2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm
belki başka bişey vardır
ama ben de üzülürdüm o kadar hazırlığa

günaydın tatlım

günaydın tatlım

Günaydın kizlar
ya canım songulum Kıyamam ben sana nasıl uzulmussundur kim bilir ben art niyet aradım gelmenelerinde sonuçta sozlestimiz ve hazırlık yapacağını biliyorlar adam gibi bi açıklama da yapmadıklarina göre çok can sıkıcı bi durum
guldenim nil meme mi emecek mis kuzum benim bi yerde görmüştür oyun yapıyordur
yasemin oh mis gibi evinizde kalmissiniz bu aksam babanizda gelecek deymeyin keyfinize burasi bazen birden serin oluyor ben Elifi ince uzun Kollu ile yatiriyorum üstünü zaten orturmuyor
Funda defne nasıl
beni oh ne güzel atlatmissin misafirleri çok sevindim

kızlar bu arada bizim gittiğimiz fotoğrafçı tanıdık
eşimin teyzesini,çocuklarını vs hep tanıyor
fotoğrraf çekerken eşimle konuşuyorlardı
hani bahsetmiştim ya eşimin teyzesinin oğlu var hiç sevmiyorum,çocuk yaşta kızlarla birlikte oluyor,içiyor vs, hatta "defnenin bacakları fundanın bacaklarına benziyor demiş de ben de eşime rahatsız olduğumu anlatmıştım
bi ara eşime o kuzeninden bahsederek "abi uzak durun.ondan her türlü kötülük gelir.yuvanızı bile dağıtır.sakın evinize almayın,hatta görüşmeyin bile " dedi
neyse ben defneyle ilgilenmeye devam ettim
sonra fotoğrafçıda oturduk çay içiyorduk.yine bu kuzeninden konuşuyorlardı.ben de defnenin peşinden dükkanda bişey kırmasın diye dolaşıyordum.yanlarına gittik.fotoğrafçı "sakın birbirinizi dinlemeden insanların dediğine bakıp da birbirinizi kırmayın,tartışmayın vs" diyordu.sonra eşim geçen ki kadın olayını anlattı
fotoğrafçıdan çıktık.eşime ne konuştunuz diye sordum
eşim de kuzenimden bahsetti dedi ama beni geçiştirdi.kvlere gittiğimizde teyzesinin kızı gelmişti.ben defnenin altını yıkamaya götürüyordum o sırada eşim fısır fısır erkek kuzeni için fotoğrafçının söylediklerini anlatıyordu.ben defnenin altını yıkadıktan sonra da içeri gitmişlerdi.tekrardan bişey sormadım ama bişeyler dönüyor anlamadım
yakında kokusu ortaya çıkar bakalım
ama fotoğrafçıyla konuştuktan sonra eşimn canı sıkıldı baya

fotoğrafçı 90 lı yılların başından beri tanıyor kuzenini.eşimin teyzesiyle de ailece görüşüyor.hatta eşimin teyzesi için benim de annem gibidir diye bahsetti

defne iyi cnm
ben hergün gidiş geliş yapmayacağım karar verdim
çünkü günlük 7 saat yol çekiyorum.o da beni çok yoruyor.
dün akşam 5:20 de şubeden çıktım 9 da evde oldum
sabah da5 de kalktım düştüm yollara
trenle gidip geliyorum ama yine de yoruluyorum
bir de 3 araç değiştiriyorum

gülden cnm defne de göğüslerimle oynuyor,seviyor,opüyor
defne de 11 ay emdi ama yine de o bağ önemli onlar için

yok cnm bu hafta gelmiycek babamız. ev bakıcak haftasonu. haftaya cuma sabahı biz gidicez. annemi orda üni de bi prof varmış ona götrücem. annemin bacakları çok ağrıo yürümekte bile zorlanıo o derece. kemik erimesi menüsküs bel fıtığı ne ararsan var. rabbim şifa versin inş.

