- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.981
2 çocuk sahibi olmanın güzellikleri diyelimBetul gulden funda sagolun kizlar
Beni nida ablasindan gorduklerni yapiyo kuzum
Naslsnz kizlar
Hepiniz sagolun iyi dileklernz icin
Nurayim esimn burdaki isyeri istfasni verince hemen cikisinu vermyodu oyuzden eylule kadar burdaydik ama ciksni vermsler bizede surpriz oldu oyuzden burda fazla kalamicaz
emzirmeyi biraktrmsn hayrlsi olsun canim yemesi ve uyksu daha iyi olur insallah
Guldencim annem ablamn kizlarna bakiyo eger onlara bakacak biri bulunursa annemde gelecek bizmle eger gelmezse isim cok zor
Nur canim allahim kolaylik versin yemeyen cocuk ve mizmiz cocuk cok zor bendede var biliyorum bide surekli bizi gormekten siklyo cocuklar degisklik ariyo onlarda
Mesela annem daha kolay yemek yedryo alp tugraya bana nazi geciyo sanrim
Beni kuzularin cok tatli anlatyosun ya boyle klay gelsin canim sana
Yasmin canim esler boyle napalim bide uzakta olunca siknti oluyo inssllah yapmstr kuzum kakasn
fatma eren yine dusmus gecmis olsun kuzuma
Ozcanan kolay gelsin canim esya evdeyken badana cok zor
songul misafrlern gelmis gozunaydin canim buara yogunsun yine
funda yine yolculuk varmis hayrlsyla gidp gelrsn insallh canim
betul erdem pasam gunduz emmeyi birakti ya seni gorunce mama aklina geliyo aman yesinde
insallah unuttugum yoktur kizlar aklmda kalanlari yazdim
buarada yenu tlf aldim samsung s3
benim kuzu dün burdaydı ama valla çok yordu beni ya ordan oraya git gel bi de nazar ettiler çocuğuma dün çok ağlaktıohh ohhh ya keşke benim kızımda gelse negüzel olurdu..
hayırlı olsun telefon :) telefonlar peşin olunca alamıyorum yaa ama eşime almayı düşünüyorum
Guldencim bakiciniz isimi birakiyo canim e simdi yeni bakicimi bulucaksiniz nasil olucak.
O kavanozlardan ben bilmiyorum canim daha dogrusu gecen sene erenin d.gununu kendimiz kutladik bi annem vardi ben hicbisey almadim oyuzden sadece erenin resmini pastaya bastittirmistik icimde kaldi oyle suslemeler falan oyuzden satilan yerleri biliyorumda hic bakmadim ins.bu sene guzel kutlama yapariz.
Wawscim telefonun hayirli olsun canim gule gule kullan.eren icinde sagol canim dusmelere devam ediyoruz biz bakalim.
Benicim sanada kolay gelsin canim ins.kolaylikla atlatirsin misafirlerini.ins.bu sefer dolaptan bulursun canim.nidayada masallah canim erende nezaman elimde fis fis camsil ve bez gorse istiyo ben fislatiyorum oda siliyo bende fisfisli kullanmadigim bisey vardi onu dokup icine su doldurdum artik onu fislatiyorum.
Katrecim berra emdigi icin yemiyo buyuk ihtimal normalde istahsiz olabilirde emmeseydi en azindan az cok biseyler yerdi bence boylede cok uzuluyosundur yaa dimi insanin kafasina takilir durur cocugu ac olunca.
Günaydın kizlar
wavs cim hayırlı olsun Güle güle kullan tel yeni eve yeni tel süper
Ayşegül maşallah masala yerim bend onun dillerini kalabalık candir ya
beni kolay gelsin sana bugunmuydu misafirlerin? çok tatlilar senin bu sevgi pitirciklari maşallah
Yasemincim ne var ne yok bal böceğin nasil eğlendi mi dün
Güldencim bakiciniz işi birakiyirmus hayırlısı olsun annenin bakması senin ve nil için daha iyi olur ins annelere laf anlatmak biraz zor ama sizde öyle olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?