- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.041
Babasına sordum onunla oynuyor mus parkta kumlarla oynuyormus kayıyor mus anlamadım yaniMerhaba kizlar nasilsiniz
Nurayim cok gecmis olsun canim cok üzüldüm ya emmeyi birakinca bizim de mi öyle olur ki acaba. Su an cok yapıyor bi de hemen farketmezsem pisik oluyor. Kabiz olanları okuyunca gerci buna şükür diyorum ama yedigi hic bisey durmuyor ya.
Wavss canim telefonun hayirli olsun gule gule kullan.
Demek elifle zeynep parkta oynamıyor ha ben de berrayi parktan cikaramiyorum. Yine parka gittik 1 saatten fazla oynadik geldik. Dun cok guzeldi maşallah diyim. Demekki cocugumun enerji atmaya ihtiyaci varmış. Bugun de cok yoruldu kolayca uyudu şimdi masallah barekallah. Istah olarakta dun 5 e kadar agzina lokma sürmedi. 5 te uyaninca corbasini guzel yedi. Sonrasi da daha iyiydi. Bugun kahvalti yine az yedi ama buna şükür biraz düzeliyoruz sanırım
cnm zeynepte sevmio fotoğrafçı. en son 11 aylıkken gittik. anlayıncaya kadar bi daha gelmem dedim. yeni yeni poz vermeye başladı:)valla bizim fotoğrafçı, ben ve babası yapmadığımız şey kalmadı ama defne fotoğrafçıdan utandığı için poz vermek istemedi
sağol teyzesi işi gücü keyif vallahi:)Masallah ya yerim seni bal böcüğü
Ben yerim o bal böceğini maşallah subhanallah ya
Funda bizim de niyetimiz var elifin resmini çektirecegiz sivasa gidip ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi elifte utanir dfne gibi yandık valla
babasıyla oynuomuş mu bak sen. demek ki sen kısıtlıon elifimi he he:)Babasına sordum onunla oynuyor mus parkta kumlarla oynuyormus kayıyor mus anlamadım yani
demekki berrami her gün cikartacaksin annesi enerjisini atacak güzelce yiyecek mamalarini uyuyacakmis annesini üzec
Ya biz dışarı çıktığınızda genelde markete gidiyoruz lojmanın önü anayol kosturuyir yola doğru ben çok korkuyorum devamli uyarıyorum Elifi koşma kızım bak araba geliyor o tarafa gitme ondan elif benden çekiniyor sanırımnurayyyy napıyosun sen kuzuma acaba sende değilde babasında kayıyo kumla oynuyo benim elifim bakyim?:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?