2012 kasım bebekleri büyüyor..

bak bu da iyiymiş denenmeli:)

ha ha adam sinir oluo di mi özellikle yaşıtlarınız bindiğini filan görünce. aynen kart bizde de var cnm içi dolu benzio bunlar he he:)

Bizimki evde durmaz benimde oturmama izin vermez kalk kalk diyor devamli dışarıda da Koşuyor Düşüyor ama oynama olayı pek yok bizde
bizimkinin düşerim diye ödü kopuo ki zaten kendini korumayı da hiç bilmez. kalk kalk bizde de çok canım parmağımızdan tutup çekiştirir. tek gitmez hiç bi yere evin içinde bile

Biz onu para ile oynuyoruz hele elif eline para gecirdumi hemen sallayıp geliyor bide kafasını sağa sola ceviriyor hangi elimde hesabı bende buluyorum ama çok uzun sürüyor ya

Gunaydin kizlqr nasilsiniz bakalim
benim bugun eltimler gelicek yogundum guremedim
nurayom demek kabiz oldu ekif ins bh kadarlakalor
Bakalil bizi neler bekliuot
parka gelince bizim pasada hic korkmqz kaydiraktak en yuksekten bile cikar kayar
avm lerde hepsine binmek ister
nil ile aras kizlari yoldan cikarmali yada karttaki paralari bir guzel harcamali dimibguldenim

ay çıkarsınlar valla razıyım ben.

ohhh sana kolay gelsin songülüm
bencede ya yoldan çıksın zeyneple elifim yada kartları alalım biz
geçen nili bindirdim yetersiza bakiye dedi kıyamet koptu çalışmıyo diye he he:):)
ay hepsi bi alem bunların kızlarya...
ozaman bizim ortada biyerde buluşmamaız lazım..

Merhaba kizlar nasilsiniz

Nurayim cok gecmis olsun canim cok üzüldüm ya emmeyi birakinca bizim de mi öyle olur ki acaba. Su an cok yapıyor bi de hemen farketmezsem pisik oluyor. Kabiz olanları okuyunca gerci buna şükür diyorum ama yedigi hic bisey durmuyor ya.

Wavss canim telefonun hayirli olsun gule gule kullan.

Demek elifle zeynep parkta oynamıyor ha ben de berrayi parktan cikaramiyorum. Yine parka gittik 1 saatten fazla oynadik geldik. Dun cok guzeldi maşallah diyim. Demekki cocugumun enerji atmaya ihtiyaci varmış. Bugun de cok yoruldu kolayca uyudu şimdi masallah barekallah. Istah olarakta dun 5 e kadar agzina lokma sürmedi. 5 te uyaninca corbasini guzel yedi. Sonrasi da daha iyiydi. Bugun kahvalti yine az yedi ama buna şükür biraz düzeliyoruz sanırım

merhaba hatunlar
ben baya uzun süren bi yoldan sonra işe gelebildim
şehir dışında gib
3 saate yakın yol sürdü
biz de parklardan, avm lerdeki oyuncaklardan korkmaz
hatta kum toprak oynamaya bayılır

buarada dün bizim fotoğraf çekimi pek parlak geçmedi
defne poz vermek istemedi
bikaç poz yakaladık ama çok istediğimiz gibi olmadı
fotoğrafçı da ara ara siz gelin ben çekerim hem birbirimize de alışmış oluruz dedi

katreynurum hoşgeldin cnm aynen yorulsunlarki güzel uyusunlar
nili götürdüğüm son dr varya nili günde 2 kez parka götürün enerjisini atsın demiş he he he::):)
fundam hoşgeldin merak ettik cnm:
bizim fotoğrafçı kendini kaç kılığa sokuyodu nili fotaraf çekecek diye he he he:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…