- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.861
Bız gunesı ozledıkBu arada benicem byrdada hava kapali ama biz cokmutluyuz sicaktan aglayasim geliuot
Eltimlerde ole diyor hic yaz olmaz diyeBız gunesı ozledıkıkı haftadır yagmurlu boylede cekılmıyo ınan..
Evet cnm gezdırmeden olmaz:)He yok yok pazar dundu
Bugun eltimlerle avmdeydik fransadan geldiler bolca gezdirmek lazim dimi
Evet cnm dogrudur malesefEltimlerde ole diyor hic yaz olmaz diye
Bir geldilee uzunkol cocuklarda burasi nerdeyse 4o dereceydi
Oh hadinbakalim cnm o kadar attiniz ya sukudKizlar dun esyalarim gitti Beypazarina simdi zonguldktyz haftasonu gidicez nasipse off birsuru is beni bekliyo temizlettirdk evi ama iyi yapmamslar tabi insaat pisligi fena oluyo
Oh hadinbakalim cnm o kadar attiniz ya sukud
Olsun insaat pisligi candir demek ev sifir:)
Songül senin mesajini da alintilamistim ama kayboldu sanırım. Cok sagolun kızlar. Bugün daha iyiydim berra da daha az ağladı cok şükür gec uyudu yine ama buna şükür yavaş yavas atlatiriz inşallahKatreınur berra ıcın ne soylesem bılemedım cnm cocugunu en ıyı sen tanırsın ben mesela her ıstedıgını yapmıyorum kontrollu aglatıyorum bılıyo artık aglayarak ıstegının olmayacagını eger susmazsa dıkkatı baska yone cekıyoruz, bıde beyzanın olması cok buyuk artı o bısey soyluyo falan oyuna baslıyolar unutuyo ne ıcın agladıgını:)
Bızde tek sıkıntı su aralar tabletı gorurse anında yapısıyo oyun var ıcın onu oynamak ıstıyo mumkun oldugu kadar ortada bırakmıyoruz..
Sızın sorun ıns donemsel yada ıkı yas sendrom falandır bıde bu aralar hep senle oldugundan oda sıkılıyodur babası da musaıt olmayınca..
Parka falan gıtsenız enerjısını bosaltsa ıyıce bılmıyorumkı zor gercekten cocuk buyutmek Allah kolaylık versın hepımıze...
Ama ama sen bu saate buradaaaaSongül senin mesajini da alintilamistim ama kayboldu sanırım. Cok sagolun kızlar. Bugün daha iyiydim berra da daha az ağladı cok şükür gec uyudu yine ama buna şükür yavaş yavas atlatiriz inşallah
Canim cok gec diyrlimSongül sen kacta uyuyon merak ediyorum:) berra yarim saat once uyudu. Demin yazmıştım biseyler ama gitmemiş
Nescafe icmistim erkenden uykum gelmesin diye. Ondan mi bilmem uyku tutmadı simdi deAma ama sen bu saate buradaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?