- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.161
ay gördüm mü nil zeynebi yoldan çıkarsın derken zeynep nili rahata mı alıştırdı ne he he:)yaseminim bu arada bebek arabası istemelerinin sebibi rahatı anladılarda ondan
hani anlatıyodumya nil çok yürüyo çok seviyo diye artık akşamları beni karlılamaya geliolar bakıcı gidiyo biz nille yukarı çıkarken bile anne ku anne ku diyo ya düşün artık..
yoldada artık yürümek istemiyo arabayı allalım diyo giderken..
cnm bende o durumdayım işten artakalan tüm zamanımı defneyle geçirmek istiyorumbilmem diyorum ya garip geldi anlayamadım kendime vakit ayırmam gerekiyor sanırım ama bütün boş vaktimi erdemle geçirmek istiyorum bir yandanda
ay herkes uyuyo bu ne yahu yatacak yeri olan var olmayan var:)Beyzayı aldık geldık sımdı bıze uyku vaktı görusuruz
ay herkes uyuyo bu ne yahu yatacak yeri olan var olmayan var:)
Bende ole oluyorul en son aras depresyondayken babaya birakip d.gunu guttik yarenle arada bir evde arasi aradimBız sureklı cocuklarla oldugumuzdan bıs gezmek garıp oluyo gercekten ramazanda bıkac kere yalnız gıttım davetlere kuranlıydı cocuklara babası baktı ama gıttıgım yerde sankı bosluktaymısım gıbı hıssettım bırı sag dıgerı sol kolum olmus:) ama alısverısın keyfı yalnız guzel oluyo tavsıye edılır:)
Bisimkidebbir sure sonra one gitmeknistoyorYerım onun dıllerını masallah arabayla gezecekmıs mınnos:) bızımkı kısa mesafede sevıyo arabayı ama uzun yol cıx
Aaa ayni bizim aras onceden tam 4 kati kendi cikmak isterdi simdi kucak istiyoryaseminim bu arada bebek arabası istemelerinin sebibi rahatı anladılarda ondan
hani anlatıyodumya nil çok yürüyo çok seviyo diye artık akşamları beni karlılamaya geliolar bakıcı gidiyo biz nille yukarı çıkarken bile anne ku anne ku diyo ya düşün artık..
yoldada artık yürümek istemiyo arabayı allalım diyo giderken..
Cik haklisin cnm bende hata ne zaman gelceklerse gelsinler dimievetya yaseminim buneee yatan var yatamayan var dimi ama he he:):).)
songülüm bhoşgeldin. cnm
bilemiorumki cnm nasıl davranmalısın tabi küslük olmaz ama bidaha davet etme mesela bırak nezaman isterlerse ozaman gelsinler
ve bidahaki geldiklerindede fazla hazırlık yapma... nasıl fikir?:):):)
ben diorum sana 2 çocuğu olanlara veriolar herhalde pro üyeliği:):)
Valla bilmiyorim ama cok cok tatli oluyorlar birkac gundur numaradan oksuruyor birde kendi sirtina vuruyor bunu yumaklamasinlarda ne yapsinlarsongülüm ne oluyo bu küçük afacanlara acaba şekerim ?:):)
cnm tabiki küslük olmaz ama sen de çok arayıp sormaKizlar beni desteklediguniz icin tesekkur ederim demek hakliyim alinmakta
simdi kusluk olma ama nasip davranmaliyim sisce
aaaa aşkolsun ama songülüm ben yazıyorum yaHic kimsemi birsey yazmaz 1 nisan falan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?