- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.761
Onu ben de cok beğeniyorum canim da ikeayi nereden bulcam bilmiyorum. Netten siparis versem kocaman seyler nasil gelecek kargoyla. Bi de kurma islemini biz yapcak olursak hic beceremiyoruz . O yuzden ondan vazgectim gibicanım bunların oltayla tutulanları var bizde erdem aldığımdan beri bayılarak oynuyo ve faydalı
ben ikeanın ahşap masasını sandalyesini düşünüyorum çok beğeniyorum
Ay bizim kucuk adamda bayiliyor olmaz diye umit ediyorikKızlar berra kıtır kıtır erişte yiyor cok seviyo ( ev yapimi eriste) bi zarari olur mu ki
Yalnız degilmisiz demek ki:) nereye kayboldun bakalım:)Ay bizim kucuk adamda bayiliyor olmaz diye umit ediyorik
canım dosya yükle dediği zaman küçük resim diye bi yer var oraya bi bak olmazsa resmin boyutunu küçülteceksin paintenKizlar ben kendi cektigim fotolari koyamiyorum buyuk geliyor sanirim. Ne yapmam lazım acaba bilginiz var mi? Berraya hazirladigim bi kac oyun vardi onlari koyacaktim
sarJa takmistim canim o arada ev supurdumYalnız degilmisiz demek ki:) nereye kayboldun bakalım:)
ben de bunun değişiğı var yine balık tutuyosun ama balıklar ayakta dikiliyo:) rana canı isterse oynuyo istemezse oynamıyo balıkları ordan oraya fırlatıyo ben de sinir olup saklıyorumhttp://www.aliexpress.com/item-img/...an-intelligence-jigsaw-puzzle/1452399754.html
canım link buldum benimki bu tarz ortası puzzle kenarları balık tutma oyunu
Telden yapmaya calisiyorum canim ama olmadicanım dosya yükle dediği zaman küçük resim diye bi yer var oraya bi bak olmazsa resmin boyutunu küçülteceksin painten
Maşallah hamarat hatun seniiS
sarJa takmistim canim o arada ev supurdum
görüşemedik hiç bugün ya aktif değilsiniz yasmin hanımcım işler mi yoğunaaaa bende kızlar yazmıştır diye girmeye uğraşıyorum bakıp kaçtı olmasın diye kimse de yazmamış ahanda küstüm hadi kaçtım ben bye...
ben de kaçtım yarın görüşmek üzere :)Kizlar ben gitmwliyim evime mutfagima isime gicume
optum sizi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?