- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.801
maşallah cnm yaa hangisi acaba etki etti...canım dediğim şurupun etkisi mi anne sütünün azalmış olmasımı bilmiyorum ama değişme var şükürler olsun kaka da yaptıktan sonra al diye ağlıyo
Istahi cok iyidi aslinda inatlasiyor mu anlamıyorum.oy betülüm pardon senin kesme muhabbeti geçtüğü için niyeyse kestin gibi düşündün. katreinur cnm sanırım senin de memeden kesme zamanın geldi. ben bizim kabızlıktan dolayı pek cesaret edemiyorum ne çişie ne de memeden kesmeye. ters tepebilirmiş mevcut düzeni bozmak
cnm ortalama dokuz buçukta uyumuş oluo zeynep ilay .Sizin cocuklar gece kacta uyuyor kızlar
Maşallah canım cok iyi gerçekten. Nasil uytuyorsun pekicnm ortalama dokuz buçukta uyumuş oluo zeynep ilay .
cnm zeynep çok erken uyanıo doğduğundan beri. yedi buçukta uyandığını şu son günlerde gördük. ilk zamanlar dörtte uyanırdı. ama mesela akşam altıda uyur kalırdı. hep erken yatıp erken kalkan bi bebek oldu. şu sıralar annemlerde filan olduğumuz için dokuz buçuğa kalıo yoksa en geç dokuzda uyumuş olurdu. sabahta altı buçuk gibi kalkardı. emip uyuyo cnm yanına uzanıyorum uyuyup kalıo. bazende ayağımda sallıyorum öyle uyuyor.Maşallah canım cok iyi gerçekten. Nasil uytuyorsun peki
cnm akşam dokuzda büyüme hormonu salgılanmaya başlıyormuş. o yüzden biraz daha erken yatsa daha ii tabbi. ama yatmıorsa da yapabileceğin çok bişey yok kendini yıpratma bence. uykusunu yarım saat yarım saat öne çekmeyi deneyebilirsin bence. ama bu seferde sabah erken kalkmasına razı oolcaksın tabi ki:)Yani aslijda uyku süreleri ayni gibi berra gec kalkiyor 9 10 arasi kalkiyor genelde. 12 den once uytmaya calismasam mi acaba çünkü cok yipraniyorum uyumadikca
Haklısın canım bakalım gecici bi surectir belki 1 hafta oncesine kadar bu kadar zorlanmiyordu çünkü. Su babanin sinav hazirligi da sıktı bizi. Cok ilgilenemiyor berrayla iyice uzerime düştü ondan da böyle bunaldim sanırımcnm akşam dokuzda büyüme hormonu salgılanmaya başlıyormuş. o yüzden biraz daha erken yatsa daha ii tabbi. ama yatmıorsa da yapabileceğin çok bişey yok kendini yıpratma bence. uykusunu yarım saat yarım saat öne çekmeyi deneyebilirsin bence. ama bu seferde sabah erken kalkmasına razı oolcaksın tabi ki:)
Hic dikkat etmedim canim ama arada oluyo sanki. Bundan sonra dikkat edeyim bakayim. Onemli bisey degildir heralde bi kac saniyekızlar ya bişey sorucam hani hani göz dalması olurya bu 2 günde nilin gözünün daldığını farkettim bizde gözü daldı misafir gelcek derler ama
benim dikkatimi çekti bian gözü dalıyo 2 3 saniye sizinde dikkatinizi çekiyomu blyle bişey çok tedirgin oldum bazı yerlerde normal olduğu söyleniyo bazısıda abartıyo bende tedirgin oldum
cnm bizzde de doğduğundan beri oluo merak etme çoğu çocuktada olan bir durum endişelenecek bir durum yok yani inşkızlar ya bişey sorucam hani hani göz dalması olurya bu 2 günde nilin gözünün daldığını farkettim bizde gözü daldı misafir gelcek derler ama
benim dikkatimi çekti bian gözü dalıyo 2 3 saniye sizinde dikkatinizi çekiyomu blyle bişey çok tedirgin oldum bazı yerlerde normal olduğu söyleniyo bazısıda abartıyo bende tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?