2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba kizlar firsat bulabilirsem gecmisi okuycam ama simdilik mumkun gözükmüyor

Basimda pepe diye aglayan sendromlu bi bebek var kafayi yiycem
biz pepe den vazgeçtik
favorimiz can ve niloya
can ın kardeşi çıkıyo meryeem diyo çok komik oluyo yaa ama pepe aşkı sona erdi :)

oh ne güzel cnm temizlik güzel oluyor ma çabuk kirleniyor
hımm ne zaman gelecekler belli mi?
sendromunuz bitmiş gözünüz aydın

a.s cnm
nasılsın?
rana nasıl?
Canim valla durumlar karisik bir dayilar bir yandan baski yapiyor teyzede kaldiniz bizde yokmu oyoy buyukleri olmayinca iste insanciklar savruldu kucuk olarak bize sira gelemiuor malesef

O aşk biz de başladı artık özcananım. Pepe de pepe 1 saat agladi sonra babasinin ders çalıştığı odaya gitti kapisini tiklatti bakti babasi yok uzerine bi de ona ağladı. Hic biseyle de kanmiyor yaa. Simdi uyudu şükür.

Songülüm iyi hadi sizin gecmis sendrom halleriniz bizim de gecer inşallah bi kac gündür böyle yiz herseye agliyoruz.

Guldenim basin sagolsun canim

Nurayim hayirli olsun sütten kesmissin darisi bizim basimiza. Maşallah bi anda nasil karar verip kestin hemen. Bakalim ben kendimi kurban bayramina diye hazırlıyorum.

ya o hapı alıp almama konusunda kararsızım çok ama kilo aldırıyormus öyle okudum prospektüsünde off
rana gibi bizimde can Erdemin diyişiyle NAN çok seviyoo

Kurban bayraki ne zamandi?
Ay sorma cok kotu oluyir inan ben hep arasin cani yaniyor agriyor diye dusundum cunku yaomazdi hic bu kadarda
ay hereeye agliyor du yahu
dusub idrar versik kbb ye gitrik

hangi hap?
defne de iyi
haftasonu çok mutluydu
baya eğlendi
ama sabah babasına çok huysuzluk yapmış
kv ye gitmişler ama huysuzluğu devam ediyormuş

Canim valla durumlar karisik bir dayilar bir yandan baski yapiyor teyzede kaldiniz bizde yokmu oyoy buyukleri olmayinca iste insanciklar savruldu kucuk olarak bize sira gelemiuor malesef
zor bir durum ama kimseyi kırmayacaklar sırayla kalacaklar başka çare yok

Arasa seftalo versim istemede
yarebe uzattim aman aras nasil atladi beli degil yiyor simdi
ay ne uyanıklar ya
ama bak yaren ne kadar çok işe yarıyor.bizde abla da yok ki öyle kandıralım

Ay sorma cok kotu oluyir inan ben hep arasin cani yaniyor agriyor diye dusundum cunku yaomazdi hic bu kadarda
Bayram 4 ekimde canım. Annemlere gidince 1 hafta kalcaz inşallah o zaman kalabalikta oyalayan cok olur diye düşünüyorum

Ay benim de aklima kötü şeyler geliyor ya hasta falan olmaz insallah sendrom aglamasidir

Basla canim brnim kafan rahat olur
Guzel gozlerine yazik

ekimde cnm kurban bayramı
ekimizn başında ama ya 4 ü ya da 5i diye hatırlıyorum

Bayram 4 ekimde canım. Annemlere gidince 1 hafta kalcaz inşallah o zaman kalabalikta oyalayan cok olur diye düşünüyorum

Ay benim de aklima kötü şeyler geliyor ya hasta falan olmaz insallah sendrom aglamasidir
Ay bende o zamab biraktirayim ozaman hatta beraber baslayalim
bisim sansimiz emzik ve biboron diye dusunuyorum
sisin kiz kullaniyormu bunlari
canim bizim hastalik cikmadi sisinde oledir insalla

Hehe sorma
Ama benim oglum ablasini cok kiskaniyor anlamadim gitti

Ay bende o zamab biraktirayim ozaman hatta beraber baslayalim
bisim sansimiz emzik ve biboron diye dusunuyorum
sisin kiz kullaniyormu bunlari
canim bizim hastalik cikmadi sisinde oledir insalla
Tamam canim beraber baslayalim inşallah. Ben ilk 3 gun gece emzirmeye dvm etcem anneanne tavsiyesi:) sonra gece de kescem. Bizim emzik var da biberon yok bakalım napcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…