- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.921
Hamaratlara yazarsan arada kaybolmaz cnm sagolver şekerim ver ben bekliorum ayy merakla kırebide yazayım sana ben nereye yazıyım burayama hamaratlaramı?
ne diyeti cnm,diyete mi başladın?canım hiç bilmiyorum sanırım diyet te etkilemiş olabilir bir anda çok yemeyi kesince afalladı vücudum
maşallah nil prensese
şimdilik 10 gün görünüyor ama bilmiyorumGunaydin kizlar
Betul gecmis olsun cnm bi anda yuklenmeseydin vucuduna zaten is cocuk yeterince enerji gidiyordur
Yasmın gunun devamı ıyı gecer ıns cnm kuzunun keyfı olmayınca en ufak sey moral bozuyo esınle konusup halletmıssınızdır ıns oda uzakta kırma adamcagızı
Altta kımler var gorunuyor artık
Funda cnm 5 saat yolculuk zor yaa
Ins uzun surelı degıldır...
Sutlu ekmegı bende merak etmıstım
Peynırlı yumurtayı ben zeytınyagında tam yaglı peynırı az erıtıyorum ustunu yumurta kırıyorum nıda sevıyo oyle..
beni cim sana maşallah ama kızlara daha çok maşallah he he he:
ay senin kızları sen anlatıyosunya ben okadar canlandırıyorumkay yok kız nebileyim eskiye dönüyo gibi ama belki zamanla çözeriz ben yetemiyorum açıkçası..i gözümde bbeyzayla nidoşu anlatamam
ay beni ne kadar duygulandım bilemezsinButun kuzularımıza masallah cnm
Allah bahtlarını hep acık etsın
Benımkıler artık ıkız gıbı olmaya basladılar bırbırınden ayrı bısey yapmazlar
Gun ıcınde bırbırımıze en az 10 kez senı sevıyorum derız:)) sabah beyzayı krese goturmek ıcın kaldırdım anne ben kardesımı cok sevıyorum dıyo uykulu uykulu:)) ruyasındamı gorduyse artık
kızlar herkese çok teşekkür ederim sağolunGulden ozcanan basnz sagolsun kizlar
hayırlı olsun ev canım Allah kolaylık versin ben de yarın temizliğe başlıyorum izin alacam perşembe cuma .. yarın mutfak temizlenecekcuma badanacılar gelecek :SKizlar dun esyalarim gitti Beypazarina simdi zonguldktyz haftasonu gidicez nasipse off birsuru is beni bekliyo temizlettirdk evi ama iyi yapmamslar tabi insaat pisligi fena oluyo
canım çok katı bir diyet değilyok benicimya ay benden kaçıyo artık bak şu siteyi hala çözemedim he he he:):):)
katreynurum bide akıtma falan denesene cnm yani kırep belki onu sever ay bunlar bizi elinde oynatıyolarya:
sağolnurayım ay zaman ne çabuk geçiyo dimiya
betüllllll çok diyet yapma zayıflıyacam diye cnm hiç bişey senin sağlığından önemli değillll:
evet canım marttan beri dikkat ediyorum daha öncede bahsetmiştim 10 kilo verdm mersinde ara vermiştim bol bol yiyince 2 kilo geri aldım şimdi tekrar başladım haftaya sporada başlıyacam hedefim 20 kilo daha vermek inşallahne diyeti cnm,diyete mi başladın?
sorma canım ya kadın rahatsızlanmıştı geçen hafta kalbinde sorun var dediler bursaya götüreceklerdi ama kadın öldü yani çok şükür Rabbim kimseye muhtaç etmedi yani Allah rahmet eylesinsağol özcenanım nasılsın ranacık nasıl?
ne oluyo bizim bakıcı kvlerine böyşe
allahım rahmet eylesin..
valla cnm bende pek bi plan yok henüzkızlar nil pepeyi çok seviyo ya ben doğum gününde nile pepe teması yapıcam pepe bardaklar tabajklar peçeteler masa örtüsü falan birde ikimiz aynı elbiseyi giyecez kısmet olursa annekız : şimdiden heyecanlanıyorum ama budefa öyle büyükk bişey yapmıyacam hatırlayanlar gelsin diorum...: sizin varmı planlarınız?
hadi inşallah cnmcanım çok katı bir diyet değil
evet canım marttan beri dikkat ediyorum daha öncede bahsetmiştim 10 kilo verdm mersinde ara vermiştim bol bol yiyince 2 kilo geri aldım şimdi tekrar başladım haftaya sporada başlıyacam hedefim 20 kilo daha vermek inşallah
oh ne güzel defne de babaannesine anne diyor ama yavaş yavaş kp in de desteğiyle inşallah vazgeçecekkızlar selam verip kaçayım dedim bugün çok yoğunum dün kızceğizim iş yerindeydi o yüzden hiç giremedim daha doğrusu masaya hiç oturamadım ki o oturacakmış klaveyde harfleri bulacak yazacak:)
öğleye kadar peşinde koştum öğleden sonra da izin aldım evde kaldım bakıcıya gittik akşam o da götürme çocuğu dedi çünkü ranaya nazar değmiş sürekli ağlıyodu herşeye bağırıyodu kadın okudu ranaya çok şükür eskiye döndü hem bana hem ranaya nazar olmuş benim de başım çok ağrıyodu çünkü
neyse çadır aldık rana çok ilgilenmedi ben girdim içeri sonra o geldi yanıma öyle biraz oynadık ama ben girmeden öyle oturup gireyim demiyo yine moralmanlarım sıfır oldu anlayacağınız :)
neyse hepinizi öptüm görüşmek üzere :)
katre benim kız 10 buçukta yatıo sabah yedi buçukta herkes alarmla ayakta :) öğleden sonra 1 buçuk ikiye doğru uyuyo bazen 4 bazen 4buçukta kalkıyo sabitledik inşallah böyle gider:)
bi de rana seni çook seviyorum diyorum annesimm cicii diye yanağımı seviyo :)
sen beni seviyo musun deyince sarılıyo bi tanecik meleğim:)
dün otururken bardakta su içiyodu önce anneme dedi ben içtim sonra bakıcısına gitti teyzeme dedi :) ayırt etmeye başladık yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?