- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.781
Hosgeldın cnm emır nasıl arada yaz bıze merak edıyoruz..selam kızlar ; hepinizi öpüyorum bir an bu siteyi çözmek istiyorum ama kısıtlı vakitle olmuyor online olanlar nerden görülüyor
cnm değişik şeyler yapabilirsinCumartesı mısafırlerım vardı ıyı gectı eltımler falanda geldı mahalledekılerle bu cumartesıye anlastık asıl sıkıntı ısteOnlarıda atlatırsam rahatım ıns..
Bugun kv deye 10 kavanoz menemen yapıverdım ama cok oyaladı bıberlı yaptıgım ıcın domatesın kabugunu soyup dograyıp yaptım ama en kolay robotta cekıp yapmakmıs bır suru kabugu cıktı kıyamadım suzekten gecırdım koca bır kavanoz etlı domates suyu cıktı corbaya kullandım daha da var buzdolabına koydum bıde 7 kavanoz meyve suyu yaptım cocuklara elma seftalı kızılcık karısık, aksama kadar ıs bıtıremedım..
Bugun beyza krese basladı cok mutluydu yavrucum bıde artık ıkı saat fazla kalacak arkadaslarıyla nasıl mutlu sormayınAnlat anlat bıtıremedı bu gunu
Bızde kaldık nıdosla basbasa
Sureklı aktıf ama kelımeler bızımde sınırlı bu gunlerde bır ıkı yenı kelıme dokuluyo agzından beyza sureklı tekrar ettırıyo oda soyluyo kuzu kuzu
Sabah kahvaltıda ne yedırıyosunuz kızlar ya ben tıkanıyorum sureklı yumurta cesıtı ve peynır yedırmektenRecel bal ekmek vs yemıyo salatalık ısterse bır ıkı cevız o kadar
Yazarmısınız sızınkıler ne kadar yıyo kahvaltıda:)
oh ne güzel sevindim cnm güzel geçmesinegunaydin kizlar koyde cok.guzel vakit geciriyouz ordan oraya gezip duruyouz kaka vaaa dio masal kaka yapio acayip nazar dgio ama cis kaka ogrenmesinden dolayi surekli okuyouz masala burda acayip dillendi cok fena oldu heeseye cvp verio anlasilir konusuyo baya soktayim tek tek soylerdi simdi cumle kuruo
pasal acimis dio dusunce :)
pasal oturmus dio otuunca :)
herseye ben dicene pasal diye ismini soyluyo cok komik yaaa
pasal addaa ditcek dio:)
baba nerde diye sorunca eppek alcak dio:)
baba ekmek alcak caliscak sana mama alcak demistim oyizden
kediler kopekler inekler vakit gecirioruz
toprak oynadi dun baya eglendi
domates hastasi oldu resmn kucucuk domatesleri kopario dalindan lop mideye:)
ust bas taninmaz halde tabi kucuk soytarim benim
bizden hbrler boyle pazar gece bincez pzrtsi sbh babamiz alicak
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız bugün yeğenim sünnet oluyo heyecanlıyım
gülden bugündemi izinlisin?
yasmin kuzum nerelerdesin
burdayım cnm ama çok işim var bugünhala kimse yok funda sende yoksun kılzar neredesiniz
günaydın nurayım sağol cnm ayrıca ince düşüncen içinde sağol cnm: nasıl elifim akşamınız nasıl geçtibakalım?Guldencigim hosgeldin basınız sağolsun sen böyle bi yerlere gidince burasi çok sessiz kalıyor yoklugun çok belli oluyor
ananem daha iyi canım sağolasın aşkınız hiç bitmesin maşallah size bizimki de öyle baba anne benim diye sarılınca beniiiim die çığlık atıyo babayı itiyo kucağıma biniyo :)cnm değişik şeyler yapabilirsin
defne bazen omlet,bazen krep,bazen tost,bazen yumurtalı ekmek,bazen menemen yapıyorum.ya da poaça yapıyorum
yanında çeyrekdomates,çeyrek salatalık,2-3 zeytin,küçük parmak kadar peynir,bal ve reçel yiyor
canı isterse fazlasını istemezse daha azını yiyor
tamamen istemesine bağlı
çok fazla sıkmıyorum istediği kadar yiyor
bir de son zamanlarda çay içmek istiyor.bende çay bardağına sıcak suyun içine pekmez katıp çay diye kandırıyorum
oh ne güzel sevindim cnm güzel geçmesine
günaydın cnm
hayırlı olsun allah askerliğini görmeyi de nasip etsin inşallah
biz iyiyiz.
