2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım bunların oltayla tutulanları var bizde erdem aldığımdan beri bayılarak oynuyo ve faydalı

ben ikeanın ahşap masasını sandalyesini düşünüyorum çok beğeniyorum
Onu ben de cok beğeniyorum canim da ikeayi nereden bulcam bilmiyorum. Netten siparis versem kocaman seyler nasil gelecek kargoyla. Bi de kurma islemini biz yapcak olursak hic beceremiyoruz . O yuzden ondan vazgectim gibi

Kizlar ben kendi cektigim fotolari koyamiyorum buyuk geliyor sanirim. Ne yapmam lazım acaba bilginiz var mi? Berraya hazirladigim bi kac oyun vardi onlari koyacaktim

Kizlar ben kendi cektigim fotolari koyamiyorum buyuk geliyor sanirim. Ne yapmam lazım acaba bilginiz var mi? Berraya hazirladigim bi kac oyun vardi onlari koyacaktim
canım dosya yükle dediği zaman küçük resim diye bi yer var oraya bi bak olmazsa resmin boyutunu küçülteceksin painten

aaaa bende kızlar yazmıştır diye girmeye uğraşıyorum bakıp kaçtı olmasın diye kimse de yazmamış ahanda küstüm hadi kaçtım ben bye...

selam kızlar ; hepinizi öpüyorum bir an bu siteyi çözmek istiyorum ama kısıtlı vakitle olmuyor online olanlar nerden görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…