2012 kasım bebekleri büyüyor..

Betul gulden funda sagolun kizlar
Beni nida ablasindan gorduklerni yapiyo kuzum
2 çocuk sahibi olmanın güzellikleri diyelim
bizde de defne yapma dediğim şeyi yaparsa ben de defneye küserim o da "annem" diye seslenir
zaten yüzüne bakınca gülmeye başlar ve gelir sarılır
sıpam çok özledim onu

hayırlı olsun telefon :) telefonlar peşin olunca alamıyorum yaa ama eşime almayı düşünüyorum

ohh ohhh ya keşke benim kızımda gelse negüzel olurdu..
benim kuzu dün burdaydı ama valla çok yordu beni ya ordan oraya git gel bi de nazar ettiler çocuğuma dün çok ağlaktı bakıcı okuyunca kendine geldi .. bakıcımız artık göndermem kuzumu oralara nazar ediyolar dedi :)

ay bizim kızlarda pekbi nazar oluy gerçekten cnm neyseki bakıcaları iyi gerçi bizim bakıcı bırakıcak artık o ayrı.. sanıyorum eylülün beşi son olacak..

Guldencim bakiciniz isimi birakiyo canim e simdi yeni bakicimi bulucaksiniz nasil olucak.
O kavanozlardan ben bilmiyorum canim daha dogrusu gecen sene erenin d.gununu kendimiz kutladik bi annem vardi ben hicbisey almadim oyuzden sadece erenin resmini pastaya bastittirmistik icimde kaldi oyle suslemeler falan oyuzden satilan yerleri biliyorumda hic bakmadim ins.bu sene guzel kutlama yapariz.

Wawscim telefonun hayirli olsun canim gule gule kullan.eren icinde sagol canim dusmelere devam ediyoruz biz bakalim.

Benicim sanada kolay gelsin canim ins.kolaylikla atlatirsin misafirlerini.ins.bu sefer dolaptan bulursun canim.nidayada masallah canim erende nezaman elimde fis fis camsil ve bez gorse istiyo ben fislatiyorum oda siliyo bende fisfisli kullanmadigim bisey vardi onu dokup icine su doldurdum artik onu fislatiyorum.

Katrecim berra emdigi icin yemiyo buyuk ihtimal normalde istahsiz olabilirde emmeseydi en azindan az cok biseyler yerdi bence boylede cok uzuluyosundur yaa dimi insanin kafasina takilir durur cocugu ac olunca.

Sagol canim

Burda begende varmis artik yavas yavas ogrenicemde kizlar bu resim yuklemeler olmuyo gunduz resim yuklemek istedim fotografa tikladim ama yuklemedi simdide avatari degistireyim dedim onuda resime tikladim yine yuklemedi niye oyle oluyo biliyomusunuz.
Bide album yapilabiliyomu tel.den.

iyi geceler kizlar pasalcik uyudu cok egleniyoruz cok biz hic donmek istemiyoruz ama babamizi ozledik babamiz bizi ozledi pasal hanim konusmuo bide kosustircam etrafta diye
ay felaket dillendi herseyi soyler oldu ay cok bilmis cok demekki kalabalik geekiyomus masalcigin konusmasi icin
gulden bakiciniz ismi birakiyo ee anane mi bakcak nile

herkese günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür. bu ara yoğunum pek giremedim takip etmeye çalışıyorum ara ara. pasal güzel eğleniyormuş :) nidacık ablasını seviomuş:) aklımda kalanlar bunlar bi de niloşu gördüm sanki bi ara doğğrumudur gülden hanımcım. maşşalah tüm kuzularımıza rabbim nazarlardan korusun hepsini inş.

günaydın kızlar
fatmacım evet bakıcımız bırakıyo artık ama zaten öyle anlaşmıştık cnm nile annem bakıcak çünkü ablamın kızı kıreşe başlıyo
yani annenemiz niloş gkaldı he hehe
yaseminim evet niloşu gördün doğru
şekerim arada uraşamaya çalış iyice yanlız kalıyorum burda bak:
tasalada kocaman maşallah yerim onu ben çocuklar kalabalığı seviyolar bu ara niloşta artık herşeyi papaan gibi tekrar ediyo cümleler zaten bayağdır vardı bizde yeni yeni kelimeleride çok seviyoruz..
fundam dünyazmıştın evet 5100 da gördük
songülüm girmemiş yine:

Günaydın kizlar
wavs cim hayırlı olsun Güle güle kullan tel yeni eve yeni tel süper
Ayşegül maşallah masala yerim bend onun dillerini kalabalık candir ya
beni kolay gelsin sana bugunmuydu misafirlerin? çok tatlilar senin bu sevgi pitirciklari maşallah
Yasemincim ne var ne yok bal böceğin nasil eğlendi mi dün
Güldencim bakiciniz işi birakiyirmus hayırlısı olsun annenin bakması senin ve nil için daha iyi olur ins annelere laf anlatmak biraz zor ama sizde öyle olmaz ins

Kızlar Elifi sütten kesince elif kabiz oldu iki üç gündür ceviz kadar yapıp bırakıyordu dün yaparken zorlanmadan kustu bile iki defa akşam önce fitil attık fitili elif cikartti lavman yaptık bizde rahatladı çok şükür kuzum
Yaseminim Allah yardimcin olsun akşam Elifi o halde görmek keyif bırakmadı bizde sen devamli aynı şeyleri yaşıyorsun aklıma direk sen geldin Allah bal böceğine tez zamanda unuttursun tutmayı ve kabizligi duzelsin ins

günaydın nurayım biraz zor değil bence çok zor cnm aman ağlamasın deyip her istediklerini yapıyo ablamın kızlarının ama ben onun yanında bırak ağlasın bişey olmaz deyip nilin her istediğini yapmıyorum ama zor olacak
en azından bakıcısına yapma daha rahat diyosun ama annen bide alınıyo offf allahım yardımcımız olsun
tabi avantajlarıda olacak bakalım.. nil hanım bugün kipaya zıp zıplara gidecek çok mutluydu akşam söyledim çokkkk sabahta cici anne atta diyomuş hemen benim kızın enerjisi fazla geliyo sanıyorum biraz..

elifim nasıl cnmneler yapıyosunuz sivasta dışarı falan çıkıyomusunuz varmı oralarda par falan

oyy günaydın nurayım da hiç ii haber vermedin yaa kıyamam kuzumaa. inş ilk ve son olur cnm benim. çok zor gerçekten. rabbim kimseye yaşatmasın. eee şimdi keyfi nasıl elifimin

Ya aslında iyi su içiyor ama bütün gece emdiğini düşünürsek sıvı alımı azaldı vücut alisacak ins
guldenim bende ondan dedim zaten büyükler çocuğun sadece aglamamasi için uğraşıyor bende anlatamıyordum bizimkilere sonra sen çok gaddarsin ben kiyamiyirum diyorlardi Allah yardimcin olsun çocuğun iyiliği için biraz aglamadi da lazım ama işte
Biz hergün mutlaka çarşıya A101 e gidiyoruz elif yürüyüş yapsın diye ufacık bişey alıp dönüyoruz bahçede de park var ama elif pek oynamıyor parka iki üç defa ancak kayıyor çok az sallanıyor kumlarla üstü başı elleri pislenecek diye oynamıyor top oynuyoruz ve yuruyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…