2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah yardımcın olsun katre valla bazen oluyo bizim kuzulara anlamıyorum sanki çok kilolular da ondan yememezlik yapıyolar diyecem ama iyicene çöpler bizimkiler ne olacak bilmem

canım pepe ile ilgili düşyeri mağazaları var hem uygun fiyat hem de hemen geliyo kargoyla ben genelde ordan alışveriş yapıyorum bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. hatta pepe ayakkabı alacaktım kalmamıştı mesaj bıraktım anında geri döndüler
benim herhangi bir planım yok canım anne baba rana üçümüz alırız bi pasta o kadar

oh ne güzel defne de babaannesine anne diyor ama yavaş yavaş kp in de desteğiyle inşallah vazgeçecek
kp soruyor "kızım bu kim" diye
defne babaanne diyemediği için baba kısmında kalıyor
hala tam öğrenemedi canım ağzından kaçıyo annesi diye ama bana bugün hep anne dedi sonundaki si yi attık biraz da olsa :)
merdivenlerden çıkarken söndü söndü diyodu lamba söndü rana dedim lamba söndü lamba söndü demeye başladı
papağan oldu bunlar artık :)

aynen özcenanım papaan bunlar papaan bu arada link ata bilirmisin pepeyle ilgili dediğini bende bakayım cnm ço çok sağol..
katreynurum peki aburcubbur falan yiyomu berram cnm inatlaşmamamayı denesen aburcubur bişeyler yiyosa alma eve kaldır diyecem ama ..pöfff yemeyince çok zor ya..

Yok canim abur cuburu gorupte istemedikten sonra pek vermem. Genelde markette aliriz zaten biraz oyalansin diye. Ama bugün hic bisey gecmedi bogazindan anne sütünden başka. Ama kalkinca yer diye düşünüyorum bakalım bi umut.

Yalnız yazmayınca sıte hemen atmıyoya guzel olmus:))
Bız cok komıgız suan ben mutfsk dolabının kapaklarını sılıyorum yuksektekıler ıcın kızkarın saldalyesını cektım nıda da hemen gıttı getırdı cıktı ustune:)) elımde yag sokucu fısfısı gordu hemen gıttı odasından oyuncak fısfısı var onu aldı geldı bezde verdım elıne fıs fıs yapıyo agzıyla bıde sılıyomus cok komık bunlar ya ne gorurse yapacak ılla:))

cnm allah kolaylık versin
belki kalkınca yer
biraz da sen bırak o zaman belki kendiliğinden yer

Naslsnz kizlar
Hepiniz sagolun iyi dileklernz icin
Nurayim esimn burdaki isyeri istfasni verince hemen cikisinu vermyodu oyuzden eylule kadar burdaydik ama ciksni vermsler bizede surpriz oldu oyuzden burda fazla kalamicaz
emzirmeyi biraktrmsn hayrlsi olsun canim yemesi ve uyksu daha iyi olur insallah
Guldencim annem ablamn kizlarna bakiyo eger onlara bakacak biri bulunursa annemde gelecek bizmle eger gelmezse isim cok zor
Nur canim allahim kolaylik versin yemeyen cocuk ve mizmiz cocuk cok zor bendede var biliyorum bide surekli bizi gormekten siklyo cocuklar degisklik ariyo onlarda
Mesela annem daha kolay yemek yedryo alp tugraya bana nazi geciyo sanrim
Beni kuzularin cok tatli anlatyosun ya boyle klay gelsin canim sana
Yasmin canim esler boyle napalim bide uzakta olunca siknti oluyo inssllah yapmstr kuzum kakasn
fatma eren yine dusmus gecmis olsun kuzuma
Ozcanan kolay gelsin canim esya evdeyken badana cok zor
songul misafrlern gelmis gozunaydin canim buara yogunsun yine
funda yine yolculuk varmis hayrlsyla gidp gelrsn insallh canim
betul erdem pasam gunduz emmeyi birakti ya seni gorunce mama aklina geliyo aman yesinde
insallah unuttugum yoktur kizlar aklmda kalanlari yazdim
buarada yenu tlf aldim samsung s3

hayırlı olsun cnm

Kızlar az once nıda bahcede oynuyodu garaja gırmıs yuksek tabure var kapalı ıcerı getırecekmıs onu acıp oturacakmıs ızın vermedım tehlıkrlı kayar duser ben gormeden Allah korusun neyse geldı ıcerı baya agladı cızgı fılm actım ona bakıyodu bende mutfaktayım geldı yanıma arkamdan sarıldı annem dıye normalde ıstedıgı olmayınca sarılmaz sasırdım, genelde beyzanın yaptıgı bıseydır gelır ozur dıler annecım bı daha yapmıycam dıye ondan goruyo sanırım:))uzmıycenmı anneyı bı daha dedım hı hı dedı sarıldık bı guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…