2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya o hapı alıp almama konusunda kararsızım çok ama kilo aldırıyormus öyle okudum prospektüsünde off
rana gibi bizimde can Erdemin diyişiyle NAN çok seviyoo
prospektüsü okumadım daha kiloyu duymadım ama aldırmayandan söyledi songülüm artık ne yapayım valla 3 gün yaşadığım stres bana yeter

doğum kontrol hapı fundacım 3 gündür hasta olmuyodum bugün sabah saat 6 da oldum 30 sürdü
emzirmeyi kesince etkiliyormuş bunu farkettim

Kurban bayraki ne zamandi?
Ay sorma cok kotu oluyir inan ben hep arasin cani yaniyor agriyor diye dusundum cunku yaomazdi hic bu kadarda
ay hereeye agliyor du yahu
dusub idrar versik kbb ye gitrik
ekimde cnm kurban bayramı
ekimizn başında ama ya 4 ü ya da 5i diye hatırlıyorum

O korkuda pek fena oluyor di mi canim. Ama ben artik o kadar korkmuyorum ya gecen sene cok fenaydim aklim gidiyordu.

Kızlar bisey sorcam hani telli koordinasyon oyuncaklari oluyor ya onlardan aldiniz mi siz. Berraya almayi düşünüyorum ama ilgisini cekmezse bi kenarda kalirsa diye korkuyorum

Kızlar bisey sorcam hani telli koordinasyon oyuncaklari oluyor ya onlardan aldiniz mi siz. Berraya almayi düşünüyorum ama ilgisini cekmezse bi kenarda kalirsa diye korkuyorum
nasıl bişey anlamadım güzel mi :)
ben bugün oyun çadırı siparişi verdim
artık yastıklarla mağara yapmaktan bıktık

bencede kilo insana yakışan tarzdasın ki ben de zayıf değilim ama emin ol şişman olmaya razıyım yeterki hamile kalmayayım
ya cnm neden bu kadar korkuyorsun allah hayırlısını versin de
tamam istemeyince zor olur ama bilmiyorum
ya geçen hafta yazmışımdır mutlaka
bi arkadaşımın eşi 2.ye hamile üstelik ilk bebeği henüz 10 aylık

buarada eşim beni 2. ye ikna etmek için çaba içinde
dün diyor ki rüyamda seni hamile olarak gördüm

canım ben kaldıramam çünkü kimse gelemez yanıma kim bakacak bana bu sefer ben tek de değilim ranam var ona kıyamıyorum ki planlı olmasını istiyorum bu sefer
ranam da bana supriz geldi hani bu sefer planlı yapayım herşeyimi rayına oturtayım sonra çünkü aralarında 2,5 yaş olacak ve rana tam kıskançlık zamanları bilmiyorum ki eşim benden daha fazla istemeyenlerden
eşim istemiyosa ben nasıl isteyeyim kesinlikle öncelik rana diyo dün daha hasta olmamıştım gece
ranayı babası uyuttu birlikte sarılıp yattılar ben hiç girmedim yanlarına
biraz daha zamanı var rana büyüsün ki ben de gelene ( gelseydi adı ali haydar olacaktı ) onunla daha güzel ilgileneyim :)

dedğim gibi doğumuma kimseyi çağırmayacağım kendim gidip doğuracam ranayı da bakıcısına bırakacam büyük olacağı için sıkıntı olmayacak yine Rabbimin takdiri ama ben hep isteyenlere versin diye dua ettim

nasıl bişey anlamadım güzel mi :)
ben bugün oyun çadırı siparişi verdim
artık yastıklarla mağara yapmaktan bıktık
Şöyle bisey canım. Ben bu ara egitici oyuncak pesindeyim. Oyuncak annesi var facede oradan alisveris yapmayi düşünüyorum. Oyun cadiri ben de istiyorum ama isteklerim hic bitmiyo ki yaa sirada masa sandalye var daha:)

Eklentiler

• IMG_5893678196239.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
Canim tum dusuncelerine katiluyorum

Şöyle bisey canım. Ben bu ara egitici oyuncak pesindeyim. Oyuncak annesi var facede oradan alisveris yapmayi düşünüyorum. Oyun cadiri ben de istiyorum ama isteklerim hic bitmiyo ki yaa sirada masa sandalye var daha:)
Canim erdemin ve elifin var diye hatirliyorim
Bisim cadirimiz varei amq kaldirduk bu ara
oy oy Alicaksan mutlqkq pratik katlanandan al cnm
yarenun kurmmali vardi o cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…