2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende bulasiklari yerlestirip yaticam ama bi kalkabilsem koltuktan
Bu arada nidada korkusuz korkak:) iki elinle yukari hoplatsan korkar ama kaydiraktan tersine kayar Bizimki kucuk hadi bide parkta yuksek kaydiraklara cikip yapiyodu bi kere zor yakaladim

Kizlar asagida kim var goruyormusunuz sizde?
Sadece pro uyelermi goruyo diye sormus bir uye
Merak ettim suan ben nurayi goruyorum mesela

Gulden bakici son haftalarinda o zaman daha once bahsetmismiydin surpriz oldu bize:)
Iyice alismistir nilosta ama senin dusuncende mantikli cnm ins ananeylede sıkıntısız hersey yolunda olur..

fatma benım ıstedıgımde yok artık hepten tukenmıs
Insanlar dedıgın gıbı kapıda beklıyolarmıs Sabah beyzayı bırakmadan dırek oraya ugradım herkes kapıda Dedım heralde var ıyı banada kalır Kapı acıldı herkes hızlı hızlı gıdıyo gıttım baktım baska urunun basındalar Benımkı baska bahara kaldı artık baska yerde bulursam oyle bısey alıcam ama..

Acil yardım..Mrb anneler öncelikle hepinizi içten Kutlarım. ..Allah meleklerinizi size bağışlasın.2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..

Bu sonuclarla ilgili bi bilgim yok canim ama bana kalirsa biraz daha bekleyip tekrar test yaptir. Hamilesindir inşallah rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Yasemin maşallah bal böceğine cok tatli yaa. Ben yanlış anlamışım demekki park sevmeyen cocuk mu olur di mi ama:) bu arada ayakjabilari berraninkine benziyor bizimki de pembesi:)

Benicim ben kimin olduğunu görmüyorum canım biz pro degilik diye bizi sevmiyolar heralde:)

Bu arada maşallah kizlara yaa cok tatlilar. Maceralari da cok tatlı:) misafirleri de atlatmissin dinlenirsin artik hamarat hatun

Pöff songül de yok benim de uyku yok. Gece kuslugu gorevini bana mi bıraktı acep songül hanim:) uyku tutmuyo kac gecedir

Merhaba kizlar nasiliz bakalim
benum biraz keyfim kacik
eltimler bugun bize gecuceklerdi bikiyorsunuz
oakadar hazirlik yaptim yatak dosek herkezin yerini ayarladim e gelmediler insalla baska zamaba dediler ole sasirdim kaldim aramizda gecen ufaxik birsey bile yom aksine gayette iyiyiz esim dedi songil cok hazorlandi bam olmaz grlcez ama baska zamana dediler oysaki bugin ocin sozlesmistik
kp de avlasinin yazligindaydi sabah 4 gibi inicek buraya onada oda hazorladim ddfalarcada dedim yok baba geliyor diye onuda ayro bahane ettiler
esim cok col blzuldu
sizce bizmi hasas davranyoruz yoksa gin koyup hazirlil yapip gelmemelri gercekten kiricimi sizde bir yorum yapin istedom

Evet gec dollenme durumunda bir hafta hatta iki haftaua kadar sarkabilir durum sakince beklemenizi tavsoye ederim
ben adet olmam gereken gun bile yumurtladigimi biluyorum
insalla gonlunize gore olur

Kizlar gecenin dibinden merhabalar yine
kizlar bir kac gindir havalar serind odamiza gectik ama iki gundir yine sicaklad fena geldi arscan sicak ildugu zaman uyuyamiyor kipir kipir kipir az evvel tasindik yine oturma odasina icerisini serin ettim yatagini tasidim hop hemen yattu uyudu yok kiprasma falan
hic sizden duymuyorum sicak ti uyuyyamadi kipirdakti vb
sisin oralar mi serin beni oglanmi cok keyif sahibininsan cozemedom yahu

benicim tekrar maşallah sana cnm allahım nazarlardan korusun bu hanmarat hatunu:
ne yaptın misafirlerine bi ara yaz olurmu?
kızların maceraları yine süper he he:):)
olur böyle arada cnm
songülüm eğer citi bi bahaneleri yoksa yaptıkları çok yanlış cnm ve ayıp bence kırılmakta haklısın yani:
bu arada nilde akşam uyuyamadı sanıyorum sıcaktan hep mıkır mıkırdı
üstelik askılı badiyle ve şortuyla yattı
katreyynurum bende göremiorum kimvar kimyok ee nede olsa bende pro değilim he he he::):):)

bi arkadaşımızda sormuş inş gönlüne göre allahım hayırlı zamanda verir kucağına bebişini
biraz daha bekle 2 3 gün sonra bta hjk testini tekrarla bence bazen sitreste adet gecikmesine sbebp oluyor ama geç döllenme ihtimalide var..
kızlar herkese
günaydın umarım keyifler iyidir..
hayırlı cumalar..

günaydın songülüm. dertli bi gece ge.irmişsin ama haklısın bende o kadar hazırlık yapsam bozulurdum yani. acaba bir yanlış anlaşılma mı oldu ki diycem de sözleştik diosun. eşin için de zor bir durum sana karşı mahçup olmuştur. benim kuzu da sıcaktan uyuyamıo cnm çok emmeye kalkıo bu yüzden .havalar ısınmadan bu kadar uyanmıordu.bizde klima da yok kapı pencere açık yatıyoruz. bu gece de hiç uyumadık desem yeri yani. sıpam diş çıkarıo sanırım sabaha kadar dişlik niyetine beni kullandı memme de meme:) herkese günaydın kızlar... buarada bı gece evimdeydim insanın evi gibisi yok yahu evim evim güzel evim:)

yaseminim günaydın cnm oyyy kuzum benim kıyamam ya nil bu ara meme meme diyo akşamdayamış kafasını göysüme yazya askılı elbiseyle dolanıorum evde çıplak bulunca dayadıyüzünü nil emicekmisin annecim diorum evet diyo bi bakıyo hayır diyo ama ememediği içinmi özlem duyuyo bilmiorum kuzummm:

oy kuzum benim kıyamam yaa. cnm belki birisinden görmüştür ya da tv den filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…