2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay gördüm mü nil zeynebi yoldan çıkarsın derken zeynep nili rahata mı alıştırdı ne he he:)

Bende ole oluyorul en son aras depresyondayken babaya birakip d.gunu guttik yarenle arada bir evde arasi aradim

Arasinda klullandigi kisitli kelimeler arasunda araba var geceb arava anahtarini gosterip araba diyor ver diyorruz benim diyor birde arkasina sakliyor sipa

Aaa ayni bizim aras onceden tam 4 kati kendi cikmak isterdi simdi kucak istiyor

evetya yaseminim buneee yatan var yatamayan var dimi ama he he:):).)
songülüm bhoşgeldin. cnm
bilemiorumki cnm nasıl davranmalısın tabi küslük olmaz ama bidaha davet etme mesela bırak nezaman isterlerse ozaman gelsinler
ve bidahaki geldiklerindede fazla hazırlık yapma... nasıl fikir?:):):)

ben diorum sana 2 çocuğu olanlara veriolar herhalde pro üyeliği:):)

Cik haklisin cnm bende hata ne zaman gelceklerse gelsinler dimi

Kizlar beni desteklediguniz icin tesekkur ederim demek hakliyim alinmakta
simdi kusluk olma ama nasip davranmaliyim sisce
cnm tabiki küslük olmaz ama sen de çok arayıp sorma
yüz yüze geldiğinizde de sitem edersin
ayrıca eşin de sana hak veriyor zaten
imkanın varsa eşin sitem etsin hatta
bence böyle yapmalısın
ya da telefon edip açık açık sor "istemeden kırdım mı bilmeden bişey mi yaptım niye gelmediniz?" diye de sorabilirsin ama ilkini yapmak daha mantıklı gibi.aranızdaki ilişkinin boyutunu tam olarak bilemediğim için tercih senin

Hic kimsemi birsey yazmaz 1 nisan falan mi
aaaa aşkolsun ama songülüm ben yazıyorum ya

defne de araba diyor.ayrıca artık arabada koltuğunda oturmak istemiyor.neymiş hanımefendi arka koltukta oturacakmış.ona izin verince bu sefer öndeki iki koltuğun arasında durmak istiyor.

songülüm bence gördüğünde tatlı tatlı takıl sayenizde geçen gün kendimize ziyafet çektik de:) bırak istediklerinde gelsinşer davet etme artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…