2012 kasım bebekleri büyüyor..

hayır cnm şişko değilsin
sen çooook tatlı ve güzel hafif etine dolgun bi bayansın
hehehe çok kibarsınız fundam marttan beri 10 kilo verdim mersinde 2 sini geri aldımama olsun hedefim 20 kilo daha vermek ki Allahın izniyle vericem

Kızlar bisey sorcam hani telli koordinasyon oyuncaklari oluyor ya onlardan aldiniz mi siz. Berraya almayi düşünüyorum ama ilgisini cekmezse bi kenarda kalirsa diye korkuyorum
ben erdeem çoook küçükken almıştım ozaman dikkatini çekmemişti şimdi arada oynuyor ama çook severek oynadığını söyleyemem bende eğitici oyuncak konusunda biraz abartmış durumdayım her çeşidi var aklına takılan olursa sorarsın tatlım biz erdemin tedavisinde incelemediğimiz kalmadı :)
bencede kilo insana yakışan tarzdasın ki ben de zayıf değilim ama emin ol şişman olmaya razıyım yeterki hamile kalmayayım
fundaya da dediğim gibi kibarsınız çok ama ben bu değiilim sağlık için istiiyorum oyüzden dedim rabbim zamanında hayırlısıyla versin inşallah

Şöyle bisey canım. Ben bu ara egitici oyuncak pesindeyim. Oyuncak annesi var facede oradan alisveris yapmayi düşünüyorum. Oyun cadiri ben de istiyorum ama isteklerim hic bitmiyo ki yaa sirada masa sandalye var daha:)

Betil olurmu ole sey sen etine dolgum bur hatunsun gayet yakisiur
hem hap en azindqn kh ne kg katmiyo
canım arkadaşım kiloma kilo katmıyorsa düşünebilirim altınoavaya gelen sevilaya hanımı deneyecem inşallah bakalım o ne diyecek

Sağol canim valla kaç gecelik uykusuzluktan sonra dedim artık yeter emse gene iyi agzina alıp uyuyordu bazen on dak bir kalkıyor du artık canıma tak etmişti valla darısı başınıza ins kolayca atlatiriz bu süreci
Böyle diyorum ama ben çok özledim Biliyormusunuz emmesini emerken oramla buramla oynamasini

Anladım canım. Peki su ara ilgisini ceken tavsiye ettigin bi oyuncak var mi. Tutmali Bultak ve bunu almayi düşünmüştüm ben

sen de kendince haklısın cnm sonuçta bende 2. yi şimdilik düşünmüyorum çünkü eşimle kat etmemiz gereken çok yol var

hu huu neler oluo burda kim kilo almış hamile kim cadırı kim aldı hepsi karıştı yahu bi net gitti geldi:)

Cubuklariji geciriyorsun canim
Birde kendinden katlanan var iste o cok prtik incecik oluveriyor
Himm tam anlayamadim ama katlananlari pek dusunmuyordum. Bi yerde sira seklinde masayla birlesik olanlardan gordum hoşuma gitti. Ama kullanışlı olur mu bilmiyorum. Dur bi de katlananlara bakayim bi çıkınca

cnm benim ki kibarlık değil
gerçekten kimi insana kilo hiç yakışmıyor ama sana yakışıyor
sağlık için diyorsan tabi o başka

Şöyle bisey canım. Ben bu ara egitici oyuncak pesindeyim. Oyuncak annesi var facede oradan alisveris yapmayi düşünüyorum. Oyun cadiri ben de istiyorum ama isteklerim hic bitmiyo ki yaa sirada masa sandalye var daha:)
masamız sandalyemiz var daha açmadık kutusunun içinde bekliyo bizi dedemizi almıştı 6 aylıkken pepenin :)

Kurmali nasil oluyor canim
ben bunu aldım bakalım nasıl çıkacak

Oyy kiyamam ya ama hepimiz yasiycaz bi sekilde 1 ay önce bir ay sonra cok da farketmez siz atlattiniz bak ne güzel

canım benim hadi gözün aydın :) kurtuldun ama bu emme meselesini özlüyo insan ister istemez şimdi gelip açıyo meme pis diyo ama pepeesini getirip yine bana emzirmeye çalışıo ben de alıyorum pepeeyi emzirir gibi yapıyorum sonra pepee ne kadar pis değil mi kapatalım diyorum al rana diyorum alıp gidyo:)

Hah iste buydu benim begendigim de:) ama kullanışlı olur mu karar veremedim
ben de daha açmaya cesaret edemiyorum çünkü benim deli danam bunun tepesine çıkar mı çıkmaz mı ona karar veremiyorum çünkü 3 yaş diyo kutunun üzerinde biraz daha beklesin sonra diyorum artık önce çadırımıza bi bakalım içinde biraz dolansın :)

Anladım canım. Peki su ara ilgisini ceken tavsiye ettigin bi oyuncak var mi. Tutmali Bultak ve bunu almayi düşünmüştüm ben
canım bunların oltayla tutulanları var bizde erdem aldığımdan beri bayılarak oynuyo ve faydalı

Hah iste buydu benim begendigim de:) ama kullanışlı olur mu karar veremedim
ben ikeanın ahşap masasını sandalyesini düşünüyorum çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…