2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay aman sende az degilmisin desene
Tam giris paspasinin yanina halletmis bizimki ucuz atlattim neyseki
bide ben iceri girince nasil kaciyo

ayyyy benicim ben şimdi güldüm ama sen gülmemişsindir herhalde dimi he he:).)
sprint sen gel cnm takılıyorum ben:
fundacım nebileyim bu ara fazlalaşınca korktum bende
ama şimdi sizde söyleyince rahatladım sanki
katreynurum sen gelince birebir konuşalım cnm neler yapıyo yani bırak ağlasın nekadar ağlıyo bi takip etmek lazım ama bu dönem normal galiba cnm: üzerine gidip inatlaşma bizde bu ara önce ben olayıvar mesela nil bişeyi yapmak istemiyosa önce ben dersem aninda gidiyo:
yasemin anımcım bugün konuşamadık yarın inş şekerim

Kizlar cvplar icin tesekkur ederim
Yeni tatlara hic alisik degil benim kiz
Sureklide yumurta yenmezki onunda yarisini yer kalanini bin taklayla iste..

Gayet sakindim kapi acik disariyla iceri arasindaydik ondan herhal
Bu arada nida da cok sık degil ama arada bır dalma oluyo sen soylemesen hıc takılmıycam bıseydı ama normaldır herhalde

Merhaba kizlae gec te olsa geldim
eltumerle avm gittik cocuklara parka soktuk kuzenlerde guzel zaman gecirdiler
esim ise gitmeden bizu eve birakti simdi pasayi uyuttum bakim dedim
katreinur cnm ara 11 gibu yatiyir ama bazeb bakmissin gece bir oluyor
evdeysrm ogle uykusuna erken yattigi icin 11oluyor
mesela aras az once uyudu imkani yok 11de yatsin stres etme uykysu yoksa asla uyutma mucadelesine girme onlar icinde zir uyku yok ama uyumak zorundasin
insalla aglama olayi son bulcak bizim nasildi her burseye agluyordu hamd olsun sakinledik
birde zor bir donem grciriyorlar istekleri cok ve bunu ifade edemedikleri zamanlar oluyor onlar icinde cok zor az sabir

Aysegil cnm ne kadarr keyiflu anlattilarin bizde bu ara koyr slk gidiyorux aras cok keyifleniyor

ozcanan basiniz sagolsun nr okuyor yahu bakicilarin kv lere Allah rahmet eylesi
guldenim ben geldim nreye guduyirsin bakim

benicim okuyamamdik ama yumurta faciasi olmus sanirim bizde yasadik birkez

gulden bu arada arasin gozi daldigina hic rastlamadim

Katreınur berra ıcın ne soylesem bılemedım cnm cocugunu en ıyı sen tanırsın ben mesela her ıstedıgını yapmıyorum kontrollu aglatıyorum bılıyo artık aglayarak ıstegının olmayacagını eger susmazsa dıkkatı baska yone cekıyoruz, bıde beyzanın olması cok buyuk artı o bısey soyluyo falan oyuna baslıyolar unutuyo ne ıcın agladıgını:)
Bızde tek sıkıntı su aralar tabletı gorurse anında yapısıyo oyun var ıcın onu oynamak ıstıyo mumkun oldugu kadar ortada bırakmıyoruz..
Sızın sorun ıns donemsel yada ıkı yas sendrom falandır bıde bu aralar hep senle oldugundan oda sıkılıyodur babası da musaıt olmayınca..
Parka falan gıtsenız enerjısını bosaltsa ıyıce bılmıyorumkı zor gercekten cocuk buyutmek Allah kolaylık versın hepımıze...

sorma songülüm çok fenalar çokkk:
benicim o aypet olayı bizdedevar yanlız ısrarla benim teli istiyo aypet bile kesmiyo vermiyorum tabi ekranın karartıp göstterdim bozuldu diye :):):)

sorma songülüm çok fenalar çokkk:
benicim o aypet olayı bizdedevar yanlız ısrarla benim teli istiyo aypet bile kesmiyo vermiyorum tabi ekranın karartıp göstterdim bozuldu diye :):):)
Iyı yapmıssın kız bunlar cok fena kandırmak ayrı bı zor sarjı bıtmıs falan dıyorum bende kanarsa ıste

Spırınt sanada kolaylıklar ıns meme kesmeden cnm
Benımkıler daha anlamadan bıraktıkları ıcın bılmıyorum koca bebekken emmesı nasıl olurdu:) hem kendı acımdan hemde onların acısından dusununce zor Allah kolaylık versın sıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…