2012 kasım bebekleri büyüyor..

katre cnm filo dan almıştım zeynebin ayakkabılarını aynı olabilir:) çok sevio kuzum onları anne akkabı giydiy toka tak paaaaka dio sıpam:)

ama be ni cim ben yoktum ki nasıl var gözüküorum kapatıp çıkmıştım malum öğle vakti bak böcüğüne gidiyorum:) nasılsın tatalım misafirler de atlatılmış oh keyif zamanı
Cıkıs yapmamıs mıydın acaba oyle olunca uzun sure cevrımııcı kalabılıyosun cnm
Fıstıgın nasıldı koklasıp gelmıssındır:) annenede gecmıs olsun cnm ya Allah sıfa versın
Evet bende keyıf zamanı:)

Beysal kurabiyeyi songul mu yapti nasilmis o kucuk ve tam erdemin damak tadina uyan kurabiyeler tarif isteriz:)
canım tarçınlı kurabiyeydı ama songül teyzemizin tavsiye ettiği şurup için teşekkür etmiştik :)

cnm anladığım kadaryla betül apetizer şurubu önerdiği için songüle teşekkür ediyor
değil mi betül yoksa ben mi yanlış anladım?
evet canım benim
Ay oyledir belkide Olsun songul teyzeyede kurabiye yi yapan teyzeyede tesekkur o zaman:) surup ise yaradiysa super
:) :)
Hu huuu nerdesınız kızlar ama ben kendın cal kendın oyna modundayım aksamda tum sayfayı doldurmusum nerdeyse gelın hadı ıkı sohbet edelım
ah canım benim tam öğle tatilinde gelmişsin ben var gözükmüşüm ama yoktumkii yeni geldimm

bu öğlen yalnız takıldım gittim çorba içtim sonra dolandım avare gibi ve farkettimki uzun süredir hiç boş gezmemişim garipsedim :)

ay sorma koklaşıp geldim. ben işe dönücem ya anne gesme dedi dedim ki annane seni götürcek gesme ye o götürmezse işten gelince ben götürürüm. anlaştık mı dedim annaştı dedi. sonra tekrar anne gesme dedi dedim ki annecim anene götürcek seni , anne ayaba dio. sıpam arabayla gitmek iştiomuş he he:)

Hayirli cumalar kızlar

Nuraycim d.günün kutlu olsun canim benim sağlıklı huzurlu mutlu nice yillara tatlım

Yasemincim bizimki polaris ayakkabısı. Maşallah sen zeynebe bak herseyi de söylüyo yerim ben onun dillerini:)

Betül erdem de cok tatli ya cok guzel cümleler kuruyor maşallah.

Kizlar biz yine parktan geldik. Rutin yaptik günlük çıkıyoruz artık. Gelince de hemen emmek istiyor. Emerken uyuyup kaliyo zaten. Ama 1 bucuk saat falan duruyoruz ancak yetiyor. Su an emziriyorum uyudu aslinda ama sanırım ac oldugu icin birakmak istemiyo

kuzucuk keyif yapıyor annesi ondan bırakmıyor ay gündüz emzirmeyi çok özledim geceyi nasıl bıraktıracam hiç bilmiyoırum

boş boş gezmek insanı ne kadar rahatlatıyor değil mi cnm

Yerım onun dıllerını masallah arabayla gezecekmıs mınnos:) bızımkı kısa mesafede sevıyo arabayı ama uzun yol cıx

Bız sureklı cocuklarla oldugumuzdan bıs gezmek garıp oluyo gercekten ramazanda bıkac kere yalnız gıttım davetlere kuranlıydı cocuklara babası baktı ama gıttıgım yerde sankı bosluktaymısım gıbı hıssettım bırı sag dıgerı sol kolum olmus:) ama alısverısın keyfı yalnız guzel oluyo tavsıye edılır:)

Kızlar nıda ıkı gundur cıs yaparken rshatsız oluyo bezını cekıstırıyo acaba sınyalmı verıyo dıye annecım cıs varmı dıyorum hı hı dıyo hadı wc ye gıdelım diyorum ama gıdınce yapmıyo oyun yapıp gelıyoruz ne yapsam bılemedım

evet cnm polaris:)

aynı durum bizde de var cnm ama gerçekten çişi varsa yanaşmıo tuvalete:)

ben geldim kızşar
katreynurum hoşgeldin cnm berracık ğının iyi olmasına sevindim cnmbenicim nilde öyle yapıyo bazen yapıyo bazen yapmıyo zamanla alışıcaklar sanıorum cnm böyle böyle alışacaklar demekki sen daha iyi bilirsin tecrubeli anne:
betülüm yanlız takılmak lazım arada doğru diyosunda bende kendimi suçlu hissediorum ozaman hemen dönmek istiorum nille geçireyim istiorum vaktimi..

sürekli kuzularla olmadığımız için her fırsatı onlarla değerlendirmek istiyoruz canlarım. çalışan annelerin suçluluk psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…