2012 kasım bebekleri büyüyor..

nereye gülden hanımcım. dünde slm verdim kimse almadı zaten beni ka'le almadan sohbete devam etti hatunlar. bak ben de giderim hee:)

evet cnm defne çok duygusal kuzum benim

cnm bu ara defne de herşeye ağlar oldu
sanırım sendromdan kaynaklı

durun kaçmayın ben yeni geldimbiz de hala meme emenlerdeniz kızlar.aslında son 1 aydır çok zorlanıyorum çok sık emiyor ve canım acıyor artık.ama abimiz 2.5 yaşına kadar emince kıyamıyorum en azından 2yi dolduralım diyorum bakalım gittiği yere kadar.zaten bu kadar çok emerken bıraktırmak da daha zor olur önce azaltmalıyım.bez bırakma konusunda da daha erken olduğunu düşünüyorum ece için.göz dalması biz de çok sık oluyor.ama babamıza çekmişiz sanırım onun da çok dalar.sorun olacağını sanmıyorum.özcanan başınız sağolsun.

Saat 12 de alisverise diye ciktik anca girdik eve
Benim yaranaz kizim bir paket yumurtayi boca etti girise
Beyza arabada uyuyo bizde alisverisleri tasidik nidayla
Girise koydum eline de kitap aldik onu verdim ayskkabini cikar geliyorum dedim son kez arabaya gidip geldim saniye icinde halletmis Allahtan tas ustunden temizledim saglamlard kalmis arada

valla cnm defnede de oluyor göz dalması ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum

ayyy beni cnm valla geçmiş olsun şükür halı değilmiş. sen böyle deyince aklıma geldi bende 1 yaşını yeni geçmişken bir koli yumurtayı boca etmişim annem içeri geldiğinde her yerim yumurtaymış birbirine vurup gülüodun diye anlatır hep:)
funda cnm takılıyorum bazen arada kaymayabilio mesajlar. sprint valla allah yardımcımız olsun. bende 2 buçuk yaşına kadar emmişim ve annem çok zor kestim dio yandık gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…