- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.901
günaydın katreynurum ay bu eşleri boşversen takılmıştır bişeye kendisi yine..
ohhh kuzum annesine ekmek getirecek desne..
funda nereye gideceksin busefer ve kaç gün cnm?
Ay cok tatli masallah annesi
Canim sütun içine çorbaya dograr gibi ekmek doğrayıp yediriyorum tatlandırmak içinde azıcık bal koyabilirsin elif itirazsiz yiyor maşallahÖyle canım bosverdim artik ya.
Evet babasiyla bazen böyle ekmek almaya gidiyo öyle duygulaniyorum ki büyüdü bizim minnak kuzularimiz artık. Nil nasil canım
Nurayim kahvalti da sütlü ekmek veriyorum demistin ya o nasil oluyor canim. Bi de peynirli yumurtayi nasil yapiyorsun. Dun soracaktim unutmuşum
sağol benicim sormaya büyüdüler gerçekten artık ay ben bu fotoyu nasıl attım bidaha sorsanız atamam sanki ha ha ha:::):):)Canim sütun içine çorbaya dograr gibi ekmek doğrayıp yediriyorum tatlandırmak içinde azıcık bal koyabilirsin elif itirazsiz yiyor maşallah
yumurtayı da azıcık tereyağını n içine eriyince kiriyirum içine peynir ufaklık olum ve azıcık süt koyuyorum biraz daha yumuşak oluyor sert sevmiyor bizim cadi
Masallah prensese kocaman olmuş
sağol benicim sormaya büyüdüler gerçekten artık ay ben bu fotoyu nasıl attım bidaha sorsanız atamam sanki ha ha ha:::):):)
Sagol canim simdi sütlü ekmek vermeye çalıştım yemedi bugün daha bi lokma koymadi agzinaCanim sütun içine çorbaya dograr gibi ekmek doğrayıp yediriyorum tatlandırmak içinde azıcık bal koyabilirsin elif itirazsiz yiyor maşallah
yumurtayı da azıcık tereyağını n içine eriyince kiriyirum içine peynir ufaklıyolum ve azıcık süt koyuyorum biraz daha yumuşak oluyor sert sevmiyor bizim cadi
Aaa nıyekı bende gorunuyorBen görmüyorum ama kimlerin olduğunu
Bu sekılde eskısı gıbı gorunuyor
Sıte eskı duzene gırıyo sankı yavas yavas cozunce dıycez bu daha kolaymıs ıns bakalım..yok benicimya ay benden kaçıyo artık bak şu siteyi hala çözemedim he he he:):):)
katreynurum bide akıtma falan denesene cnm yani kırep belki onu sever ay bunlar bizi elinde oynatıyolarya:
sağolnurayım ay zaman ne çabuk geçiyo dimiya
betüllllll çok diyet yapma zayıflıyacam diye cnm hiç bişey senin sağlığından önemli değillll:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?