2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bendede finier vardi makina tableti azdi artik bitsin bende bimdekini deniyeyim ozaman zaten ordan calgon ve arada yumusatici aliyorum ama diger urunlerinide deniyeyim iyiyse hep ordan alirim.

Ben kactim kactim bu sefer.:-D

Canimben camasir icin roxy sabun toxu kullniyorum ama bu kezalamadim yogunluktan bingo sivi deterjan aldim cok memnun kaaldim iyi geceler cnm

Gunaydın kızlar ıyı hafta sonları
Hay masallah ne yapmıssınız oyle ben dun aksam kk ya bakmadan erken yattım baksaydım dayanamaz yapardım herhalde
Benımde aklıma geldıgınde yapmadan duramadıgım dolma ıcı kısır yogurtlu makarna yada mantı canım ısterse saatın kac oldugu hıc onemlı degıl

Kızlar bende ısraıl urunlerını almamaya calısıyorum ne kadar yapabılırsek artık cunku pıyasanın %90 ı onların yada onlara destek verenlerın
En guzelı colayı hayatımızdan cıkardık ben zaten coktandır ıcmıyordum esımde bıraktı artık kı seven bırıydı.. Prımayı bıraktık marketlerın kendı urunlerını alıyorum artık ama bu sefer realın urununu aldım sızdırıyo malesef dıgerlı gıbıdır nasıl olsa dıye uc paket lmıstım ıkısı duruyo daha Sabahları aglayarak uyanıyo kaka cıs dıye ıslanıyoda bıraz sanırım ondan rahatsız oluyo, gun ıcındedesızdırmasa bıle bezını cekıstırıyo cıs dıye bezı cıkardık artık aslında ben hazır degılım daha ama ne yapıcak bakalım bıkac gun...

Wavs gıttınız cnm yenı evınıze??

Nuray sende gecen misafirlerim gelecek demistin komsularmiydi? Nasil varmi gelip gidebilecegin bir arkadas??

Kv yaptigim 10 kavanozun 7 si bozulmus
Ilk defa basima boyle bisey geliyo sok oldum ya emegime mi yanam o kadar ugrasmistim hepsi cope

Ayy benicim ne kadar sinir bozucu bi duru yaa. Emeklerimin bosa gitmesi kadar uzuldugum bisey olmaz hele bi de cocugumu ihmal ederek ona vakit ayirdiysam öyle üzülüyorum ki

Neden bozuldu ki acaba canim

Bi de kac gündür soracam unutuyorum. Sen ikeanin masa sandalyesini kullaniyoruz demistin ya ahsap olan mi sizinki. Ahsap olanin da kurulumu kolay mi onu merak ediyorum burada gozume hoş gelen bisey bulamazsam onu alcaz sanırım. Ama kurulumun kolay olmasi cok onemli cunku bi kere dilimiz yandi. Bi at aldik saatlerce uğraştık ya cok sinir bozucuydu. Sanki bilerek o kadar zor yapmislar.

Bunlarda yeni oyuncaklarimiz. Ay resim ekleyebiliyorum artık cok mutluyum

Eklentiler

• 20140822_185749.webp
    340,6 KB · Görüntüleme: 48
Ekleyebilmisken devam edeyim:) bunlarda berraya yaptigim renk ve sekil kavrami etkinlikleri

Eklentiler

• 20140816_154339.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20140814_141842.webp
    285,9 KB · Görüntüleme: 41

Emeklerime dedigin gibi cocuklardan caldigim zamana yandim kendime robotta cekip en pratigini yaptim onlara oyle seviyolar diye biberini kizartip domatesi soyup yaptim niye olmadi bilmiyorum ilk kez basima geliyo belki kapaklardan oldu, iki gun boyunca iyiydi sonra kaldirdim bugun gordum neyse nasip degilmis demek
Bugun yeni bi deneme yaptim domatesi kavanoza cig doldurup duduklude yaptim bakalim sonuc ne olacak cahideden tarif:)
Ikeanin tahta olan modeli cnm iki senedirde kullaniyoruz gayet saglam, kurulunu kolaydi bana gore ben kendim kurdum :)

Annemde öyle yapiyo canım cigden koyup ama ben senin yaptigin gibi robottan gecirip yapmak istiyorum. Daha kolay geldi:)

Tamam canim sen kolay diyorsan öyledir. Dedigim gibi bulamazsam onu aliriz artik

Kızlar hala gorunmuyomu asagıda kımler oldugu
Topıge gıren kendını yalnız hıssedıyo bısey yazası gelmıyo sankı cok can sıkıcı bu durum

Ne guzel seyler yapmissin
Birinci fotodaki kutu galiba renklere gore icine atilan
Foto biraz kucuk ondan sordum
Oyuncaklarinizda cok guzel gule gule oynasin berracik:)
Sağol canim. Fotolar uzerine tiklayinca buyumuyor mu canım. Evet renklere gore atılıyor ama berra onu hic anlamiyor. Kafasina gore takiliyo kuzum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…