- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.281
Canimben camasir icin roxy sabun toxu kullniyorum ama bu kezalamadim yogunluktan bingo sivi deterjan aldim cok memnun kaaldim iyi geceler cnmCamasirlar icinde kullaniliyosa bidaha onlardan alirim canim ayrica bimde turk marketi oldugu icin ordanda alabilicem herseyi almaya calisiyorum hic olmadi temizlik bezi sabun sunger az cok demem hem uygun fiyatli hemde elaleme okadarcik bile paramiz gitmesin.
Hatta carrefourda yabanci oldugu icin ordanda isverisi kesicem yada minimuma indiricem.
Ben kactim kizlar iyi geceler size buraya girince cikilmiyo yaa.
Inanmam hahaBendede finier vardi makina tableti azdi artik bitsin bende bimdekini deniyeyim ozaman zaten ordan calgon ve arada yumusatici aliyorum ama diger urunlerinide deniyeyim iyiyse hep ordan alirim.
Ben kactim kactim bu sefer.:-D
Hahaha cok komik yaa pisiyor benimki deKavruluyor siganlar bende dunden raziymisi,
Ben yiyorum su anda himmmHahaha cok komik yaa pisiyor benimki de
Iyi oldu di mi doyurduk karnimizi:))) afiyet olsun sana da canim ben yatar artik öpüyorumNeyseki zor sey istemedin
Sagol varol sayende yedim bendeIyi oldu di mi doyurduk karnimizi:))) afiyet olsun sana da canim ben yatar artik öpüyorum
Ayy benicim ne kadar sinir bozucu bi duru yaa. Emeklerimin bosa gitmesi kadar uzuldugum bisey olmaz hele bi de cocugumu ihmal ederek ona vakit ayirdiysam öyle üzülüyorum ki
Neden bozuldu ki acaba canim
Bi de kac gündür soracam unutuyorum. Sen ikeanin masa sandalyesini kullaniyoruz demistin ya ahsap olan mi sizinki. Ahsap olanin da kurulumu kolay mi onu merak ediyorum burada gozume hoş gelen bisey bulamazsam onu alcaz sanırım. Ama kurulumun kolay olmasi cok onemli cunku bi kere dilimiz yandi. Bi at aldik saatlerce uğraştık ya cok sinir bozucuydu. Sanki bilerek o kadar zor yapmislar.
Annemde öyle yapiyo canım cigden koyup ama ben senin yaptigin gibi robottan gecirip yapmak istiyorum. Daha kolay geldi:)Emeklerime dedigin gibi cocuklardan caldigim zamana yandim kendime robotta cekip en pratigini yaptim onlara oyle seviyolar diye biberini kizartip domatesi soyup yaptim niye olmadi bilmiyorum ilk kez basima geliyo belki kapaklardan oldu, iki gun boyunca iyiydi sonra kaldirdim bugun gordum neyse nasip degilmis demek
Bugun yeni bi deneme yaptim domatesi kavanoza cig doldurup duduklude yaptim bakalim sonuc ne olacak cahideden tarif:)
Ikeanin tahta olan modeli cnm iki senedirde kullaniyoruz gayet saglam, kurulunu kolaydi bana gore ben kendim kurdum zor :)
Ne guzel seyler yapmissinEkleyebilmisken devam edeyim:) bunlarda berraya yaptigim renk ve sekil kavrami etkinlikleri
Sağol canim. Fotolar uzerine tiklayinca buyumuyor mu canım. Evet renklere gore atılıyor ama berra onu hic anlamiyor. Kafasina gore takiliyo kuzum:)Ne guzel seyler yapmissin
Birinci fotodaki kutu galiba renklere gore icine atilan
Foto biraz kucuk ondan sordum
Oyuncaklarinizda cok guzel gule gule oynasin berracik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?