- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.241
Ay ne güzel destek olması maşallah. Yani o durumda biz olsak esim yuzde 95 gidelim derdi.Oh cok iyi yaomissn dedi
Yaa hic sevmedigim islerdirKapida ödeme yok canim hesap numarasi veriyor eft havale ptt yle odeyebiliyorsun.
Ya oda kiruldi ondan cnmAy ne güzel destek olması maşallah. Yani o durumda biz olsak esim yuzde 95 gidelim derdi.
Nazar olmis havaniz nazar:)Beklerim canım tam yaz geçirilecek yer. Gerci ben serin serin dedim annemgile de bi geldiler geldikleri günde nasil bi sicak öyle sicak olmamıştı hic hani serindi diyorlar. Yalanci cikardi beni:) tabi bi kac gun sonra bi yagmur yagdi gördüler serinligi
Ben de sevmem de esim sagolsun internetten 2 dk da hallettiYaa hic sevmedigim islerdir
Ya oda kiruldi ondan cnm
Hani yapilan ikimizedeydi ondan sebep
Sorma hem ne nazar:)Nazar olmis havaniz nazar:)
Tam adamina sordun bende yaza cikarken duzunuyorun ama yaren gibi birden soylemete baslarsa bilemiyorumSongülüm sen de bi fikir ver bana tuvalet egitimi konusunda mayisi bekleyeyim dusuncesi ağır basıyor. Eylul gibi deneyeyim diyordum ama hem gozume küçük geliyor hem de bi belirti yok hazir olduguna dair. Yanlis bi karar mi olur geciktirmek
Cnm hic yapmasigimuz bir islem hatta bilgim bile yok nasil yapilirBen de sevmem de esim sagolsun internetten 2 dk da halletti
Tamam canim sevindim ayni düşündüğümuze:) destek ariyordum kendime:) tabi birden söylerse ne ala o zaman kis da olsa öğrenir bi şekildeTam adamina sordun bende yaza cikarken duzunuyorun ama yaren gibi birden soylemete baslarsa bilemiyorum
Nasipse bende yaza dogru cnm ayni fikriz
daha sut olayimiz vae zatev
Sorma songülüm ben de cok cahilim o konularda ya internetten kredi kartiyla bile alışveriş yapamıyorum kac kerede anlatti adam hee şuraya sunu gircen buraya bunu diye ama cix hazir yapan varken ugrasmaya useniyorum heralde:) ama eger internet bankaciligini kullaniyorsa esin mutlaka biliyordurCnm hic yapmasigimuz bir islem hatta bilgim bile yok nasil yapilir
cok cahol gordum songulu
Hosgeldin canım benim de kac gündür uyku duzenim bozuldu uyku tutmuyor bi türlü burada takılıyorum iste.Gece kuslari naber songulcum katreinurcum nasilsiniz bakalim bayadir bende uzak kaldim ya bu aralar cok canim skliyo evde gezmek istiyom hep bunalima girdim nerdeyse yaa hic bi is yapasim gelmiyo evde.ama simdi misir patlattim sutlu kakao yaptim film izliyorum.
Merak ettigim songul biseyler olmus heralde ayipmi ettiler arkadasimiza olay nedir.
Tabi yarene yaz diyorfum martta soykemeye basladi hemde hic tutmadim ciseTamam canim sevindim ayni düşündüğümuze:) destek ariyordum kendime:) tabi birden söylerse ne ala o zaman kis da olsa öğrenir bi şekilde
Haha esim ile sen aynu cnm hicmi hic anlmaaSorma songülüm ben de cok cahilim o konularda ya internetten kredi kartiyla bile alışveriş yapamıyorum kac kerede anlatti adam hee şuraya sunu gircen buraya bunu diye ama cix hazir yapan varken ugrasmaya useniyorum heralde:) ama eger internet bankaciligini kullaniyorsa esin mutlaka biliyordur
Canim arkadasini fena halde ektilerGece kuslari naber songulcum katreinurcum nasilsiniz bakalim bayadir bende uzak kaldim ya bu aralar cok canim skliyo evde gezmek istiyom hep bunalima girdim nerdeyse yaa hic bi is yapasim gelmiyo evde.ama simdi misir patlattim sutlu kakao yaptim film izliyorum.
Merak ettigim songul biseyler olmus heralde ayipmi ettiler arkadasimiza olay nedir.
Evet donem dinem oluyor insanda sebepsiz yereHosgeldin canım benim de kac gündür uyku duzenim bozuldu uyku tutmuyor bi türlü burada takılıyorum iste.
Bazen oluyor o bunalimli ruh halleri atlatirsin inşallah en kisa zamanda. Yine sanslisin bak büyük sehirde oturuyosun gezilcek cok yerler var. Biz de o da yok dogru düzgün avm bile yok bazen cok bunaliyor insan
Bizde var gezilicek yerler cok sukurde esimde hep yorgun oluyo aksam gec geliyo cumarteside calisiyo kac haftadir pazarlarida koydeyiz sayilir ilk bu pazar evde olucaz ins.bakalim beyfendi sabah maca gidicek ama sonra gideriz biyerlere.ama benim acayip canim skliyo yaa hic boyle olmazdim eylulde diziler baslasin okul acilsin zaten bu sknti gider kendiliginden ins.tabi.Hosgeldin canım benim de kac gündür uyku duzenim bozuldu uyku tutmuyor bi türlü burada takılıyorum iste.
Bazen oluyor o bunalimli ruh halleri atlatirsin inşallah en kisa zamanda. Yine sanslisin bak büyük sehirde oturuyosun gezilcek cok yerler var. Biz de o da yok dogru düzgün avm bile yok bazen cok bunaliyor insan
Sebepsiz yere gelmemisler ozaman ayip etmisler yaa niye oyle bisey yaptilarki acaba kiskanclik geliyo ilk aklima ama niye oyle olsun bilemiyorumki.Canim arkadasini fena halde ektiler
Diyotum ya gumlerdir persembe eltimler gelicek diye siz bile biliyorsunuz ama onlar birhaber gelmediler sebepsiz yere
Vallabende bilmiyorumcok ta iyidir aramiz ama ayip ettilerSebepsiz yere gelmemisler ozaman ayip etmisler yaa niye oyle bisey yaptilarki acaba kiskanclik geliyo ilk aklima ama niye oyle olsun bilemiyorumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?