2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyyy temiz kızım benim demek üzeri kirlenmesin diye oynamıyo ayyy gözümde canlandı şimdi yyiyecem onu ben size nili getireyimde biraz yuvarlansınlar kumda gerçi bizimkide biraz üzeri kirlensin annee çıkar deyip duruyo ama dışarıda koşturmaktan geri kalmıyo
cnm bende tedirgin oluyorum ama yapacakta bişey yok
şimdi bakıcı için 700 tl verioruz en azından ozaman vermiyecez..

Az para değil canım zamanla Annende alisir eminim ki anane sonuçta daha iyi bakar bakicidan

Az para değil canım zamanla Annende alisir eminim ki anane sonuçta daha iyi bakar bakicidan
ay nurayım benim ki de bi gondola binio bi tahtaravalliye kuma filan ellemio. zaten elinde minicik bişey olsa anne al anne al susmuyo. nilime maşallah benimki esen rüzgardan korkuo resmen:)

aynen cnm sonuçta o parayı kenara koyup nili 4 yaşında iyi bi kıreşe göndermek istiyorum. daha iyi bakar gerçi bakıcınında hakkını yemiyeyim kadın güzel ilgileniyo nili çok seviyo en önemliside bu ama nilde deyişiklikler olursa ozaman bakıcaz bakalım
olmadı şu düzen tablolarından yapıcam süper dadıdaki gibi onlara uyun diyecem..
ne yapayım alllah yardımcımız olsun..

cnm aynı durum bizde söz konusu annem ne söylese alınıo. bi sen çocuk büyütüosun sanki dio. pufff çok zor gerçekten. ama çok şükür annem bakıo yine de:)

bizimkızları bi araya getirelim yaseminim bak nasıl yoldan çıkıyo zeynebimle elifimmmmmm::):):)
ay çıksın ayol razıyım. benimki keyfine pek düşkün şekerim. zaten bence kabızlığı bu da tetiklio. hareketi az. sırtına yastığı koyar oturur başlar anne oku demeye:)

Ya Güldenim elif öyle şeylere bitmez atlı karınca zip zip korkar ya maşallah nilime hiç korkmuyor
nurayım zeynebi avm de ki playland e götürdük anneler günüydü hatta. ay oturda foto çekeyim dedim ona bile çığlık çığlığa bağırdı. hanımefendi oynamayı bırak oturmaya bile korkuo he he:)

ayyy yaseminim çok güldüm ya arkasına yastığıda koyuyo demek ayyy koptummm:):):)
nil kesin yoldançıkartır onları dedimya havalara uçtu gidip zıplayacak diye sıpa ..:):)
nurayım nilde koruyodu ama 1 aydır falan iyice korkusuz oldu en yüksek kaydırağa bile çıkıp kayıyo hiç korkmadan
yatağın üzerinden yere falan atlıyo
ama biz eylül ablamızdan çok şey öğreniyoruz biyandan iyi biyandanda kötü
bu arada yaseminim annenmde dedi geçen çok abartıyosun kimse senin kadar abartmıyo diye
ay hele nil hastalanınca nasıl yaparız inan hiç bilmiorum..

Amin canım ilk zamanlar zor olur ama sonra düzen otutturursunuz bence

aynen valla yastığı koyuo arkaya uzanıo bi güzel benim elime de kitap tutuşturuo anne oku oku dio:) sıpam keyif düşkünü.

zeynebimin canı pek kıymetli desene he he:):)
ay size geçen niloşla meyve yeme işini nasıl oyuna çevirdik anlatayım
sizinkilerde üzüm yemiyosa güzel bi taktik kızlar
üzümü elime alıyorum bul bakalım hangi elimde diorum buluyo sonra hopppp ağzına ben yicem diorum önce ben diyo ama oyun çok hoşuna gitti
elinde sakla bulamayınca kızıyo ama olsun.. bulunca hemen ağzına...:).)

Aynen kız
bizde bi kere kartla biniliyormus diye kart aldık mağazadan içini doldurduk heveslendik bitsin diye oda ilk istekliydi otutturduk ay nasıl bagiriyoincekmis hem hevesimiz kursagimizda kaldı hem boşu boşuna para yüklemiş olduk geri de almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…