2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla bizim fotoğrafçı, ben ve babası yapmadığımız şey kalmadı ama defne fotoğrafçıdan utandığı için poz vermek istemedi

yazı kaybomuş sadece resim çıkmış. katreinur cnm zeynep parkı çok sevio ama sadece salıncak ve tahtaravelli:) kumla filan oynamıo onu demek istemiştim. fotoğraflar dün akşamki park gezimizden. buarada park annemlerin evin önü. gitmemesi imkansız gibi bişey:)

Babasına sordum onunla oynuyor mus parkta kumlarla oynuyormus kayıyor mus anlamadım yani
demekki berrami her gün cikartacaksin annesi enerjisini atacak güzelce yiyecek mamalarini uyuyacakmis annesini üzec

valla bizim fotoğrafçı, ben ve babası yapmadığımız şey kalmadı ama defne fotoğrafçıdan utandığı için poz vermek istemedi
cnm zeynepte sevmio fotoğrafçı. en son 11 aylıkken gittik. anlayıncaya kadar bi daha gelmem dedim. yeni yeni poz vermeye başladı:)

Ben yerim o bal böceğini maşallah subhanallah ya
Funda bizim de niyetimiz var elifin resmini çektirecegiz sivasa gidip ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi elifte utanir dfne gibi yandık valla

Ben yerim o bal böceğini maşallah subhanallah ya
Funda bizim de niyetimiz var elifin resmini çektirecegiz sivasa gidip ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi elifte utanir dfne gibi yandık valla

cnm biraz daha bekle derim insanın siniri tepesine çıkıo ama onlar daha küçük yani. yabancılıolar haliyle

yasemin maşallah zeynebe ne kadar güzel gülmüş böyle

nuray cnm valla fotoğrafçı bi kaç kare yakaladı ama güç bela
dış mekan çekimiydi bir de
çimlerin üstünde koşturmaya bayılır ama onu yapmadı,parka bayılır ama fotoğraf çekilirken ne salıncak ne de kaydırak gördü gözü.ama ne zaman fotoğraf makinası kalktı kahkahalarla kaydıraktan kaydı
sıpa ya yapmadığım şebeklik kalmadı

oyyyyy kuzum benim bal böcüğüm yerim seni bennnn:
bide günahını alıyosun yasemin kuzumun..
ayyy beni kızım hiç utanmıyo ya herkese gidiyo sıtıtıyo utanmak nedir bilmio...

nurayyyy napıyosun sen kuzuma acaba sende değilde babasında kayıyo kumla oynuyo benim elifim bakyim?:):):):)
Ya biz dışarı çıktığınızda genelde markete gidiyoruz lojmanın önü anayol kosturuyir yola doğru ben çok korkuyorum devamli uyarıyorum Elifi koşma kızım bak araba geliyor o tarafa gitme ondan elif benden çekiniyor sanırım
o Yüzden parka gittigimizde anne diye devamli gözümün içine bakıyor tamam kay kızım dersem kayıyor ama çok da tad almıyoruz yani

canlar bugün arşivde çalışıyorum o yüzden aktif olarak katılamıyorum kusuruma bakmayın

Iyı aksamlar kızlar
Herkes ıyıdır umarım goz ucuyla takıp ettım bıraz
Bugun misafirlerle cok guzel gecti 10 puan aldim
Saka bu yana ilk kez gelmelerine karsin hemen kaynastik cok mutevazi insanlarmis, disardan gorup yorum yapmak yaniltiyo insani
Banada iki gunun yorgunlugu kaldi yarin dinlenirim artik ins..
Kizlari yatirali bir saat oldu hala uyumadilar
Nidanin huysuzlugu ustunde oglende az uyudu simdi aglamasina dayanamayip babasini yanina goturdum tabi beyzada istedi ucu bizim yataktalar simdi ama nidani aglama sesi geliyo... Diye yazdimki esim seslendi al bunu diye:) ciktim dordumuz yattik bu sefer herkese satasiyo sebeklik yapiyo hadi babamiz uyuyamiyo haliyle:) aldim hadi herkes yatagina diye yatirdim yatagina ses duymuycam tamammi dedim hi hi dedi:) iki mizirdandi simdi iyiler ana beyza nidos uyku saati sus artik deyip duruyo uyumadilar gitti bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…