- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.081
günaydın cnmMerhaba kizlar nasiliz bakalim
benum biraz keyfim kacik
eltimler bugun bize gecuceklerdi bikiyorsunuz
oakadar hazirlik yaptim yatak dosek herkezin yerini ayarladim e gelmediler insalla baska zamaba dediler ole sasirdim kaldim aramizda gecen ufaxik birsey bile yom aksine gayette iyiyiz esim dedi songil cok hazorlandi bam olmaz grlcez ama baska zamana dediler oysaki bugin ocin sozlesmistik
kp de avlasinin yazligindaydi sabah 4 gibi inicek buraya onada oda hazorladim ddfalarcada dedim yok baba geliyor diye onuda ayro bahane ettiler
esim cok col blzuldu
sizce bizmi hasas davranyoruz yoksa gin koyup hazirlil yapip gelmemelri gercekten kiricimi sizde bir yorum yapin istedom
günaydın tatlımbenicim tekrar maşallah sana cnm allahım nazarlardan korusun bu hanmarat hatunu:
ne yaptın misafirlerine bi ara yaz olurmu?
kızların maceraları yine süper he he:):)
olur böyle arada cnm
songülüm eğer citi bi bahaneleri yoksa yaptıkları çok yanlış cnm ve ayıp bence kırılmakta haklısın yani:
bu arada nilde akşam uyuyamadı sanıyorum sıcaktan hep mıkır mıkırdı
üstelik askılı badiyle ve şortuyla yattı
katreyynurum bende göremiorum kimvar kimyok ee nede olsa bende pro değilim he he he::):):)
bi arkadaşımızda sormuş inş gönlüne göre allahım hayırlı zamanda verir kucağına bebişini
biraz daha bekle 2 3 gün sonra bta hjk testini tekrarla bence bazen sitreste adet gecikmesine sbebp oluyor ama geç döllenme ihtimalide var..
kızlar herkese
günaydın umarım keyifler iyidir..
hayırlı cumalar..
günaydın tatlımgünaydın songülüm. dertli bi gece ge.irmişsin ama haklısın bende o kadar hazırlık yapsam bozulurdum yani. acaba bir yanlış anlaşılma mı oldu ki diycem de sözleştik diosun. eşin için de zor bir durum sana karşı mahçup olmuştur. benim kuzu da sıcaktan uyuyamıo cnm çok emmeye kalkıo bu yüzden .havalar ısınmadan bu kadar uyanmıordu.bizde klima da yok kapı pencere açık yatıyoruz. bu gece de hiç uyumadık desem yeri yani. sıpam diş çıkarıo sanırım sabaha kadar dişlik niyetine beni kullandı memme de meme:)herkese günaydın kızlar... buarada bı gece evimdeydim insanın evi gibisi yok yahu evim evim güzel evim:)
defne iyi cnmGünaydın kizlar
ya canım songulum Kıyamam ben sana nasıl uzulmussundur kim bilir ben art niyet aradım gelmenelerinde sonuçta sozlestimiz ve hazırlık yapacağını biliyorlar adam gibi bi açıklama da yapmadıklarina göre çok can sıkıcı bi durum
guldenim nil meme mi emecek mis kuzum benim bi yerde görmüştür oyun yapıyordur
yasemin oh mis gibi evinizde kalmissiniz bu aksam babanizda gelecek deymeyin keyfinize burasi bazen birden serin oluyor ben Elifi ince uzun Kollu ile yatiriyorum üstünü zaten orturmuyor
Funda defne nasıl
beni oh ne güzel atlatmissin misafirleri çok sevindim
nice mutlu yıllara cnm benimKızlar bugün benim doğum günüm
Kızlar bugün benim doğum günüm[/QUOTEii ki doğdun nuuurayyyy mutlu yıllar nuraaaaaayyy ii ki doğdun ii ki doğdunnn mutlu yıllaaar saaaanaaaa:)
yok cnm bu hafta gelmiycek babamız. ev bakıcak haftasonu. haftaya cuma sabahı biz gidicez. annemi orda üni de bi prof varmış ona götrücem. annemin bacakları çok ağrıo yürümekte bile zorlanıo o derece. kemik erimesi menüsküs bel fıtığı ne ararsan var. rabbim şifa versin inş.Günaydın kizlar
ya canım songulum Kıyamam ben sana nasıl uzulmussundur kim bilir ben art niyet aradım gelmenelerinde sonuçta sozlestimiz ve hazırlık yapacağını biliyorlar adam gibi bi açıklama da yapmadıklarina göre çok can sıkıcı bi durum
guldenim nil meme mi emecek mis kuzum benim bi yerde görmüştür oyun yapıyordur
yasemin oh mis gibi evinizde kalmissiniz bu aksam babanizda gelecek deymeyin keyfinize burasi bazen birden serin oluyor ben Elifi ince uzun Kollu ile yatiriyorum üstünü zaten orturmuyor
Funda defne nasıl
beni oh ne güzel atlatmissin misafirleri çok sevindim
amin cnmyok cnm bu hafta gelmiycek babamız. ev bakıcak haftasonu. haftaya cuma sabahı biz gidicez. annemi orda üni de bi prof varmış ona götrücem. annemin bacakları çok ağrıo yürümekte bile zorlanıo o derece. kemik erimesi menüsküs bel fıtığı ne ararsan var. rabbim şifa versin inş.
ben zaten sevmiyorum her türlü pislik var adamdagünaydın kızlar
nuray iyki doğdun canım benim
gülden kıyamam kuzuma özlüyordur
funda Allah korusun uzak durun o adamdan
songülüm bende çok kırılırdım onca hazırlığa
yasmin bal böcüğünün resmi çıkmıyo aklımdan :) zilli
wavs naptınız canım
beni o kızlar çok çok iyi arkadaş olucaklar maşallah nida ve beyzaya
katreinur berra nasıl
sprint nasılsın canım
biz dün akşam arkadaşa oturmaya gittik erdem arkadaşın kızını hiç istemedi o geldikçe anne bebek geldi al beni diye tutturdu neden yaptı anlamadım çok bağırıyordu herhalde hoşlanmadı ondan yüksek sesi sevmez çünkü kucağımdan inmedi :) akşam geç dönünce geç uyudu dolayısıyla sabah uyanamadı hadi oğlum geç kalıcaz kalkalım dedim bana cevabı
- giiit nen (uyumak) yapcam oldu arkasını döndü uyuyo güya tamam gidiyoeum dedim kapıya yöneldim hemen
-anneeeee gitmeee nen yapmam diyo eşşek naz yapıyo kalkmıcam diyecek ben öpecem oynucam öyle kalkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?