- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.181
Aramiz cok cok iyi yillardie hic jir kirginligimiz olmadicnm tabiki küslük olmaz ama sen de çok arayıp sorma
yüz yüze geldiğinizde de sitem edersin
ayrıca eşin de sana hak veriyor zaten
imkanın varsa eşin sitem etsin hatta
bence böyle yapmalısın
ya da telefon edip açık açık sor "istemeden kırdım mı bilmeden bişey mi yaptım niye gelmediniz?" diye de sorabilirsin ama ilkini yapmak daha mantıklı gibi.aranızdaki ilişkinin boyutunu tam olarak bilemediğim için tercih senin
Haha mapim boyle diyince hemen herkez yaziyor haha gilden den taktikaaaa aşkolsun ama songülüm ben yazıyorum ya
defne de araba diyor.ayrıca artık arabada koltuğunda oturmak istemiyor.neymiş hanımefendi arka koltukta oturacakmış.ona izin verince bu sefer öndeki iki koltuğun arasında durmak istiyor.
Aman guler gecerler daha sinirime dokunursongülüm bence gördüğünde tatlı tatlı takıl sayenizde geçen gün kendimize ziyafet çektik de:) bırak istediklerinde gelsinşer davet etme artık.
evet bak bu durum bizde de var. araba koltuğunun yanına oturuo. ben elimi koyuyorum omzuna filan elleme dio. sonrada iki koltuğun arasında durmaya çalışıoaaaa aşkolsun ama songülüm ben yazıyorum ya
defne de araba diyor.ayrıca artık arabada koltuğunda oturmak istemiyor.neymiş hanımefendi arka koltukta oturacakmış.ona izin verince bu sefer öndeki iki koltuğun arasında durmak istiyor.
Oy kuzum benimbi de bu ara biri hapşırınca zeynep arkasından haşpuuu deyip duruyo:) ay yiyesim gelio
gerçekten saçma davranmışlarAramiz cok cok iyi yillardie hic jir kirginligimiz olmadi
Esik aksam sordu zaten sebeo ne dir diye gelces amq bska zaman dediler cok anlamsiz geldi iste yasanan durum
Esimledw anlastk bir daha gel demicez
isteelerse kapi burada nerdeyse bergun giduyorduk onada son...
işin kötüsü defne kemer de bağlatmıyorHaha mapim boyle diyince hemen herkez yaziyor haha gilden den taktik
Ya demek sizin kide istemiyor bende dun arka koltukta nirmal kemer bagladim aman ne mutku oldu
Ole be fundan zateb iki yolda bir geliyorlar membun olsinlar diye elimizden geleni yapiyoruzgerçekten saçma davranmışlar
bak aklın yolu bir siz de ısrar etmeme kararı almışsınız
insanlara fazla değer verince böyle oluyor zaten
aman boşver dediğim gibi karşılaştığınızda sitem edersin tatlı dille insan olan anlar zaten
bi de bu ara biri hapşırınca zeynep arkasından haşpuuu deyip duruyo:) ay yiyesim gelio
ay sormayın defne de öksürük taklidini yapıyorOy kuzum benim
Bizumkide oksuruk hapsuruk dunden rzi hemen yapar taklitci
ay birde bu ara sarki soyluyormus kafayida salliyor
Oy oy ozvur cocuk bunlarişin kötüsü defne kemer de bağlatmıyor
ayakta duracakmış
acaba annesini daha çok hatırlatacağı için mi gelmek istemedilerOle be fundan zateb iki yolda bir geliyorlar membun olsinlar diye elimizden geleni yapiyoruz
Bizim hic bir problemimiz olmado
ama ufaj bir problem olsun hwmwn bir daha gelmicez turkiyeye zaten diyorlar
eminim ole.olunca ev sahibide hizursuz olur
Eltom annemin olumujden sonra kaynimim ruh halinin bozuldugi soylemisti
sanirim dogru
Ay canim benim canlandirdim bir an gpzumdede cok skwray sormayın defne de öksürük taklidini yapıyor
sevdiği şarkılar çıkınca alkışa başlıyoruz ve ardından oynamaya başlıyoruz
keyfi çok yerindeyse de kendince şarkıya eşlik ediyor
Yok ole d.gunu erkenden kutlama hahahahasongül nasıl oluyo o yugulama ben pek anlamadım birazdaha açıklarmısın şekerim :
telsiz uygulaması yani..
bu arada şimdiden doğum gününü kutlayayım ama ararım yine tabi...
ya bunlar hep babalarını kullanıyorlar amaOzg
Oy oy ozvur cocuk bunlar
aslinda birde au var aras babasiyla hep onden inee arabaya o sira direksiyonda oyaliyor babasi oturmak istemiyor tabi bir dqha koltuga
Ama hep ordayiz zaten biz goruyrlqr nihayetinceacaba annesini daha çok hatırlatacağı için mi gelmek istemediler
ama ne olursa olsun kardeşinin evi
siz yine de anlayışlı davranın ya sonuçta kısacık ölümlü dünyada kırılma boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?