun
( ben hafta sonu yine hamile miyim telaşına kapılmıştım songülüm sağolsun doğum kontrol hapı tavsiye etti )
ekimde cnm kurban bayramıKurban bayraki ne zamandi?
Ay sorma cok kotu oluyir inan ben hep arasin cani yaniyor agriyor diye dusundum cunku yaomazdi hic bu kadarda
ay hereeye agliyor du yahu
dusub idrar versik kbb ye gitrik
Ay bende o zamab biraktirayim ozaman hatta beraber baslayalimBayram 4 ekimde canım. Annemlere gidince 1 hafta kalcaz inşallah o zaman kalabalikta oyalayan cok olur diye düşünüyorum
Ay benim de aklima kötü şeyler geliyor ya hasta falan olmaz insallah sendrom aglamasidir
Hehe sormahangi hap?
defne de iyi
haftasonu çok mutluydu
baya eğlendi
ama sabah babasına çok huysuzluk yapmış
kv ye gitmişler ama huysuzluğu devam ediyormuş
zor bir durum ama kimseyi kırmayacaklar sırayla kalacaklar başka çare yok
ay ne uyanıklar ya
ama bak yaren ne kadar çok işe yarıyor.bizde abla da yok ki öyle kandıralım
Himm sagol cnm ay izaman az kalmis yahuekimde cnm kurban bayramı
ekimizn başında ama ya 4 ü ya da 5i diye hatırlıyorum
Tamam canim beraber baslayalim inşallah. Ben ilk 3 gun gece emzirmeye dvm etcem anneanne tavsiyesi:) sonra gece de kescem. Bizim emzik var da biberon yok bakalım napcaz.Ay bende o zamab biraktirayim ozaman hatta beraber baslayalim
bisim sansimiz emzik ve biboron diye dusunuyorum
sisin kiz kullaniyormu bunlari
canim bizim hastalik cikmadi sisinde oledir insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?