defne dün beni çok özlemiş.akşam baya geç yattı
daha doğrusu ben her zamanki saatinde yatağa yatırdım ama bana bişeyler anlattı,kolumu okşadı,öptü,sarıldı,saçlarımı sevdi.kısacası aşkımız depreşti
siz nasılsınız erdem paşayla?anneannen nasıl oldu?
burdayım cnm ama çok işim var bugün
Allah yardımcınız olsun bizimde 1 tane çıkmış ucu üstten köpek dişininherkese günaydın kızlar .betülüm fundam günaydın cnm. nasılsınız bakalım kuzuların keyfi yerinde sanırım. maşallah. biz diş çıkarmaya çalışıyruz köpek dişlerin üçü atakta bir zar kalmış arada gözüküolar
bak bak güldenim bide abaküs aldım ikeadan kocaman bayılıyo onunla sayı saymaya tavsiye ederimkızlar herkese günaydın okadar geçmiş yaptım hepsi silindiyaaaaa offff busiteyi çözemiorum bennnn:
öncelikle herkese teşekkür ederim bizim bakıcının kvsi vefat etti yaşlıydı ve ayzaymırve yatalaktı kadıncık kurtuldu ama tabi ölüm yinede zor allah rahmet eylesin.. çok çekti kadıncık..
yaseminim sağol haberdar ettiğin için cnm
betülüm erdem paşam akılllı bıdığım benim demek tamam diyo yerim onu ben şu oltaya bende bakayım artık nille oynuyacak oyun bulamıoru:).)z..
katreynurum bizde pepeyi çok sevioruz:
özcenanım kız ranamın masa sandandaliyesini çeyizinemi saklıyon:=
benicim cnm bebeğe bende çok üzüldüm ohhh ay gerçekten çok hamaratsın kendini geçtin şimdi kav yapıyosun süpersin hamarat hatun..
songülüm aras paşam demek normale döndü sevindim..
wavsum hayırlı olsun yeni eviniz cnm bizi haberdar et olurmu?
ayşegül ohhh desene masalcık gezmelerde:
nurayım çok sevindim sıkıntısız atlatmana cnm aferin benim elif kuzuma.. darısı kızların başına ay çok isterdim bende emzirmeyi pöfff
fundacım gezmişsiniz ne güzel ama 2. çocuk için bencede sizin daha çok yolunuzvarrrki eşin2. isteyecek en son insan yani:
fatma nerelerdeki yazmamış hiç
sibel sende yoksun şekerim:
ay kızlar okudum okudum ama unuttum unuttuğum varsa kusura bakmayın:
öpüyorum herkesi:
sağol canım benim Allah razı olsun bende bi sabah kahvaltıda elifimi yesemGünaydın kizlar
beni maşallah sana ya hayranım enerjine Biz de bir sabah sütlü ekmek bi sabah tost bi sabah peynirli yumurta yiyoruz başka birşey yemiyor kahvaltıda dönüşümlü olarak veriyorum çabuk sıkılıyor bizimki
Beysal hayırlı olsun sunnetiniz Rabbim damatliginı da göstersin ins
yasemin geçmiş olsun kuzucuga çabucak sikintisiz çıkardın ins
Funda yerim ben o küçüğü duygusal yavrum benim
Gülden bugunde mi yok
benimkii teyzesi gece full time emiyohoşgeldin güldenim yokluğun belli gerçekten... nrayım günaydı atlım oh akıllı elifim benim üzmedi annesini bıraktı memeyi maşallah. ben gece su vereyim dedim kıyamet koptu resmen. pufff nasıl alışacak bu kız acaba. songül katreinur ben kaldık herhelde başka yok di mi emen koca bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?