- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.941
allah korumuş cnm benim yaGunaydin hanimlar nasilsiniz bakalim biz hafta sonu koye gittik dugun icin ablamin eltisinin sunnet dugunleri vardi cumartesi aksami koyde semazen gosterisi oldu ama eren izlerken kucakta sklinca annemle ben sirayla erenin pesinde kosturduk iki kere cocuklar carpip dusurdu yanagi kolu dizi hep yara oldu taslara dustu pazar gunude oglen cocuklari gezdirmeye goturduler bizde arabamizla katildik bitane tepede durup fotograf cekildik devam ettik buzdolabi tepesini gecip bitane cesme var dagin icinde suyu buz gibi akan oraya gittik arabalardan muzik actilar ciftetelli falan kadinlar bi bolgede oynadilar babasida erenin pesinde kosturdu dugunu bitirip ordan bursa yoluna koyulduk ve yolda tumbuldek kalicalarina ugradik dayimin kizida orda calisiyo hem ziyaret hem gezme aksam ustu yola cikip eve geldik.pazartesi aksamida koctasa gittik ama begendigim gardroptan kalmamis.:-( dunde aksam uzeri ben yemekleri hazirlarken erenle babasida sokakta kosturdu aksamda babasiyla oyun yaparken eren sehpanin tam kosesine carpti gozunun kenarini aninda sisti morardi birazda kesilmis kanadi gecede morluk goz kapaginin ustune yayilmis diger gozu daha yeni gecmisti yavrum surekli kazalarda.
cnm pepe temalı bardak,masaörtüsü vs nereden alacaksın?aynen özcenanım kimseye muhtaç olmamış kadıncık ne mutlu ona..
betülüm ozaman paslaşalım şekerim belki birimizin aklına gelmeyen diyerimizin aklına gelir he he he:
olur canım benim zamanı gelsin bakalım :)aynen özcenanım kimseye muhtaç olmamış kadıncık ne mutlu ona..
betülüm ozaman paslaşalım şekerim belki birimizin aklına gelmeyen diyerimizin aklına gelir he he he:
VALLA süpersin cnmfatma hoşgeldin çok geçmiş olsun cnm
bizim evde öyle sehpalar yok hepsi kalktı niloş doğunca hoş onlar istesin kafa göz yaracak şey mutlaka bulurlar ama olur böyle kazalar cnm sonuçta çok koşturuyo eren allahım beterinden korusun..
fundacım internetten bakıyorum bide gide bilirsem eminönünden bakıcam cnm
istersen orda uaha uygun bulursam alır gönderirim sanada..
Bızdede bır plan yok henuz:)kızlar nil pepeyi çok seviyo ya ben doğum gününde nile pepe teması yapıcam pepe bardaklar tabajklar peçeteler masa örtüsü falan birde ikimiz aynı elbiseyi giyecez kısmet olursa annekız : şimdiden heyecanlanıyorum ama budefa öyle büyükk bişey yapmıyacam hatırlayanlar gelsin diorum...: sizin varmı planlarınız?
Amın cnm benım cok tatlı masallah dıllenmıste nılosayyyy benicim gerçekten çok güzel anlatttın yerim ben o beyzayıya inş hep böyle devam eder inş allahım bütüm meleklerimizi korusun
nile bende sürekli nil ben seni çok seviyorum diorum
oda bende seni diyo :):):)allahım sağlık versin pesine..h
Evet cnm ya kardes baska hatta can:))ay beni ne kadar duygulandım bilemezsin
kardeş sevgisi bambaşka
benim sıpam da benim neremi yakalarsa öpüyor
çok güzel bir duygu
bazen yatakta konuşuyorum defneyle.ben seni çok seviyorum,çok özlüyorum diyorum.o da kendince beni sevdiğini anlatıyor.bazen konuşarak bazen sen de beni seviyormusun özlüyormusun sorularıma kafasını sallayarak
Normalde yoktu son zamanda cikarmistim getirmistim.odaya ama kaldiricam bugun canim.allah korumuş cnm benim ya
sehpa kenarından çok korkarım ben
Bende daha plan yapmadim kimler gelir bilmiyorum canim ama pepeli tema guzelmis erende surekli pepeli tisirtunu getirip giydirmemi istiyo.bizim burdada d.gunu susleri vs.hersey carsida var eger diger arkadaslarinda oldugu yerlerde carsi varsa belki oralardada vardir.fatma hoşgeldin çok geçmiş olsun cnm
bizim evde öyle sehpalar yok hepsi kalktı niloş doğunca hoş onlar istesin kafa göz yaracak şey mutlaka bulurlar ama olur böyle kazalar cnm sonuçta çok koşturuyo eren allahım beterinden korusun..
fundacım internetten bakıyorum bide gide bilirsem eminönünden bakıcam cnm
istersen orda uaha uygun bulursam alır gönderirim sanada..
Fatma gecmıs olsun erene yınemı bıyerlerını carptı ya
Dugun gezmeler falan guzel gecmıs ne guzel eglenmıssınız:)
amin cnm benimAmın cnm benım cok tatlı masallah dıllenmıste nılos
Nıda dıyemıyo daha ama eyza soyleyınce hemen gelıp sarılıyo annem dıyo:))
Evet cnm ya kardes baska hatta can:))
Sızın anne kız askınızda bambaska Allah hıc ayırmasın sızı..
Evet ya banada oluyo bazen bı rayına oturmadı tamAy cok sinir bozucu bu yeni site yaa bi alinti yapamadim zar zor yaptim onuda cvplamadan yolladi tekrar duzenlemeden cvp yazdim busefer en alta inmedi bi turlu ya gicik sey.
Benicim sanada yazicaktim asagi inmedi biturlu sagol canim eren dusmelere carpmara devam iste bi kapanmadan diger yara aciliyo.kizlarda ne var ne yok hersey yolundadir ins.
Ben sordum gorevliye tukenmis yok bidaha gelmiyo aslinda fiyetida indirimde olan 200tlye dolap vardi ama sadece cekmece falan ufak farklar var neyse artik baska magazalarda falan arastiricam kafama uygun olanini alirim.Eki Görüntüle 1222093
Evet ya banada oluyo bazen bı rayına oturmadı tam
Kızlar ıyı cnm bu aralar sukur
Beyza krese basladı nıdoslada gecınıp gıdıyoruz:)
Senın dolap gelmezmıkı bı daha
Bende banyo ıcın bank gıbı altıda dolap olan bısey gordum reklamda ıkı sabahtır gıdıyorum sabahın korunde tukenıyo alamadan gelıyorumcok hosuma gıtmıstı
Gonlunun ıstedıgı gıbı bulursun cnm ıns..Ben sordum gorevliye tukenmis yok bidaha gelmiyo aslinda fiyetida indirimde olan 200tlye dolap vardi ama sadece cekmece falan ufak farklar var neyse artik baska magazalarda falan arastiricam kafama uygun olanini alirim.
Sende kacirmissin baksana millet dahami erken gidiyo acaba anlamadimki hemen tukenmis seninkide.
Bı atlatsam ustumden buyuk bı yuk kalkcak sankı rahatlıycam ınan..benicim kolay gelsin cnm sen halledersin hamarat hatunsun hiç şüpem yok..
fatmacım inş bulursun istediğin gibi bişey cnm evet burdada nerelerde var bakıcam bakalım..fiyat araştırması yapıyorum şimdilik pepenin küçük hediyelik kavanozları vaer biliyormusun içine şeker koyuyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?