- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.821
başınız sağolsun cnm:Bizim bakıcınin kv sabah vefat etti izinliyim kızlar
Allah rahmet eylesin canım basınız sagolsunBizim bakıcınin kv sabah vefat etti izinliyim kızlar
Basınız sagolsun cnm Allah rahmet eylesın.....Bizim bakıcınin kv sabah vefat etti izinliyim kızlar
Kız sen gıdersen burası hepten ıssız kalıyo:KK63:kızlar dün ben yoktum herkes burdaydı bugün ben varım kimseyok demekki buranın haraketli olması için benim olmamam lazım ahanda gidiorummm
Biri cözse su yeni kk yi cok iyi olacakkimler var nerden görüoduk yahu
evet cnm defne çok duygusal kuzum benimGünaydın kizlar
beni maşallah sana ya hayranım enerjine Biz de bir sabah sütlü ekmek bi sabah tost bi sabah peynirli yumurta yiyoruz başka birşey yemiyor kahvaltıda dönüşümlü olarak veriyorum çabuk sıkılıyor bizimki
Beysal hayırlı olsun sunnetiniz Rabbim damatliginı da göstersin ins
yasemin geçmiş olsun kuzucuga çabucak sikintisiz çıkardın ins
Funda yerim ben o küçüğü duygusal yavrum benim
Gülden bugunde mi yok
cnm bu ara defne de herşeye ağlar olduGünaydın kizlar
Biz Cok sinir bozucu sabir gerektiren günler geçiriyoruz berrayla. Songülüm gel de teselli et beni cok ihtiyacim varsurekli aglama modundayiz bi sevdigi cizgi film izliyorsa sakin geri zamanlar hep aglak hep sinirli. Ve gece de gunduz de uyutmakta cookk zorlanıyorum. Ozellikle de gece 12 den once kesinlikle uyumuyor. Oysa uykusu da var ama yok. Emziriyorum gozler kapanıyor yatiriyorum hopp kalkiyor. Yaninda yatarak uyutuyorum bazen ben uyuyup kaliyorum bu babasinin yanina gidiyor. Ne yapcagimi şaşırdım artik sabrim tukendi. Bi akil verin kizlar bunlarla birlikte istah yine sıfır oldu
aşkolsun cnm benim selamını almaz olurmuyuznereye gülden hanımcım. dünde slm verdim kimse almadı zaten beni ka'le almadan sohbete devam etti hatunlar. bak ben de giderim hee:)
10 gibi uyuyor cnm ama dün 12 ye kadar muhabbet etti,sevdi,okşadı,öptü beniSizin cocuklar gece kacta uyuyor kızlar
valla cnm defnede de oluyor göz dalması ama ben sorun olduğunu düşünmüyorumkızlar ya bişey sorucam hani hani göz dalması olurya bu 2 günde nilin gözünün daldığını farkettim bizde gözü daldı misafir gelcek derler ama
benim dikkatimi çekti bian gözü dalıyo 2 3 saniye sizinde dikkatinizi çekiyomu blyle bişey çok tedirgin oldum bazı yerlerde normal olduğu söyleniyo bazısıda abartıyo bende tedirgin oldum
başınız sağolsun cnmBizim bakıcınin kv sabah vefat etti izinliyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?