- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.881
allah kolaylık versin cnm şimdidenKizlar dun esyalarim gitti Beypazarina simdi zonguldktyz haftasonu gidicez nasipse off birsuru is beni bekliyo temizlettirdk evi ama iyi yapmamslar tabi insaat pisligi fena oluyo
burdayım cnmgünaydın kızlar
yasmin canım hayır olsun gününün geri kalanı mutluluk huzur dolsun inşallah
gülden canım günaydın
beni canım ben senin o kızları yerim
songülüm fransadan misafirleri kaçırmısım ben :)hoşgelmişler
katreinur umarım güzel uyumuşsunuzdur
wavs hayırlı olsun tatlım Allah kolaylık versin
funda neerelerdesin
ayşegül maşallah masala faceden görüyorum resimlerini çok mutlu kuzum hep mutlu olsun
yapmur elif nasıl
diğer ismini saymadığım tüm arkadaşlarım nasılsınız
ben dün akşam bir gariptim nedensiz bir titreme koltukta sızıp kalma bütün gece kabus görme ve denge kaybı anlamadım gitti ne oldu böyle bugün biraz daha iyiyim şükür
erdem paşa dün gittiğimde uyumuş kalkmak istemiyordu yanına uzandm bende geldiğimi hissedince kalktı hemen anne mama hazırla diyesanki ben mama bekçisiyim eşşek sıpası :) öyle yani kızlar bizden haberler böyle
günaydın tatlımkızlar günaydın herkese wavsum hayırlı olsun işler olur yavaş yavaş cnm annen gelebilecekmi yardıma inş istediğiniz gibi olur herşey..
katreynurum berram geç uyudu sanıyorum yine..
songülüm acil çıktım daha doğrusu saatin farkında değildim bianda farkedip çıktım cnm sori..
fatma hala ytoksun.
nurayım nasıl gidiyo sütten kesme çalışmaları?
yaseminim bal böcüğümün dişler uyutuyomu zorluyumu kuzumu?
funda, ayşegül, sprint, sibel, beni, özcenanım herkese günaydın kızlar..
zeynep neyi zorladı ki cnm?herkese günaydın kızlar. sanah sanah zeynebin kendini zorlamalarıyla sinirlerim tavan yapmış durumda. eşim şunu yedirdin mi bunu yedirdin mi deyince onunlada tartışıp teli kapadım. süper bir başlangıç yaptım güne. gerisi hayrola...
sağolasın cnm bulup gönderdim bende güldenim de göndermiş. sağolsun. bakalım bakıp bana dönecekler. uygun görürse siparişini vercekler. gelir inş.http://www.birpharma.com/index.php/tr/urunlerimiz/apetizer yasemin canım burda ayrıntılı yazıyor
günaydın cnmGünaydın kızlar nasilsiniz
Ay ben gece cok zor uyudum. Berra da 9 da kalkti daha uyur diyordum ama aglaya aglaya uyandi kuzum rüya mi gordu bilmem. Simdi de babasiyla ekmek almaya gittiler.
Yasemin cok üzüldüm canim ya inşallah düzelir zeynepcik. Esini takma canim biz de su an limoniyiz ama sebebini bilmiyom iyi mi aksam berrayla ilgili biseyden olmustur kesin surat bi karış adamın.
Betül gecmis olsun canim niye öyle oldun ki
günaydın katreynurum ay bu eşleri boşversen takılmıştır bişeye kendisi yine..
ohhh kuzum annesine ekmek getirecek desne..
funda nereye gideceksin busefer ve kaç gün cnm?[/QUOTE
cnm izmirin bir ilçesi ama merkeze 2,5 saat uzaklıktaymış
bir gün ara verip yaptı bir kaç keredir dün yapmadı bugün bekliyorum inşallah yaparnurayım günaydın inş alışacak elif kuzum zamanla.
betülüm bence çok uykusuz kalıyosun vicut direncin düşüyo cnm
yaseminim inş hayırlı haberler alıcaz ve bu şurup şifa olacak benim kuzuma..
betül nedir son durum erdem paşamda kabızlıkta var dimi düzelme?
canım hiç bilmiyorum sanırım diyet te etkilemiş olabilir bir anda çok yemeyi kesince afalladı vücudumGünaydın kızlar nasilsiniz
Ay ben gece cok zor uyudum. Berra da 9 da kalkti daha uyur diyordum ama aglaya aglaya uyandi kuzum rüya mi gordu bilmem. Simdi de babasiyla ekmek almaya gittiler.
Yasemin cok üzüldüm canim ya inşallah düzelir zeynepcik. Esini takma canim biz de su an limoniyiz ama sebebini bilmiyom iyi mi aksam berrayla ilgili biseyden olmustur kesin surat bi karış adamın.
Betül gecmis olsun canim niye öyle oldun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?