- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.001
Az para değil canım zamanla Annende alisir eminim ki anane sonuçta daha iyi bakar bakicidanoyyyy temiz kızım benim demek üzeri kirlenmesin diye oynamıyo ayyy gözümde canlandı şimdi yyiyecem onu ben size nili getireyimde biraz yuvarlansınlar kumda gerçi bizimkide biraz üzeri kirlensin annee çıkar deyip duruyo ama dışarıda koşturmaktan geri kalmıyo
cnm bende tedirgin oluyorum ama yapacakta bişey yok
şimdi bakıcı için 700 tl verioruz en azından ozaman vermiyecez..
ay nurayım benim ki de bi gondola binio bi tahtaravalliye kuma filan ellemio. zaten elinde minicik bişey olsa anne al anne al susmuyo. nilime maşallah benimki esen rüzgardan korkuo resmen:)Az para değil canım zamanla Annende alisir eminim ki anane sonuçta daha iyi bakar bakicidan
cnm aynı durum bizde söz konusu annem ne söylese alınıo. bi sen çocuk büyütüosun sanki dio. pufff çok zor gerçekten. ama çok şükür annem bakıo yine de:)Ya aslında iyi su içiyor ama bütün gece emdiğini düşünürsek sıvı alımı azaldı vücut alisacak ins
guldenim bende ondan dedim zaten büyükler çocuğun sadece aglamamasi için uğraşıyor bende anlatamıyordum bizimkilere sonra sen çok gaddarsin ben kiyamiyirum diyorlardi Allah yardimcin olsun çocuğun iyiliği için biraz aglamadi da lazım ama işte
Biz hergün mutlaka çarşıya A101 e gidiyoruz elif yürüyüş yapsın diye ufacık bişey alıp dönüyoruz bahçede de park var ama elif pek oynamıyor parka iki üç defa ancak kayıyor çok az sallanıyor kumlarla üstü başı elleri pislenecek diye oynamıyor top oynuyoruz ve yuruyoruz iste
ay çıksın ayol razıyım. benimki keyfine pek düşkün şekerim. zaten bence kabızlığı bu da tetiklio. hareketi az. sırtına yastığı koyar oturur başlar anne oku demeye:)bizimkızları bi araya getirelim yaseminim bak nasıl yoldan çıkıyo zeynebimle elifimmmmmm::):):)
nurayım zeynebi avm de ki playland e götürdük anneler günüydü hatta. ay oturda foto çekeyim dedim ona bile çığlık çığlığa bağırdı. hanımefendi oynamayı bırak oturmaya bile korkuo he he:)Ya Güldenim elif öyle şeylere bitmez atlı karınca zip zip korkar ya maşallah nilime hiç korkmuyor
ay nurayım benim ki de bi gondola binio bi tahtaravalliye kuma filan ellemio. zaten elinde minicik bişey olsa anne al anne al susmuyo. nilime maşallah benimki esen rüzgardan korkuo resmen:)
Amin canım ilk zamanlar zor olur ama sonra düzen otutturursunuz benceaynen cnm sonuçta o parayı kenara koyup nili 4 yaşında iyi bi kıreşe göndermek istiyorum. daha iyi bakar gerçi bakıcınında hakkını yemiyeyim kadın güzel ilgileniyo nili çok seviyo en önemliside bu ama nilde deyişiklikler olursa ozaman bakıcaz bakalım
olmadı şu düzen tablolarından yapıcam süper dadıdaki gibi onlara uyun diyecem..
ne yapayım alllah yardımcımız olsun..
aynen cnm anaları da benzeşio sankim de ondan he he:) ama bende koşsun eğlensin istiyorum yok hanım hanımcık dolanıo :)Kız bizim Cadılar çok benziyor zaten birbirlerine
Çok komik yaay çıksın ayol razıyım. benimki keyfine pek düşkün şekerim. zaten bence kabızlığı bu da tetiklio. hareketi az. sırtına yastığı koyar oturur başlar anne oku demeye:)
aynen valla yastığı koyuo arkaya uzanıo bi güzel benim elime de kitap tutuşturuo anne oku oku dio:) sıpam keyif düşkünü.ayyy yaseminim çok güldüm ya arkasına yastığıda koyuyo demek ayyy koptummm:):):)
nil kesin yoldançıkartır onları dedimya havalara uçtu gidip zıplayacak diye sıpa ..:):)
nurayım nilde koruyodu ama 1 aydır falan iyice korkusuz oldu en yüksek kaydırağa bile çıkıp kayıyo hiç korkmadan
yatağın üzerinden yere falan atlıyo
ama biz eylül ablamızdan çok şey öğreniyoruz biyandan iyi biyandanda kötü
bu arada yaseminim annenmde dedi geçen çok abartıyosun kimse senin kadar abartmıyo diye
ay hele nil hastalanınca nasıl yaparız inan hiç bilmiorum..
ama teyzesi sonu acı oluo bu komikliğin kendini hiç incitmio hanım sonra da kabızlık çıkarıo başımızaÇok komik ya
aynen valla yastığı koyuo arkaya uzanıo bi güzel benim elime de kitap tutuşturuo anne oku oku dio:) sıpam keyif düşkünü.
bizde bi kere kartla biniliyormus diye kart aldık mağazadan içini doldurduk heveslendik bitsin diye oda ilk istekliydi otutturduk ay nasıl bagiriyoincekmis hem hevesimiz kursagimizda kaldı hem boşu boşuna para yüklemiş olduk geri de almadılarnurayım zeynebi avm de ki playland e götürdük anneler günüydü hatta. ay oturda foto çekeyim dedim ona bile çığlık çığlığa bağırdı. hanımefendi oynamayı bırak oturmaya bile korkuo he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?