2012 kasım bebekleri büyüyor..

Teyzelerı benım kızım parmagını emmeyıde bıraktı cok sukur
Uzun zamandır gozlemlıyorum emerken yakalamadım arabada falan uyudugu zamanda yapmıyor bas parmagı sert olmustu baya emmekten normale donuyo artık

Bu arada benicim gece görmüştüm tarifini. Nasil bi canim cektiyse artık sabah kalktim hamur yogurdum hemen:) hamuru kendi bildiğim gibi yaptim yapılışı da kolaymis gerçekten ams biraz daha kalin acmam gerekiyordu sanırım patatesler cok cikti dışına. Sagol canım tarif için

Bızımkının bebek arasıyla hıc ısı yok uzun zamandır acmadık arabayı ondan hıc aklıma gelmedı
Bızımkının bebek arasıyla hıc ısı yok uzun zamandır acmadık arabayı ondan hıc aklıma gelmedı
beni cnm normalde zeynepte sevmezdi ama şu son bir aydır ne zaman arabanın arkasında bebek arabasını görse bincem diye söylenio. özledi sanırım:)

hamurişi seviyoruz anlaşılan:) sabah sabah hamur yoğurulduğuna göre:) benicim tarif için sağol tatlım ama bardak ölçüsüyle olsa daha çok işime gelirdi ne yalan söliyim 170 mll hiç sevmedim:)

Kizlar ya bu tuvalet konusu benim kafama cok takiliyor. Simdi ogretmezsek bahara mi kalacsk napcaz. Cok gec kalirsa ogretmek de zor olabiliyormus. Cocuga rahat geliyormus beze yapmak. Kışın burasi malumunuz cok soguk oluyor. Ev de oyle cok aşırı isinmiyor. Mayista da 2 bucuk yas olacak cok mu gec olur

hamurişi seviyoruz anlaşılan:) sabah sabah hamur yoğurulduğuna göre:) benicim tarif için sağol tatlım ama bardak ölçüsüyle olsa daha çok işime gelirdi ne yalan söliyim 170 mll hiç sevmedim:)
Seviyoz inan canim:) ben de bi tuzlu kurabiye tarifi buldum tam istedigim gibi oldu cok sevdik esim bile kolay kolay begenmez nasil yaptin cok guzel olmus diyor. Bi ara Onun tarifini yazcam usenmezsem:)

cnm şu ara bi maniniz yoksa deneyebilirsin bence. tabi berra hazır mı ona bakmak lazım. şahsen zeynep te kabızlık sorunu olmasaydı şimdiye kaadar düşerdim peşine:) ki zaten çiş deyip duruo ama korkuo kuzum ben de abimde 1,5 yaşında bezsizmişiz:)

Afıyet olsun cnm usenmemıssın sabah sabah masallah
Evet cnm bıraz kalın acarsan daha ıyı oluyo..

Yani hazir mi bilmiyorum canim bi belirti göremiyorum ama ugrassam ogrenebilir belki de. Bi denesem mi acaba korkuyorum da biliyor musun

Yani hazir mi bilmiyorum canim bi belirti göremiyorum ama ugrassam ogrenebilir belki de. Bi denesem mi acaba korkuyorum da biliyor musun
bilemiyorum ki cnm yanında bi tuvalete götrü bakalım ççömelecek mi yanına ne tepki verecek. zeynep önceden hiç girmezdi şimdi çiş deyip kendi gidio ama yapmıo çömelip suyla oynuo fıstığı yıkayıp çıkıo:)

Haklısın cnm bıze verılen tarıf boyle oldugu ıcın ben hep boyle yapıyorum , ama sızın ıcın bardakla olcup yazarım :)

Kizlar berra uyurken ben de uyuyayim biraz geceden uykusuzum malum. Öpüyorum hepinizi
ii uykular tatlım benim yerime de dinlen:)

Haklısın cnm bıze verılen tarıf boyle oldugu ıcın ben hep boyle yapıyorum , ama sızın ıcın bardakla olcup yazarım :)
sağolasın tatlım

Tmm canim yazayim bi ara inşallah

Canim bisey istedi mi hic usenmem canim gece 10 larda cok mercimekli köfte yapmisimdir:)
maşallah cnm ben de kısır söz konusuysa üsenmem bi de tostta:)

kocaman bi alkış nidacığıa cnm aferin ona
evet bi denene bilir tuvalet işi çocuk haszısa.. bende izine çıkıcam eylülde ozaman deniyecem bakalım..
kendim alıştırayım istiorum..
tepkiler çok önemli çünkü..
hamaratsınız siz ya tebrik ederim katreynurum
o tuzlu kurabiyeyi istiorum bennnnn:

yaseminim bu arada bebek arabası istemelerinin sebibi rahatı anladılarda ondan
hani anlatıyodumya nil çok yürüyo çok seviyo diye artık akşamları beni karlılamaya geliolar bakıcı gidiyo biz nille yukarı çıkarken bile anne ku anne ku diyo ya düşün artık..
yoldada artık yürümek istemiyo arabayı allalım diyo giderken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…