- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.101
cnm zaten ben uzak duruyorum ama kv yeğeni ve çok sık geliyor kv yebetüül o erdemi yemek lazım maşallah akıllı kuzum.
sprint cnm gerçekten insanın evi gibisi yok
funda bence de en mantıklısı o adamadan hatta onun bulunduğu çevreden uzak durmak.allah akıl fikir versin.
Ay cnm ya ben bıle urktum o adamdan Allahım korusun uzak durmak en ıyısı..cnm zaten ben uzak duruyorum ama kv yeğeni ve çok sık geliyor kv ye
nuray dogum gunun kutlu olsun nice yillara
slm.kizlar hepinize merhaba hayirli cumalar buarada
masal hanim uyudu aksam uzeri tekrar uyur artik gece gec yatsin cunku herkes sevmek istiyodu masal 9da uyuodu kimse sevemiodu gunduz misafirlikte uyuodu aksam erken.uyuodu ne gece ne gunduz kimseyi goremiodu 2uyku yaptirayimda herkes gorsun dedim duzenimizi degistirdik
ankarada doneriz tekrar simdi lazimliga alistik wc yede lazimligada yapio kakasini wc ye daha istekli yapio daha rahat ediyo ayaklari yere basio sonucta
dger turlu benim kucagimda olmuyodu istemiodu bitti diodu
pazar gece yolculuk var bakalim ama biz cok mutluyuz :)
valla cnm ben de çok uykuluyumTunaydın kızlar
Bana daha aymadı gun uykulu uykulu koltukta pıneklıyorum gercı yapacak ıste yok bugun
Yemegımde var tam yan gel yat modundayız
Hayırlı cumalar hepınıze...
aynen cnm yaAy cnm ya ben bıle urktum o adamdan Allahım korusun uzak durmak en ıyısı..
Defne su donemı atlatıp bı krese baslasaydı hayırlısıyla..
cnm anladığım kadaryla betül apetizer şurubu önerdiği için songüle teşekkür ediyorBeysal kurabiyeyi songul mu yapti nasilmis o kucuk ve tam erdemin damak tadina uyan kurabiyeler tarif isteriz:)
Allah kolaylık versın bız evdeyız yine calisan annelerimiz icin zor tabi hele bide o kadar yol gidiyosunvalla cnm ben de çok uykuluyum
akşam 1 de yattım sabah da 5 te kalktım düştüm yollara
Ay oyledir belkidecnm anladığım kadaryla betül apetizer şurubu önerdiği için songüle teşekkür ediyor
değil mi betül yoksa ben mi yanlış anladım?
Cnm kızlar yanıtlamıs ama benım pek bılgım yok belkıde gec dollenmedır..ınsallah gonlune gore olur hersey..Acil yardım..Mrb anneler öncelikle hepinizi içten Kutlarım. ..Allah meleklerinizi size bağışlasın.2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?