amin cnm

iyiki doğdun nurayım nice muttlu yıllaraelifimle eşinle sevdiklerinle veeee bizimle tabi:):):) seviorum seni:):)
fundacım inş eşin bu anlatınlararı dinlerde sıkıntı olmaz artık. evet yol zor olur ama arada gitti nurayımında dediği gibi
yasemininm inş şifa olur annene cnm:

günaydın kızlar
nuray iyki doğdun canım benim
gülden kıyamam kuzuma özlüyordur
funda Allah korusun uzak durun o adamdan
songülüm bende çok kırılırdım onca hazırlığa
yasmin bal böcüğünün resmi çıkmıyo aklımdan :) zilli
wavs naptınız canım
beni o kızlar çok çok iyi arkadaş olucaklar maşallah nida ve beyzaya
katreinur berra nasıl
sprint nasılsın canım
biz dün akşam arkadaşa oturmaya gittik erdem arkadaşın kızını hiç istemedi o geldikçe anne bebek geldi al beni diye tutturdu neden yaptı anlamadım çok bağırıyordu herhalde hoşlanmadı ondan yüksek sesi sevmez çünkü kucağımdan inmedi :) akşam geç dönünce geç uyudu dolayısıyla sabah uyanamadı hadi oğlum geç kalıcaz kalkalım dedim bana cevabı
- giiit nen (uyumak) yapcam oldu arkasını döndü uyuyo güya tamam gidiyoeum dedim kapıya yöneldim hemen
-anneeeee gitmeee nen yapmam diyo eşşek naz yapıyo kalkmıcam diyecek ben öpecem oynucam öyle kalkacak :)

sağol canım iyiyiz.bak sen şu nazına erdemin herşeyi keyiflerince istiyorlar büyüdükçe.bizim ki emme şekline bile kendi karar veriyor hanfendi.ayakta mı yatarak mı koltukta mı?istediğini anlamazsam yandım zaten yıkıyoruz ortalığı.
songülcüm üzüldüm misafirlerine.niye öyle oldu acaba yoksa benim arkadaşım çok misafirperverdir.ama çok takılma bence insanlara belli olmuyor maalesef.
nuraycım ece de bu aralar sık kabız olmaya başladı.aslında tam değil ama çok zorlanarak ve sert yapıyor.ben taze incir veriyorum arkasından rahatlıyor.hareketsizlikle ilgisini bilemiycem çünkü ece nerdeyse hiç oturmaz gün boyunca.geçen bir doktor kız çocuklarında daha sık rastlandığını söylemişti.umarım geçici bir süreçtir.

kızlar bizim de anneannedeki son günlerimiz.pazartesi istanbula dönüyoruz.babamız da yoktu 15 gündür.ona da kavuşucaz.tatil iyi de evimi çok özledim.1eylül okula başlıyacaz.

otyyyy o erdem paşanın nazını yerim ben betülümya süpermen erdemmm:
sprint cnm tatil güzelde insanın evi gibi yok gerçekten annende olos cnm zaman nekadar çabuk geçior dimi..

ben zaten sevmiyorum her türlü pislik var adamda
ya düşün çocuk yaşta kızlarla birlikte olup onları videoya alıp benim kv ye vs izlettiriyor
gece hayatı var,içki var,sapkınlık var
hiç sevmiyorum
zaten bende ipleri kopartan defnenin bacaklarının benim bacaklarıma benzediğini söylemesi.demekki bana ne gözle baktı
evime hiç almadım
zerre haz etmem ki bunu eşim de bilir ve hiç onunla görüşelim demez
benim en büyük korkum defneyle başbaşa kalma ihtimali
allahım korusun

ben o erdemi yerim
demek sana naz yapıyor ha
sıpa seniiiiii

betüül o erdemi yemek lazım maşallah akıllı kuzum.
sprint cnm gerçekten insanın evi gibisi yok
funda bence de en mantıklısı o adamadan hatta onun bulunduğu çevreden uzak durmak.allah akıl fikir versin.

Sağolun teyzoşlar büyüdükçe daha bi tatlı oldu kuzular akşam kurabiye yapmış arkadaş minik minik zeytine benzetti anne zeytin die tutturdu annecim zeytin değil kurabiye diyorum hııı ku-ra-bi-DEe diyo erdemi ilk defa iştahla birşeyler yediğini görüyorum ve şok oluyom Songül teyze candır caaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…