2012 kasım bebekleri büyüyor..

allah korumuş cnm benim ya
sehpa kenarından çok korkarım ben

aynen özcenanım kimseye muhtaç olmamış kadıncık ne mutlu ona..
betülüm ozaman paslaşalım şekerim belki birimizin aklına gelmeyen diyerimizin aklına gelir he he he:
cnm pepe temalı bardak,masaörtüsü vs nereden alacaksın?

fatma hoşgeldin çok geçmiş olsun cnm
bizim evde öyle sehpalar yok hepsi kalktı niloş doğunca hoş onlar istesin kafa göz yaracak şey mutlaka bulurlar ama olur böyle kazalar cnm sonuçta çok koşturuyo eren allahım beterinden korusun..
fundacım internetten bakıyorum bide gide bilirsem eminönünden bakıcam cnm
istersen orda uaha uygun bulursam alır gönderirim sanada..

VALLA süpersin cnm
ben ne teması işleyeceğim bilmiyorum

Bızdede bır plan yok henuz:)
Cok abartılı kutlamaları yavas yavas kaldırıp sadece aıle kutlaması olmasını ıstıyorum ben aslında, beyzaya oyle yaptık bu seneye gelene kadar butun aıleyı falan davet oluyodu bu seneden sonra zaten krestede kutlanacak bılmıyorum, bıseyler yapıcam nıda ıcın ama bakalım nasıl olucak duruma gore

Fatma gecmıs olsun erene yınemı bıyerlerını carptı ya
Dugun gezmeler falan guzel gecmıs ne guzel eglenmıssınız:)

Amın cnm benım cok tatlı masallah dıllenmıste nılos
Nıda dıyemıyo daha ama eyza soyleyınce hemen gelıp sarılıyo annem dıyo:))

Evet cnm ya kardes baska hatta can:))
Sızın anne kız askınızda bambaska Allah hıc ayırmasın sızı..

allah korumuş cnm benim ya
sehpa kenarından çok korkarım ben
Normalde yoktu son zamanda cikarmistim getirmistim.odaya ama kaldiricam bugun canim.
Siz ne yaptiniz esinle canim merak ediyorum hersey yolunda sanirim.
Bende daha plan yapmadim kimler gelir bilmiyorum canim ama pepeli tema guzelmis erende surekli pepeli tisirtunu getirip giydirmemi istiyo.bizim burdada d.gunu susleri vs.hersey carsida var eger diger arkadaslarinda oldugu yerlerde carsi varsa belki oralardada vardir.
Fatma gecmıs olsun erene yınemı bıyerlerını carptı ya
Dugun gezmeler falan guzel gecmıs ne guzel eglenmıssınız:)

Son düzenleme:
Benım acıl temızlıge baslamam lazım yarın mısafırlerım gelıyo kahve ıcmeye ıslerı cıkmıs yrın yada obur gun olurmu dedıler yarın olur dedım bısey hazırlama dedıler ama bı kurabıye ve pasta yaparım:) ama once evı temızlemem lazım gecen hafta mutfak cam falan halletmıstım ama gorunen yerlerı yıne alıcam ne nankor temızlık ya yap yap bıtmıyor
Gorusuruz kızlar ozcanan sanada kolay gelsın
Wavs sanada cnm gıdınce yavas yavas yaparsın ınsaat temızlıgı zor olsada evın yenı olması guzel:)

amin cnm benim

Ay cok sinir bozucu bu yeni site yaa bi alinti yapamadim zar zor yaptim onuda cvplamadan yolladi tekrar duzenlemeden cvp yazdim busefer en alta inmedi bi turlu ya gicik sey.
Benicim sanada yazicaktim asagi inmedi biturlu sagol canim eren dusmelere carpmara devam iste bi kapanmadan diger yara aciliyo.kizlarda ne var ne yok hersey yolundadir ins.

Evet ya banada oluyo bazen bı rayına oturmadı tam
Kızlar ıyı cnm bu aralar sukur
Beyza krese basladı nıdoslada gecınıp gıdıyoruz:)
Senın dolap gelmezmıkı bı daha
Bende banyo ıcın bank gıbı altıda dolap olan bısey gordum reklamda ıkı sabahtır gıdıyorum sabahın korunde tukenıyo alamadan gelıyorum cok hosuma gıtmıstı

Ben sordum gorevliye tukenmis yok bidaha gelmiyo aslinda fiyetida indirimde olan 200tlye dolap vardi ama sadece cekmece falan ufak farklar var neyse artik baska magazalarda falan arastiricam kafama uygun olanini alirim.
Sende kacirmissin baksana millet dahami erken gidiyo acaba anlamadimki hemen tukenmis seninkide.

benicim kolay gelsin cnm sen halledersin hamarat hatunsun hiç şüpem yok..
fatmacım inş bulursun istediğin gibi bişey cnm evet burdada nerelerde var bakıcam bakalım..fiyat araştırması yapıyorum şimdilik pepenin küçük hediyelik kavanozları vaer biliyormusun içine şeker koyuyosun..

Gonlunun ıstedıgı gıbı bulursun cnm ıns..
Aynen ya mıllet kapıda beklıyo herhalde sekızde acılıyo zaten sekız bucukta gıttım ben beyzayı krese bırakıp
bıde ıkı subesıne daha baktım onlarda da kalmamıs yuh dedım
Yarın sabah sekızde gıdıp sansımı denıycem son kez:))

Bı atlatsam ustumden buyuk bı yuk kalkcak sankı rahatlıycam ınan..
Ben hala buralardayım cıkmam lazım gorusrz opuldunuz
Yalnız altta duygusuzhasret arkadası merak ettım yazarsada memnun oluruz:))

Berra cok agladi yine parka cikardim 1 saat oynadik geldik uyudu hemen ve yine hic bisey yemedi. Sehriye corbasi yapmıştım gitmeden Agzina bi tane alsa gerisi gelecek cok sever. Ama yok kesinlikle almiyor. Allahim ne oluyo benim kizima.

Guldencim krep yapıyorum arada canim biraz yiyor. Ama bugunlerdeki yememesi cok daha farklı inatlasiyor sanki cok degisik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…