- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.121
sen de ii ki varsın tatlım. var mı akşam için bi plan programHepinize teşekkür ederim kızlar iyiki varsimiz
Cıkıs yapmamıs mıydın acaba oyle olunca uzun sure cevrımııcı kalabılıyosun cnmama be ni cim ben yoktum ki nasıl var gözüküorum kapatıp çıkmıştım malum öğle vakti bak böcüğüne gidiyorum:) nasılsın tatalım misafirler de atlatılmış oh keyif zamanı
canım tarçınlı kurabiyeydı ama songül teyzemizin tavsiye ettiği şurup için teşekkür etmiştik :)Beysal kurabiyeyi songul mu yapti nasilmis o kucuk ve tam erdemin damak tadina uyan kurabiyeler tarif isteriz:)
evet canım benimcnm anladığım kadaryla betül apetizer şurubu önerdiği için songüle teşekkür ediyor
değil mi betül yoksa ben mi yanlış anladım?
:) :)Ay oyledir belkideOlsun songul teyzeyede kurabiye yi yapan teyzeyede tesekkur o zaman:) surup ise yaradiysa super
ah canım benim tam öğle tatilinde gelmişsin ben var gözükmüşüm ama yoktumkii yeni geldimmHu huuu nerdesınız kızlar ama ben kendın cal kendın oyna modundayım aksamda tum sayfayı doldurmusum nerdeyse gelın hadı ıkı sohbet edelım
ay sorma koklaşıp geldim. ben işe dönücem ya anne gesme dedi dedim ki annane seni götürcek gesme ye o götürmezse işten gelince ben götürürüm. anlaştık mı dedim annaştı dedi. sonra tekrar anne gesme dedi dedim ki annecim anene götürcek seni , anne ayaba dio. sıpam arabayla gitmek iştiomuş he he:)Cıkıs yapmamıs mıydın acaba oyle olunca uzun sure cevrımııcı kalabılıyosun cnm
Fıstıgın nasıldı koklasıp gelmıssındır:) annenede gecmıs olsun cnm ya Allah sıfa versın
Evet bende keyıf zamanı:)
canım tarçınlı kurabiyeydı ama songül teyzemizin tavsiye ettiği şurup için teşekkür etmiştik :)
evet canım benim
:) :)
nasıl cnm erdemin kaka durumu.maşallah iştahına
ah canım benim tam öğle tatilinde gelmişsin ben var gözükmüşüm ama yoktumkii yeni geldimm
bu öğlen yalnız takıldım gittim çorba içtim sonra dolandım avare gibi ve farkettimki uzun süredir hiç boş gezmemişim garipsedim :)
kuzucuk keyif yapıyor annesi ondan bırakmıyor ay gündüz emzirmeyi çok özledim geceyi nasıl bıraktıracam hiç bilmiyoırumHayirli cumalar kızlar
Nuraycim d.günün kutlu olsun canim benim sağlıklı huzurlu mutlu nice yillara tatlım
Yasemincim bizimki polaris ayakkabısı. Maşallah sen zeynebe bak herseyi de söylüyo yerim ben onun dillerini:)
Betül erdem de cok tatli ya cok guzel cümleler kuruyor maşallah.
Kizlar biz yine parktan geldik. Rutin yaptik günlük çıkıyoruz artık. Gelince de hemen emmek istiyor. Emerken uyuyup kaliyo zaten. Ama 1 bucuk saat falan duruyoruz ancak yetiyor. Su an emziriyorum uyudu aslinda ama sanırım ac oldugu icin birakmak istemiyo
boş boş gezmek insanı ne kadar rahatlatıyor değil mi cnmcanım tarçınlı kurabiyeydı ama songül teyzemizin tavsiye ettiği şurup için teşekkür etmiştik :)
evet canım benim
ah canım benim tam öğle tatilinde gelmişsin ben var gözükmüşüm ama yoktumkii yeni geldimm
bu öğlen yalnız takıldım gittim çorba içtim sonra dolandım avare gibi ve farkettimki uzun süredir hiç boş gezmemişim garipsedim :)
bilmem diyorum ya garip geldi anlayamadım kendime vakit ayırmam gerekiyor sanırım ama bütün boş vaktimi erdemle geçirmek istiyorum bir yandandaboş boş gezmek insanı ne kadar rahatlatıyor değil mi cnm
Yerım onun dıllerını masallah arabayla gezecekmıs mınnos:) bızımkı kısa mesafede sevıyo arabayı ama uzun yol cıxay sorma koklaşıp geldim. ben işe dönücem ya anne gesme dedi dedim ki annane seni götürcek gesme ye o götürmezse işten gelince ben götürürüm. anlaştık mı dedim annaştı dedi. sonra tekrar anne gesme dedi dedim ki annecim anene götürcek seni , anne ayaba dio. sıpam arabayla gitmek iştiomuş he he:)
Bız sureklı cocuklarla oldugumuzdan bıs gezmek garıp oluyo gercekten ramazanda bıkac kere yalnız gıttım davetlere kuranlıydı cocuklara babası baktı ama gıttıgım yerde sankı bosluktaymısım gıbı hıssettım bırı sag dıgerı sol kolum olmus:) ama alısverısın keyfı yalnız guzel oluyo tavsıye edılır:)canım tarçınlı kurabiyeydı ama songül teyzemizin tavsiye ettiği şurup için teşekkür etmiştik :)
evet canım benim
evet cnm polaris:)Hayirli cumalar kızlar
Nuraycim d.günün kutlu olsun canim benim sağlıklı huzurlu mutlu nice yillara tatlım
Yasemincim bizimki polaris ayakkabısı. Maşallah sen zeynebe bak herseyi de söylüyo yerim ben onun dillerini:)
Betül erdem de cok tatli ya cok guzel cümleler kuruyor maşallah.
Kizlar biz yine parktan geldik. Rutin yaptik günlük çıkıyoruz artık. Gelince de hemen emmek istiyor. Emerken uyuyup kaliyo zaten. Ama 1 bucuk saat falan duruyoruz ancak yetiyor. Su an emziriyorum uyudu aslinda ama sanırım ac oldugu icin birakmak istemiyo
aynı durum bizde de var cnm ama gerçekten çişi varsa yanaşmıo tuvalete:)Kızlar nıda ıkı gundur cıs yaparken rshatsız oluyo bezını cekıstırıyo acaba sınyalmı verıyo dıye annecım cıs varmı dıyorum hı hı dıyo hadı wc ye gıdelım diyorum ama gıdınce yapmıyo oyun yapıp gelıyoruz ne yapsam bılemedım
o araba derken bebek arabasını kastedio cnm he he:) ananesi onu götürmüş cnm gesmeye ama arabasız. annem arabayla gezdirremio.yaseminim hiç şansın yok akşama arabayla gezilecek şekerim beal böceim ne isterse o:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?