- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.841
Ay aman sende az degilmisin deseneayyy beni cnm valla geçmiş olsun şükür halı değilmiş. sen böyle deyince aklıma geldi bende 1 yaşını yeni geçmişken bir koli yumurtayı boca etmişim annem içeri geldiğinde her yerim yumurtaymış birbirine vurup gülüodun diye anlatır hep:)
funda cnm takılıyorum bazen arada kaymayabilio mesajlar. sprint valla allah yardımcımız olsun. bende 2 buçuk yaşına kadar emmişim ve annem çok zor kestim dio yandık gibi:)
Gule gule yarin devam sohbetinizi bekliyoruz bugun olmamisneyse benden bugünlük bu kadar öpüldünüz kızlar.
Gayet sakindim kapi acik disariyla iceri arasindaydik ondan herhalayyyy benicim ben şimdi güldüm ama sen gülmemişsindir herhalde dimi he he:).)
sprint sen gel cnm takılıyorum ben:
fundacım nebileyim bu ara fazlalaşınca korktum bende
ama şimdi sizde söyleyince rahatladım sanki
katreynurum sen gelince birebir konuşalım cnm neler yapıyo yani bırak ağlasın nekadar ağlıyo bi takip etmek lazım ama bu dönem normal galiba cnm: üzerine gidip inatlaşma bizde bu ara önce ben olayıvar mesela nil bişeyi yapmak istemiyosa önce ben dersem aninda gidiyo:
yasemin anımcım bugün konuşamadık yarın inş şekerim
Ay ben kacirdum yaGayet sakindim kapi acik disariyla iceri arasindaydik ondan herhal
Bu arada nida da cok sık degil ama arada bır dalma oluyo sen soylemesen hıc takılmıycam bıseydı ama normaldır herhalde
Gayet sakindim kapi acik disariyla iceri arasindaydik ondan herhal
Bu arada nida da cok sık degil ama arada bır dalma oluyo sen soylemesen hıc takılmıycam bıseydı ama normaldır herhalde[/sen yazınca aklıma geldi cnm nil akşam anne çişimvar dedi eylül ablam gibi yapıcam dedi neyse eylül tuvalete yapıyo burayamı dedim evet dedi oturtum yapmadı kalktı hadi sen git ben bez alıp geleyim dedim ama ben öyle dememişim bizimki oturma odasına git ve çişini yap ama allahtan benim akıllı kızım parkeye yapmış yani halıya yapmamış zaten halı malum boyadan 3 gün önce yıkanmıştı::):).):)QUOTE]
Sagolasin cnmsongülüm hoşgeldin cnm ohhh gezilmiş pazara nilde avmedeydi ayyy herşeye bilmek istiyoama çok eyleniyolartyaaa:
Nerelerdeydın bakım ben mı kacırdım pazara gıttınSagolasin cnm
Ay sorma hep daldan dala hahah onlar mutlubolsin yeteeki
Iyı yapmıssın kız bunlar cok fena kandırmak ayrı bı zor sarjı bıtmıs falan dıyorum bende kanarsa ıstesorma songülüm çok fenalar çokkk:
benicim o aypet olayı bizdedevar yanlız ısrarla benim teli istiyo aypet bile kesmiyo vermiyorum tabi ekranın karartıp göstterdim bozuldu diye :):):)
He yok yok pazar dunduNerelerdeydın bakım ben mı kacırdım pazara gıttın
Cok severım ben pazarı
Havada guzeldır orda burda hep yagmur bulut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?