- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.021
özcanan funda katre nerelerdesiniz kızlar bu saatlerde burda olurdunuz. songülüm uğramıo artık
bak bu da iyiymiş denenmeli:)zeynebimin canı pek kıymetli desene he he:):)
ay size geçen niloşla meyve yeme işini nasıl oyuna çevirdik anlatayım
sizinkilerde üzüm yemiyosa güzel bi taktik kızlar
üzümü elime alıyorum bul bakalım hangi elimde diorum buluyo sonra hopppp ağzına ben yicem diorum önce ben diyo ama oyun çok hoşuna gitti
elinde sakla bulamayınca kızıyo ama olsun.. bulunca hemen ağzına...:).)
Bizimki evde durmaz benimde oturmama izin vermez kalk kalk diyor devamli dışarıda da Koşuyor Düşüyor ama oynama olayı pek yok bizdeaynen cnm anaları da benzeşio sankim de ondan he he:) ama bende koşsun eğlensin istiyorum yok hanım hanımcık dolanıo :)
ha ha adam sinir oluo di mi özellikle yaşıtlarınız bindiğini filan görünce. aynen kart bizde de var cnm içi dolu benzio bunlar he he:)Aynen kız
bizde bi kere kartla biniliyormus diye kart aldık mağazadan içini doldurduk heveslendik bitsin diye oda ilk istekliydi otutturduk ay nasıl bagiriyoincekmis hem hevesimiz kursagimizda kaldı hem boşu boşuna para yüklemiş olduk geri de almadılar
İlk fırsatta nil zeynep ve Elifi yoldan cikarsin o zamanbizimkızları bi araya getirelim yaseminim bak nasıl yoldan çıkıyo zeynebimle elifimmmmmm::):):)
bizimkinin düşerim diye ödü kopuo ki zaten kendini korumayı da hiç bilmez. kalk kalk bizde de çok canım parmağımızdan tutup çekiştirir. tek gitmez hiç bi yere evin içinde bileBizimki evde durmaz benimde oturmama izin vermez kalk kalk diyor devamli dışarıda da Koşuyor Düşüyor ama oynama olayı pek yok bizde
ha ha bencede ben razıyım:)İlk fırsatta nil zeynep ve Elifi yoldan cikarsin o zaman
yok cnm yaa işleri var herhalde kızların. ama songülüm sen çok ihmal ettin burayı pro yaramadı sana sölimmm:)evetya kimsecik uramıyo yaseminim ben varı diye :
Biz onu para ile oynuyoruz hele elif eline para gecirdumi hemen sallayıp geliyor bide kafasını sağa sola ceviriyor hangi elimde hesabı bende buluyorum ama çok uzun sürüyor yazeynebimin canı pek kıymetli desene he he:):)
ay size geçen niloşla meyve yeme işini nasıl oyuna çevirdik anlatayım
sizinkilerde üzüm yemiyosa güzel bi taktik kızlar
üzümü elime alıyorum bul bakalım hangi elimde diorum buluyo sonra hopppp ağzına ben yicem diorum önce ben diyo ama oyun çok hoşuna gitti
elinde sakla bulamayınca kızıyo ama olsun.. bulunca hemen ağzına...:).)
ne güzel işte uzun süre vakit geçirir annesi.Biz onu para ile oynuyoruz hele elif eline para gecirdumi hemen sallayıp geliyor bide kafasını sağa sola ceviriyor hangi elimde hesabı bende buluyorum ama çok uzun sürüyor ya
ha ha ye teyzesiben o sıpanı yesem diorum annesi nedersin.?:):):)
Onun bugün misafirleri gelecekti diye hatirliyorumyok cnm yaa işleri var herhalde kızların. ama songülüm sen çok ihmal ettin burayı pro yaramadı sana sölimmm:)
hmmm eltisigiller mi:)Onun bugün misafirleri gelecekti diye hatirliyorum
Evet canimhmmm eltisigiller mi:)
ay çıkarsınlar valla razıyım ben.Gunaydin kizlqr nasilsiniz bakalim
benim bugun eltimler gelicek yogundum guremedim
nurayom demek kabiz oldu ekif ins bh kadarlakalor
Bakalil bizi neler bekliuot
parka gelince bizim pasada hic korkmqz kaydiraktak en yuksekten bile cikar kayar
avm lerde hepsine binmek ister
nil ile aras kizlari yoldan cikarmali yada karttaki paralari bir guzel harcamali dimibguldenim
Merhaba kizlar nasilsiniz
Nurayim cok gecmis olsun canim cok üzüldüm ya emmeyi birakinca bizim de mi öyle olur ki acaba. Su an cok yapıyor bi de hemen farketmezsem pisik oluyor. Kabiz olanları okuyunca gerci buna şükür diyorum ama yedigi hic bisey durmuyor ya.
Wavss canim telefonun hayirli olsun gule gule kullan.
Demek elifle zeynep parkta oynamıyor ha ben de berrayi parktan cikaramiyorum. Yine parka gittik 1 saatten fazla oynadik geldik. Dun cok guzeldi maşallah diyim. Demekki cocugumun enerji atmaya ihtiyaci varmış. Bugun de cok yoruldu kolayca uyudu şimdi masallah barekallah. Istah olarakta dun 5 e kadar agzina lokma sürmedi. 5 te uyaninca corbasini guzel yedi. Sonrasi da daha iyiydi. Bugun kahvalti yine az yedi ama buna şükür biraz düzeliyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?