- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.221
bence de görsüüüünnnozaman nil defneyi görsünmj görsünnnn:
Desene gece telasi olan tek biz fegilizHerkese hayirli gunler kizlar masallah sayfalar akmis gitmis sayfalari atlayayim derken en son songulun bi yazisini gordum zaten atlamayida birakip direk sona geldim sicaklari sormus benim oglaninda vucudunda kirmiziliklar var sicaktan cikti bende en son gecen persembe aksami oturma odasinda koltugu actim klimayi actim kendim yaticam zaman erenide aldim yanima yatirdim uyuyodu anlamadi sonra saat 2gibi uyandi besikte degilde odada yattigimizi farketti neyse bende yat oglum falan dedim yatti uyumaya calisti bi oraya yatiyo bi buraya yatiyo bi asagi bi yukari derken yok uyuyamadi baya ugrasti ama en son hoop yataktan kalkip indi kostur kostur odasina besigine kostu bende yatirdim artik bidahada almadim yanima neyseki son gunlerde gece biraz serin oluyo.
Canik tabikide gonlumdekini alBende erene dolap arayisi icindeyim dun tekzene gittik ama istedigim gibi bulamadim aslinda sunu farkettim ben sizinle bu konuyu konusunca daha onceden fikir degistirip sadece duz bi dolap almayi kararlastirmistim ama benim gercek istedigim oyle degil ben cocuk dolabi istiyorum kizlar yaa abartili olmadan cocuk dolabi oldugu anlasilsin istiyorum nette bakarken tekzenin urunu denizci cocuk odasi takimi vardi ama sadece netten satiliyo ve takim olarak satiliyo neyse sorun degil diger magazalari arastiricam bakalim ins.bulurum istedigim gibi ama duz dolap almak istemiyorum zaten alsam ilerde degistirme imkanim yokki o aldigim dolabi napicam kafam karisik biraz skntiliyim ins.istedigim gibi bulurumda icim rahatlar benimde.
Ay sorma yaslarinun getirdigi durum sanirim arasta dirduk yere ole tepkilwe vwrebiliyorDun tekzen donusu bizde dondurma alip merinos parkina gittik eren biraz kossun diye orda kaydiraklari gorunce hemen kostu ama kucugu degilde baya buyuk kaydirak vardi merdivenleri cikarken tabi baska cocuklarda vardi onlarla konusmaya calisiyo bi cocuga durduk yere aniden bi vurdu birinede inip cikarken oturuyodu bi cocugada aah aah diye sacini seviyo numaradan yaninda olmasam kesin onada vurucakti bisey yapmasin diye bende guzel guzel konusuyorum neyse benim oglan azcik cadi olmaya basladi hic vurmayi bilmezdi ama bu siralar evde cok skliyo bide sendromu artti beni falan isirmaya basladi oyun yaparak isiriyo tabi bu hafta sokaga cikariyorum artik yine daha once komsular yoktu simdi geldiler dun uyku oncesi kosturdu durdu sokak icin heralde az uyudu ilk defa sonra uyaninca benim cemberimi getirmis bana veriyo pencereyi gosteriyo ordan abilere baktigimiz icin yani sokaga cikalim diyo bugunde cikardim uyumadan once cocuklarla kosturdu uyuyo simdi.
Ay ben serin pek bir severim oralae tam benlim nerde uzun kol giyilcek havaSongülüm biz de olmuyor öyle sicaktan uyuyamama gibi bişey:) berraya uzun kol giydiriyorum uzerini örtmuyorum. Burasi yine bu sene cok sıcak oldu. Gecen senelerde hic yorgan kaldirmazdim bu sene 1 aydir falan kaldırdık. Tam benlik bi yazi var ya bu şehrin en sevdigim tarafi:)
Oo cok güzel olmus songül tavrini belli etmissin anlarlar hatalarını heralde. Esin ne dedi peki. Benim ki olsa kesinlikle reddedemez ailesiniKizlar esimin kuzeni mesaj yazdi
yarin topluca kahvalti yapalim diye pikniklik bir alanda
bende yarin progrqmim var dedim icimden gelmedi cunku
bu arada kuzen teyzesini ogou auni evdelwe
yarina gercektej planim var bebis gormeye gidicem
Eee cok iyi nasol kapida odememiKızlar ben facebook ta oyuncak annesi var oradan berraya oyuncak aldım bugun geldi. Tavsiye ediyorum hep ahsap egitici oyuncaklar var fiyatlar da diger yerlere göre uygun bi inceleyin isterseniz. Miknatisli balik tutma aldim mesela boyutu küçük fiyati 4 lira bana cok uygun geldi
Oh cok iyi yaomissn dediOo cok güzel olmus songül tavrini belli etmissin anlarlar hatalarını heralde. Esin ne dedi peki. Benim ki olsa kesinlikle reddedemez ailesini
Beklerim canım tam yaz geçirilecek yer. Gerci ben serin serin dedim annemgile de bi geldiler geldikleri günde nasil bi sicak öyle sicak olmamıştı hic hani serindi diyorlar. Yalanci cikardi beni:) tabi bi kac gun sonra bi yagmur yagdi gördüler serinligiAy ben serin pek bir severim oralae tam benlim nerde uzun kol giyilcek hava
Kapida ödeme yok canim hesap numarasi veriyor eft havale ptt yle odeyebiliyorsun.Eee cok iyi nasol kapida odememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?