2012 kasım bebekleri büyüyor..

burdayım cnm
günaydın sana da
ay çok güldüm mama bekçisi lafına
senin neyin vardı ki acaba?dün çok mu yoruldun?

günaydın tatlım

zeynep neyi zorladı ki cnm?
amaaaann eşler hep aynı cnm

betül cnm ben dün apetizeri sordum ama ne ilaç firmalarından ne de kullandıkları sistemden ilaç içeriğini göremediler. o nedenle de yorum yapamadılar. rica etsem ilaç içeriğini bana göndere bilri misin

herkese kocaman günaydınlar
dün gittim yine defne yollarımı gözlüyor
kv de "işten daha erken çıkamaz mısın?" diye sitem ediyor
sanki benim babamın işyeri.ben de "anne zaten çıkabileceğim en erken saatte çıkıyorum.ben de isterim çocuğuma erkenden kavuşmayı ama ne yapıyım elimde değil ki" dedim
o da "öyle de bu çocuk da senin yolunu gözlüyor.aklı sardıkça seni daha çok arıyor" dedi
akşam yemek yedik.ben bulaşıkları yıkarken defne geldi bacağıma sarıldı ve bacaklarımı öpmeye başladı kuzum.bulaşıkları yıkadıktan sonra kucağıma aldım.sarıldık birbirimize yarım saat kadar öyle oturduk
sonra eşime dedim ki hadi kalk defneyi sahile götürelim çimlerde oynasın.kv ye de siz de gelin dedim ama kv çok yorgunum siz gidin dedi.
sahile indik defneyle koşturmaya başladık.çok mutlu oldu kuzum.sonra da eve geldik sütünü içip yattı
yavrum ya gün geçtikçe daha bir özlemle karşılıyor beni.

bu arada bu akşam iş çıkışı defnenin fotoğraflarını çektireceğiz

betülüm günaydın ben o erdem paşamı yerim kız aç mı bıraklıyolar sen yokken benim paşamı yoksa çocuk alışık seni emmeye ondan etkileniyo galiba:):):)
funda günaydın cnm ohhh eylenmiş defnem negüzel
hadi bakalım fotoları çektirin
yaseminim attım sana bişeyler cnm bak bakalım..
gerçi betülde daha ayrıntı vardır munhtemelen..

Günaydın kizlar
Nasılsıniz biz iyiyiz çok şükür bu gece gene aynı uyanmalara devam yavas yavaş alınacak ins
Beysel Maşallah erdem pasama mama istiyor demek yerim ben onun dillerini büyüdükçe kendilerini daha iyi anlatıyorlar sana da geçmiş olsun ne oldu acaba
Funda Kıyamam defneme seni çok ozluyor yavrum varmı yakın zamanda ayrılık
yaseminim sıkma canını geçecek ins zeynebim unutacak tutmayı acaba vucudunun bir parçası olarak gördüğü için mi tutuyor Allahım sana sabır versin eşine de takılma uzakta ya ondan kendini kötü hissedip sana sarmistir
guldencim nilin resimlerini gördüm face te Masalah ne kadar guzelesmis büyümüş çok eglenmiş kuzum belli

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasilsiniz

Ay ben gece cok zor uyudum. Berra da 9 da kalkti daha uyur diyordum ama aglaya aglaya uyandi kuzum rüya mi gordu bilmem. Simdi de babasiyla ekmek almaya gittiler.

Yasemin cok üzüldüm canim ya inşallah düzelir zeynepcik. Esini takma canim biz de su an limoniyiz ama sebebini bilmiyom iyi mi aksam berrayla ilgili biseyden olmustur kesin surat bi karış adamın.

Betül gecmis olsun canim niye öyle oldun ki

günaydın cnm
yarın başlayan bi ayrılık var ama ben yapabilirsem hergün gidiş geliş yapacağım
günlük 5 saat yolda geçecek ama bakalım

günaydın cnm

nurayım günaydın inş alışacak elif kuzum zamanla.
betülüm bence çok uykusuz kalıyosun vicut direncin düşüyo cnm
yaseminim inş hayırlı haberler alıcaz ve bu şurup şifa olacak benim kuzuma..
betül nedir son durum erdem paşamda kabızlıkta var dimi düzelme?

günaydın katreynurum ay bu eşleri boşversen takılmıştır bişeye kendisi yine..
ohhh kuzum annesine ekmek getirecek desne..
funda nereye gideceksin busefer ve kaç gün cnm?

bir gün ara verip yaptı bir kaç keredir dün yapmadı bugün bekliyorum inşallah yapar

canım hiç bilmiyorum sanırım diyet te etkilemiş olabilir bir anda çok yemeyi kesince afalladı vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…