2012 kasım bebekleri büyüyor..

B3n bu siteye alistimkizlar daha bir kolay geldi sanki direk aswgida yaziyorsun foto yuklemek kolay bu arda facesi o
anlar kendi albumunde uideo paylasabiliyor

Bende simdilik tuvalet egitimine baslamayi dusunmuyodum ama eren artik bezden rahatsiz olmaya basladi cok ugrastiriyo beni bezini degistirirken bile ama ben yinede hemen baslamak istemiyorum biraz daha zaman gecsinde bakalim.

Bide su israil yuzunden kullandigim seyleri degistiriyorum erenede prima kullaniyodum turk mali diye molfix aldim kucuklerden denemelik ama bisure kullaninca cok pisik yapmaya basladi en son bayabi heryeri kipkirmiziydi bende hemen primaya gectim hemen duzeldi.ama diger evde kullandigim urunlerde daha cok turk mallarini kullanmaya dikkat ediyorum artik tabi saglik icin zararli olmadiktan sonra.

Bide bisey sorucam domestos ve cif yabanci markalar bildigim kadariyla ama benim evdekilerde banyo cifinde ve yesil domestosta turk mali yaziyo onu anlamadim bilginiz varmi.

Canim arasında bezi prima zaten hassas o yüzden hiç değiştirmeye düşünmedim geri dönüş yapmakLa iyi etmişsin öncelik çocuklarınız

Songülüm ben de alıştım canim ama foto yukleyemiyorum boyutu buyuk geliyor pc den yapsam olur da cepen kucultemiyorum da. Sen de boyle bisey olmuyor mu.

Fatmacim ben de kullanmiyorum israil mallarını. Hatta burada yazmıştım onceden berraya dogudugundan beri molfix kullandim ama yaz basinda pisikten dolayi primaya geçtik. Kışın tekrar deniycem pisik olmazsa molfixe devam. Keske ulkemizde de daha iyi kalitede seyler uretilse. Deterjanda da bingo kullaniyorum genelde vazgecemedigim bi domestos. Cif domestos israil mali diye biliyorum. Inşallah domestosu da bırakırım.

Sarjim bitti yarenin tabletini aldim Bugyn kizima ot kafa aldik onu hallettik ole heyevanla yattiki
Ot kafami o ne kiz oyle.

Canim arasında bezi prima zaten hassas o yüzden hiç değiştirmeye düşünmedim geri dönüş yapmakLa iyi etmişsin öncelik çocuklarınız
Bende bayadir dusunuyodum degistirmek istemiyodum aslinda ama erende buyudu bisey olmaz diye dusundum zaten en kucuklerden denemelik ama iyi gelmedi biraktim bende.
Su facesi olup nasil resim album yuklenebiliyo ya ama benim albumum yokki acaba burdan acilabiliyomu.

Gec oldu canim bende yatiyorum artik sonra gorusuruz olurmu optum.:-*

Aslinda israil kendi adini vererek cok bisey uretmiyo ama ozellikle amerika ve diger bicok ulke israile destekci mesela coca cola amerikan mali ama yine sonuc israile cikiyo ona destek veriyolar iyi iliski icindeler ben nette arastirirken bi sayfa buldum her urunun hangi ulkeye ait oldugunu ve israille yakin iliskisi varmi onu yaziyo hatta yorum yazip soru sorabiliyosun cvp geliyo ama ben telden yorum yazamadim malesef.zaten bu cif falan bitsin bende bingoyu deniycem ins.onlarda iyidir.cif kullanmak istemiyorum ama domestosun yerini tutucak urun varmi bitince bakicam artik.

Canim bingonunda camasir suyu cok gusel bu arada ben hep telden giriyorim yeni sistemde fotoda yukledim sorun olmad8

Canim bingo ve hypo domestos sisesundeki gibi yesul urunude gayet guzel

Canim bingo ve hypo domestos sisesundeki gibi yesul urunude gayet guzel
Camasirlar icinde kullaniliyosa bidaha onlardan alirim canim ayrica bimde turk marketi oldugu icin ordanda alabilicem herseyi almaya calisiyorum hic olmadi temizlik bezi sabun sunger az cok demem hem uygun fiyatli hemde elaleme okadarcik bile paramiz gitmesin.
Hatta carrefourda yabanci oldugu icin ordanda isverisi kesicem yada minimuma indiricem.

Ben kactim kizlar iyi geceler size buraya girince cikilmiyo yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…