- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.061
Bu sonuclarla ilgili bi bilgim yok canim ama bana kalirsa biraz daha bekleyip tekrar test yaptir. Hamilesindir inşallah rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyuAcil yardım..Mrb anneler öncelikle hepinizi içten Kutlarım. ..Allah meleklerinizi size bağışlasın.2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..
Oy oy songul dertli bu gecePöff songül de yok benim de uyku yok. Gece kuslugu gorevini bana mi bıraktı acep songül hanim:) uyku tutmuyo kac gecedir
Evet gec dollenme durumunda bir hafta hatta iki haftaua kadar sarkabilir durum sakince beklemenizi tavsoye ederimAcil yardım..Mrb anneler öncelikle hepinizi içten Kutlarım. ..Allah meleklerinizi size bağışlasın.2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..
Merhaba kizlar nasiliz bakalim
benum biraz keyfim kacik
eltimler bugun bize gecuceklerdi bikiyorsunuz
oakadar hazirlik yaptim yatak dosek herkezin yerini ayarladim e gelmediler insalla baska zamaba dediler ole sasirdim kaldim aramizda gecen ufaxik birsey bile yom aksine gayette iyiyiz esim dedi songil cok hazorlandi bam olmaz grlcez ama baska zamana dediler oysaki bugin ocin sozlesmistik
kp de avlasinin yazligindaydi sabah 4 gibi inicek buraya onada oda hazorladim ddfalarcada dedim yok baba geliyor diye onuda ayro bahane ettiler
esim cok col blzuldu
sizce bizmi hasas davranyoruz yoksa gin koyup hazirlil yapip gelmemelri gercekten kiricimi sizde bir yorum yapin istedom
oy kuzum benim kıyamam yaa. cnm belki birisinden görmüştür ya da tv den filan.yaseminim günaydın cnm oyyy kuzum benim kıyamam ya nil bu ara meme meme diyo akşamdayamış kafasını göysüme yazya askılı elbiseyle dolanıorum evde çıplak bulunca dayadıyüzünü nil emicekmisin annecim diorum evet diyo bi bakıyo hayır diyo ama ememediği içinmi özlem duyuyo bilmiorum kuzummm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?