2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar dun esyalarim gitti Beypazarina simdi zonguldktyz haftasonu gidicez nasipse off birsuru is beni bekliyo temizlettirdk evi ama iyi yapmamslar tabi insaat pisligi fena oluyo

Songül senin mesajini da alintilamistim ama kayboldu sanırım. Cok sagolun kızlar. Bugün daha iyiydim berra da daha az ağladı cok şükür gec uyudu yine ama buna şükür yavaş yavas atlatiriz inşallah

kızlar günaydın herkese wavsum hayırlı olsun işler olur yavaş yavaş cnm annen gelebilecekmi yardıma inş istediğiniz gibi olur herşey..
katreynurum berram geç uyudu sanıyorum yine..
songülüm acil çıktım daha doğrusu saatin farkında değildim bianda farkedip çıktım cnm sori..
fatma hala ytoksun.
nurayım nasıl gidiyo sütten kesme çalışmaları?
yaseminim bal böcüğümün dişler uyutuyomu zorluyumu kuzumu?
funda, ayşegül, sprint, sibel, beni, özcenanım herkese günaydın kızlar..

herkese günaydın kızlar. sanah sanah zeynebin kendini zorlamalarıyla sinirlerim tavan yapmış durumda. eşim şunu yedirdin mi bunu yedirdin mi deyince onunlada tartışıp teli kapadım. süper bir başlangıç yaptım güne. gerisi hayrola...

offf kıyamam ya bal böcüğüm normale döner inş tutmayı unutur.. cnm oluyo böyle bazen eşlerimiz herşeyi çok iyi biliyolarya ondan kaynaklanıyo bu durum..

günaydın kızlar
yasmin canım hayır olsun gününün geri kalanı mutluluk huzur dolsun inşallah
gülden canım günaydın
beni canım ben senin o kızları yerim
songülüm fransadan misafirleri kaçırmısım ben :)hoşgelmişler
katreinur umarım güzel uyumuşsunuzdur
wavs hayırlı olsun tatlım Allah kolaylık versin
funda neerelerdesin
ayşegül maşallah masala faceden görüyorum resimlerini çok mutlu kuzum hep mutlu olsun
yapmur elif nasıl
diğer ismini saymadığım tüm arkadaşlarım nasılsınız
ben dün akşam bir gariptim nedensiz bir titreme koltukta sızıp kalma bütün gece kabus görme ve denge kaybı anlamadım gitti ne oldu böyle bugün biraz daha iyiyim şükür
erdem paşa dün gittiğimde uyumuş kalkmak istemiyordu yanına uzandm bende geldiğimi hissedince kalktı hemen anne mama hazırla diye sanki ben mama bekçisiyim eşşek sıpası :) öyle yani kızlar bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…