2012 kasım bebekleri büyüyor..

betüül o erdemi yemek lazım maşallah akıllı kuzum.
sprint cnm gerçekten insanın evi gibisi yok
funda bence de en mantıklısı o adamadan hatta onun bulunduğu çevreden uzak durmak.allah akıl fikir versin.
cnm zaten ben uzak duruyorum ama kv yeğeni ve çok sık geliyor kv ye

aman defneme dikkat fundacımya oadamdan herşey beklenir allahım korusun...
oyyy yerim o paşayı bak
eveytya büyüdükçe iyice tatlı oloolar...
ü

Tunaydın kızlar
Bana daha aymadı gun uykulu uykulu koltukta pıneklıyorum gercı yapacak ıste yok bugun
Yemegımde var tam yan gel yat modundayız
Hayırlı cumalar hepınıze...

nuray dogum gunun kutlu olsun nice yillara

slm.kizlar hepinize merhaba hayirli cumalar buarada
masal hanim uyudu aksam uzeri tekrar uyur artik gece gec yatsin cunku herkes sevmek istiyodu masal 9da uyuodu kimse sevemiodu gunduz misafirlikte uyuodu aksam erken.uyuodu ne gece ne gunduz kimseyi goremiodu 2uyku yaptirayimda herkes gorsun dedim duzenimizi degistirdik
ankarada doneriz tekrar simdi lazimliga alistik wc yede lazimligada yapio kakasini wc ye daha istekli yapio daha rahat ediyo ayaklari yere basio sonucta
dger turlu benim kucagimda olmuyodu istemiodu bitti diodu

pazar gece yolculuk var bakalim ama biz cok mutluyuz :)

Az kalmıs hem ıyı hem uzucu..zaten duzenını eskısı yapar yıne masalcık boyle durumlarda esnek olmak ıyı:)

Tunaydın kızlar
Bana daha aymadı gun uykulu uykulu koltukta pıneklıyorum gercı yapacak ıste yok bugun
Yemegımde var tam yan gel yat modundayız
Hayırlı cumalar hepınıze...
valla cnm ben de çok uykuluyum
akşam 1 de yattım sabah da 5 te kalktım düştüm yollara

Ay cnm ya ben bıle urktum o adamdan Allahım korusun uzak durmak en ıyısı..
Defne su donemı atlatıp bı krese baslasaydı hayırlısıyla..
aynen cnm ya
çok sıkıntı benim için
her türlü pisliği yapıp üstüne marifetmiş gibi anlatıyr
allaha sığındım başka çarem yok

Beysal kurabiyeyi songul mu yapti nasilmis o kucuk ve tam erdemin damak tadina uyan kurabiyeler tarif isteriz:)
cnm anladığım kadaryla betül apetizer şurubu önerdiği için songüle teşekkür ediyor
değil mi betül yoksa ben mi yanlış anladım?

Songul kırılmakta cok haklısın arkadasım kım olsa aynı dusunur benım stresım mısafır gelmeden bıkac gun once baslar en ıyı sekılde agırlamak ısterım herseyı hazırlamısım gelemıyoruz dıyolar ortada aman aman bı nedende yokken gercekten sınır bozucu

Gulden menude bisey yoktu sayilir:)
Bisey hazirlama diye cok soylediklerı ıcin:) ama ben duramadim pogaca, kisir, elmali kek, catlak kurabiye yaptım kırmızı lahanayı dograyıp tursu gıbı kuruyorum ondan falan koydum oyle gecırdık ıste..
Cocuklarla zor oluyo gercekten mısafır agırlamak ama cok mumnun kaldılar onun rahatlıgı yetıyo:)

Hu huuu nerdesınız kızlar ama ben kendın cal kendın oyna modundayım aksamda tum sayfayı doldurmusum nerdeyse gelın hadı ıkı sohbet edelım

Cnm kızlar yanıtlamıs ama benım pek bılgım yok belkıde gec dollenmedır..ınsallah gonlune gore olur hersey..

Son düzenleme:
ama be ni cim ben yoktum ki nasıl var gözüküorum kapatıp çıkmıştım malum öğle vakti bak böcüğüne gidiyorum:) nasılsın tatalım misafirler de atlatılmış oh keyif zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…