- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.201
Bende izin vermem haklisinya bunlar hep babalarını kullanıyorlar ama
ben koltuğuna oturması için kızınca babası hemen" ağlatma boşver oturmasın.ben yavaş kullanırım,daha dikkatlı sürerim" diyor
iyi de be adam sen gidince zaten ben kullanacağım o zaman da oturmak istemezse ne yapacağım?
defne tam parmağını şaklatamıyor ama çalışıyırAy canim benim canlandirdim bir an gpzumdede cok skwr
naso guzel kiviriyormu fisyik
bizimki parmqk slklatiyr
canım bilemiyorum ki iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama dediğim gibi artık "teklif var ısrar yok" moduna geçin siz deAma hep ordayiz zaten biz goruyrlqr nihayetince
Yom ole kirici davranmays ama artl teklif yok evimis yerimix belli
benim kaş kalkınca defne ağlıyor.çok duygusalız bu açıdan.gerçekten kızdığımı düşünüp içini çeke çeke ağlıyorBende izin vermem haklisin
Hatta din bile kemeri bagladim koltukta
kaldir kasi sende hehe
Yok yok edine kalkicak o kasbenim kaş kalkınca defne ağlıyor.çok duygusalız bu açıdan.gerçekten kızdığımı düşünüp içini çeke çeke ağlıyor
Aa demek ritim duygu var kuzdadefne tam parmağını şaklatamıyor ama çalışıyır
müziğe göre farklı oynuyor
mesela hip hop ya da yabancı pop sa kafayı hip hopçular gibi sallıyor
duygusal bi müzikse iki yanına doğru sallanıyor
oynak bişeyse ya da oyun havasıysa olduğu yerde yaylanıyor
bazen ellerini oryantal gibi kıvırmaya çalışıyor ama tam olmuyor tabi
Izde esimle ayni davraniyoruz canumdenene bilir o uygulama songülüm şiyimiş:
kızlar benbişeye hayır diosam eşimde hayırder demediğinde uyarıyı alır.
ayrıca ağlar nilde ama uzun sürmez ben hp şunu diorum ben ağlıyacağıma o ağlasın..
eüğer onun iç,n tehlikeli bişeyse..
Yok yok edine kalkicak o kas
Arasa kas kalkinca ars opmedik yerimi birakmaz
denene bilir o uygulama songülüm şiyimiş:
ayrıca ağlar nilde ama uzun sürmez ben hp şunu diorum ben ağlıyacağıma o ağlasın..
defne de şekil olarak yapıyor ama henüz şıklatamıyorAa demek ritim duygu var kuzda
Ay bizimkide sekil olarak yapiyor siklayma yok
Canim esinin atom tedavisi belli oldumudenene bilir o uygulama songülüm şiyimiş:
aaa aynı cümle bende de var.defne ağlayarak bişey yaptırmak istediğinde "defneciğim istediğin kadar ağlayabilirsin benim için sorun değil" diyorumaynen songülüm bizdede serbest istediğin kadar ağlıya bilirsin nil diorum sakinleşince yanıma gel ben burda bekliorum seni diorum hoppp nil2 dakka bilemedin 5 dakka sonra yanımda..::).).):)
Haha bizde ayni moddayoz ssnirim aylari geregiönemli şeylerde eşimde bana karşı çıkmaz ama bu aralar koltuk konusunda kızının ağlamasına dayanamıyor
defne de "annnemmm" diye yağcılık yapıyor
bir de bu aralar her akşam her yerimi öpmeye başladı
sanırım özlem duyduğunu böyle göstermek istiyor
öpüyor yüzüme bakıp gülüyor.sonra ben onu öpüyorum sonra o beni
ama bu şekilde en az 30 kez öpüşüyoruz
Aaay insalla yakin zamanda opmek ister cnm cunku tarifdiz bir duygu ufacuk biri tarafindan defalarca opulmekayy ya nil öpmeyi hiç sevmiyo nnil beni öpsene diorum ben hariç havayı öpüyo sıpa bide gülüyo defne ve aras nile biraz öpme konusunda ders versinler...
ay ben yerim o uzanan yanağıHaha bizde ayni moddayoz ssnirim aylari geregi
Heleki yaranazlik varsa birde yanagu uzatiyor
defneyi görse zaten nil de iştaha gelirayy ya nil öpmeyi hiç sevmiyo nnil beni öpsene diorum ben hariç havayı öpüyo sıpa bide gülüyo defne ve aras nile biraz öpme konusunda ders versinler...
kesinlikle katılıyorumAaay insalla yakin zamanda opmek ister cnm cunku tarifdiz bir duygu ufacuk biri tarafindan defalarca opulmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?