2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın katreynurum ay bu eşleri boşversen takılmıştır bişeye kendisi yine..
ohhh kuzum annesine ekmek getirecek desne..
funda nereye gideceksin busefer ve kaç gün cnm?

Öyle canım bosverdim artik ya.

Evet babasiyla bazen böyle ekmek almaya gidiyo öyle duygulaniyorum ki büyüdü bizim minnak kuzularimiz artık. Nil nasil canım

Nurayim kahvalti da sütlü ekmek veriyorum demistin ya o nasil oluyor canim. Bi de peynirli yumurtayi nasil yapiyorsun. Dun soracaktim unutmuşum

Canim sütun içine çorbaya dograr gibi ekmek doğrayıp yediriyorum tatlandırmak içinde azıcık bal koyabilirsin elif itirazsiz yiyor maşallah
yumurtayı da azıcık tereyağını n içine eriyince kiriyirum içine peynir ufaklıyolum ve azıcık süt koyuyorum biraz daha yumuşak oluyor sert sevmiyor bizim cadi

Son düzenleme:
sağol benicim sormaya büyüdüler gerçekten artık ay ben bu fotoyu nasıl attım bidaha sorsanız atamam sanki ha ha ha:::):):)

Gunaydin kizlar
Betul gecmis olsun cnm bi anda yuklenmeseydin vucuduna zaten is cocuk yeterince enerji gidiyordur

Yasmın gunun devamı ıyı gecer ıns cnm kuzunun keyfı olmayınca en ufak sey moral bozuyo esınle konusup halletmıssınızdır ıns oda uzakta kırma adamcagızı

Altta kımler var gorunuyor artık

Funda cnm 5 saat yolculuk zor yaa
Ins uzun surelı degıldır...

Sutlu ekmegı bende merak etmıstım
Peynırlı yumurtayı ben zeytınyagında tam yaglı peynırı az erıtıyorum ustunu yumurta kırıyorum nıda sevıyo oyle..

Sagol canim simdi sütlü ekmek vermeye çalıştım yemedi bugün daha bi lokma koymadi agzina digerini de yarin deneyeyim bakalım

yok benicimya ay benden kaçıyo artık bak şu siteyi hala çözemedim he he he:):):)
katreynurum bide akıtma falan denesene cnm yani kırep belki onu sever ay bunlar bizi elinde oynatıyolarya:
sağolnurayım ay zaman ne çabuk geçiyo dimiya
betüllllll çok diyet yapma zayıflıyacam diye cnm hiç bişey senin sağlığından önemli değillll:

Sıte eskı duzene gırıyo sankı yavas yavas cozunce dıycez bu daha kolaymıs ıns bakalım..
Krebı nasıl yapıyosunuz kızlar ben gecen gunlerde ılk kez denedım sadesını kızlar yemedı ama bız begendık esımle guzeldı..

Kızlar hamarat hanımları bulmam lazım bı ara acıktı hep pencere kapatmısım
Sıze kolay pogaca katlama tarıfı verıcem cok pratık belkı bılıyosunuzdur, herkes kendı tarıfıyle deneyebılır ıstersenız tarıfı de yazarım cok kolay hamuru bekletmeden sekıllendırıp tepsıde mayalandırıyosun yumusacık oluyo:)

beni cim sana maşallah ama kızlara daha çok maşallah he he he:
ay senin kızları sen anlatıyosunya ben okadar canlandırıyorumkay yok kız nebileyim eskiye dönüyo gibi ama belki zamanla çözeriz ben yetemiyorum açıkçası..i gözümde bbeyzayla nidoşu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…